ONTVANG TOT 0,25% CASHCOINS ColliShop

zooplus Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over zooplus

Bestel al je dierenbenodigdheden en diervoeding met korting bij zooplus, dé online dierenwinkel van België!

zooplus is dé online-dierenwinkel. Het assortiment biedt ruime keuze met meer dan 7.000 producten voor honden, katten, vissen, vogels en knaagdieren. De website is opgedeeld in aparte dierenwinkels, zoals een kattenwinkel, hondenwinkel, aquariumwinkel en een knaagdierenwinkel.

zooplus Beoordelingen

Hendrik Vermeiren  | 22/06/20  10:21:50 | Winkelbeoordeling :
Zooplus heeft alles in huis wat je huisdier nodig heeft : zowel voor katten, honden, kleine knaagdieren en vissen. Bovendien hebben ze een website waar je hun volledige catalogus kan inkijken en op je gemak een bestelling kan plaatsen.
jessica de roy  | 21/06/20  21:32:04 | Winkelbeoordeling :
vind hier echt alles voor mijn overgevoelige kat. goede kwaliteit van producten. Goede prijzen . leuke acties en zeer snel verzonden. je kan ook punten sparen en leuke items kiezen voor je huisdier.Top. doe zo voort :-)
Linda Boënne  | 11/06/20  20:28:10 | Winkelbeoordeling :
Bij zooplus vind je alles voor u huisdieren.aan zeer redelijke prijzen. Ze hebben excellente en grote keuze. Er is ook een dierenarts beschikbaar als je vragen hebt. Die helpt u zeer goed en vlug. Veilige betalings mogelijkheden en stipte levering. AAN TE RADEN
Kim Plaitsier  | 06/06/20  15:57:57 | Winkelbeoordeling :
Zeer ruim aanbod, bovendien ook nog eens aan scherpe prijzen. Snelle levering. Gratis verzending. Leuk dat je bonuspunten kunt opsparen. Niets negatief op aan te merken. Top!! Blijf zo verder doen Zooplus!
Mandy Smeets  | 06/05/20  14:53:45 | Winkelbeoordeling :
prijs/kwaliteit vindt ik deze zeer goed, zelf ondanks de corona worden de goederen relatief snel verstuurd. Je kan soms ook een bepaalde korting krijgen die je gewoon moet ingeven en deze wordt dan op het einde verrekend
Josiane Aers  | 06/05/20  09:35:01 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop waar ik alles vind voor mijn hondje. Ik koop er regelmatig leibanden, halsbanden en allerlei andere benodigdheden, maar vooral zijn favoriete eten. Ik ben heel tevreden over de leveringstermijn en ook over de prijzen.
Gweny Vander elst  | 25/04/20  06:30:09 | Winkelbeoordeling :
Dit is een mooie en handige website. Je kan er alles vinden. Je vind er alles voor alle soorten huisdieren. Het is zeer overzichtelijke en snelle levering.
Iris BBBB  | 18/04/20  16:47:44 | Winkelbeoordeling :
Producten prima, klantenservice ook er goed! Helaas maar 2 sterren en dat heeft eigenlijk maar 1 (doch kwalijke) reden: DHL. Niks dan moeilijkheden en problemen gehad met iedere bezorging die verloopt via DHL, zelfs na meerdere malen contact met DHL zelf.
Bob Soomers  | 17/04/20  09:37:43 | Winkelbeoordeling :
Bij zoo plus steeds goede aanbiedingen van dierenbenodigdheden, dieren voeding, lekkere knabbels en veel speeltjes. Ook gespecialiseerd in dieetvoeding voor uw dier. Ok vind u er alles om uw dier te beschermen tegen teken, vlooien en ander ongedierte
Christine Billiet  | 07/04/20  19:57:04 | Winkelbeoordeling :
Andere artikelen in de rekken dan bij de concurrentie. Sommige artikelen merkelijk goedkoper, dus zeker aan te raden, en wat een vlugge levertijd in deze coronaperiode, dat had ik helemaal niet verwacht.
Kathy Vercamer  | 28/02/20  23:31:32 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is een goedkope webshop waar je allerlei dierenvoeding kan kopen voor je huisdieren en dit met heel wat verschillende merken. Mijn hond heeft speciale voeding nodig, bij de dierenarts kost het stukken meer voor dezelfde hoeveelheid. Er is heel veel keuze en wordt vlug geleverd. Een aanrader
Vancoillie Kristof  | 25/02/20  12:42:34 | Winkelbeoordeling :
bij zooplus kan je er alles vinden van vis tot hond voeding, speeltgoed, tot bench enof manden gewwon alles voor dieren ik raad het zeker en vast aan aan vrienden en familie ik vind het een top winkel
Kirsten  | 18/02/20  12:44:13 | Winkelbeoordeling :
Zeer uitgebreid gamma. Producten worden altijd tijdig geleverd. Ze doen ook nooit moeilijk over producten die beschadigd zijn toegekomen. Steeds een goede service! Wij zullen hier nog regelmatig bestellen.
Linda Boenne  | 11/02/20  11:08:40 | Winkelbeoordeling :
Mijn persoonlijke beoordeling van zooplus is altijd positief. Ik heb meerdere keren besteld en tot hiertoe is alles correct verlopen.Ze hebben een grote keuze producten aan zeer redelijke prijzen. Ze bieden ook gratis advies aan.
Melissa Aubroeck  | 02/02/20  18:06:13 | Winkelbeoordeling :
Het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Prijs/kwaliteit is zeker een pluspunt. Telkens we een bestelling plaatsen wordt het gerief verzorgd bezorgd met de nodige informatie. Onze huisdieren zijn er ook fan !
Marjolijn De Boeck  | 03/02/20  10:07:59 | Winkelbeoordeling :
Mijn pakketten komen steeds heel toe en nog nooit iets te kort gehad. De levering is ook altijd al vlot verlopen.
pascale devleeschauwer  | 20/01/20  23:19:13 | Winkelbeoordeling :
Hier koop ik altijd het eten voor mijn kat. Het eten is hier veel goedkoper dan bij de dierenarts. Altijd al een correcte levering gehad. Overzichtelijke site of app. Doen regelmatig acties. Echte aanrader
Inge Arnouts  | 13/01/20  15:40:11 | Winkelbeoordeling :
goed aanbod en variatie in producten prima prijs/ kwaliteit verhouding. De verzending (vanaf bepaald bedrag gratis) wordt steeds goed opgevolgd. alleen jammer dat ze geen vogelvoer van Beaphar meer in hun assortiment hebben.
Gina De Ridder  | 12/01/20  21:10:27 | Winkelbeoordeling :
Hele goede webwinkel, veel keuze en merken. Klantvriendelijk, snelle service Kwaliteit en prijs vallen goed mee Hele interessante site Goed overzicht over alles, duidelijke uitleg over de artikelen Interessant met het spaarplan Echt top!!!
Marleen Coppens  | 14/12/19  10:46:00 | Winkelbeoordeling :
Zooplus biedt een heel snelle en correcte service. Ze hebben een enorme keuze in het aanbod en dit aan zeer voordelige prijzen. De website werkt snel en is gebruiksvriendelijk. Al meerdere keren iets aangekocht en altijd heel tevreden.
Kim Streux  | 16/12/19  14:21:33 | Winkelbeoordeling :
Super handig om in grote hoeveelheid dingen te kopen waar je zeker van bent die goed zijn en die werken voor je dier. Wij weten perfect wat we willen voor onze cavia's en het is dus heel handig om gewoon bij te bestellen wat we willen.
Elena Redka  | 09/12/19  14:54:56 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is een fijne webwinkel. groot assortiment voor mijn hond, snelle levering, leuke, prikkelende acties en als bonus nog extra voeding gekregen. Aanbod en prijzen zijn erg goed. Een echte aanrader voor een dierenbezitter.
Els Van der Straeten  | 14/11/19  21:35:28 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij Zooplus. De website is duidelijk, goede filters en een ruim assortiment. Indien er iets foutief is, wordt het door de klantendienst ook rechtgezet, en worden de ontbrekende artikelen toch nog bezorgd.
Vicky Wouters  | 08/11/19  23:18:25 | Winkelbeoordeling :
snelle levering , goedkoper dan in de winkel , en kwaliteitsproducten aan zeer betaalbare prijzen. De moeite waard om eens te gaan vergelijken voor uw huisdieren en trouwe viervoetertjes , top ik kom zeker terug
Chiara & Niels Van Dessel  | 02/11/19  22:08:36 | Winkelbeoordeling :
snelle levertijden, en goede klantendienst, IK had een probleem met mijn bestelling deze was perongeluk 2 keer doorgekomen, dezelfde dag nog reactie gehad en het probleem OP mijn acc was opgelost, heel te vreden en goede prijs/quality marge
Sven Jansen  | 13/10/19  14:43:23 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is een goede shop jet is een overzichtelijke website waar je veel spullen en eten kan kopen voor je diertjes ikzelf heb er onlangs beteld en het was de volgende dag al in huis ben er zeer tevreden van
Katja Bollen  | 03/10/19  15:33:35 | Winkelbeoordeling :
Prima service, snelle verzending en bovendien een stuk goedkoper dan elders. Onze poes en wijzelf zijn tevreden klant. En bovendien gratis verzending (ook naar Belgie) vanaf aankoop van een bepaald bedrag. Wij bestellen zeker nog een keer.
leon vrindts  | 02/10/19  14:47:13 | Winkelbeoordeling :
Zooplus een is een fijne webshop. Je vindt hier alles voor je favoriete huisdier. Zowel voor je kat ,hond poes of paard of knaagdier. Vanuit je luie zetel zoek je alles om je huisdier te verwennen. Zonder wachtrijen aan de kassa. Zonder files onderweg.
Joke Seys  | 01/10/19  21:02:14 | Winkelbeoordeling :
Een ware aanrader voor elke huisdierfanaat. Voor elke hond/kat wat wils: van speeltjes tot kwalitatieve voeding. Ook de prijs valt zeker mee! Bovendien krijg je na meerdere keren bestellen, nog meer voordelen en extra kortingen! Een waar plezier voor letterlijk iedereen binnen het huishouden.
Jurgen  | 26/08/19  16:36:52 | Winkelbeoordeling :
de zooplus website is een heel goede eerste stopplaats wanneer jullie op zoek zijn naar iets voor jullie huisdier. je kan er veel vinden tegen aantrekkelijke prijzen en kan steeds rekenenen op een goede omschrijving
Michel Thoelen  | 12/08/19  10:10:06 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden van zooplus over de artikelen die Ik heb besteld en gekregen en ook goed koop dan in andere dierenwinkel en bij een bedrag boven de 29 euro betaald geen portkosten en kan ook een korting van 3% krijgen voor een periode van 2 jaar en betaald een vaste bedrag van 3 euro.
NADINE Van Droogenbroeck  | 02/08/19  21:36:19 | Winkelbeoordeling :
Dit is een fantastische webwinkel in Nederland waar de prijzen lager zijn dan in een gewone winkel. Ze leveren ook ultrasnel via Postnl. Ik bestel hier altijd hondeneten en katteneten. Ze hebben ook een spaarprogramma om nog extra te besparen.
Anja Verlinden  | 19/07/19  12:07:51 | Winkelbeoordeling :
Kwaliteits voer aan een goedkopere prijs dan in de winkel. Andere zaken zoals speelgoed en verzorgingsproducten ook van goede kwaliteit Meestal snelle levering en gratis bij aankoop van een bepaald bedrag Leuk spaarsysteem met punten voor extra lekkers.
Kristin Van de Weyngaerdt  | 09/07/19  16:56:34 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze in verschillende prijsklasse. Duidelijk goedkoper dan andere dierenwinkels. Toegezonden materiaal is van goede kwaliteit. Zowel via de site als de app is het makkelijk bestellen. Ik vindt het vooral fijn dat ik producten kan opslagen om ze later te bestellen wanneer het mij past.
Wendy Verhaegen  | 05/07/19  13:28:20 | Winkelbeoordeling :
geweldige site voor als je huisdieren hebt , je kan er enorm veel vinden aan goede prijzen , ze leveren snel en aan huis , zo gemakkelijk . ik bestel er op regelmatige basis dingen voor de honden en men kat .
Jan Istha  | 03/07/19  08:12:54 | Winkelbeoordeling :
Ik heb daar wat gekocht voor mijn kat en het werd goed geleverd en het product was al bekend, maar de bestelling werd op de juiste dag geleverd en dat is belangrijk vind ik. Ga zo door Zooplus en je zal er een nieuwe klant bij hebben.
Sandra Tomme  | 30/06/19  02:03:49 | Winkelbeoordeling :
onze poes moet speciaal eten krijgen en bij zooplus kan je alles kopen voor je raskatten en nog met korting. Altijd leuk meegenomen. Dit is een zeer goed website voor al je dieren en zeer snelle levering
conny seys  | 27/06/19  18:13:33 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering Goede kwaliteit Ruime keuze Ruim assortiment Goede klantendienst Spaarprogramma Een echte aanrader, goedkoper dan in de gewone winkel Goede service ook na de aankoop kan je er terecht'
Anja Verlinden  | 23/06/19  20:13:55 | Winkelbeoordeling :
Merkvoer van goede kwaliteit, alleen veel goedkoper dan in de winkel. Veel keuze aan speelgoed aan redelijke prijzen. Puntensysteem is ook een leuk extraatje. verschillende categorieën dus niet enkel voor kat en hond. Super online shop
Patricia De Smet  | 13/06/19  07:47:27 | Winkelbeoordeling :
Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website waar alles te vinden is voor je huisdieren. Alles is netjes onderverdeeld met duidelijke productomschrijvingen en prijsaanduidingen. Steeds lopende promoties.
Els Wouters  | 10/06/19  20:20:45 | Winkelbeoordeling :
Zooplus heeft steeds scherpe prijzen! De optie ‘er-order’ is heel handig. Zo kan je snel producten van je vorig order herbestellen. Snelle levering!
Ilke De Baetzelier  | 08/06/19  19:08:01 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over zooplus. bestel hier regelmatig eten en spullen voor mijn hond. Je vindt hier veel aan een voordelige prijs en het is van goede kwaliteit. De gekochte spullen worden ook snel en correct bij je thuis geleverd. Zeker een aanrader!
Luc Van den Broeck  | 30/05/19  21:34:02 | Winkelbeoordeling :
goedkope en goede aanbiedingen , vooral met meerdere stuks doe je echt veel profijt , ik bestel tegenwoordig bij zooplus , het wordt bovendien netjes aan huis gelleverd , en ik hoef zelf niet meer te sleuren met de booschappen
Miguel Van de ginste  | 22/05/19  10:00:52 | Winkelbeoordeling :
zeer goede winkel met zeer degelijke prijzen en goede productkwaliteit ik heb hier al vaak iets bestzld en ik ga dit zeker blijven doen want de service is zeer goed en een goede klantvriendelijkheid 9/10
WILLY VAN DROOGENBROECK  | 13/05/19  09:13:55 | Winkelbeoordeling :
Bij Zooplus is het altijd een plezier te bestellen. Alle produkten zijn zeer goed qua prijs . De levering van de produkten gebeurt steeds binnen de twee dagen als ze voorradig zijn bij de firma. Ik zou iedereen aanraden via deze weg te ebstellen
Hoste Hoste  | 08/05/19  21:18:27 | Winkelbeoordeling :
Al paar keer besteld bij Zooplus en steeds tevreden geweest over de goederen. Gemakkelijke en gebruiksvriendelijke website, goedkopere prijzen, levering gebeurd ook zeer vlot. Hier bestel ik zeker nog.
Jurgen Schellekens  | 30/04/19  16:53:38 | Winkelbeoordeling :
is een prima winkel voor je kat , heb trouwens 2 katjes en tropische vissen dus moet er zijn voor visvoeding alsook kattenvoeding en droogvoeding en er is ook de mogelijkheid om accesoires enz aan te kopen grts
Natacha Aquino  | 09/04/19  11:20:20 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuken dierenspullen wat je je maar kan inbeelden van manden tot snoepjes eten krapalen alles en leverd ook aan huis zeker een aanrader!!!!! Ik heb er al een paar keer wat besteld super kwaliteit
Ina Schoepen  | 28/03/19  08:59:29 | Winkelbeoordeling :
De website van Zooplus kan ik iedere dierenvriend sterk aanbevelen.Ze bieden nog meer interessante artikelen aan dan het reeds ruime aanbod in hun winkels.Bovendien vind ik steeds erg leuke promoties en de leveringsservice is ook top!
Kathy Vercamer  | 21/03/19  18:19:54 | Winkelbeoordeling :
Onlangs bestelde ik voor de 1e keer bij Zooplus. Ze beloofden mij dat mijn bestelling maar 2 dagen op zich zou laten wachten. En inderdaad, ik was verrast dat mijn bestelling zo vroeg thuis geleverd werd. Alles was perfect in orde en mooi verpakt. Ik kreeg zelfs een korting voor 1e bestelling.
Nelly Demeersman  | 18/03/19  11:28:54 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreid aanbod, zowel in artikelen als in merken, en snelle levering. Regelmatig interessante kortingen. Contact met de klantendienst ivm hondenvoeding was zeer professioneel, vriendelijk en correct.
Ann-sophie Zutterman  | 01/03/19  16:40:11 | Winkelbeoordeling :
Eerlijke en goedkope prijzen voor mijn hondenbrokken van Royal Canin. Goedkoper dan alle andere websites en je krijgt er nog Cashback op ook! Als je 8 chihuahua's hebt dan moet je toch regelmatig de voorraad aanvullen. Topsite!
Fabienne Buyck  | 24/02/19  09:36:34 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende website gemakkelijk zoekfunctie en veel verkrijgbaar. Super kortingen Uitstekende klantenservice, vlug antwoord op al je vragen. Help je bij problemen snelle oplossing. Goedkope producten. Zeer snelle verzending.
Yvan Coel  | 12/02/19  15:49:12 | Winkelbeoordeling :
ZOOPLUS heeft een zeer uitgebreid aanbod met mooie promoties en lagere prijzen bij aankopen in grote hoeveelheden. Heeft ook een voordelig spaarprogramma. Vanaf een redelijk bedrag aan aankopen zijn er geen verzendingskosten. De levering gebeurt meestal zeer snel.
Cleopatra Kerckhof  | 11/02/19  17:15:59 | Winkelbeoordeling :
Ik heb twee katten en bestel ook regelmatig kattenvoer voor de senior kat van mijn dochter. De keuze bij Zooplus heb ik nog in geen enkele dierenspeciaalzaak gezien. En de prijzen liggen een heel pak lager. Erg leuk is ook het bonus systeem waar je voor allerlei dingen kunt sparen. De aangekochte items worden ook altijd supersnel verstuurd.
Liliane Peumans  | 12/02/19  10:20:19 | Winkelbeoordeling :
Haast niemand beseft hoe goed Zoo-Plus het wel doet t.a.v. de vele andere online dierenvoedingswinkels! Zij zijn eerlijk in hun prijzen en leveren af op het aangeduide tijdstip op een deftige manier. Dankuwel;
Ann De Rycke  | 23/01/19  18:45:25 | Winkelbeoordeling :
Top producten en service! Duidelijke productomschrijving. Prima hulp bij vragen en gemakkelijk bereikbare klantendienst.
Ina Schoepen  | 21/01/19  20:21:19 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is reeds jaren mijn favoriete webshopwinkel.Hun zeer ruime en steeds afwisselende keuze aan producten wekken steeds opnieuw mijn interesse.Je wilt toch het allerbeste voor je kleine hartbrekertjes!
Sare Vanhees  | 21/01/19  12:34:20 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al vaak hondenvoer gekocht via zooplus. Ze hebben een zeer ruim aanbod en de levering gebeurde altijd zeer snel en correct. Ze bieden gratis verzending aan vanaf 29€, wat niet een extreem hoog bedrag is. Hier zit je als snel aan als je hondenvoer koopt. Ik ben hier zeer tevreden over.
Els Bormans  | 04/01/19  19:52:32 | Winkelbeoordeling :
Bij zooplus is de prijs/kwaliteit altijd heel goed. Ze hebben een uitgebreid gamma producten voor een groot aantal dieren. De bestelling loopt zeer vlot. Voldoende betalingswijzen. Zeer snelle levering.
sigrid daems  | 27/12/18  22:55:43 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze in dierenbenodiigdheden en voeding. Steeds alle artikelen voorradig. Vlug geleverd zelfs op zaterdag. Bonuskorting van 5% bij iedere bestelling en vele promoties en proefpaketten voor een prijsje.
Andy Pipelers  | 28/12/18  09:36:25 | Winkelbeoordeling :
Dierenvoer voor dierenartsen heeeeeel wat goedkoper hier en ook vrij te krijgen. Vanaf 29 euro gratis verzending waar je snel aan zit toch. Ook erg snelle verzending waarbij je pakket binnen de twee vaak al aankomt.
Emma mumschoot  | 14/12/18  14:05:08 | Winkelbeoordeling :
super aanbod voor de diertjes ! een echte aanrader, ik ga hier zeker nog kopen en iedereen die dieren heeft aanraden hier een bestelling te plaatsen. ruim aanbod en goede dienstverlening. mooie winkel
C Meersch  | 10/12/18  09:36:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb 4 kleine hondjes op leeftijd, 3 poezen op leeftijd en een grote hond van 5 jaar. Ik bestel hier gewoon alles omdat het aanbod zo ruim is, de prijzen zo interessant en de service snel. Het wordt ook aan huis geleverd dus allemaal plus punten! Echt aan te raden
nathalie maes  | 08/12/18  16:56:21 | Winkelbeoordeling :
de website van Zooplus is uitgebreid, je vind er heel veel terug, de acties zijn steeds voordelig, je spaart ook punten bij elke aankoop. Bestellen is eenvoudig, betalen zeker, verschillende mogelijkheden, de verzending is supersnel
naert celine  | 08/12/18  05:44:11 | Winkelbeoordeling :
zeer mooie winkel met zeer ruime keuze aan benodigdheden voor elk dier zowel groot als klein.zeer goede prijzen en zeer vriendelijke service met alle uitleg die je vraagt.zeker een aanrader voor elke dierenvriend grtjs
Koen Schoolmeester  | 03/12/18  19:21:09 | Winkelbeoordeling :
Goedkope en kwalitatieve produkten...zowel voor hond, kat en andere huisdieren. Grote keuze in een zeer ruim gamma van alles wat je lievelingsdier mag wensen. Veel verschillende betaalmogelijkheden en altijd vlug aan huis geleverd door PostNL. Doe zo voort !
Frieda Wauters  | 08/11/18  19:25:22 | Winkelbeoordeling :
Voor mij is zooplus de site voor huisdieren benodigdheden. Heb verschillende site's vergeleken en zooplus is echt wel de goedkoopste . Het is niet alleen de goedkoopste site maar ook het gemak van thuis levering is geweldig en bijzonder vlug geleverd.
Marieke Gysemans  | 10/11/18  20:38:14 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop. Erg overzichtelijk om te winkelen en je vind er voor elk dier wel wat. Ook nooit problemen gehad met levering, soms een dagje later maar kan dan komen door omstandigheden. Verder nooit geen probleem gehad. Nu bestellen we der voor onze hond en ze is blij met wat ze krijgt
Bianca Van der taelen  | 07/11/18  08:16:02 | Winkelbeoordeling :
groot aanbod voor elk soort dier..snelle levering. levering wordt goed verpakt.bij elke levering zit een blad bij voor als er problemen zijn om terug te sturen.niet tevreden geld terug.ik ben zekers een fan
Daisy Neef  | 31/10/18  09:59:44 | Winkelbeoordeling :
Een heel fijne webshop waar je alles meteen kan terugvinden! De webshop heeft zeer voordelige en democratische prijzen; en een groot aanbod ter uwer beschikking. Kortom, hier vind je zeker en vast wat je zoekt!
Natacha Aquino  | 27/10/18  07:32:45 | Winkelbeoordeling :
Super leuke dieren spullen snoepjes eten leibanden halskettingen noem maar op ook leuke manden in alle maten en krappalen voor katten echt dikke pluim kom er super graag vond altijd wel iets
Marcel Naeye  | 23/10/18  07:28:24 | Winkelbeoordeling :
Prima webside : betrouwbaar, vlot van bestelling& snelle levering. Absolute aanrader. Wat voorgesteld werd, beantwoordde aan het geleverde. Er werd per mail een verzendingsbericht verzonden en de levering kon 'gevolgd' worden.
Briggitte Happe  | 21/10/18  11:09:59 | Winkelbeoordeling :
ik ben te vrede van de site het is gemakkelijk en ze hebben alles de kwaliteit is zeer goed en de bestellingen die je doet zijn er snel bij u thuis dus de service is duidelijk heel goed ik heb aangeraden aan iedereen die ken
Kim De Block  | 17/10/18  12:02:59 | Winkelbeoordeling :
een snelle en correcte levering!!!! steeds scherpe prijzen en koopjes!!!! altijd kwaliteits producten!!! en een ruim aanbod voor uit te kiezen!! een zeer overzichtelijke website!! makkelijk om te betalen en factuur overzichtelijk!
Saskia Callewier  | 04/10/18  14:57:02 | Winkelbeoordeling :
een leuk dierenwinkel waar je alles vindt voor de verzorging van de huisdieren. Het leuke eraan is dat ze een grote assortiment hebben waar je kan uit kiezen. hoe meer je koopt hoe meer voordeel je doet. snelle levering
Chelsea Cooreman  | 06/09/18  10:40:37 | Winkelbeoordeling :
1 van de beste en goedkoopste dierenwinkel met heel erg veel keuze uit voeding, speeltjes en dergelijke. Zeker eens langs gaan! Hun webshop is ook een aanrader :) daar kan je bepaalde producten goedkoper vinden.
Leen Walschaerts  | 11/08/18  21:32:39 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel hier altijd eten voor onze kater omdat het gemakkelijk, goedkoper en snel is. Zo heb ik altijd een grote voorraad in huis zonder dat ik er zelf voor naar de winkel moet gaan en daarbij beroep moet doen op andere mensen aangezien we zelf geen auto hebben.
Benthe Senders  | 08/08/18  08:48:22 | Winkelbeoordeling :
Alles wat je nodig hebt voor je trouwe viervoeter is hier te vinden aan schappelijke prijzen. Leuke bijkomstigheid dat je nog geld verdiend door er te shoppen via ladycashback! 2 vliegen in een klap dus!
Petra Luyckx  | 29/07/18  14:01:33 | Winkelbeoordeling :
Alle producten die je nodig hebt met uitgebreide omschrijving en zeer goede prijzen. Levering gaat snel en is steeds correct. Je kan bovendien punten verzamelen die je kan inwisselen voor leuke producten.
Dirk Huygen  | 16/04/18  04:39:20 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel met tal van akties en kortingen. Er word een goede service aangeboden die zorgt dat jouw huisdier het juiste materiaal krijgt. Ook online kan je duidelijk terug vinden wat u huisdier nodig heeft.
Gerrit H.  | 06/04/18  20:15:57 | Winkelbeoordeling :
Bij zooPlus kan je alles online kopen voor je dieren uit een heel uitgebreid aanbod aan artikelen. Je aankopen worden aan huis bezorgd tegen een kleine vergoeding. De kwaliteit, service en garantie zijn goed.
Gerd Winkler  | 07/04/18  19:49:05 | Winkelbeoordeling :
zoo plus is een waar paradijs voor elke dierenliefhebber!!! Je vind er namelijk alles van voor je trouwe viervoeter, je speelse poes, je fluitende vogel, je allerliefste langoor konijn, tot elke vis en ga zo maar door
Sandra Van den Haenaut  | 05/04/18  22:37:12 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze, hondje is telkens blij met een prefecte levering van zijn lievelingseten en speeltjes. Altijd voordeling en gemakkelijk winkelen bij zooplus. Een aanrader voor elke dierenliefhebber!! Leuk om punten te sparen om zo nog een extratje erbij te krijgen.
valerie  | 27/03/18  19:56:07 | Winkelbeoordeling :
heel goede website, alles is heel overzichtelijk opgemaakt. je vindt er alles voor honden, katten en knaagdieren. jammer genoeg is niet alles voor paarden beschikbaar. Iets wat voor mij persoonlijk heel leuk is, dat zijn de bonuspunten. gewoon helemaal top
Jan Desutter  | 28/03/18  08:27:05 | Winkelbeoordeling :
Deze dieren winkel is gewoonweg top, snelle verzending.. prijs kwaliteit uitstekend.. klanten service super!! gewoonweg de winkel voor uw huisdier!! nu en dan doen zij ook nog een acties bovenop de nu al lage prijs..
Bert verlinden  | 12/03/18  19:44:54 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop waar ik mijn gading kan vinden om producten voor mijn hond te vinden.Ik vind de prijs niet echt de laagste maar het bestellen vanuit mijn luie zetel is wel heel gemakkelijk en gebruik ik dan ook vaak.
Amie0069 anthonis  | 07/03/18  08:44:15 | Winkelbeoordeling :
Mijn hond ziet mij de laatste tijd nog zoveel liever sinds ik de voordelige webshop van Zooplus ontdekt heb, en zijn dubbele bonuspunten-actie op de app. Handig en snel thuis besteld en Flory eens zo tevreden!
Katleen De Leebeeck  | 22/02/18  19:34:21 | Winkelbeoordeling :
super aanbiedingen en een super service echt tevreden klantje en hondje. 1x gehad dat de hondenvoer zak beschadigd was door b post dit gemeld met foto erbij en direct 50% van het totaal bedrag terug gekregen, als dat geen service is!!!!
Marc Gijsels  | 21/02/18  14:20:12 | Winkelbeoordeling :
Zooplus de online dierenwinkel met producten voor honden, katten, knaagdieren,reptielen, vissen, vogels en paarden en dit aan de laagste prijzen.En tenslotte om u te bedanken voor uw loyaliteit als klant geeft zooplus kortingscodes.
Cat Vliegen  | 11/01/18  16:28:00 | Winkelbeoordeling :
vlugge verzending, veel keuze uit leuke en/of nuttige producten, goede prijzen geregeld leuke acties voor alle klanten, vaak mooie kortingen en aanbiedingen om je huisdier gezond te houden en te verwennen
Lois Himpe  | 09/01/18  05:23:27 | Winkelbeoordeling :
Maandelijks bestel ik hills s/d steeds ben ik tevreden. En al zeker weet ik hun spaarprogramma te waarderen. Maw doe zo verder wij blijven alvast onze maandelijkse bestellingen plaatsen. Jullie hebben een ruim assortiment
Zoe De Backer  | 09/01/18  10:03:18 | Winkelbeoordeling :
Deze website is een van de echte aanraders voor dierenliefhebbers. Er is een groot assortiment aanwezig waaruit je kan kiezen. Nadat je je bestelling hebt geplaatst duurt het niet lang vooraleer je bestelling bij je thuis aankomt! Een echte aanrader
Veronique Lenaers  | 01/01/18  03:54:33 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden over zooplus. Vlugge levering. Bij problemen word je onmiddellijk en vriendelijk geholpen. Heb voor mijn kat veel besteld daar kwa voeding speelgoed en dergelijke en een hele goede kwaliteit zeker een aanrader.
Kevin Missiaen  | 10/12/17  08:52:40 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig voeding voor me konijn en het is zeker de moeite waard om op zooplus te bestellen het is een goede en zeer snelle service. De klantendienst is ook altijd zeer vriendelijk. Ik vind het een goede shop voor alles voor je dieren
Caroline Van Den Rul  | 07/12/17  08:16:34 | Winkelbeoordeling :
Voor het eerst in lange tijd bestelde ik nog eens iets bij Zooplus... De kwaliteit van de producten, ook de huisproducten (!!) is steeds goed. En je betaalt er een pak minder, dan dat je het in je buurtwinkel haalt. Een aanrader!
Diana Janssens  | 03/12/17  10:17:45 | Winkelbeoordeling :
Ben heel tevreden over Zooplus! Je vind artikels die goedkoper zijn dan in de winkels en binnen de week zijn ze geleverd! Heb ooit 2 maal een artikel gehad die stuk was en bij het ene werd het gewoon vervangen en bij het ander had ik mijn geld terug!
Kerensa Techel  | 01/12/17  08:20:06 | Winkelbeoordeling :
Hier kan je koopjes doen. plus de spaarkaart er bovenop. In vergelijking met de gewone winkels een groot verschil, plus nog eens thuis geleverd. Geen twijfelen aan, bestellen en verwennerij voor de beestjes! Toppie!
Nakee  | 18/11/17  08:57:06 | Winkelbeoordeling :
Toffe producten, snelle service. Prijs in verhouding kwaliteit zeker in orde. Goede informatie van de producten, goede service van de klantendienst indien het artikel niet voldoet. Bestel regelmatig en ben nog niet teleurgesteld.
Savannah De Smet  | 19/11/17  11:42:15 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel heel veel op zooplus en het is altijd optijd en heel aangekomen. Ik ben zeer tevreden van deze klantenservice en de vriendelijkheid. De prijzen op zooplus schillen wel van prijs dan tegenover in de winkel. Op de site vind je vaak wat je zoekt tegen een veel goedkopere prijs.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 2,50% CASHCOINS e5mode
visit register click click