Scarlet
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Bekijk alle testimonials

Jeroen G
Groupon

Nu cash is gewoon top gewoon op de mail die je krijgt klikken en het geld stoomt binnen echt nice. Ben nu ook verder aan het experimenteren met de andere diensten waar je nog extra mee kunt verdienen.

Summer C
Groupon

Ik ben nog niet zo lang lid geworden. De instapbonus is een goede start en e-mails lezen zijn een gemakkelijke manier om een budget op te bouwen, af en toe krijg je ook een enquete waar je ook cashcoins mee kan verdienen.

Pascale H
Groupon

Heel handige en overzichtelijke site met een goed overzicht van van alle beschikbare winkels. Dagelijks goede topdeals en veel kliks in je mailbox waardoor je toch een mooi centje kan bijverdienen. Ik kan iedereen deze site aanbevelen.

Brenda B
Groupon

Voor mij is NuCash een gemakkelijke manier om een centje bij te verdienen aan de hand van CashCoins. Het duurt even voor je een mooi bedrag gespaard hebt, maar om gewoon banners open klikken, enquêtes invullen of vrienden uitnodigen mooi meegenomen!

Frouke
Groupon

Ik ben nog maar recentelijk lid geworden, maar ik vind het al goed gaan. De instapbonus is een goede starter en de e-mails lezen zijn een gemakkelijke manier om een budget op te bouwen. De werking is ook makkelijk te begrijpen.

Koen T
Groupon

ik ben nu een aantal dagen lid en heb toch al een goed aantal cashcoins bijeen gespaard. er komen elke dag nieuwe mails online waardoor je punten kunt sparen. ik denk wel dat je op deze manier een mooi zakcentje bijeen hebt.

Lily D
Groupon

De site is zeker niet eenzijdig, voldoende afwisseling in het aanbod doet mij telkens weer uitzoeken wat ik kan gebruiken en wat ik goedkoop kan kopen. Zeker een aanrader en mocht je het vergeten dan sturen ze je een mail om aandacht te trekken

Yoran G
Groupon

Ik ben nieuw hier maar ik heb al wat extra bijeen gespaard dat ik zonder dit nooit zou kunnen, echt een topapp! Ik raad deze iedereen zeker aan! Echt meer dan de moeite waard :) op jaarbasis heb je denk ik een leuke cent over :)

Kenny V
Groupon

Ik ben nieuw hier maar ik heb al wat extra bijeen gespaard dat ik zonder dit nooit zou kunnen, echt een topapp! Ik raad deze iedereen zeker aan! Echt meer dan de moeite waard :) op jaarbasis heb je denk ik een leuke cent over :)

Sarina V
Groupon

Super leuk om op deze manier verschillende voordelen en acties te ontdekken. Bovendien kan je nog wat geld verzamelen. Dus je doet je aankopen maar krijgt in principe een heel stuk terug van je bedrag.

David T
Groupon

Leuk om te doen. Fijne deals die je ontdekt door nucash. Veel dingen ondekken en intussen een centje bij verdienen echt een aanrader voor iedereen die graag online bezig is. Niet te moeilijk echt simpel.

Liesbet R
Groupon

Echt leuke app .leuke acties met kortingen en.door te.kopen.in.bepaalde Winkels spaar je nig.voor een.leuk.zakcentje te.verdienen. je kan.oo verschillende manieren.aan.je saldo werken..echt een.aanrader

Andy T
Groupon

dit is mijn eerste app waar ik toch de tijd soms vergeet,je kan jezelf als windowshopper vergelijken,maar toch net iets anders.
je vindt hier leuke deals,kortingen,zowel voor jezelf als voor je gezin!!!!

Nele Q
Groupon

De cashbacks liggen wat aan de lage kant, je vindt er op andere sites betere. Maar door op de mails te klikken, verzamel je toch beetje bij beetje wat geld bij elkaar. Een hogere waarde voor een mail te lezen zou echter wel fijn zijn :).

Marco H
Groupon

Zeer tevreden over de site. Het is een super leuke spaarprogramma voor iedereen. Ook voor de mensen die in de minima zitten. Zij kunnen er een leuk zak centje bij verdienen. Met clicken en. Enquête.

  Footer-Banner
Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
Side-Banner
visit register click click