ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Smart Help service

Meer dan 80% van de vragen kunnen door het beantwoorden van onderstaande vragen direct voor je worden opgelost mocht je er toch niet uitkomen kun je via deze wizard contact met ons opnemen.

 • Hoe kan ik meedoen aan Voorspel de uitslag?
  Je kunt hier meedoen aan Voorspel de uitslag door een voorspelling te doen over een actueel onderwerp. Indien jij de juiste voorspelling hebt gedaan, maak je kans op CashCoins!
 • Wat kost een deelname aan Voorspel de uitslag?
  Voor deelname aan Voorspel de uitslag wordt automatisch 1,00 CashCoin ingehouden van jouw account.
 • Wat kan ik winnen met Voorspel de uitslag?
  Uit alle juiste voorspellingen wordt door de computer automatisch een winnaar getrokken. Deze winnaar krijgt 50,00 CashCoins automatisch op zijn of haar account gestort bij NuCash.
 • Wanneer wordt de winnaar van Voorspel de uitslag bekendgemaakt?
  De winnaar van Voorspel de uitslag wordt circa één week na afloop van de actie bekendgemaakt. Bekijk altijd de actievoorwaarden om te zien of dit voor jouw Voorspelling ook het geval is. Dit kan voor sommige acties afwijken. De winnaar wordt per mail op de hoogte gesteld. Daarnaast publiceren wij de winnaar op onze website.
 • Juiste voorspelling, maar geen winnaar?
  Indien er meerdere juiste voorspellingen zijn gedaan, zal er middels een loting uit alle juiste antwoorden 1 winnaar worden geselecteerd. Het kan dus zijn dat jij de juiste voorspelling hebt gedaan, maar niet de winnaar van de actie bent. Niet getreurd, er staan altijd leuke winacties op onze winpagina dus probeer het opnieuw!
 • Hoe kan ik meedoen aan ledenacties en prijzen winnen?
  We hebben verschillende type ledenacties. Iedere ledenactie heeft een andere manier van deelname. Het is echter bij iedere ledenactie noodzakelijk om je deelname te bevestigen. Hoe doe je dat? Door op de knop ‘verstuur’ te klikken. Je maakt hierna direct kans op de prijs. Bij een aantal ledenacties dien je eerst nog een antwoord in te vullen voor je op de ‘verstuur’ knop klikt. Indien het een transactie ledenactie is, dien je een aankoop te doen voor de desbetreffende webshop om kans te maken op de prijs. Lees altijd de actievoorwaarden goed door. Je dient in dit geval vaak ook het aankoopbewijs te uploaden in de vorm van een PDF. Indien het een Cashmail ledenactie is, dien je eerst op een Cashmail te klikken voor je kans maakt op de prijs. Als er bij de ledenactie een vraag wordt gesteld, vul dan eerst het antwoord in en klik daarna op de knop ‘Verstuur’ om je deelname te bevestigen. Het kan ook voorkomen dat er een foto in de ledenactie staat. Hierbij wordt ook een vraag gesteld. Vul dan eerst het antwoord in en klik vervolgens op de knop ‘Verstuur’ om jouw deelname te bevestigen. Als er een quizvraag in de ledenactie wordt gesteld, vul dan eerst jouw antwoord in. Klik vervolgens op de knop ‘Verstuur’ om jouw deelname te bevestigen.
 • Wat kost mijn deelname aan ledenacties?
  Deelnamekosten verschillen per ledenactie, er zijn gratis ledenacties en betaalde ledenacties. Kijk altijd naar de actievoorwaarden van de desbetreffende ledenactie om te zien of het een gratis of betaalde actie is. Indien het een betaalde ledenactie is, worden de deelnamekosten automatisch ingehouden van jouw account.
 • Hoe en wanneer worden de winnaars van ledenacties bekendgemaakt?
  De winnaars worden circa één week na afloop van de actie bekendgemaakt. Bekijk altijd de actievoorwaarden om om te zien wanneer de winnaar bekend wordt gemaakt. Wij brengen de winnaars per mail op de hoogte en publiceren de winnaars op onze website en social media kanalen.
 • Waarom is er geen loterij?
  Loterijen houden wij enkele keren per jaar. De start van een nieuwe loterij maken wij bekend op de winpagina, ons blog en social media kanalen. Houd deze kanalen goed in de gaten en maak kans op heel veel mooie prijzen!
 • Wat kost deelname aan de Loterij?
  Voor deelname aan de Loterij wordt automatisch 1,00 CashCoin per lot ingehouden van jouw account. Je kan maximaal 6 loten kopen om jouw winkans te vergroten.
 • Hoe vaak mag ik deelnemen aan de Loterij?
  Je mag met één account deelnemen per loterij, maar je kan wel tot 6 loten kopen om je winkans te vergroten.
 • Wat kan ik winnen met de Loterij?
  De prijzen zijn per Loterij verschillend. Bekijk op deze pagina of er een Loterij actief is en welke prijzen je kunt winnen.
 • Wanneer maak ik kans op de Jackpot?
  Ieder lid van NuCash maakt automatisch kans op onze Jackpot! Kijk elke dag op deze pagina om te kijken of jij de winnaar bent.
 • Hoe wordt de winnaar van de Jackpot getrokken?
  Ons systeem kiest automatisch elke dag een mogelijke winnaar. Deze mogelijke winnaar dient op dezelfde dag zijn of haar prijs te claimen. Ben jij dit? Klik dan op de groene knop op deze pagina “Claim prijs” en de Jackpot prijs is van jou!
 • Wat kan ik winnen met de Jackpot?
  De Jackpot begint bij 1,00 CashCoin. Indien de mogelijke winnaar zijn of haar prijs niet claimt, selecteert ons systeem de volgende dag automatisch een nieuwe mogelijke winnaar. De prijs gaat elke dag omhoog met 1 CashCoin tot een maximum van 50 CashCoins.
 • Mijn naam staat tussen de “laatste mogelijke winnaars”, wat kan ik doen?
  Jouw naam staat hiertussen omdat jij op die datum de mogelijke winnaar was. Echter is er niet op de groene “Claim prijs” knop gedrukt door jou op die dag en is er dus een nieuwe winnaar uitgekozen op de eerstvolgende dag. Om het mislopen van de Jackpot te voorkomen, kan je een Jackpot alert ticket kopen, waarmee de prijs automatisch wordt geclaimd als jouw naam op de Jackpot staat.
 • Wat is een Jackpot ticket?
  Met een Jackpot ticket wordt de Jackpot automatisch geclaimd als jouw naam wordt geselecteerd. Je hoeft dus niet elke dag de Jackpot in de gaten te houden om te kijken of jij de nieuwe mogelijke winnaar bent. Let wel op: Het Jackpot ticket is geldig vanaf de dag dat je het ticket koopt, tot de prijs wordt geclaimd. Als een nieuwe Jackpot ronde start, komt dit ticket te vervallen en kan je een nieuw Jackpot ticket kopen.
 • Wat kost een Jackpot ticket?
  Je koopt een Jackpot ticket voor 0,25 CashCoins op deze pagina. Dit wordt automatisch afgeschreven van jouw account.
 • Wanneer kan ik meedoen met Vind de code?
  Elk weekend, van vrijdag tot en met zondag, verstoppen wij geheime codes op de website. Iedere dag is dit een andere code, je kan dus het gehele weekend extra CashCoins verdienen! Op deze pagina plaatsen wij tips die je kunnen helpen om de codes te vinden.
 • Wanneer win ik bij Vind de code?
  Bij Vind de code win je als je de code op de website hebt gevonden en juist invoert op deze pagina. Iedereen die de juiste code invoert, wint gegarandeerd 0,01 CashCoins. Ieder 10de lid wint 0,05 CashCoins en dit loopt op tot ieder 1000ste lid dat 10,00 CashCoins wint. Hoe meer leden meedoen, hoe meer kans jij hebt op een hogere prijs. Bekijk deze pagina voor de exacte vergoedingen per winnaar.
 • Hoe vaak kan ik de code invullen?
  Wanneer je de code hebt gevonden, kan je deze 1 keer invoeren en daarmee kans maken op CashCoins.
 • Waar moet ik zoeken om de code te vinden?
  Op deze pagina geven wij een tip om de code te kunnen vinden. De codes kunnen op alle pagina’s binnen onze website verstopt zijn. Zodra je op de juiste pagina bent binnen onze website, waar de geheime code verstopt is, krijg je automatisch een pop-up scherm te zien. In deze pop-up zie je direct de code en kan je doorklikken naar de Vind de code pagina om de code in te voeren en zo extra CashCoins te verdienen.
 • Hoe kan ik meedoen aan de veiling?
  Je kunt hier meedoen aan de veiling door een bod uit te brengen. Je kunt een bod uitbrengen door op de groene button van het betreffende product te klikken. Indien jij het winnende bod uitbrengt, win jij het betreffende product.
 • Wat kost een deelname aan de veiling?
  Deelnamekosten verschillen, op de groene button staat aangegeven hoeveel CashCoins je gaat inzetten voor het betreffende product. Nadat je op de groene button hebt geklikt, worden de CashCoins automatisch op jouw saldo in mindering gebracht.
 • Is er een minimum bod?
  Nee, er is geen minimum bod. Jouw bod is het bedrag dat op de groene button wordt weergegeven.
 • Hoe vaak mag ik een bod uitbrengen?
  Je kunt zo vaak mee doen als je wilt, zolang jouw saldo toereikend is.
 • Kan ik mijn welkomstbonus ook inzetten voor de veiling?
  Nee, het is niet mogelijk om je welkomstbonus in te zetten voor de veiling.
 • Wanneer heb ik het winnende bod?
  Zodra het juiste bedrag van de veiling is bereikt, ben jij de winnaar. Het systeem controleert of jouw bod het winnende bod is.
 • Hoe en wanneer worden de winnaars van de veiling bekendgemaakt?
  De winnaar van de veiling wordt direct op de pagina getoond, dus je ziet gelijk of je gewonnen hebt.
 • Wanneer ontvang ik het winnende product?
  Winnaars ontvangen het product binnen 3 tot 4 weken in huis.
 • Ik heb een bod uitgebracht, maar niet gewonnen.
  Niet getreurd, je kunt nog een keer meedoen met de veiling mits jouw saldo toereikend is. Er komen dagelijks nieuwe veilingen bij en bepaalde veilingen komen ook weer terug.

Staat jouw vraag er niet bij? Klik op een van onderstaande onderwerpen om jouw vraag te beantwoorden

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click