ONTVANG 2,75% CASHCOINS Klingel
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Scarlet Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Scarlet

Internet, bellen en digitale televisie bestel je met korting bij Scarlet

Internetten, bellen en digitaal televisie kijken doe je eenvoudig met Scarlet. Supersnel internet kwaliteitsnetwerk van Belgacom, vast bellen, gratis nationaal bellen in de daluren en superscherp beeld en geluid. Dat is wat Scarlet biedt. Kies het pakket die het beste op jouw wensen en eisen aansluit. Internet, internet & telefonie of het complete pakket met internet, telefonie en digitale tv.

Scarlet Beoordelingen

Lindsey Devriendt  | 08/08/19  20:39:00 | Winkelbeoordeling :
Lage prijzen voor de mensen die enkel een, basis willen met de meest bekeken tv zenders. Indien je sport of kinder zenders erbij wil kom je al snel aan dezelfde prijs als de doorsnee aanbieders. Voor de kleine gebruiker dus prima voor tv internet en mobiele telefoon.
biesmans Jorge  | 03/08/19  20:10:09 | Winkelbeoordeling :
Slechte behandeling van afspraken. In maart triopack besteld, in aug nog steeds geen modem. Verschillende keren gebeld naar helpdesk. Altijd vriendelijk en behulpzaam, maar zonder resultaat. Er wordt maar geen afspraak gepland.
Chris DHondt  | 27/07/19  07:06:15 | Winkelbeoordeling :
Deze webwinkel is zeer handig om online aankopen te kunnen doen, is zeer klantvriendelijke en vooral klantgericht aangeboden , het is gemakkelijk om er te bestellen en ook het ontvangen, qua prijzen
Natacha sabrina Aquino  | 24/06/19  09:45:25 | Winkelbeoordeling :
Ik ben klant bij scharlet en ben er zeer tevreden over je betaald weinig en je heb een hele bundel tv internet en vaste telefoon voor mar 39€ per maand echt een aanrader! Voor iedereen voor een goede prijs en kwaliteit
Anja Benats  | 23/04/19  19:50:57 | Winkelbeoordeling :
Heel goede provider en zeer correct in alles. Een probleem word goed opgelost en veel goedkoper dan oa Telenet. Voor 39 euro per maand heb je alles wat je wilt, zelfs een vaste lijn. Bij een andere provider betaal je veel en is een hele hap uit je budget.
Anita Schraenen  | 13/04/19  09:49:36 | Winkelbeoordeling :
goedkoop en geen problemen,altijd even snel om je verder op weg te helpen en meestal héél vriendelijk,zeker een aanrader als je wil overstappen zelf beveel ik het aan ,aan de hele familie en vrienden en op zijn beurt bevelen zij het ook aan ,aan hun vrienden en kennissen
Natacha Aquino  | 25/03/19  13:24:47 | Winkelbeoordeling :
Ik ben namelijk een scharlet klant en ben ze zeer tevreden over je betaalt niet veel en toch heb je alles tv WiFi huistelefoon na 16u bel je gratis naar vaste lijnen echt een aanrader!!!
Kevin Sabbe  | 20/02/19  09:40:07 | Winkelbeoordeling :
Scarlet doet wat het zegt: Telefoon, internet en tv aan de laagste prijs. Hierdoor bespaar ik 40 euro in de maand uit door voor Scarlet te kiezen. Zeker qua internet is er geen enkel verschil met een ander provider. Even snel en onbeperkt.
Patricia De Smet  | 12/02/19  12:50:08 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website waar je makkelijk alle informatie vind die je zoekt. Duidelijke prijsvermelding en contactinformatie. Bij vragen kan je telefonisch contact opnemen met een medewerker en wordt er eerlijk op je vragen geantwoord. Prima service.
Rudi Thijssen  | 28/12/18  11:44:07 | Winkelbeoordeling :
dit is een schitterend product, een lage kost voor veel inhoud. beste koop op de hedendaagse markt. een aanrader voor internet, vaste telefoon, televisie en mobiele telefoon, een snelle bediening en vriendelijke mensen die de installatie uitvoeren
nathalie verbist  | 10/12/18  10:27:47 | Winkelbeoordeling :
scarlet raad ik aan omdat het goedkope deals zijn. goed en snel internet. prijsklasse is zeker de moeite waard om dit internet aan te schaffen makkelijke deals zeker de moeite waard een echte aanrader
Natacha Aquino  | 03/12/18  17:54:01 | Winkelbeoordeling :
Ik heb scarlet voor tv vaste telefoon ben zeeeer tevreden zeker een aanrader voor mensen met wat minder geld
naert celine  | 29/11/18  11:31:49 | Winkelbeoordeling :
heb al heel veel goede comentaren gehoord over scarlet en sta op punt om over te gaan naar scarlet.ben momenteel niet tevreden over mijn huidige provider en mijn moeder is ook klant bij jullie dus tot gauw scarlet groetjes celine
Dylan Dewulf  | 06/11/18  13:13:53 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over cashbackdeals. Makkelijk en zonder kost account openen Tijdig nieuwe enquêtes makkelijk en snel in te vullen. enige minpuntje vind ik persoonlijk lage aanbiedingen.. voor derest is deze zeker aan te raden
Daisy Neef  | 17/10/18  08:56:30 | Winkelbeoordeling :
Een superhandige webshop waar je alles snel en makkelijk kan terugvinden. De service en kwaliteit is ook top, je zal hier heel goed behandeld worden als klant. Ze staan steeds klaar om je vragen te beantwoorden!
kimberly de kee  | 03/08/18  20:39:29 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden. Nu al 2 jaar klant en nooit problemen gehad! Ook zeer behulpzaam aan de telefoon of chat en u word zeer vlug geholpen! Ik kan het zeker iedereen aanraden om klant te worden hij scarlet! U zal er zeker geen spijt van hebben!
Vincent Lahousse  | 26/07/18  12:34:39 | Winkelbeoordeling :
Zeer vlot te bestellen, uitstekende service..! Nemen alles over voor opzeggen contract vorige provider... spijtig genoeg heb ik iets fout gedaan waardoor ik geen cashback kon krijgen, maar toch zeer tevreden...
Kenny Vandeperre  | 04/07/18  08:28:25 | Winkelbeoordeling :
Mijn ouders hebben Scarlet en zijn Daar zeer content mee. Zowel voor digitale tv als gsm-abonnementen, en een zeer goede service naar de klanten toe! Altijd goede uitleg en snelle hulp :) qua prijs-kwaliteit zeker aan te raden
Victoria Van Coppernolle  | 01/06/18  20:33:19 | Winkelbeoordeling :
scarlet is super echt goedkoop en ze helpen je goed indien je vragen hebt snelle service en duidelijke andwoorden op je vragen geen te lange wachttijden aan telefoon zijn het vriendelijke mensen echt zeker vooordelige prijzen voor het bellen echt super aanbiedingen aanraader!!!
Geert De Sagher  | 30/05/18  09:42:07 | Winkelbeoordeling :
Al jaren klant bij hun. Dit voor een top prijs 39 EUR per maand. Plus met hun vaste lijn vanaf 16u en WE gratis bellen naar gsm en vaste, dit voor 5 EUR extra. Ook nooit problemen op gemerkt met het internet.
Aysegul Agacseven  | 08/05/18  00:04:55 | Winkelbeoordeling :
Scarlet trio pakket is het voordeligst pakket in België. Scarlet heeft een snelle internetverbinding met een uitstekend ontvangst. Digitale tv heeft een ruim aanbod van zenders met HD uitzending. Vaste telefoonlijn zit ook bij het pakket.
Amie0069 anthonis  | 16/03/18  08:49:21 | Winkelbeoordeling :
Reeds twee jaar ben ik klant bij Scarlet en heb ik hun website en account leren kennen als bijzonder handig en met een prettige prijs/kwaliteitverhouding. Ik ben volledig tevreden en ik heb nog nooit een probleem gehad.
Alfons Borrenberghs  | 03/03/18  21:01:10 | Winkelbeoordeling :
Prijzen lijken leuk maar de klein lettertjes zij ook wel goed ik overweeg om het in huis tenemen en het is wel een zuster bedrijf van de duurst van het land dat maakt het ook intersant voor mensen met klein buged ik dat dit de oplossing is van veel te duren a bolementen
Vancoillie Kristof  | 04/03/18  20:23:04 | Winkelbeoordeling :
zeer goede provider en aangenaam veel mogelijkheden en aanbiedingen zowel voor internet als telefoon zeker een aanrader voor mensen die waar willen voor hun geld zal er zeker reclame voor maken bij kennissen en vrienden mvg kristof
Maggy Strobbe  | 26/02/18  19:48:07 | Winkelbeoordeling :
tevreden over aankoop van scarlet . scarlet trio is aan te raden na bestelling niet lang moeten wachten op aansluiting. datum voor aansluiting zelf tekiezen. je wordt op de hoogte via sms de dag ervoor een sms en als technieker onderweg is een half uur voor aankomst ook nog sms ik ben een tevreden klant
Boel Micky  | 20/02/18  15:13:51 | Winkelbeoordeling :
val wel mee maar mag wel beter worden in internet gebruik val spijtig genoeg veel weg de verbinding .de films mogen ook goedkoper worden wand 5.99€ voor film id redelijk duur . Waar van Telenet dit momenteel de goedkoopste is
Dominique Verbeeck  | 13/02/18  09:57:30 | Winkelbeoordeling :
Ik ben net overgestapt van telenet naar Scarlet, beetje onzeker maar toch gedaan, het prijsverschil is enorm. De installatie werd thuis in orde gebracht door installateur met de nodige uitleg waar ik enorm tevreden over was. Ik heb het hele pakket genomen, tv, internet en telefoon en tot nu toe levert het super kwaliteit en nog geen enkel probleem ondervonden. Bij telenet betaalde ik om en bij de 80 euro, nu 39!!!! Voor dezelfde diensten want merk geen verschil. Bij Scarlet heb ik zelfs meer nl mogelijkheid om op te nemen. Een echte aanrader!!!
Marc Gijsels  | 19/12/17  13:18:07 | Winkelbeoordeling :
Scarlet is een telecommunicatiebedrijf dat telefonie, digitale televisie, internetverbindingen en GSM-diensten bied en dit allemaal aan een gunstig tarief, Scarlet lanceert een nieuw abonnement zonder inbegrepen belminuten of sms'en, maar wel met 5 gigabyte mobiele data
Kimberly Van der Haeghen  | 04/12/17  10:04:54 | Winkelbeoordeling :
Zelf ben ik nog maar een recente klant van scarlet en ik maak gebruik van de digitale televisie, het Internet van scarlet en de vaste telefonie ik ben zonder enige problemen kunnen overstappen en alle nodige voorzieningen werden kosteloos geïnstalleerd. Prijs kwaliteit en een goede service.
Lien Dhollander  | 14/11/17  16:09:59 | Winkelbeoordeling :
Scarlet heeft een duidelijk beleid en top klantenservice. Je kan het zowel telefonishc als per mail te bereiken. Je krijgt ook het gevoel dat ze eerlijk en transparant zijn en dat je nergens echt aan vasthangt.
Nicky Conard  | 14/11/17  21:53:41 | Winkelbeoordeling :
Amper of geen storingen. Klantenservice steeds Vriendelijk en hulpvaardig . Goed ontvangst en grote variatie van dilms en series . Goedkoop en toch kwaliteit . Enorm tevreden over deze provider . Gsm pakketten zijn super voordeligen je betaald effectief enkel het bedrag det wordt aangegeven
Dany Heinderson  | 13/11/17  19:12:35 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden. Goede service en prijs moest al veel eerder hier bijgekomen zijn Ik raad het iedereen aan. Als er een probleem is wordt dit snel verholpen. Kortom een echte aanrader. Ipv al xie dure die gewoon vlug geld willen verdienen
Bart Tilkens  | 15/09/17  08:10:18 | Winkelbeoordeling :
zeer moeilijke communicatie. je moet er maandelijks smeken om je factuur te kunnen krijgen per post. wat wel per post kan verstuurd worden zijn herinneringsbrieven en aanmaningskosten, zonder dat je de factuur zelf hebt Mogen ontvangen
Johan Baele  | 10/09/17  13:46:14 | Winkelbeoordeling :
Scarlet is de ideale provider, goedkoop, geen problemen en altijd correct, goeie klantendienst, goeie ontvangst, zowel internet, tv als gsm, ik ben er zeer gelukkig mee, je betaalt weinig geld, want wat doe je met alle tv-zenders en internet voor een bedrijf?
Patrick Adams  | 10/09/17  15:43:08 | Winkelbeoordeling :
Slechtste provider die ik ooit heb gehad, nooit meer !!!! 3 weken met een kabel door mijn huis moeten zitten omdat er niet vroeger een hersteller kon komen, kabel zelf moeten kopen ook nog. Verbinding viel geregeld uit
Regine Metten  | 10/09/17  08:54:31 | Winkelbeoordeling :
Ik ben klant geworden via cash-back deals sedert februari 2017 en een zeer tevreden klant , een echte aanrader . Hun aanbod TV is net genoeg , niet een hoop posten waar men voor betaalt en waar men toch niet naar kijkt . Ik heb ook geen storingen niet meer gehad zoals met de vorige provider
Anja Weerheijm  | 10/08/17  12:19:37 | Winkelbeoordeling :
een heel goede en goedkope provider, de mensen van de klanten- en klachtendienst zijn heel behulpzaam en hebben iedere vraag een antwoord, de klachten worden zo snel mogelijk verholpen, en heb je een defect aan de digibox dan komen ze een nieuwe plaatsen
Katia Maes  | 03/08/17  14:45:13 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden klant,schitterende service aan een aanvaardbare prijs. Steeds correcte factuur en er is telefonisch een goede communicatie mogelijk. De installateurs zijn heel vriendelijke, behulpzame mensen die je een degelijke uitleg verschaffen. Kortom, een echte aanrader.
Ralf Bultereys  | 14/07/17  23:15:39 | Winkelbeoordeling :
Scarlet is gewoon goed. Begrijp die commentaren niet . Ik ben nu al twee jaar lid van de groep en ben nog steeds heel gelukkig . Ikzelf heb de trio . De klantendienst is heel vriendelijk en behulpzaam . Ik heb maar van één ding spijt en dat is dat ik niet vlugger lid ben geworden van Scarlet . Scarlet is gewoon top , en zeker in je portemonnee .
Stef Abts  | 15/05/17  18:41:31 | Winkelbeoordeling :
Internetprovider met interessante prijsaanbiedingen. De communiatie me het bedrijf loopt niet steeds even vlot. Prijzen zijn heel concurrentieel, maar snelheid van verbinding soms wat minder. Aandacht voor de kleine lettertjes is nodig : transparantheid kan beter
Jurgen  | 10/04/17  11:48:05 | Winkelbeoordeling :
Gisteren weer een abonnement overgezet naar scarlet. Voor de kinderen is dit echt wel fantastisch. Ze kunnen binnen hun budget mobiel zijn en blijven. Enige minpuntje is wel dat de standaard 500mb wel wat aan de lage kant is in vergelijking met anderen. Maar voor de rest top.
Kristine Van Den Eeckhout  | 10/04/17  13:47:22 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over mijn Scarlet-aansluiting voor vaste telefonie, televisie en internet. Voor maar 39 Eur per maand. Vergelijk maar eens met andere ! Ben ook tevreden over de service die Scarlet biedt. Voorwaarde is wel dat je niet té veel verschillende toestellen hebt.
nona mona  | 08/04/17  10:36:28 | Winkelbeoordeling :
dit is een erg goede webshop we hebben er al erg veel besteld en de kwaliteit was altijd prima niks was kapot alles was op tijd geleverd en de betalingen verliepen super vlot en gemakkelijk wij blijven klant
Nermil Dogan  | 10/03/17  22:44:49 | Winkelbeoordeling :
Zeergoed van internet provider, geen problemen van ontvangst even goed van kwaliteit Proximus en Telenet, maar het is dubbel goedkoper!
Sandra Geusens  | 26/12/16  11:43:42 | Winkelbeoordeling :
ik ben niet helemaal tevreden over scarlet. ik vind het vervelend dat je maar één programme tegelijk kan opnemen. soms kan ik zelfs niet wegzappen van een programma dat aan het opnemen is en vraag ik me af wat het nu is van opnemen wanneer je verplicht bent het programma te kijken? klantenservice is ook zeer moeilijk te pakken te krijgen.
 | 26/12/16  23:10:22 | Winkelbeoordeling :
Top product ! Jong en comunicatief
Benedicte Vandenbossche  | 17/12/16  14:18:30 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al een tijdje lid van scarlet het is heel goed onbeperkt internet , digitale tv en vaste telefoon als je niet te veel zenders wil ik bedoel dan de bijkomende dan moet je bij scarlet zijn dit is goed voor je portemonnee
Lindsey Daelman  | 20/11/16  02:50:23 | Winkelbeoordeling :
Zeer mooie prijzen. Duidelijke aanbiedingen en overzichtelijk wat je uiteindelijk zult moeten betalen.
Fathi El B.  | 31/10/16  23:47:18 | Winkelbeoordeling :
Super service klantvriendelijk
MARIA OOSTVOGELS  | 19/10/16  17:39:18 | Winkelbeoordeling :
goede en duidelijke webshop; had ik maar eerder deze gevonden. nu zit ik vast voor 2 jaar bij belgacom voor tv, internet vst en mobiel bellen en dit kost hopen veel geld; zodra ik kan stap ik over naar scarlet
Ronny Germaine Jean Ratinckx  | 04/09/16  22:09:38 | Winkelbeoordeling :
Sinds de opkomst van mobiele telefonie,waren er verschrikkelijke ingewikkelde tariefplannen!Zelf kon ik eerlijk de bomen door het bos niet meer te zien.Tot ik via CashbackDeals.be klant werd en zo tevreden dat ik enkele kenissen kon overtuigen om ook klant te worden bij Scarlet! Mvrgr,Ronny R.
Fatiha Bellachi  | 30/05/16  21:04:59 | Winkelbeoordeling :
Ik heb de triopakket en ben er zeer tevreden met. Zeer goede service. Internet, telefonie en tv werken allemaal goed. Soms blokkeert het maar dat is niet voor lang. Daarna werkt hij weer perfect. Ik zou het iedereen aanraden.
Fabrizio Ano  | 29/05/16  15:33:07 | Winkelbeoordeling :
Scarlet is het alternatief voor mij als internetprovider! Hetgeen wat het aanbod aantrekkelijk maakt vind ik de Scarlet Trio. Dat houdt in de vaste telefonie met onbeperkt bellen naar vaste lijnen van 16u tot 8u, internet en digitale TV voor 39 euro per maand!
Bernard Noppe  | 15/05/16  19:03:51 | Winkelbeoordeling :
Hallo, Scarlet is wel een goede firma maar het is altijd via een telefoonkabel als men wilt surfen is het toch wel trager dan via de kabel van telenet, het is wel goedkoper hun abbonement dan een ander provider
Johny Con  | 15/05/16  15:06:45 | Winkelbeoordeling :
scarlet maak de laatste tijd zoveel reklame , en nog interesante ook , want ik denk, voor wat k het ook gebruik , meer dan voldoende heb met hun aanbod . dit heeft dan vooral met de prijs te maken , want ik vind telenet toch echt duur
Marja Van den Berg  | 14/05/16  13:42:18 | Winkelbeoordeling :
Scarlet biedt goed en goedkoop internet en bellen aan. Het voordeel is tevens dat je maandelijks 100 belminuten gratis hebt. Tevens kun je ook een gunstig geprijsd televisiepakket bestellen. In alle opzichten veel beter dan b.v. KPN
Chung Hei Wong  | 26/04/16  23:16:29 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al een meer dan een jaar klant bij Scarlet. Qua prijs kwaliteit heb je echt waar voor je geld als je geen veeleisende tvkijker bent. Spijtig genoeg werken ze wel met verouderde digitale decoders, maar met een nieuwe die je zelf aankoopt is dat zo gefixed.
Bjorn de Leener  | 17/03/16  02:01:54 | Winkelbeoordeling :
ik vind het een heel goed product heeft een overzichtelijk aanbod . is goed kwa prijs kwaliteit verhouding je kan onmiddelijk zien of het in jouw straat of regio mogekijk is en zo direct bestellen en goedkoop van prijs .
keanu frans  | 14/11/15  11:46:31 | Winkelbeoordeling :
ik vind dat scarlet alles doet om zijn klanten tevreden te houden. de prijzen zijn laag en goed betaalbaar en bij problemen word je goed geholpen. er zijn 1000 redenen waarom je bij scarlet klant zou moeten worden.
Magali Mesot  | 18/10/15  12:55:09 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service! Nog nooit zo goed geholpen met problemen geen lange wacht tijden maar ook in het algemeen weinig problemen zeer gemakkelijke diensten heb na een jaar gebruik nog maar enkele problemen gehad
rudi kupczyk  | 10/10/15  09:27:05 | Winkelbeoordeling :
scarlet is de laagste op de markt, de service is ok alleen ze zijn niet de snelste. Hun site is duidelijk en de communiecatie verloopt vlot. Leuk zou het zijn als ze ook gsm aanbieden met hun abbonementen of een tablet
Daan Cleeren  | 30/07/15  07:31:56 | Winkelbeoordeling :
Scarlet is een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
Johan Dirickx  | 05/07/15  20:54:37 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar een betaalbare provider voor je gsm-abonnement, voor je digitale tv en voor je internet? Apart of in packet? Neem dan een kijkje op de website van Scarlet. Daar vind je zeker een formule voor jouw portemonnee!
Kevin Van sighem  | 28/06/15  07:33:28 | Winkelbeoordeling :
slecht op alle vlakken en werkt via belgacom of proximus maar ge krijgt niet alle voordelen en bonussen. Als je 1 dag te laat betaald alles afgesloten dus geen klantengevoel of binden. Maw ronduit rotslecht !!!
Magda Journée  | 21/06/15  14:54:51 | Winkelbeoordeling :
scarlet goede verdeler, doch wel duur . Kan de prijs van een abonnement niet beetje lager? zou meer klanten aanstaan denk ik. Kunnen jullie dat eens nagaan en iets laten horen? 200 tekens als antwoord is wel erg veel
Erik Dure  | 10/03/15  01:28:49 | Winkelbeoordeling :
ben nu bij scarlet sinds 5 februari 2015, zeer vlotte overgang en correcte stipte en duidelijke service, overgang was een feit binnen de twee weken zeer goede beeldkwaliteit van tv ( 39 euro pack) kortom tot hiertoe alles top!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 1,25% CASHCOINS Albelli
visit register click click