ONTVANG 1,25% CASHCOINS Albelli
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Momondo Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Momondo

Boek voordelig je reis bij Momondo

Momondo is een reiswebsite van wereldklasse met allerlei gratis diensten waarmee jij jouw volgende reis kunt plannen. Momondo vergelijkt meer dan 700 reissites. Er is keuze uit 120.000 bestemmingen over de hele wereld, om voor jouw de goedkoopst mogelijk vakantie aan te bieden. Na het vergelijken van vluchten en hotels, zoeken ze ook nog eens de goedkoopste autoverhuurders voor jou! Ga naar de site en boek jouw reis naar Hong Kong, Los Angeles, Sydney, Rome of een van de andere vele steden.

Momondo Beoordelingen

Kristine Van Den Eeckhout  | 20/02/17  17:09:28 | Winkelbeoordeling :
Momondo is voor mij de beste vluchten vergelijkingssite. Je vindt er de goedkoopste vliegtickets van meer dan duizend luchtvaartmaatschappijen en reiswebsites. Je kan er ook terecht voor hotels en autoverhuur. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service en vind het zeker een aanrader !
Lien Dhollander  | 25/01/17  09:15:32 | Winkelbeoordeling :
De beste prijs voor mijn vakantie vind ik steeds op momondo. Het overzicht aan aanbiedingen is zeer compleet en bovendien kan je ook in een oogopslag de prijzen van prijsbijters als ryanair zien. Prima website!
tamara anthuenis  | 27/10/16  12:29:46 | Winkelbeoordeling :
we zijn erg tevreden over deze webshop alles is altijd op tijd geleverd en met de glimlach, geen enkel probleem super wij zijn al lang klant en blijven zeker nog lang klant er is ook van alles te verkrijgen
Marya Astakhova  | 26/10/16  08:05:10 | Winkelbeoordeling :
Een soort van zoekmachine voor vliegtickets. Makkelijk te gebruiken, en overzichtelijk. Goedkoper dan andere vergelijkbare websites en met veel opties. Een aanrader voor mensen die op een snelle manier de goedkoopste reis willen boeken.
Filip Anthonis  | 10/09/16  13:04:05 | Winkelbeoordeling :
Wist ik veel van het bestaan van momondo.be Tot ik toevallig aan de praat raakte met een kennis die via deze website een vlucht en verblijf boekte voor haar gezin in Johannesburg. Het werd hun mooiste vakantie in jaren. Thuisgekomen en ook eens geprobeerd... En ik heb eigenlijk zin om te vertrekken!
Joke Seys  | 03/09/16  23:22:31 | Winkelbeoordeling :
Kende Momondo voorheen niet. Echter zijn er op deze website héél wat goedkope vluchten te boeken op een korte, snelle en gemakkelijke manier. Kortom wanneer u een reis wilt boeken, vergeet zeker eens niet te kijken op Momondo.be
Pascal Lamot  | 15/08/16  00:16:37 | Winkelbeoordeling :
MOOIE EN GOEDE WEBSITE. ZEER OVERZICHTELIJK EN HEEL EENVOUDIG IN GEBRUIK. HIER VIND JE LEUKE EN BRUIKBARE DINGEN EN DE PRIJS VALT OOK NOG MEE. NU AFWACHTEN OF BESTELLING SNEL EN VOLLEDIG WORDT GELEVERD
MARIA OOSTVOGELS  | 07/08/16  08:29:47 | Winkelbeoordeling :
EERSTE MAAL DAT IK KENNIS HEB GEMAAKT MET DEZE WEBSITE. ZIET ER GOED UIT EN HEB NU BESTELD. HOPELIJK SNELLE EN GOEDE LEVERING. DAN ZAL IK IN DE TOEKOMST MEER AANKOPEN OP DEZE WEBSITE. EENVOUDIG EN DUIDELIJK
Ghys David  | 24/06/16  13:43:55 | Winkelbeoordeling :
momondo is een wereldwijde reiszoekmachine die het je gemakkelijk maakt om prijzen voor vluchten en reis deals te vergelijken. Met één klik doorzoek je toonaangevende aanbieders en reiswebsites en vind je de laagste vluchtprijzen.
Fabrizio Ano  | 12/06/16  12:13:56 | Winkelbeoordeling :
Momondo maakt reizen gemakkelijk, daarmee zoek ik welk ticket het goedkoopst is en vergelijk ik vooraleer ik op die website boek. Uiteraard gaat het online het snelst en vind ik de beste deal. Het enige wat ik hoef te doen is rustig de tijd nemen en te kiezen zodat ik klaar ben om te kunnen reizen.
Stef Abts  | 02/06/16  19:39:23 | Winkelbeoordeling :
Website die de goedkoopste luchtvaartmaatschappijen en vliegtickets voor je zoekt. Met één klik kun je zien welk ticket het goedkoopst, snelst of de beste deal is. Het enige wat je hoeft te doen is te kiezen en je bent klaar om de wereld rond te reizen. Heel handige site !
david ghys  | 02/06/16  00:08:40 | Winkelbeoordeling :
Award winnaar momondo heeft vele prijzen gewonnen voor de beste vluchten vergelijkingssite en wordt aanbevolen door CNN, de New York Times en The Daily Telegraph. breng bezoekje aan de prachtige website
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 5,00% CASHCOINS Laudius
visit register click click