bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Disclaimer

nucash.be (Kamer van Koophandel: 0893515), hierna te noemen nucash, verleent u hierbij toegang tot www.nucash.be en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.
nucash.be behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
nucash spant zich in om de inhoud van www.nucash.be zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op www.nucash.be aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van nucash.
In het bijzonder zijn alle cashbacks op www.nucash.be onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
Voor op www.nucash.be opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan nucash nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij nucash.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van nucash, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Apple is geen uitgever van de eventueel op nucash genoemde prijsvragen.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

Beleg in hotelvastgoed: verdien vanaf 6x de huidige spaarrente!
Close
3,05% CashCoins
Kerst bij Greetz! 20% korting op kerstkaarten vanaf 20 stuks!
Code:KERSTPROMO
Side-Banner
visit register