Zalando Lounge
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Bekijk alle testimonials

Yoran G
Groupon

Ik ben nieuw hier maar ik heb al wat extra bijeen gespaard dat ik zonder dit nooit zou kunnen, echt een topapp! Ik raad deze iedereen zeker aan! Echt meer dan de moeite waard :) op jaarbasis heb je denk ik een leuke cent over :)

Kenny V
Groupon

Ik ben nieuw hier maar ik heb al wat extra bijeen gespaard dat ik zonder dit nooit zou kunnen, echt een topapp! Ik raad deze iedereen zeker aan! Echt meer dan de moeite waard :) op jaarbasis heb je denk ik een leuke cent over :)

Sarina V
Groupon

Super leuk om op deze manier verschillende voordelen en acties te ontdekken. Bovendien kan je nog wat geld verzamelen. Dus je doet je aankopen maar krijgt in principe een heel stuk terug van je bedrag.

David T
Groupon

Leuk om te doen. Fijne deals die je ontdekt door nucash. Veel dingen ondekken en intussen een centje bij verdienen echt een aanrader voor iedereen die graag online bezig is. Niet te moeilijk echt simpel.

Liesbet R
Groupon

Echt leuke app .leuke acties met kortingen en.door te.kopen.in.bepaalde Winkels spaar je nig.voor een.leuk.zakcentje te.verdienen. je kan.oo verschillende manieren.aan.je saldo werken..echt een.aanrader

Andy T
Groupon

dit is mijn eerste app waar ik toch de tijd soms vergeet,je kan jezelf als windowshopper vergelijken,maar toch net iets anders.
je vindt hier leuke deals,kortingen,zowel voor jezelf als voor je gezin!!!!

Nele Q
Groupon

De cashbacks liggen wat aan de lage kant, je vindt er op andere sites betere. Maar door op de mails te klikken, verzamel je toch beetje bij beetje wat geld bij elkaar. Een hogere waarde voor een mail te lezen zou echter wel fijn zijn :).

Marco H
Groupon

Zeer tevreden over de site. Het is een super leuke spaarprogramma voor iedereen. Ook voor de mensen die in de minima zitten. Zij kunnen er een leuk zak centje bij verdienen. Met clicken en. Enquête.

Nadia S
Groupon

Nucash vind ik leuk. Je kunt wanneer u het past gebruiken. En bovendien verdien je ermee geld. Altijd wel super leuk. Shoppen op websites mail lezen berichten delen webshops beoordelen kun je allemaal doen.

Tom G
Groupon

dit vind ik een goed systeem voor iedereen die wil besparen en bijverdienen het is alleen jammer dat ik dit niet eerder ergens heb tegen gekomen. ik ging er al zekers veel langer gebruik van gemaakt hebben

Ellen D
Groupon

Ik heb deze site nog maar net ontdekt. Maar moet zeggen dat het ontvangen van cash coins eigenlijk mooi vlot verloopt! Alle dagen wat mails lezen ( wat je normaal gezien ook doet ). En je ontvangt hiervoor dan coins. Simpel toch :-)

Charlotte
Groupon

Nucash geeft mij interessante aanbiedingen, en de mogelijkheid om hier een centje mee bij te verdienen. Het zijn geen grote bedragen, maar alle beetjes zijn welkom. Het is een leuke manier om allerlei acties in de gaten te houden.

Celine S
Groupon

NUcash is een leuke manier om een klein beetje extra bij te verdienen. Het gaat niet zo snel, maar dat vind ik in principe ook niet nodig. De website werkt goed en snel, zo heb ik het graag. Ik hoop dat ik de jackpot ook eens kan winnen :)

Nelly D
Groupon

Ik gebruik nucash nog niet zo lang, maar het sparen gaat vlot. Zeer eenvoudig. De website werkt ook altijd goed en heeft een goede reactiesnelheid. Ik check ook dagelijk de jackpot en hopelijk mag ik hem een keertje winnen !

Ahmed A
Groupon

Hallo ..

Ik gebruik Nu cash sinds 1 jaar en ik vind dat heel plezier en heel enthousiast is .. ik heb meer dan 5 keer geld verdiend , dus ik hoop dat proberen :) .. ik raad mijn vrienden nu cash gebruiken aan

  TravelBird.be
Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
Zalando Lounge
visit register click click