ONTVANG 1,25% CASHCOINS Conrad
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Yves Rocher Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Yves Rocher

Bestel met cashback bij Yves Rocher schoonheidsproducten met 100% natuurlijke producten

Yves Rocher is dé online-shop voor al uw schoonheidsverzorging met 100% natuurlijke producten, GRATIS geschenken en leuke accessoires. Yves Rocher is wereldwijd nummer 1 in plantaardige cosmetica en al jaren een begrip voor natuurlijke schoonheidsproducten voor een aantrekkelijke prijs. In de webshop vind je een uitgebreid assortiment producten voor gezichtsverzorging, parfums, zonnebrand, haar, voedingssupplementen en cadeau-ideeën.

Yves Rocher Beoordelingen

Anita De Coker  | 09/07/13  14:51:44 | Winkelbeoordeling :
goede produkten
christine devriendt  | 10/07/13  16:56:02 | Winkelbeoordeling :
nog nooit een probleem ermee gehad ,zeer tevreden van de service
Sana Bekkaoui  | 12/07/13  15:50:34 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en ben enorm tereden op de producten.
Chantal Cardon  | 16/07/13  17:09:50 | Winkelbeoordeling :
ben tot nu toe altijd tevreden geweest met de producten, nooit probleùmen ,zelfs niet via internet
Mariette Demuynck  | 20/07/13  10:18:42 | Winkelbeoordeling :
Kwaliteitsproducten voor een uitstekende prijs en gratis thuis geleverd vanaf een lage prijs
Richard Van Hoegaerden  | 25/07/13  11:49:04 | Winkelbeoordeling :
Bij Yves Rocher vindt men de beste parfums aan de laagste prijzen.
Monique Van Sintruyen  | 29/07/13  15:42:46 | Winkelbeoordeling :
Ik ben reeds jaren klant bij Yves Rocher en zowel in de winkel als bij online bestellingen is alles perfect in orde. De pakjes worden zeer snel bezorgd en men heeft nog een paar weken tijd op de rekening te betalen.
Ine Decoutere  | 06/08/13  14:58:56 | Winkelbeoordeling :
Met alle gratis spulletjes is het een waar genot via yves rocher te kopen! Het is goedkoop en vooral heel simpel over het internet. Ze verwennen je enorm!
thierry van Loon  | 08/08/13  12:04:43 | Winkelbeoordeling :
goede en snelle levering op twee dagen had ik mijn pakje in mijn bezit .
Petra Lonneville  | 10/08/13  12:13:26 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden van de diensten en service,vlug geleverd en zeer vriendelijk.
Sabrina Allossery  | 21/08/13  22:50:39 | Winkelbeoordeling :
Al enkele keren online besteld was allemaal in orde.
Viv Prins  | 01/09/13  10:35:44 | Winkelbeoordeling :
bestel al meer dan 20 jaar mijn cosmetica bij hen online en vanaf een bepaald bedrag heb je geen verzendingskosten en hebben mooie acties maarga nooit naar hun winkels want die hebben dat niet altijd
Lopez Miranda  | 03/09/13  09:21:29 | Winkelbeoordeling :
ben een tevreden klant
Wendy Raedschelders  | 08/09/13  13:35:33 | Winkelbeoordeling :
geen slechte ervaringen
Patricia Grispen  | 11/09/13  23:00:40 | Winkelbeoordeling :
goede servies en de produkten worden goed verdragen door gevoelige mensen
Erwin Vanbellingen  | 14/09/13  18:10:37 | Winkelbeoordeling :
Bij yves rocher is er een enorme keuze zowel voor man als vrouw en aan veschillende prijsklassen. Voor ieder wat wils.
Bianca Castelein  | 27/09/13  20:51:49 | Winkelbeoordeling :
Een zeer leuke webshop, heel veel promoties en voordelen en de levering gaat héél vlot! Een aanrader
Maryna Alikhver  | 01/10/13  09:31:22 | Winkelbeoordeling :
Echt betrouwbaar cosmetische produkten die ik voor heel ons gezin koop. Bedankt, Yves Rocher!
Marijke Caers  | 05/10/13  13:15:33 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service! Ruime keus en snelle levering.
Nancy Rennies  | 09/10/13  10:41:38 | Winkelbeoordeling :
Heel goed,ben al meer dan 25 klant,levering is heel correct en altijd juist en de leveringstijd is maar 2 a 3 dagen. PRIMA!
Nancy De Smet  | 10/10/13  09:38:54 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke site en gemakkelijk o in te vullen bij een aankoop
Wilfried Van Droogenbroeck  | 31/10/13  08:12:32 | Winkelbeoordeling :
zeer goede respons , vlugge levering
Hilde Deroo  | 05/11/13  09:10:53 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al enkele malen een pakketje besteld, de levering is snel en correct. Er zijn dikwijls mooie acties, de produkten zijn van goede kwaliteit en dit tegen een scherpe prijs. De website is overzichtelijk en het assortiment uitgebreid.
Vera Breugelmans  | 06/11/13  14:58:13 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke winkel om parfum te kopen. Ruim aanbod en niet te duur. Ideaal voor cadeau te doen maar natuurlijk ook om jezelf te verwennen. Vriendelijk personeel en ruime keuze aan winkels in de buurt.
Oktay Yüksel  | 15/11/13  10:05:36 | Winkelbeoordeling :
Zeer goeie webshop!
Lydia Knockaert  | 17/11/13  11:01:40 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden, bestelling altijd in orde, mooie en bruikbare geschenkjes waar iedereen wel iets aan heeft.
Fabrizio Ano  | 01/12/13  14:25:26 | Winkelbeoordeling :
Er is een fijne site voor parfums te bestellen. Ook mooie kortingen te vinden.
Evi Heulsen  | 04/12/13  00:40:17 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik deze produkten al vele jaren dagelijks en mijn huid is mij dankbaar want niks is zo natuurlijk als yves rocher
Kurt Castelein  | 13/12/13  19:11:40 | Winkelbeoordeling :
Fantastiche producten aan een lage prijs!
Nele Vandromme  | 16/12/13  13:10:08 | Winkelbeoordeling :
Leuke website met ruim aanbod aan schoonheidsartikelen. Toffe geschenkjes ook bij aankoop!
Heidi Willems  | 22/12/13  12:52:30 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en prima producten
Solange Coppens  | 25/12/13  15:30:07 | Winkelbeoordeling :
Leuke site van Yves Rocher. Ruime keuze van producten. Ben er al jaren klant en ben er zeer tevreden over.
Jos Verhamme  | 26/12/13  08:37:54 | Winkelbeoordeling :
Degelijke verzorgingsproducten voor een zacht prijsje.
kristina nagaitseva  | 29/12/13  21:53:36 | Winkelbeoordeling :
Word snel geleverd en mooi make-up.
Marc Castelein  | 30/12/13  20:28:19 | Winkelbeoordeling :
fijn om extra cashbackdeals te ontvangen bij aankoop van een eindejaarsgeschenk voor je partner.
Tessa Tessa  | 07/01/14  20:13:31 | Winkelbeoordeling :
Al decades lang een prima bedrijf. Puur natuur en niks te duur!
Aysegul Karapinar  | 16/06/14  00:41:12 | Winkelbeoordeling :
ik ben er super contentmee, de artikelen zijn van goede kwaliteit voor een mooie prijsje, ze zijn heel klantvriendelijk, als je met een vraag zit wordt je direct geholpen, er is ook een snelle levering
Njrm Mdz  | 11/11/14  01:08:09 | Winkelbeoordeling :
Fijne verzorgingsproducten. Wat ik persoonlijk heel erg belangrijk vind, is dat het dierproefvrij is en dat het milieu zo weinig mogelijk wordt belast bij het produceren van de producten. Verder is het natuurlijk ook leuk dat je vaak een cadeautje krijgt bij je bestelling.
Els Van Vaerenbergh  | 06/01/15  11:00:47 | Winkelbeoordeling :
Vlugge levering, leuke producten aan een goeie prijs! Spijtig genoeg kan je hen wel niet contacteren als er iets fout is met je bestelling: op de bijgesloten factuur staan contactgegevens maar je krijgt geen reactie!
Geert Vanden Meersschaut  | 22/01/15  11:29:31 | Winkelbeoordeling :
Eenvoudig te bestellen via website op internet. Vlugge levering, leuke, interessante producten voor de vriendin aan een goedkope prijs. Verder is het ook leuk dat je vaak een cadeautje krijgt bij je bestelling.
Danny  | 24/10/15  19:58:54 | Winkelbeoordeling :
Lage prijzen, goede producten, gemaakt met respect voor het milieu. Bestellen gaat vlot en ook de leveringen verlopen snel. Er zijn voortdurend interessante promoties en de mogelijkheid om gratis staaltjes van nieuwe producten aan te vragen, kortom erg tevreden!
Heidi Wilms  | 27/10/15  16:45:46 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher is een super, kwaliteitsgericht product! Het heeft best duur producten, maar voor kwaliteit betaal je ook. ik heb al meerdere keren producten gekocht en gebruikt van Yves Rocher en ben daar zeer tevreden over.
Daan Cleeren  | 29/10/15  08:34:46 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher is een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
Falke Van Hemeldonck  | 08/11/15  17:06:50 | Winkelbeoordeling :
Zeer mooi, veel mooie kleuren, geeft een goede en betrouwbare uitstraling. Ook de website wordt aangepast naar de tijd van het jaar, je ziet duidelijk de kerst/winster-sfeer terug op de website, wat het zeer gezellig maakt.
Jos Verhamme  | 05/12/15  16:11:14 | Winkelbeoordeling :
Je vind toffe verzorgingsproducten bij Yves Rocher voor een klein prijsje. De oplossing voor al je producten vind je bij Yves Rocher. Echt wel de moeite waard om even een kijkje te gaan nemen op hun site. deze site is overzichtelijk en duidelijk. Ik raad je aan om een bezoekje te brengen.
Tom Cloots  | 14/12/15  09:48:13 | Winkelbeoordeling :
Een goede site om je vriendin eens te verrassen met een schitterend cadeau. Ze hebben bijna alles wat je maar wil met vooral met mooie kortingen. Ook zijn ze zeer snel qua aflevering aan huis. Je hoeft dus niet lang te wachten. Ik zou zeggen probeer het eens.
Stefanie Tomala  | 21/12/15  10:17:16 | Winkelbeoordeling :
ik had een huidprobleem met droge en jeukende vlekken in het gezicht. Pure Camille gamma trok me aan en ik liet me wat leiden door de uitleg over product. Na gebruik een tal dagen is mijn probleem opgelost. Ik gebruik deze heel milde crème, die bovendien heerlijk fris ruikt als nachtcrème
Frank Vanhaeren  | 26/12/15  09:58:04 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop straalt echt de klasse en stijl uit van de luxeproducten die er verkocht worden, op het eerste zicht lijkt alles er best wel duur maar door de talloze kortingen die er worden aangeboden, valt dit nog goed mee
Danny Guisson  | 06/01/16  14:22:37 | Winkelbeoordeling :
Zeer ruim aanbod aan produkten, zelfs nog ruimer dan in de winkels, aan vaak betere prijzen (zelfs met verzending erbij). Overzichtelijk, mannen/vrouwen, natuurlijke producten, afkomst en altijd wel een alternatief. Super !
Ilse De Groof  | 06/01/16  17:11:08 | Winkelbeoordeling :
De site is zeer eenvoudig in gebruik. Volg gewoon de verschillende stappen en er kan niets fout gaan. Regelmatig zijn er kortingen en krijg je bijkomend een mooi cadeau. Betaling kan eenvoudig achteraf via overschrijving zonder bijkomende kosten. Leveringen altijd stipt en in orde.
Tamara Anthuenis  | 12/01/16  12:01:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al veel besteld zowel in de winkel als online, ik vind alle kortingen fantastisch vooral in december voor nieuwjaar vele promoties en dan koop ik alles in, zo heb ik alles aan de helft van de prijs en qua kwaliteit is het ook ok
Stef Abts  | 22/01/16  10:55:14 | Winkelbeoordeling :
Vooraanstaand merk in de parfum- en cosmeticawereld die zichzelf blijft profileren als vernieuwer met een aanbod voor éénieders beurs. Groot assortiment in elk segment van de sector. Aanrader, want ook niet meteen de duurste.
Johny Con  | 23/01/16  18:23:02 | Winkelbeoordeling :
waarom Yves Rocher , zal ik effe wilen uitleggen . Yves Rocher heeft schoonheids produkten en daarbij zijn deze produkten voor honderd procent natuurlijk; Dus voor ons allen en voor een gezond en natuurlijk voorkomen
Maria Schepers  | 03/02/16  06:51:37 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat Yves Rocher zeer goede producten heeft . Het is ook heel simpel om bestellingen door te geven je hebt een heel goed overzicht over de producten en de prijzen .Ook de leveringen verlopen heel vlot en correct dus een echte aanrader.
Tabitha Ver+elst  | 20/02/16  12:20:11 | Winkelbeoordeling :
leuk een webshop met mogelijkheid betalen met overschrijving zonder extra kosten levering goed verpakt en altijd leuk om staaltjes bij te krijgen zal zeker van deze webshop nog gebruik maken produkten vallen altijd goed mee en zijn zeker prijs kwaliteit waardig
veerle panis  | 24/02/16  10:35:58 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden , goede service , artikelen kwaliteit prijsgebonden , mooie akties ,werken ook met een puntensysteem over het algemeen ben ik zeer tevreden , en zou ik dit zeker aanraden aan andere mensen
Stephanie Poelmans  | 02/03/16  16:44:30 | Winkelbeoordeling :
Valt mee maar éénmaal je op de site bent ingeschreven en voor hun gewone brieven blijf je zoveel post krijgen...Het is gewoon enorm veel papierverspilling en tijdsverspilling. Ze zouden eens moeten nakijken wie dubbel is ingeschreven.
tessa loret  | 10/03/16  11:38:35 | Winkelbeoordeling :
Super leuke webshop en ook een hele toffe winkel. Ik zou uren kunnen winkelen en rondsnuffelen daar. ZE hebben hele goede producten en ik koop al mijn verzorgingsproducten bij hen. Goede prijs kwaliteits verhouding
Nancy Jacobs  | 13/03/16  09:26:12 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel zeer regelmatig bij Yves Rocher en dat is telkens tot in de puntjes verzorgd, binnen de 3 werkdagen thuis geleverd en als zij een cadeautje beloven, zit het er ook altijd netjes bij. Het is tip top in orde!
Lien Dhollander  | 16/03/16  10:08:15 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher heeft leuke vezorgingsproducten en parfums en dit op plantaardige basis. Prijs kwaliteit verhouding is super en hun gamma super uitgebreid! Wat mij extra aanspreekt aan Yves Rocher is dat ze ook een leuke voedingssectie hebben.
Christel Wouters  | 05/04/16  18:40:59 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher is mijn favoriete webwinkel voor dag- en nachtcrème als ook de parfum Comme Une Evidence zeker ook de kortingen en gratis extra's die je erbij krijgt en de levering na een soms twee dagen . Bij hen vind ik al mijn verzorging die ik en mijn gezin nodig hebben .
Shana Vandorpe  | 18/04/16  14:54:58 | Winkelbeoordeling :
goeie kwaliteit van producten helaas zijn sommige ervan wel net iets duurder dan wat ze waard zijn . verzending verloopt steeds goed al kan er soms net ietsje vertraging oplopen ren later ontvangen dan beloofd op de site
Linde Rutten  | 05/06/16  13:50:23 | Winkelbeoordeling :
Onlangs online een pakketje besteld met twee zelfbruiners. De verzending was prima. Op de site kon je nog enkele verrassingen kiezen, en dankzij de wekelijkse nieuwsbrief kreeg ik er nog een gratis lippenstift bij. Zeker voor herhaling vatbaar.
Carina Van+den+stock  | 03/09/13  12:15:20 | Winkelbeoordeling :
ik vind Yves Rocher zijn webshop redelijk goed zeer overzichtelijk en duidelijk
Charlene Ysebaert  | 10/09/13  13:33:12 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher is er voor mensen die houden van een goede hygiëne, zich graag mooi maken en toch ook even denken aan het milieu. Het is leuk om te weten dat Yves Rocher zich daarvoor inzet. Ze hebben goede producten voor een betaalbare prijs.
Bianca Castelein  | 11/11/13  16:13:45 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden van de webshop van Yves Rocher Je bestelling wordt zeer snel geleverd, meestal met leuke extraatjes en voor de betaling krijg je even tijd. Top!
Lydia Knockaert  | 28/11/13  10:56:49 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden, perfecte levering en mooi op tijd.
Nicole Grommen  | 02/12/13  17:52:36 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher,steeds goede produkten aan zeer betaalbare prijzen,ikzelf koop er al jaren mijn pafums en gezichtverzorging.Ook de aangeboden kadootjes zijn altijd fijn om te krijgen.Een aanrader voor wie goede producten tegen mooie prijzen wil kopen.
Jessy Van den bergh  | 15/12/13  21:25:28 | Winkelbeoordeling :
Steeds aantrekkelijke kortingen . Correcte levering En snel
Jessica Janssen  | 20/08/14  11:47:53 | Winkelbeoordeling :
Hebben we vroeger online altijd veel dingen voor besteld. Maar het was de laatste 2 keren niet zo goed gelukt met bestelen. We kregen steeds de verkeerde producten aan. Sinds dien hebben we er niets meer van besteld
Sharukh Sengyit  | 24/08/14  10:42:45 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher is een heel bekende winkel ik, ben ermee opgegroeid de meeste spullen zijn van pure natuur zo wel de lotions of gezichts creme ik ben super blij dat het nu ook online is zo kan ik lekker rustig thuis zitten en bestellen
Ellen Schoeters  | 25/08/14  22:45:56 | Winkelbeoordeling :
Een ruime keuze aan producten met de heerlijkste geuren. Je krijgt ook vaak een cadeau erbij als je iets besteld en het zijn steeds nuttige en leuke geschenken die je krijgt. De moeite waard dus om iets te bestellen.
Njrm Mdz  | 11/11/14  01:06:41 | Winkelbeoordeling :
Fijne verzorgingsproducten. Wat ik persoonlijk heel erg belangrijk vind, is dat het dierproefvrij is en dat het milieu zo weinig mogelijk wordt belast bij het produceren van de producten. Verder is het natuurlijk ook leuk dat je vaak een cadeautje krijgt bij je bestelling.
Veerle Wouters  | 28/03/15  12:36:58 | Winkelbeoordeling :
Al zolang ik makeup en verzorgingsproducten koop, koop ik het meeste bij Yves Rocher. Ze hebben goede producten, geven veel advies als je in de winkel langs gaat en ze belonen trouwen klanten met punten waarmee je dan gratis producten kan krijgen of korting op een behandeling.
Carine Detry  | 17/11/15  16:21:40 | Winkelbeoordeling :
Voor mij zijn de producten van Yves Rocher heel goed. Ze worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zijn zuiver en hebben een verfijnde en heerlijke geur. Vooral de parfums vind ik zalig.
Elsa Noukens  | 17/11/15  17:45:37 | Winkelbeoordeling :
het is zo fijn om schoonheidsprodukten bij Yves roches te kopen. Yves roches heeft een heel uitgebreide programma van goede schoonheidsprodukten zeer goede schoonheidsprodukten wat goed voor de huid is
Ann Peeters  | 06/12/15  21:20:24 | Winkelbeoordeling :
super site , veel verschillende producten voor ieders wat wils , aan zeer schappelijke prijzen, handige site, leuke kortingen, alles samen gevat ik ga er zeker nog meer bestellen, ik ben een tevreden klant ...
Anita Bilalli  | 17/12/15  11:28:29 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al lang klant bij Yves Rocher. Super producten en lekker ruikende douchegels. Met de klantenkaart geniet ik zowel van vele kortingen en spaar ik punten. Zo heb ik tot nu toe al 3 gratis producten ontvangen. Fantastisch gewoon!
Geen Signaal  | 18/01/16  09:30:24 | Winkelbeoordeling :
Super website. Je kan er goede deals maken en heel vaak per mail de aanbieding om van een gratis levering te kiezen. Meestal ontvang ik het pakje sneller dan de voorziene data. Bovendien zijn er ook vaak leuke cadeaus welke je er zomaar bijkrijgt. Dus...aanrader!
rudy de vriese  | 08/02/16  10:08:59 | Winkelbeoordeling :
zeer goed en al de soorten en de prijs is betaalbaar en af en toe een kadootje dat is goed mee genomen .en een site waar iedereen kan kopen wegen goedkoop prijzen .en gemakkelijk overzicht over alles
Christel Sergysels  | 01/03/16  18:03:39 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede produkten voor een betaalbare prijs. Ook zonneprodukten zijn van zeer goede kwaliteit ruiken fris en zijn goed uitsmeerbaar. Parfumaanbod wel beperkt. Dag en nachtcremes hebben fijne textuur en aangename geur
Kim Verbeke  | 10/04/16  21:37:53 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk, prijs- kwaliteit zeer goed, steeds een zeer snelle levering die tevens steeds correct is. Natuur- en diervriendelijke producten die steeds weer innovatief zijn. Bij problemen steeds een snelle en correcte oplossing die steeds heel vriendelijk word behandeld.
Kelly  | 22/04/16  10:31:04 | Winkelbeoordeling :
Heel leuke website! Je hebt je levering heel snel in huis! stuk voor stuk zijn de producten heel goed! Prijs-kwaliteit is fantastisch. Echt de moeite waard om hier je producten te kopen. De mening van een zeer tevreden klant.
Els Warmoes  | 03/12/15  13:59:07 | Winkelbeoordeling :
Mooi aanbod goed en interresantte site, mooi aanbod. Voor elk wat wils niet duur voor elk budjet van klein tot groot zeer goede producten zelf reeds geprobeerd . Zou het iedereen aanraden om te proberen!
Michael Grenelle  | 10/03/14  15:54:58 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het persoonlijk een zeer goed merk al veel gekocht en nooit klachten van gehad yves rocher is echt een aanrader voor veel mensen dus kzou zeggen geniet er allen van en geef je mening ook :) :) :)
Bernard Noppe  | 07/12/15  09:53:29 | Winkelbeoordeling :
Hallo, Lekkere geurtjes allemaal eens binnen gestapt om wat kerstinkopen te doen bij Yves Rocher voor de kinderen en de vrouw , heel wat voorverpakt in cerstcadeaufolie dus was het snel beslist wat ik ging kopen.
Ghazaleh Zaghian  | 12/06/16  14:20:55 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een fan van Yves Rocher. Nog nooit problemen gehad, noch bij online aankoop, noch in het winkel. Zoveel aanbiedingen en promoties en ook veel geschenken, vooral voor trouwe klanten. Zeer goede kwaliteit en heel snelle levering. Ik raad Yves Rocher aan iedereen aan!
Kristine Van den eeckhout  | 13/06/16  14:54:31 | Winkelbeoordeling :
Ik ben reeds 30 jaar klant van Yves Rocher. Dat zegt genoeg, denk ik. Een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Regelmatig mooie acties met kortingen en geschenken. Ook regelmatig nieuwe produkten te ontdekken. Een aanrader !
Sandra Geys  | 29/07/16  21:04:13 | Winkelbeoordeling :
Eerste ervaring met Yves Rocher was top. Je krijgt telkens een mail ivm het verloop van je bestelling. pakje was snel geleverd en heel verzorgd. Als nu de Cashback ook nog worden bijgeboekt, ben ik een tevreden klant!
Erika  | 31/08/16  14:20:17 | Winkelbeoordeling :
Leuke en uitgebreide webshop. Er zijn steeds aanbiedingen en voordeelpakketen te vinden. Ook de outletafdeling is steeds de moeite waard om eens te bekijken. Snelle en correcte levering aan huis of in een kialapunt.
Nathalie Kain  | 13/09/16  23:19:51 | Winkelbeoordeling :
Er zijn goede producten tegen Yves Rocher. Om de huid, is er een geschikte crème. Make-up is goed. Ik hou van alle de lak kleuren. Super goede winkel!
Steph Ostermeier  | 23/11/16  08:16:46 | Winkelbeoordeling :
Ik heb online bij Yves Rocher alvast kerstgeschenken voor bijna heel de familie gekocht: lekkere douchegels, mini-parfums, maskertjes en crèmetjes. Wanneer u bij Yves Rocher besteld, houdt rekening met een iets langere levertijd dan bij de gemiddelde webshop!
Cindy Wens  | 15/02/17  05:13:06 | Winkelbeoordeling :
fijne producten!
Simons  | 26/03/17  20:10:34 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher is al decennialang een gekende speler op de markt van parfums en zijn uiterst breed gamma aan schoonheidsproducten. Een product van Yves Rocher voor jezelf of als cadeautje is altijd een schot in de roos. Gemakkelijk bestellen via webshop of kopen in de winkel.
Manon Paquay  | 01/10/17  15:55:29 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede producten voor een eerlijke prijs. Qua prijs-qualiteit vindt ik het echt uitstekend en het staat altijd goed als verjaardagscadeautje. Wel raad ik alle nagellakproducten af (nagelstikkers etc.)
Lindsey Devriendt  | 09/07/13  11:33:10 | Winkelbeoordeling :
Net mijn eerste pakketje voor eigen rekening binnen gekregen. Geweldig toch!! zoveel cadeaus bij je eerste pakket, en als je vriendinnen aanmeldt krijg je nog extra bonussen ook nog! heerlijk! vlotte service en ze brengen het tot in je superette of bij je thuis. IK BEN FAN !!
reinhilde swiggers  | 22/07/13  12:10:40 | Winkelbeoordeling :
Reeds meerdere producten van Yves Rocher online besteld.Steeds correcte leveringen,binnen enkele dagen.Ook leuke cadeautjes,kwaliteitsvolle producten. Verschillende kortingen,uitgebreid gamma,eenvoudige betaalmogelijkheden. Bestellen online bij Yves Rocher zeker doen. Groetjes
Gerd Van Vosselen  | 03/08/13  10:17:02 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher on-line bestellingen: correcte en vlugge levering, goede producten! Niets dan positieve ervaringen.
Chris Meelberghs  | 05/08/13  11:54:21 | Winkelbeoordeling :
prima producten!
Anneleen Verryckt  | 08/08/13  14:41:08 | Winkelbeoordeling :
Als regelmatige gebruiker van deze webshop geef ik deze webshop een zeer goed cijfer. De levering is supersnel en steeds correct.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 1,25% CASHCOINS Conrad
visit register click click