ONTVANG 0,25% CASHCOINS HEMA

Proximus Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Proximus

GSM tariefplannen, mobiel internet en voordeelpacks bestel je met korting bij Proximus

Proximus is een grote operator in België in mobiele communicatie en biedt een breed gamma van producten aan als GSM tariefplannen, mobiel internet en voordeelpacks. Op de website selecteer je eenvoudig het pakket dat aan jouw wensen en eisen voldoet door aan te klikken waar je naar op zoek bent. Zo vind je het pack dat het beste bij je past. Bij Proximus ben je verzekerd van deskundig en gratis advies en je geniet van exclusieve online promoties.

Proximus Beoordelingen

Flossy Günther  | 28/01/20  16:52:01 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden over de service in het algemeen, had altijd bij een andere telecombedrijven een abonnement maar niets kon beter dan bij proximus. zodra mijn zoon zijn abonnement door is gaat deze ook over naar proximus.
Anita Schraenen  | 05/06/19  05:11:26 | Winkelbeoordeling :
pas overgeschakeld van scarlet naar proximus,ze zijn er heel vriendelijk en geve je de nodige informatie met alles wat je moet weten,ook geven je het beste tarief en de nodige uitleg met wat het beste bij je past
Ellen Wittemans  | 15/03/19  13:18:38 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk. Uitnodigend. Inspirerend. Alles makkelijk terug te vinden. Mogelijkheid om te chatten zodat je vraag direct opgelost is
Kristine Van Den Eeckhout  | 11/02/19  13:02:03 | Winkelbeoordeling :
Proximus is reeds lang een gekende speler. Overzichtelijke website met duidelijke informatie. Regelmatig toffe wedstrijden. De tarieven zijn niet altijd de laagste, maar Proximus biedt wel een goede service.
Jessy Van den bergh  | 10/12/18  06:46:34 | Winkelbeoordeling :
Grootste maar niet beste telefoonmaatschappij . Slechte ervaring met deze operator . Maken contracten aan zonder enige controle . Ook dure maatschappij .
Patricia De Smet  | 30/11/18  12:02:27 | Winkelbeoordeling :
Leuke website met overzichtelijke informatie, toffe games en wedstrijden. Proximus heeft ook een spaarprogramma voor trouwe klanten waarmee je punten sprokkelt voor cadeautjes en dat is altijd mooi meegenomen!
Jan Verschueren  | 02/09/18  22:14:58 | Winkelbeoordeling :
Het beste netwerk dat er is en altijd goed bereikbaar!! Ik heb al jaren Proximus.. Ik zou me geen andere maatschappij kunnen voorstellen.. Hopelijk blijven ze de volgende jaren even goed. Merci alvast.
Sarah Vantorre  | 16/05/17  18:40:14 | Winkelbeoordeling :
Reeds 15 jaar vaste en tevreden klant met de gsm . Nooit overwogen om te veranderen . Bij de klantendienst werkt vriendelijk en goed opgeleid personeel. Om de zoveel tijd koop ik een nieuwe smartphone aan via Proximus . Allemaal dik in orde.
Serge Devinck  | 02/05/17  08:41:31 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden met myn proximus abonnement sedert ik deze woning introk proximus abonnement genomen voor tv internet en mobiele telefoon en heb zeker niet te klagen over de service ik kryg dus is zeker aan te raden wel jammer dat je voor je maandelykse betalingen geen cashback kan krygen
h. Simons  | 16/10/16  15:22:00 | Winkelbeoordeling :
Ik heb altijd al Proximus gehad als mijn leverancier voor vaste telefoon alsook voor internet en mobiel. Goede klantenservice en goede over all service. Uiterst zelden dat er een keertje geen internet is. Verder zeker oké.
H. Simons  | 16/10/16  15:27:51 | Winkelbeoordeling :
Ik heb altijd al Proximus gehad als mijn leverancier voor vaste telefoon alsook voor internet en mobiel. Goede klantenservice en goede over all service. Uiterst zelden dat er een keertje geen internet is. Verder zeker oké.
Ha mj Simons  | 16/10/16  15:24:48 | Winkelbeoordeling :
Ik heb altijd al Proximus gehad als mijn leverancier voor vaste telefoon alsook voor internet en mobiel. Goede klantenservice en goede over all service. Uiterst zelden dat er een keertje geen internet is. Verder zeker oké.
Stefaan Devloo  | 11/05/16  09:51:20 | Winkelbeoordeling :
Zeer betrouwbare service, klantvriendelijk, zeer behulpzaam, vlugge service in verband met oplossen van problemen en lossen dit op tot het resultaat uitstekend is, eerlijk in verband met bereikbaarheid
Veerle Wouters  | 04/12/14  23:24:08 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al altijd Proximus als operator voor mijn gsm gehad en ben hier in het algemeen tevreden over. Mijn mama gebruikt nu door haar werk Mobistar en zij heeft daar niks als problemen mee. Ik blijf dus lekker bij proximus
Kimbeley Cole  | 08/11/14  20:02:51 | Winkelbeoordeling :
beste provider van het belgische netwerk beste service aan de de beste prijs nooit problemen met bereik zowel voor telefonie als voor internet .ook voor hd tv is proximus de aanrader en ook het aanbod zenders als all in packs
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS Expedia.be
visit register click click