ONTVANG 1,75% CASHCOINS Large

Smart Help service

Meer dan 80% van de vragen kunnen door het beantwoorden van onderstaande vragen direct voor je worden opgelost mocht je er toch niet uitkomen kun je via deze wizard contact met ons opnemen.

 • Wat is NuCash.be?
  NuCash.be geeft CashCoins op jouw online aankopen. Als je naar NuCash.be gaat, op één van de links van de aangesloten webshops klikt en daar een aankoop doet, betaalt NuCash.be een deel van jouw aankoopbedrag terug in CashCoins. Hiervoor moet je wel lid zijn van NuCash. Het lidmaatschap is GRATIS. Er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden en je betaalt niet meer als je via NuCash koopt. Je kan zelfs nog meer korting krijgen met kortingscodes en speciale deals. Bij de aangesloten webshops op NuCash.be staat aangegeven of er een kortingscode of speciale deal beschikbaar is. Verdien nog meer met NuCash.be door vrienden uit te nodigen om ook lid te worden en door het invullen van prijsvragen en enquêtes.
 • Moet ik mij aanmelden bij NuCash.be om CashCoins te sparen?
  Ja, om CashCoins te sparen moet je zijn aangemeld bij NuCash.be. Aanmelden is GRATIS en er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden. Zonder aanmelding kunnen wij niet registreren wie de aankoop heeft gedaan en is het niet mogelijk om de CashCoins aan de juiste persoon toe te wijzen. Ben je nog niet aangemeld? Klik hier om je aan te melden. Voor het gebruik van de kortingscodes op NuCash.be is aanmelding niet noodzakelijk.
 • Wat kost aanmelden bij NuCash.be?
  Aanmelden bij NuCash.be is GRATIS. Er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden en na aanmelding krijg je van NuCash.be direct CashCoins op je online aankopen.
 • Hoe kan ik mij aanmelden?
  NuCash kent twee manieren om te registreren en in te loggen:
  1. Meld je hier aan voor NuCash.be of klik op de link om je aan te melden bovenin het scherm. Je ontvangt van NuCash.be een bevestiging van jouw aanmelding per e-mail. Klik op de link in deze e-mail om jouw aanmelding definitief te maken.
  2. Registreer je hier via Facebook. Klik op de Facebook button en maak een account met het zelfde wachtwoord en e-mailadres als je Facebook account. Jouw acties worden NIET getoond op Facebook. Het idee hierachter is dat men tegenwoordig al te veel wachtwoorden heeft en op deze manier heb je voor verschillende platformen hetzelfde wachtwoord.
  Daarna kun je direct CashCoins verdienen!
 • Waarom moet ik mij aanmelden?
  Door het aanmelden/inloggen bij NuCash.be kunnen wij registreren wanneer jij een aankoop doet. Hierdoor weten wij hoeveel CashCoins wij moeten bijschrijven in jouw account op NuCash.be.
 • Wat doet NuCash.be met mijn gegevens?
  De door jou verstrekte gegevens worden door NuCash.be alleen gebruikt om korting te kunnen geven op jouw online aankopen en om jou op de hoogte te houden van de nieuwste acties met de NuCash.be nieuwsbrieven en mailings. Daarnaast kun je deelnemen aan het online panel, in dat geval worden jouw gegevens gebruikt voor marktonderzoek. In deze onderzoeken werken we met geaggregeerde en anonieme gegevens om er zo voor te zorgen dat jouw privacy niet in gevaar komt. Bekijk voor meer informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens onze privacyverklaring.
 • Ik woon buiten België. Kan ik gebruik maken van NuCash.be?
  Nee, je kan alleen gebruik maken van NuCash.be als je in België woont en een Belgische bank- of girorekening hebt.
 • Wat is het verschil tussen shops, kortingscodes en deals?
  NuCash.be geeft CashCoins voor online aankopen bij de aangesloten webshops. Deze CashCoins zijn een vast aantal per aankoop of een percentage van het aankoopbedrag. De CashCoins ontvang je in jouw account op NuCash.be, nadat jouw aankoop is goedgekeurd door de webshop. Kortingscodes geven direct korting bij het plaatsen van jouw bestelling. Je voegt de code toe in het bestelproces en de korting wordt direct verrekend. Je betaalt dan de aankoopprijs minus de korting. Als NuCash.be beschikt over een kortingscode of speciale deal bij één van de aangesloten webshops, vermelden we dat bij de betreffende webshop op de website. Zo kun jij profiteren van nog méér voordeel!
 • Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe acties?
  Meld je aan bij NuCash.be en wij houden je met onze e-mails op de hoogte van nieuwe webshops, kortingscodes en speciale deals. Zo mis je niks en verdien je het meeste geld en voordeel!

Staat jouw vraag er niet bij? Klik op een van onderstaande onderwerpen om jouw vraag te beantwoorden

ONTVANG 1,75% CASHCOINS Large
visit register click click