Leen Bakker

Bekijk alle testimonials

Andy T
Groupon

dit is mijn eerste app waar ik toch de tijd soms vergeet,je kan jezelf als windowshopper vergelijken,maar toch net iets anders.
je vindt hier leuke deals,kortingen,zowel voor jezelf als voor je gezin!!!!

Nele Q
Groupon

De cashbacks liggen wat aan de lage kant, je vindt er op andere sites betere. Maar door op de mails te klikken, verzamel je toch beetje bij beetje wat geld bij elkaar. Een hogere waarde voor een mail te lezen zou echter wel fijn zijn :).

Marco H
Groupon

Zeer tevreden over de site. Het is een super leuke spaarprogramma voor iedereen. Ook voor de mensen die in de minima zitten. Zij kunnen er een leuk zak centje bij verdienen. Met clicken en. Enquête.

Nadia S
Groupon

Nucash vind ik leuk. Je kunt wanneer u het past gebruiken. En bovendien verdien je ermee geld. Altijd wel super leuk. Shoppen op websites mail lezen berichten delen webshops beoordelen kun je allemaal doen.

Tom G
Groupon

dit vind ik een goed systeem voor iedereen die wil besparen en bijverdienen het is alleen jammer dat ik dit niet eerder ergens heb tegen gekomen. ik ging er al zekers veel langer gebruik van gemaakt hebben

Ellen D
Groupon

Ik heb deze site nog maar net ontdekt. Maar moet zeggen dat het ontvangen van cash coins eigenlijk mooi vlot verloopt! Alle dagen wat mails lezen ( wat je normaal gezien ook doet ). En je ontvangt hiervoor dan coins. Simpel toch :-)

Charlotte
Groupon

Nucash geeft mij interessante aanbiedingen, en de mogelijkheid om hier een centje mee bij te verdienen. Het zijn geen grote bedragen, maar alle beetjes zijn welkom. Het is een leuke manier om allerlei acties in de gaten te houden.

Celine S
Groupon

NUcash is een leuke manier om een klein beetje extra bij te verdienen. Het gaat niet zo snel, maar dat vind ik in principe ook niet nodig. De website werkt goed en snel, zo heb ik het graag. Ik hoop dat ik de jackpot ook eens kan winnen :)

Nelly D
Groupon

Ik gebruik nucash nog niet zo lang, maar het sparen gaat vlot. Zeer eenvoudig. De website werkt ook altijd goed en heeft een goede reactiesnelheid. Ik check ook dagelijk de jackpot en hopelijk mag ik hem een keertje winnen !

Ahmed A
Groupon

Hallo ..

Ik gebruik Nu cash sinds 1 jaar en ik vind dat heel plezier en heel enthousiast is .. ik heb meer dan 5 keer geld verdiend , dus ik hoop dat proberen :) .. ik raad mijn vrienden nu cash gebruiken aan

Jurgen S
Groupon

nu casch: is zeer goed je verdient geld en je leert veel bij over al de nieuwe sites ik ben zeer blij dat ik die site heb leren kennen ben er nu iedere dag mee bezig nieuwe dingen zoeken en ontdekken

An V
Groupon

Het loont altijd om even via nucash te gaan als je online iets wilt aankopen. Van de meeste online shops staat hier een link waardoor je extra spaart. Gewoon geweldig om een centje bij te verdienen. Ik ben fan!

Sabine B
Groupon

Hey, wat een leuk gegeven, geld verdien met online te bestellen en je mening te geven over websites , doorklikken op banners etc .... Na een paar weken heb ik al bijna een cashback van €10 verdiend. dat is enorm.

Mo B
Groupon

ik vind het een goede manier van bijverdienen.
je leert ook verschillende bedrijven kennen.
je komt van interessante zaken tegen.
spelletjes spelen.
in ieder geval kan je je zeker niet vervelen en voor iedereen

Johan G
Groupon

Handig om geld te verdienen alleen heb je geduld nodig. Wel leuke cashback deals en gratis cashcoins voor ergens in te morgen. Zeker doen voor extra zakgeld! Ben 1 week bezig en heb voor weinig te doen 5,78 cashcoins.

  Laudius
Close
0,75% CashCoins
10% korting op de Ideapad 320 8GB bij Lenovo
Code:CASHBACKNOW
Blancheporte
visit register click click