ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Torfs Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Torfs

Betaalbare schoenen en schoenen van een goede kwaliteit koop je met korting bij Torfs

Bij Torfs kan je terecht voor schoenen voor het hele gezin. Hier vind je een ruim aanbod aan merkschoenen met allemaal een zeer hoge kwaliteit. Naast schoenen, kan je er ook terecht voor accessoires zoals tassen, portefeuilles, rugzakken, zolen en schoenverzorging. Shop dit allemaal nu met korting bij Torfs.

Torfs Beoordelingen

Christine Billiet  | 13/05/19  14:00:01 | Winkelbeoordeling :
Meer keuze in de webshop dan in de torfswinkel, je kan je schoenen laten leveren thuis of in een torfswinkel. Via mail goed op de hoogte gehouden van de status van de zending. Ik kan geen enkel negatief punt bedenken.
Guy M  | 01/04/19  01:54:51 | Winkelbeoordeling :
Altijd heel tevreden geweest. Heel goede kwaliteit, mooie collectie en een zeer goede service. Supersnelle, gratis verzending. Ook een dikke pluim voor het team van de winkel, altijd vriendelijk en behulpzaam. Top winkel :)
Suzy Van Nauw  | 08/03/19  09:49:05 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Torfs al een paar keer besteld en ben altijd zeer tevreden. Torfs heeft een uitgebreid assortiment en doet speciale acties zodat je extra voordeel krijgt. De verzending gebeurt heel snel en verzorgd
Gino Van Daele  | 02/03/19  14:34:35 | Winkelbeoordeling :
deze week schoenen gekocht bij schoenen Torfs , zeer ruim aanbod aan schappelijke prijzen en tevens heel vriendelijk personeel , zeer behulpzaam en een zeer professionele servies mijn keuze is gemaakt de beste gewoon
Daisy Neef  | 14/02/19  08:00:49 | Winkelbeoordeling :
Supertoffe webshop met heel veel leuke schoenen. De keuze is enorm dus je zal zeker iets vinden dat bij je past. Vaak kan je online ook gebruik maken van kortingscodes, super aangenaam. Ook hun nieuwsbrief is heel leuk om te krijgen.
Saskia Callewier  | 06/02/19  12:32:53 | Winkelbeoordeling :
een leuke webshop waar je een groot assortiment schoenen vindt voor de ganse familie. Je krijgt op de webshop ook dezelfde korting zoals deze in de winkel wordt gegeven. onlangs pantoffels besteld voor de kindjes en het pakket werd de dag erna al geleverd in een zelf gekozen postpunt.
Nasia Aerts  | 10/01/19  15:19:07 | Winkelbeoordeling :
Super gemakkelijke schoenen! En veel keuze van merken. Ik heb voor de eerste keer online besteld en thuis laten leveren. Ik verwacht een goede en snelle levering aangezien ik vandaag besteld heb en de verwachte bezorging zou voor morgen zijn.
Bernard Noppe  | 04/11/17  15:09:38 | Winkelbeoordeling :
Het is gemakkelijk om schoenen te bestellen online , maar passen ze dan wel , is het niet gemakkelijk om rechtstreeks te gaan naar de winkel en ze daar passen want je weet nooit als je ze te klein besteld , moet je ze weer sturen en heeft men de schoenen maar pas na een week dan
Marc Gijsels  | 04/11/17  17:49:12 | Winkelbeoordeling :
Als je bij Torfs binnenstapt heb je keuze voor het ganse gezin en dit aan degelijk kwaliteit. Schoenen Torfs biedt je zelf 4 garanties,kwaliteitsgarantie,servicegarantie,ruilgarantie,beter wereld garantie dat doen we voor de klanten een goed gevoel te geven als ze bij ons schoenen kopen
Kerensa Techel  | 10/11/17  08:53:20 | Winkelbeoordeling :
Fantastise winkel en webshop, voor iedere look iets te vinden, grote of kleine maatjes. Mijn voorkeur gaat dan vooral naar de baby eb kinder schoenen. Haal nergens anders schoenen, degelijker kan niet! Groetjes
Jurgen  | 13/11/17  13:43:07 | Winkelbeoordeling :
Een van de beste on-line schoenenwinkels met een grote keuze en veel schoenen in stock. Levering gaat heel vlot en bestelsite is overzichtelijk. Betalen op een veilige manier. Geen gedoe, gewoon goed.
Hubert Coppens  | 13/11/17  15:16:17 | Winkelbeoordeling :
Schoenenzaak Torfs biedt een goede service, veel in stock, mooie modellen, goede kwaliteit, veel keuze en goede prijzen. Zeer vriendelijke en accurate bediening. Had eens een zool die loskwam en die kreeg ik in de kortste keren hersteld terug. Prima service!
Stef Abts  | 16/11/17  14:27:25 | Winkelbeoordeling :
schoenwinkel met breed gamma schoenen en toebehoren voor het gehele gezin. prijzen zijn democratisch. service in de winkel zeer goed : bereidwillge verkop(o)p(st)ers staan je graag bij bij het maken van een goede keuze.
sofie groleau  | 10/12/17  11:52:44 | Winkelbeoordeling :
Als je bij Torfs schoenen koopt zijn ze van heel goede kwaliteit en zitten beter aan je voeten dan een goedkoop merk. Je kan dus ook on line schoenen bestellen voor wie dat graag doet of geen tijd heeft om naar winkel te gaan.
Lien Dhollander  | 11/12/17  18:52:09 | Winkelbeoordeling :
Bij schoenen Torfs vind je schoenen van een goede kwaliteit tegen een correcte prijs-kwaliteit verhouding. De bestelling procedure verloopt vlot en alles word netjes en tijdig geleverd. Een echte aanrader!
phyllis richoux  | 15/12/17  05:35:46 | Winkelbeoordeling :
Dankzij Torfs is dit verleden tijd. Via de online schop kan ik verschillende schoenen in grote maten laten afkomen. Wat niet past of als ik het niet mooi vind, stuur ik ze zonder problemen terug op! Heel veel keuze voor mensen met een grote schoenmaat en dit aan normale prijzen.
De vries Sam  | 18/12/17  11:04:24 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat de sevice vriendelijk en behulpzamer zijn de prijs vab de schoenen zij redelijk een de cashback kan sneller soms moet je weken wachten voor je woord uitbetaalt maar ze hebben altijd de mooiste schoenen
Kristine Van Den Eeckhout  | 25/12/17  10:17:51 | Winkelbeoordeling :
Wanneer ik een kwaliteitsvolle schoen wil kopen, dan ga ik naar Torfs. Modieuze merkschoenen voor het hele gezin. Ook mooie accessoires : handtassen, portemonnees, sjaals ... Lederen schoenen van Torfs gaan lang mee.
Filip Anthonis  | 26/12/17  10:03:15 | Winkelbeoordeling :
Bij Torfs online binnenwandelen is steeds superleuk: met een persoonlijke account, en veel meer dan gewoon schoenen: schoenverzorging, accessoires zoals feesttassen of hangertjes. Vlot besteld, afgerekend en thuis bezorgd!
Maaike Sels  | 30/01/18  02:25:06 | Winkelbeoordeling :
Een winkel en webshop met schoenen voor groot en klein. Heel vriendelijke omgang met de klanten en zeer behulpzaam. Webshop is makkelijk in gebruik, goede en correcte service. Ook een mooie collectie aan handtassen! De korting die ze geven is altijd mooi meegenomen.
Neal Stevens  | 12/02/18  19:21:30 | Winkelbeoordeling :
Zeer vriendelijk personeel en kwaliteit schoenen. Aangenaam verrast door het ruime aanbod. Wel niet in mijn buurt. Heb al verschillende keren schoenen gekocht bij torfs en ben nog nooit teleurgesteld geweest.
Nathalie Bogaert  | 14/02/18  09:01:14 | Winkelbeoordeling :
Prijs kwaliteit schoenen, ook merkenschoenen! Zowel in de winkel als online een topservice en correcte cashback via lasycashback! Een echte aanrader dus als je op zoek bent naar een nieuw paar schoenen
Hendrik Vermeiren  | 14/05/18  10:05:03 | Winkelbeoordeling :
Bij Torfs vind je steeds waar je naar op zoek bent. De winkels en hun website hebben een ruim aanbod aan schoenen voor om het even welke gelegenheid. Bovendien krijg je geregeld kortingen op de aangeduide prijs wat natuurlijk heel leuk is !
linda kums  | 20/05/18  21:08:00 | Winkelbeoordeling :
bij de webshop van torfs vind je alles makkelijk terug.Van damesschoenen kinderschoenen herenschoenen tot accesoires. Je vind alles gemakkelijk terug en bestellen is geen probleem.Ook de levering van je bestelling loopt heel vlot.Kortom een aanrader
shana hoeykens  | 24/05/18  15:38:50 | Winkelbeoordeling :
Super goede service, indien niet de juiste maat beschikbaar wel mogelijk op te bestellen op website! Kwaliteitsvolle schoenen en merken voor een mooie prijs, website is makkelijk in gebruik en goed....
Evelien Janssens  | 31/05/18  18:11:49 | Winkelbeoordeling :
Steeds tevreden over de overzichtelijke site, snelle en correcte service. De gratis retour is een groot pluspunt. Ook de terugbetaling is nooit een probleem. Als de pakjes toekomen kan je zien dat deze met zorg worden verpakt
Veerle Poupaert  | 07/06/18  11:12:50 | Winkelbeoordeling :
Kortelings een paar sandalen van Esprit aangekocht via de webwinkel aan de helft van de prijs. koopje dus. Precies een legerprintje. Snelle levering, gemakkelijk paar, het voelt aan gelijk pantoffels. Zeer tevreden van. Bij een volgende actie koop ik beslist terug. :-)
Marleen Van Droogenbroeck  | 05/07/18  20:48:42 | Winkelbeoordeling :
Ik doe niet veel aankopen via internet maar deze internetwinkel kan ik iedereen aan bevelen gezien het aanbod van artikels en de vlugge levering van de besteldo goederen. Ik ga meer aankopen doen bij deze winkel .
Marie Catherine Verstraete  | 12/07/18  17:37:12 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze, steeds meer moderne keuze vr vrouwen maat 42-43. Leuke online shop, snelle afhandeling en supersnelle levering. Productdetails zijn heel grondig alsook handige onderhpudstips. Naast schoenen, ook accessoires te koop en goeie prijs-kwaliteitsverhouding
Suzy Van Nauw  | 20/07/18  07:32:31 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden over deze webshop. Heel snelle levering en goede acties. Vriendelijke klantendienst. Een absolute aanrader. Heel veel keuze en vele bekende en minder bekende merken Als je tijdig bestelt heb je het de volgende dag al thuis
Sander Cornelis  | 28/07/18  18:48:21 | Winkelbeoordeling :
Ik had een aangename ervaring bij Torfs. Ik zal in de toekomst zeker hier nog schoenen aankopen. Je hebt online een overzicht van hun volledige stock, er is veel keuze keuze, een goede en correcte service, correcte levertijd.
Evy Iliaens  | 01/08/18  21:03:45 | Winkelbeoordeling :
toffe en duidelijke webshop! veel keus en alles duidelijk uitgelegd! de webshop is heel makkelijk te gebruiken! snelle betaling en snelle levering! vanaf een bepaald bedrag gratis verzeding is altijd goed.. mijn bestelling ging heel goed, alles was inorde!
Marcella Van Dam  | 12/08/18  07:28:00 | Winkelbeoordeling :
Torfs is een goede winkel met veel keuze , maar de webshop is toch minder. Je hebt natuurlijk geen contact met de verkopers , maar ook de keuzemogelijkheden zijn niet ideaal. Het voornaamste: je kunt de schoenen niet passen !
Tom Gryson  | 13/08/18  02:49:05 | Winkelbeoordeling :
Torfs heeft een uitbereid gamma in schoenen voor klein en groot voor kinderen en volwassen. Zowel binnen als buiten mode. Ook hebben ze een groot gamma over sportschoenen voor jong en oud. Voor het hedendaagse ook
Lydia Delaere  | 15/08/18  22:13:06 | Winkelbeoordeling :
Altijd stipt gelevert. Super service in de winkel zelf. Goede hulp in de winkel. Super tof dat er ook grote dames maten zijn. Mooie merkschoenen. Veel keuze. Ook ruim aanbod voor dames met grote voeten.
Godelieve Wouters  | 04/10/18  06:57:46 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit. Vlotte bestelling en terugname. Maat te groot geen probleem je krijgt de keuze tussen aankoopbon of geld terug. Ruim aanbod voor zowel kinderen. mannen en vrouwen en heel overzichtelijk.
Els Debremaeker  | 03/11/18  09:25:47 | Winkelbeoordeling :
Heel mooi en gevarieerd aanbod zowel in de categorie dames en heren als in de kinderschoenen. De website klikt gemakkelijk door en biedt ook mooie accessoires bij het gekozen paar schoenen of laarzen. De opvolging van bestelling tot levering is heel correct en aangenaam verlopen.
Bert verlinden  | 08/11/18  21:37:16 | Winkelbeoordeling :
Goede webschop,spijtig dat je altijd maar max 10 procent krijgt,het is zo dat je rijk word zeker wouter torfs.wat je ook kan doen is de schoenen in de winkel passen en daarna via internet via deze site bestellen dan heb je toch nog iets extra van korting
E. Mees  | 27/11/18  13:39:59 | Winkelbeoordeling :
Ik zocht al lang mooie laarsjes en vond volledig mijn ding bij Schoenen Torfs. Het bestellen gaat supervlot, de site is zeer duidelijk. Een echte aanrader! Ik zal zeker niet twijfelen om nog te bestellen via hun site!
Werner Verschueren  | 01/12/18  18:23:11 | Winkelbeoordeling :
De webshop van torfs is heel gebruiksvriendelijk, met makkelijke zoekfuncties en filters. Het bestellen verloopt heel vlotjes, de betaalmogelijkheden zijn ruim, de levering is ofwel in de dichtstbijzijnde torfswinkel of aan je thuisadres, en supersnel!
Greet Rillaerts  | 08/12/18  17:54:04 | Winkelbeoordeling :
Bij Torfs vind ik steeds opnieuw, de meest flatterende schoenen voor een goede prijs. De behulpzaamheid van de medewerkers is een eigenschap waardoor ik steeds opnieuw bij Torfs terugkeer. Ook de website werkt vlot.
evy iliaens  | 06/01/18  22:19:32 | Winkelbeoordeling :
hun online shop is een mooie duidelijke shop! je kan goed alles aanduiden wat je zoekt! tijdens de solden leuke prijsjes en extra kortingen dan in de winkel zelf! makkelijk te bestellen en afhalen bij je winkel in de buurt! blij met deze online shop!
Mo Berkani  | 17/01/18  20:32:56 | Winkelbeoordeling :
nike vindt ik hoog in aanzien als het inderdaad gaat over schoenen en kleding.respect voor de mensen die het allemaal toch voor mekaar te krijgen om nike op hoogste trap van de ladder te houden. als ik sportkleding zou kopen dan is het zeker nike
Cindy Van Ingelgem  | 03/03/18  13:04:03 | Winkelbeoordeling :
Torfs, de schoenwinkel bij uitstek! Altijd vriendelijk personeel, niets is onmogelijk, je bent geen nummer maar een echte klant. ik hou van de persoonlijke aanpak en hun kennis. De winkels zijn altijd verzorg en ze hebben meestal alles in stock
charlotte  | 09/07/18  10:52:10 | Winkelbeoordeling :
De winkel heeft een zeer mooie en ruime selectie en erg goede kwaliteit van producten. Het is heel eenvoudig de gewenste artikels terug te vinden op de webshop en deze te bestellen. Levering is zeer goed verlopen.
Marie-Lina Beelen  | 12/09/18  12:23:27 | Winkelbeoordeling :
Wat een snelle levering. Het bestellen liep zeer vlot en en een zeer duidelijke site. We kozen voor de avondlevering en het pakket was zeer mooi verpakt. We gaan zeker nog schoenen bestellen bij Torfs. En echte aanrader.
Yentl Van Eeckhout  | 30/10/18  19:56:14 | Winkelbeoordeling :
Aangename webshop. Alles is duidelijk geformuleerd en de foto's zijn overeenkomstig. De verdelingen obv geslacht/kleur/soort schoen ed zijn ook handig om te gebruiken. Het bestellen van schoenen verloopt prima. Zowel levering in winkel als levering thuis. Ook het terugsturen van schoenen verloopt goed.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
visit register click click