ONTVANG TOT 0,77% CASHCOINS Auto5
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Test Aankoop Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Test Aankoop

Ontdek nu gratis Test Aankoop en ontvang een smartphone als geschenk. Met Test Aankoop profiteer je van deskundige tests & onderzoeken en oplossingen op al je dagelijkse vragen. Schrijf je dus nu in en ontvang een smartphone!

Test Aankoop Beoordelingen

Chiara Van Dessel  | 20/05/19  16:50:00 | Winkelbeoordeling :
super handig, voor vragen in de wet , vragen over elektriciteit en/of gas, huren en wonen , online winkelen, . kortom bijna alles dat je je kan inbeelden bieden ze hulp en tips. ook als je denkt dat je bedrogen bent met een aankoop of dergelijke lost test aankoop het voor jou op.
Annelies Vandeschoor  | 26/11/18  07:58:00 | Winkelbeoordeling :
over een twee weekjes geleden belde een man mij van test aankoop hij legde me in kort uit waar voor hij belde toen zei ik dat ik geen interesse had en werd die man boos hij zei tegen me op het laatste nog veel plezier dan met voor de rest van u leven teveel te betalen.ik vind niet dat die man het recht had om zo te reageren tegen mij.dat trekt op niks
Caroline Van Den Rul  | 05/02/18  18:48:31 | Winkelbeoordeling :
Leuk en i formatief tijdschrift met veel afwisseling in onderwerpen. Goed om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken en doordachte keuze te maken. Steeds behulpzame klantendienst. waar je met alle vragen terecht kan.
Anouchka Coudeville  | 11/09/17  19:49:47 | Winkelbeoordeling :
test aankoop is super, ik ben blij dat ik daar lid van ben. heeft mij al veel geholpen bij problemen met bank en geholpen bij raad en daad. ik raad iedereen aan om je bij test aankoop aan te sluiten, de maandelijkse bijdrage weegt zeker niet op tegen de hulp die er geboden wordt. zeker doen
Alinda Thelosen  | 28/03/17  18:16:17 | Winkelbeoordeling :
een internet site voor de consument door de consument. het is een overzichtelijke site waar je als consument voor vanalles terecht kunt. zo kun je artikelen vergelijken zodat je de beste kwaliteit-prijs verhouding hebt. ook geven ze na de artikelen getest te hebben de beste koop van desbetreffend artikel aan je. ook de vele revieuws geven je een goed inzicht over de voor en nadelen. al met al een goede site voor ons als consument. zeker een site die moet blijven.
Bertels Larissa  | 19/03/17  09:03:21 | Winkelbeoordeling :
Top initiatief! Wil je zeker weten dat de winkels jou net bedriegen? Neem dan zeker een kijkje! Gedaan met miskopen!
Imke Fluyt  | 03/03/17  18:39:18 | Winkelbeoordeling :
ik heb een tijdje test aankoop gebruik en ik vond het wel handig om te weten welke spullen hun voorkeur kregen. ook de goede dingen die je momenteel hoort over test aankoop zijn heel positief. het is zeker een aanrader wanneer je geld wil uitsparen.
Gaëlle Lambert  | 06/02/17  08:51:02 | Winkelbeoordeling :
Was vorig jaar een jaar lid van Test Aankoop, heb met plezier de magazines gelezen en vaak beroep gedaan op hun telefonische hulplijnen. Moet alleen toegeven dat Test Aankoop enkel interessant is op bepaald momenten in je leven, zou het. niet jaren aan een stuk kunnen nemen want de magazines worden niet genoeg vernieuwt daarvoor.
Michel Kallis  | 26/08/16  08:20:53 | Winkelbeoordeling :
Ben jarenlang lid geweest van testaankoop. Na lange tijd lidmaatschap stopgezet zonder enige probleem. Probleem voorgehad met provider en door hun tussenkomst bij de juiste instanties terechtgekomen. Probleem opgelost en deze hulp zelfs NA stopzetting testaankoop. Dank U.
Claudia Goyens  | 28/06/16  13:03:00 | Winkelbeoordeling :
Ben al een tijdje lid van test aankoop en ben enorm blij met de hulp die we al gekregen hebben. Ze staan altijd klaar met raad en adviezen.
Axel Wachter  | 03/08/15  22:39:43 | Winkelbeoordeling :
blijf graag op de hoogte en dit kan het best via test aankoop.kan hier alle inlichtingen gratis krijgen waar ik anders veel geld moet voor betalen.echt onmisbaar en zeer nuttig.voor de prijs moet je het zeker niet laten.
Fabrizio Anto  | 02/08/15  23:41:20 | Winkelbeoordeling :
Het is goed dat er zoiets als Test Aankoop bestaat! Hierdoor vind ik het als consument belangrijk om de juiste informatie terug te vinden en ook hoe ik me moet verdedigen moest ik met een probleem zitten! Maar als je u abonneert, dan sta je er ook sterker voor!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 0,77% CASHCOINS Auto5
visit register click click