ONTVANG 2,00% CASHCOINS LampenLicht.be
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Pizza Hut Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Pizza Hut

Pizza's koop je met korting bij Pizza Hut

Ben jij gek op pizza's? Bestel dan vanaf nu jouw pizza met korting bij Pizza Hut. Naast pizza's kan je er ook terecht voor voorgerechten zoals broodjes, chicken wings en American potatoes. Ook voor een dessert zoals tiramisu, chocolademouse, mini-brownies of koekjes moet je bij Pizza Hut zijn. Je bestelt dit allemaal makkelijk via de website en Pizza Hut brengt het zo snel mogelijk bij jou thuis.

Pizza Hut Beoordelingen

Tyana cornelis  | 08/11/19  14:18:17 | Winkelbeoordeling :
een lekkere pizza , dan moet je hier zijn, ook hun buffetten zijn heerlijk en goedkoop,soep en spaghetti, alles naar ieder zijn zin,zelfs een koud buffetje is er voor je voorzien, in het menu, zodat je niks te kort komt
Wendy Verhaegen  | 02/11/19  23:26:01 | Winkelbeoordeling :
lekkere pizza's om te eten en geweldige lookbroodjes ,ik ben al jaren grote fan ,ik ben hier al ontelbaar vele keren gaan eten in verschillende restaurants maar ik heb ook al een aantal keer uitgehaald
Lieve Thoelen  | 17/10/19  13:24:59 | Winkelbeoordeling :
Bij pizza hut vind je steeds de beste pizza's aan een allerbeste kwaliteit. Ook is er een leuke saladbar en lookbroodjes. Ook zijn er seizoenspizza's. Steeds snel geleverd in optimale kwaliteit en warmte. Een aanrader ! En probeer zeker ook de dessertjes !
leon vrindts  | 17/10/19  13:22:43 | Winkelbeoordeling :
Bij pizza hut vind je steeds de beste pizza's aan een allerbeste kwaliteit. Ook zijn er regelmatig mooie aanbiedingen en kortingen. Ook zijn er seizoenspizza's. Steeds snel geleverd in optimale kwaliteit en warmte. Een aanrader ! En probeer zeker ook de dessertjes !
Kim Streux  | 13/09/19  11:10:52 | Winkelbeoordeling :
Pizza Hut heeft vaak heel goede deals waar we dan ook vaak van profiteren! Service is (naar onze ervaringen) altijd snel en correct. Een groter gamma aan vegan pizza's zou geweldig zijn, maar het menu van nu is ook al uitgebreid, voor ieder wat wils.
Kimberly Stuer  | 08/08/19  21:18:37 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij dat ik eindelijk bij Pizza hut kan bestellen en dat ze thuis leveren. Ik hou van Pizza Hut, ze hebben veel keus, regelmatig aanbiedingen en de pizza's zijn heel lekker. De levering is heel snel.
Suzy Van Nauw  | 29/07/19  11:17:03 | Winkelbeoordeling :
Eindelijk levert Pizza Hut ook bij ons in de gemeente. Ik was al een grote fan van Pizza hut en zal nu nog veel regelmatiger bestellen. Ze hebben mooie acties, goede pizza, veel keus en leveren heel snel.
Guy...  | 13/07/19  01:51:25 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke pizza's en een goede service waar ik zeer tevreden over ben. Je hebt veel keuze. Snelle thuislevering als je online bestelt. Pizza Hut heeft goeie prijzen. Zeker een aanrader! Goede keuken-keten!
Sara Neven  | 25/05/19  12:00:51 | Winkelbeoordeling :
Pizzahut, is toch wel de meeste gekende pizzazaak met ongelooflijk veel keuze. Vlotte bediening en levering voor de klanten in een geruime straal van hun lokaal filiaal. Altijd zeer vriendelijk bediend geweest ook
Suzy Van Nauw  | 23/05/19  10:56:43 | Winkelbeoordeling :
Mijn man en ik houden van Pizza Hut en zijn ook blij dat er nu een in onze gemeente is. Kunnen wij eindelijk gebruik maken van de bezorgservice. De pizza's zijn heerlijk, veel keus en vers gemaakt. Gelukkig kunnen we nu onze pizza's ook laten bezorgen
Gilbert VLEUGELS  | 02/05/19  13:58:17 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen regelmatig bij Pizza Hut. Ze hebben heel veel keus, lekker van smaak, verschillende bodems en een heel goede smaak. Blij dat ze nu ook eindelijk bij ons aan huis leveren, hebben er lang op gewacht
QuiFly  | 26/04/19  08:25:35 | Winkelbeoordeling :
Diversiteit aan lekkere pizza's en dranken, dit aan democratische prijzen. Goeie en vlotte service voor, tijdens en na het consumeren. Mijn persoonlijkste pluspunt is de "a volente" voor de frisdranken
Cleopatra Kerckhof  | 16/04/19  19:34:19 | Winkelbeoordeling :
Mmmmm... De lekkerste pizza's ooit. Vooral het pizza buffet is zeer de moeite. Je kan er kiezen uit wel 8 verschillende pizza's en je mag zo veel eten als je wil. Je waant je gewoonweg in pizza heaven!
Luc Van den Broeck  | 15/04/19  19:19:54 | Winkelbeoordeling :
jaja , het was weer heerlijk lekker en goed verzorgd ; zeker voor herhaling vatbaar , zowel de lookbroodjes als de pizzas en chickenwings waren heerlijk krokant en warm , de levering was snel , ongeveer 35 minuten na mijn bestelling waren ze al aan de deur , top !
Nathalie Bogaert  | 10/04/19  22:06:41 | Winkelbeoordeling :
Altijd lekkere pizza’s zoals je pizzahut gewoon kent, echt Amerikaans, ook geven ze sowieso al kortingen voor klanten en dan nog eens extra leuk om via ladycashback nog cashback erbij krijgt. Mijn favoriet is de cheesycrust.
Janina Vancoillie  | 22/02/19  13:54:06 | Winkelbeoordeling :
Heel lekkere pizza's heel veel promotie en supertoffe sfeer zeer vriendelijke mensen en heel klantgericht zeer behulpzaam een echte aanrader voor iedereen die houd van gezellig samen onder vrienden of familie iets te gaan eten en het kost echt niet veel geld zeker de moeite waard top top top
Daisy Neef  | 24/01/19  12:31:01 | Winkelbeoordeling :
Superleuke webshop, ik ben er heel tevreden van! Je kan alles gemakkelijk en snel terugvinden. En ook alles is te verkrijgen aan zeer democratische prijzen. Superwebsite wat mij betreft hoor, neem zeker een kijkje!
Viv Lambrechts  | 24/01/19  19:19:43 | Winkelbeoordeling :
Goede service.pizza was tijdig klaar en lekker . Dolle dinsdag is de max. Voor die prijs kan ik ze niet zelf maken de pizza’s..ook handig dat er zoveel zaken zijn zodat je niet te ver moet rijden om je pizza op te halen
emily bertels  | 24/01/19  15:07:47 | Winkelbeoordeling :
Zeer mooie pizza hut met kwaliteitsvolle pizzas en zeer vriendelijke bediening. Aangeraden is t pizza buffet tussen 12 en 14 uur met keuze tussen 6 verschillende pizzas zoveel met wil voor minder dan 10 euro.
Gino Van Daele  | 24/01/19  12:22:10 | Winkelbeoordeling :
is een van de beste pizza,s dat er zijn , alles wordt er dagelijks vers gemaakt vriendelijk personeel , krijg er bovenop kortingsbonnen en een zeer snelle thuislevering indien u dat wilt , een echte aanrader
Tim Jacobs  | 19/01/19  19:15:07 | Winkelbeoordeling :
de pizza peperoni is de beste pizza van het hele pizzagamma de tofste actie van pizza hut vind ik de pizzabuffet actie dan kan je voor 10,50€ kiezen tussen 5 soorten pizza 1 nadeel is alleen maar van 12 tot 14 u grtz
Roel Jennis  | 16/01/19  00:49:23 | Winkelbeoordeling :
Pizza hut is de beste pizzeria dat er kan zijn, dominos is er niets tegen, lekke korst lekkere deeg, vooral buffet is goeskoop en too service, bij aankoop van pizza krijg je telkens korting op het volgende... veel voordelig voor je geld en je maag
Tashico  | 12/08/18  11:25:01 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een tevreden klant ! Pizza Hut heeft goeie prijzen ! En steeds een stipte en snelle levering aan huis ! En vooral : steeds HEERLIJKE gerechten !!! Ik ben fan van Pizza Hut ! Goeie keuken-keten ! TOP !
Christel Sergysels  | 12/08/18  09:42:40 | Winkelbeoordeling :
Heel lekkere pizza:s. Zalig als je 's avonds geen tijd of zin hebt om te koken. Groot aanbod en snelle levering. Als je afgelegen woont, is bestellen niet makkelijk al kan je voorstellen om de pizza half af te bakken, nog 5 minuutjes is de oven en klaar is je maaltijd
Summer Colman  | 11/08/18  14:51:53 | Winkelbeoordeling :
Super lekkere pizza's. Een zeer ruim aanbod. Voor ieder wat wils. snelle thuislevering als je online besteld, ook in het fysieke restaurant heb je leuke (studenten)deals en lekker eten tot uwer beschikking. vaak zijn deze gelegen in een stad
Ronny Ooijen  | 03/07/18  09:44:46 | Winkelbeoordeling :
Als je eens een echte overheerlijke pizza wil eten,moet je bij Pizza Hut zijn.Je hebt veel keuze zodat iedereen hier aan zijn of haar trekken komt. Er is zelfs de mogelijkheid om zelf een pizza samen te stellen met ingrediënten naar keuze.
Valerie Van den Broeck  | 04/06/18  18:58:43 | Winkelbeoordeling :
Super lekkere pizza's en uitstekende bezorgservice! Ik heb enkel ervaring met de lokale bezorgservice te Sint-Niklaas (recent geopend) en natuurlijk ook de restaurants. Van de restaurants ben ik ook tevreden. 't pizzabuffet 's middags is een aanrader!
Jurgen  | 29/05/18  08:32:05 | Winkelbeoordeling :
de pizza hut website is kleurig en goed geordend opgebouwd zodat je alle nuttige informaties binnen de korste keren overzichtelijk kan terugvinden. Dat is heel handig want het geeft je direct een zicht op de nieuwigheden
Cathy De Lannoy  | 25/05/18  11:05:11 | Winkelbeoordeling :
Zeer vriendelijk en zeer lekker, betaalbaar voor wat je krijgt. Zeker een aanrader om met de kids te doen!! En de bediening is goed en snel je hoeft niet lang te wachten op je eten. Top team doe zo verder!!
Kevin Missiaen  | 17/04/18  20:08:58 | Winkelbeoordeling :
Pizza hut is een restaurant waar ik zeer tevreden over ben de pizza's zijn altijd overheerlijk en de service is telkens zeer goed. Als je een pizza besteld word die ook altijd redelijk vlug geleverd. Zeker een aanrader.
Sophie  | 21/03/18  22:20:22 | Winkelbeoordeling :
Vlug geleverd. Vriendelijk personeel. Delivery pizza's zijn minder goed dan take-out. Vb'en: geen pepperoni's op de supreme, kleinere hoeveelheid van toppings, toppings niet verspreid. Best duur maar op actiedagen valt het nog wel mee. De meerprijs voor levering is ook best hoog.
Steve Witczak  | 21/02/18  14:05:15 | Winkelbeoordeling :
Zeer gemakkelijk bestellen, relatief goede prijs en natuurlijk overheerlijke pizza's. Je krijgt bij je bestelling kortingscodes om voor een volgende bestelling te gebruiken (super handig). Snelle levering. Een aanrader!!!
Tessa leeman  | 15/01/18  19:00:15 | Winkelbeoordeling :
Een van de beste pizza's van ons land, zeer tevreden en vooral heel lekker levering ook super goed en stipt dus kan er niets slecht over zeggen
Jean Pierre De Bondt  | 07/01/18  10:07:42 | Winkelbeoordeling :
Vriendelijke bediening, met grote variatie aan pizza's. Heel snelle service. Pizza Hut biedt ook heel regelmatig prachtige verminderingsbonnen aan. Ook met vrienden is het aangenaam om er samen ongedwongen een pizza te eten
Tiffany Vandewalle  | 09/04/17  14:17:12 | Winkelbeoordeling :
Lekker pizza's en een goede service ook al zijn ze niet altijd stipt. Altijd vriendelijk personeel die komt leveren. Ook leuk zijn de vele acties die ze doen zoals dolle dinsdag en de mooie kortingscodes.
h. Simons  | 20/11/16  18:58:35 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke pizza's en andere lekkernijen bij Pizza Hut, zowel in hoofdgerecht als in bijgerechten, hartig en zoet. Gemakkelijk bestellen en gemakkelijk om zelf af te halen (bestelling plaatsen en is klaar als je ze komt halen) of thuis laten leveren.
H. Simons  | 20/11/16  19:00:27 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke pizza's en andere lekkernijen bij Pizza Hut, zowel in hoofdgerecht als in bijgerechten, hartig en zoet. Gemakkelijk bestellen en gemakkelijk om zelf af te halen (bestelling plaatsen en is klaar als je ze komt halen) of thuis laten leveren.
Ha mj Simons  | 20/11/16  19:01:46 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke pizza's en andere lekkernijen bij Pizza Hut, zowel in hoofdgerecht als in bijgerechten, hartig en zoet. Gemakkelijk bestellen en gemakkelijk om zelf af te halen (bestelling plaatsen en is klaar als je ze komt halen) of thuis laten leveren.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij Groupon Shopping
Code:BLACKWEEK
ONTVANG 1,25% CASHCOINS Wijnvoordeel
visit register click click