ONTVANG 1,50% CASHCOINS HEMA
Meld je aan en ontvang direct 1,00

MediaMarkt Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over MediaMarkt

Bestel voordelig bij Media Markt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

Media Markt is marktleider in Europa op het gebied van consumentenelektronica en heeft naast fysieke winkels ook een webwinkel. Online heb je keuze uit een zeer ruim assortiment elektronica, cd's, witgoed, telecom, (spel)computers, fotocamera's en nog veel meer. Profiteer wekelijks van zeer scherpe aanbiedingen op diverse artikelen of productcategorieën.

MediaMarkt Beoordelingen

Suzy Van Nauw  | 09/08/19  12:07:28 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag bij Mediamarkt, Mediamarkt heeft een heel ruim assortiment, regelmatig goede aanbiedingen, snelle levering. Ik ben fan. De verzending is ook gratis, wat mooi meegenomen is natuurlijk :)
RONNY HELLINX  | 28/07/19  10:22:24 | Winkelbeoordeling :
Heel goed vind ik, ge vind goedkopere merken, heb afgelopen steelstofzuiger gekocht, en was kapot na 6md heb direct terug betaald gekregen heb dan andere gekocht heel goed en ge kunt er veel elektronica kopen
Miguel Van de ginste  | 22/07/19  08:48:58 | Winkelbeoordeling :
zeer goede service en ideale kwaliteit van de producten ook de klantvriendelijkheid is hier hoog ik kan het zeker aanraden om hier vaker dingen te kopen ik zal dit zeker doen met vriendelijke groeten
Sven Breugelmans  | 21/07/19  22:58:13 | Winkelbeoordeling :
Media markt ik heel goed koop in verhouding met andere en goeie merken en goeie deals je zou zot zijn om bij een ander te gaan te veel deals die je niet wil missen en je vindt er alles wat je wilt zone prijzen vind je nergens anders dan bij mediamarkt top winkel en voor vragen kun je er ook altijd terecht de slogan keer te vreden terug had meer van toepassing geweest van tv tot ijskas tot muziek oortjes tot gsm hoezen te gek om te verwoorden wat voor gamma daar allemaal is top top top winkel
Ellen Beggia  | 15/07/19  16:15:57 | Winkelbeoordeling :
eerlijk advies, behulpzaam, vriendelijk, correcte levering en goeie dienst na verkoop. bijna alle keukenbenodigdheden, haardroger, stofzuiger, televisie, laptop, fitbit… hebben we bij Media Markt gekocht.
Koen Wijshof  | 12/07/19  13:39:33 | Winkelbeoordeling :
Zeer snel geleverd.... het is zeer goedkoop zeker nu in de solden tijd. en de website is zeer gemakkelijk om te gebruiken. Gemakkelijk om te betalen.... het tracking systeem is okk zeer gemakkelijk en correct.
Christine Billiet  | 26/06/19  10:49:07 | Winkelbeoordeling :
Ik ben positief verrast van het originele aanbod, ik zocht namelijk een artikel wat je niet frequent in andere elektrozaken kan vinden. Verder ben ik ook heel tevreden van de snelle levering van mijn aankoop en van de aanvaardbare prijs.
Sveta  | 24/06/19  02:15:03 | Winkelbeoordeling :
Ik koop zeer regelmatig bij Media markt omdat de service hier zeer uitstekend is. Het personeel in de winkel is bijvoorbeeld zeer vriendelijk. Ook is er een snelle leveringstijd online en een grote keuze.
Freija Zelck  | 08/06/19  21:55:07 | Winkelbeoordeling :
Enorm goede service enkele weken geleden een tv gekocht en super goed bediend geweest ook altijd heel leuke acties in de winkel of op de webshop Al mijn elektra komt van bij mediamarkt omdat
Els Debremaeker  | 28/05/19  09:22:56 | Winkelbeoordeling :
Media Markt heeft een mooi en overzichtelijk aanbod. De prijzen zijn marktconform. De website is gebruiksvriendelijk waardoor het bestellen heel vlot verloopt. Ook de opvolging na de aankoop is heel transparant, wat het kopen op deze site heel aangenaam maakt. Ik keer zeker terug.
Pascal Van Bogaert  | 18/05/19  07:30:46 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft alles wat je nodig hebt om zelf een multimediasysteem te bouwen. Bovendien krijg je er gratis uitleg over de verschillende producten die te koop worden aangeboden door professionele verkopers !
Suzy Van Nauw  | 16/05/19  15:37:17 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van MediaMarkt. Het is een heel aangename winkelervaring met gratis levering, heel ruim assortiment, regelmatig kortingen en snelle leveringen. De dienst na verkoop werkt ook heel goed. Ik kan niets negatiefs over MediaMarkt zeggen, enkel positief
Nancy Van Puyvelde  | 01/05/19  15:23:53 | Winkelbeoordeling :
Elektrisch materiaal bekijk ik eerst liever in de winkel zelf. Je kan dan de tentoongestelde goederen nog eens vastpakken. Daarna bestel ik via de webshop om zo no verschillende extra voordelen te hebben.
Taylor Geessels  | 30/04/19  05:07:29 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de mediamarkt een geweldige winkel, meestal haal ik daar mijn gsm hoesjes,ze zijn stevig, en vallen nog best mee van prijs en ze zijn er altijd snel bij om jou te helpen . Mediamarkt een winkel naar men hart.
Chiara Van Dessel  | 28/04/19  18:10:57 | Winkelbeoordeling :
veel keuze, bijna alles van elektro vind je bij mediamarkt, van spelletjes tot keukenrobbots. prijs kwaliteit is ook super, in de winkel zelf krijg je ook altijd veel info en hulp. je koopt wat je echt wil en niet wat de verkoper je opdringt. ook hun website is aan te raden je kan er gemakkelijk bestellen, je hebt de keuze om het te laten leveren of op te halen. Zo ben je altijd zeker dat je product dat je wil kopen niet op is.
Kevin Devos  | 09/04/19  18:37:43 | Winkelbeoordeling :
ik ben zeer tevreden van deze website goede service en niet ingewikkeld zeer goed georderde per categorie. mooi afgewerkt zeer snel goed georderd ik ben ook zeer tevreden van de winkel doe zo verder grtz
Fabienne Snoeck  | 08/04/19  06:58:19 | Winkelbeoordeling :
Valt goed op met hun typerende kleuren. Ook de navigatie naar elke afdeling is vlug en gemakkelijk te vinden. De deals die komen ook goed zichtbaar. Goede site waar je leuke koopjes kunt doen.
Suzanne Pittoors  | 29/03/19  12:13:05 | Winkelbeoordeling :
Ik had eerst online gaan kijken voor een diepvrieskist.Wanneer ik een keuze had gemaakt ben ik naar de winkel gegaan om deze kist te gaan bekijken of hij de gewenste groote had,daarna heb ik deze thuis online besteld.De betaling en levering liepen vlot.
Sara Neven  | 05/03/19  09:07:26 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede website, met gemakkelijke webshop Levertermijn is zeer goed en altijd op datum dat voorspeld wordt Webshop geeft je ook meer keuze dan in de winkel zelf, wat ook heel leuk is. Bij contact zeer snel antwoord
Kevin Sabbe  | 05/03/19  10:43:26 | Winkelbeoordeling :
Heb mijn producten zeer snel ontvangen van Mediamarkt. Daarnaast kwamen mijn cashback ook zeer snel op mijn account. Zeer tevreden over de korting die ik kreeg bij Mediamarkt. Zal hier zeker nog opnieuw kopen.
Moonmoon  | 28/02/19  04:00:03 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is mijn favoriete electrowinkel. De website is gemakkelijk en simpel. Koopjes doen tijdens de 21% btw vrije dagen is een aanrader. Enig minpunt is dat er een beperkte stock op de website is, maar in sommige gevallen kan je het product online bestellen en in een lokale winkel ophalen.
Flash  | 28/02/19  03:44:44 | Winkelbeoordeling :
Op de Mediamarkt website vind je een ruim aanbod aan electro en huishoudtoestellen. Bestellingen worden gratis en snel aan huis geleverd. Ze kunnen ook opgehaald worden in een filiaal naar keuze. Ik heb meerdere bestellingen online geplaatst en was elke keer tevreden.
charlotte  | 15/02/19  07:56:10 | Winkelbeoordeling :
Deze webwinkel heeft een zeer ruim aanbod van elektronica en gsm-toebehoren. Ze bieden alles aan in verschillende prijsklasses, en je kan via de filters makkelijk selecteren op basis van de criteria die voor jou belangrijk zijn!
Liliane Peumans  | 12/02/19  09:58:36 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is de allersnelste in het leveren van welke bestelling dan ook. Het aanbod is zeer groot, en vooral blinken zij uit boven eender welke andere website omdat de artikelen steeds goedkoper geprijsd staan. Bovendien rekenen zij nooit verzendingskosten aan, dat scheelt wel aan de eindmeet!
Els Haest  | 06/02/19  01:09:02 | Winkelbeoordeling :
Ruim assortiment. Ik koop er vooral cd's. Vlotte bediening. Proper Vriendelijk Nauwkeurig Ordelijk De verkopers zijn behulpzaam als je een artikel niet direct vind en ze geven er ook de nodige uitleg bij.
Janina Vancoillie  | 09/02/19  08:19:57 | Winkelbeoordeling :
Het is zeker de moeite waard om deze winkel te overwegen bij een aankoop heel vriendelijke klantenservice ik ga er telkens terug een top winkel zeer uitgebreid assortiment en ook echt heel mooie kortingen
melissa verbilt  | 28/01/19  01:02:09 | Winkelbeoordeling :
Klantvriendelijk altijd betrouwbaar steeds grote kortingen snelle bediening leuke en toffe aanbiedingen snelle levering klantvriendelijk niet tevreden geld terug garantie is een pluspunt ik raad iedereen aan om daar je inkopen te doen
Amanda van Riel  | 24/01/19  17:51:09 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke en handige aanbiedingen. Goede service en klantvriendelijk, prijzen zijn meestal ook het voordeligste op duurdere artikelen
anne klaad  | 21/01/19  22:47:56 | Winkelbeoordeling :
Heb een koelkast van samsung besteld en die werd netjes op tijd geleverd en geplaatst. werd de hele tijd op de hoogte gehouden over de levering ervan. zeer vriendelijke mensen hebben mij geholpen bij het uitzoeken in de winkel. zeer tevreden
bjorn vandamme  | 17/01/19  23:56:27 | Winkelbeoordeling :
e leuke winkel volledig aanbod in gadgets electronica apparatuur goede prijzen en vriendelijke bediening ook na de uren is er een ruim aanbod.....voor nazorg naverkoop leveringen leningen.......................................
Mario Vanderstraeten  | 09/01/19  18:03:10 | Winkelbeoordeling :
Electro en bediening zijn gewoon toppie,waarborg altijd correct als je de juiste procedure start en afwerkt.Best off de rest in verband met kwaliteit en kwantiteit,gewoon kopen beter besta er zeker nie.
Sofie Dossche  | 03/01/19  15:11:21 | Winkelbeoordeling :
Soms super deals te verkrijgen je bent ook rap geholpen in de winkel als je hulp nodig hebt en kies je die prijsklasse dan gaan ze rond die prijsklasse zoeken en je hebt dan wat je wilt met het budget dat je in gedachten had
Saida Bouzidi  | 24/12/18  18:21:24 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt vind ik persoonlijk niet van al te goede kwaliteit. Heb er vaak dingen gekocht maar moet ze binnen een korte tijd weer retourneren.
diether hoekx  | 23/12/18  01:49:13 | Winkelbeoordeling :
heel leuke en makkelijke online winkel en altijd een leuke winkel om eens binnen te wandelen. leuk om eens rond te kijken welke koopjes er zijn op dat moment en makkelijk om aan te kopen. ben zelf een grote media markt fan
Stephan Cockmartin  | 03/01/19  12:48:44 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt. Zeer duidelijke en overzichtelijke website in eenvoudige en aangename kleuren (rood, zwart, wit). Prima aanbod van volledig gamma producten. Op startpagina altijd verwijzing naar promoties. Uitgebreide productinformatie. Duidelijke info bestellingen en klantenservice.
Reinhard Laga  | 11/12/18  18:00:38 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een leuke winkel, ik ken de keten van mijn tijd in Duitsland. Ze zijn steeds zeer goedkoop, net zoals hun zusterketen Saturn. Het verschil zit hem in bepaalde modellen of toestellen die de ene wel, en de andere niet in de aanbieding heeft. Maar soit. Ze leveren zelfs gratis aan huis.
Lieven Versyck  | 10/12/18  21:07:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle en verzorgde verzending, betaling is mogelijk met verschillende betaalmiddelen, zeer overzichtelijke site, voor elk wat wils en voor ieders budget. Altijd leuk om vaniit de zetel te shoppen.
Emma Mumschoot  | 07/12/18  18:33:07 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod en goede klantenservice. Er is veel keuze. Kwaliteit van hoesjes is soms wat minder. Ik kocht er een tablet en ben er zeer tevreden van :). Ik zou iedereen zeker aanraden om een kijkje te nemen.
Saskia Callewier  | 03/12/18  04:54:10 | Winkelbeoordeling :
onlangs een cd spelertje gekocht voor mijn zoontje. grote keuze tussen verschillende cd spelertjes. het pakketje werd afgeleverd zoals vermeld werd. Mijn zoontje was heel tevreden met zijn cadeautje en voldeed aan zijn verwachtingen.
imane Ouali  | 02/12/18  18:11:48 | Winkelbeoordeling :
ik hou van de mediamarkt ik koop vaak spullen daarvan en altijd goeie prijzen !!! ben zeer tevreden met mediamarkt ook zeer goeie producten echt waar !!!!!! zou graag de laatste iphone halen het is een goeie prijs !!!
Amaury Vandebroek  | 23/11/18  19:53:17 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede winkel veel diversiteit en kwaliteit te bespeuren aan hele mooie prijzen . Zeer goede en vriendelijke service altijd klaar om te helpen met alle vragen over de producten en voor advies kan je er ook altijd terecht
nathalie verbist  | 21/11/18  03:02:01 | Winkelbeoordeling :
mijn technologie en films kwamen vroeger altijd van media markt. media markt vind ik een aanrader. groot assortiment en goede prijsklasse ook mijn sony camera kwam daarvan en was een goed toestel. echt de moeite!
Ilke d  | 14/11/18  16:04:04 | Winkelbeoordeling :
Goede service, snelle levering en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wanneer besteld voor 22u al de volgende dag thuis geleverd. Er is een ruim aanbod om uit te kiezen. En de prijs valt ook mee. Er zijn ook altijd wel leuke aanbiedingen te vinden.
Peter Willem  | 13/11/18  14:47:21 | Winkelbeoordeling :
Slechte ervaring met Mediamarkt Roeselare. Samsung tv gekocht met blijkbaar slechte pixels, terug ander gekregen en terug slechte pixels, opgestuurd naar fabriek en terug tv gekregen met hetzelfde probleem. Testaankoop ingeschakeld, enzo mijn geld teruggekregen want ze wilde mijn geld niet teruggeven eerst.
Pasquale Peddoni  | 11/11/18  23:28:29 | Winkelbeoordeling :
mediamarkt is een geweldige online webwinkel.je kan er alles van electronica vinden van een waterkoker tot een flatscreen!de website is gemakkelijk en eenvoudig om te gebruiken.'de website maakt je vanzelf wegwijs!het is de moeite waard.
Lenn De Clercq  | 07/11/18  11:14:37 | Winkelbeoordeling :
Zeer groot aanbod aan zowel groot elektro als klein elektro. Ook laagsteprijsgarantie geldt hier wat voor veel klanten een enorm voordeel is, zo kan men online prijzen vergelijken en past mediamarkt zijn prijs aan
Daisy Neef  | 07/11/18  07:46:25 | Winkelbeoordeling :
Superhandige webshop waar je snel allerlei verschillende electronica in veelvuldige categoriën, je zal hier zeker vinden wat je nodig hebt! Ook vind ik de filters per categorie heel handig, zo kan je al snel zien wat het goedkoopst/populairst is.
Peter Haesendonck  | 04/11/18  04:59:11 | Winkelbeoordeling :
Altijd tevreden geweest over MM,alleen spijtig dat het er niet meer is in Mechelen. De service is altijd snel en beleefd,de reparatiekosten echter zijn wel te duur vind ik,voor bijvoorbeeld een camera.
naert celine  | 01/11/18  12:39:25 | Winkelbeoordeling :
zeer grote keuze aan mega coole artikelen en accsesoire. zeer klantvriendelijk en eerlijke prijzen. zou ik zeker aanbevelen aan vrienden en familie artikelen in alle prijsklasse . doe zo verder mediamarkt groetjes
kristof Kempeneers  | 26/10/18  08:28:25 | Winkelbeoordeling :
Heel goed webshop alles duidelijk en betrouwbaar Goed overzicht op de site zelf Vind het echt een plezier om mee te werken echt een aanrader voor al je online aankopen Ook de cashbackdeal werken goed en worden snel verwerkt
Wahedullah Wahedi  | 19/10/18  01:26:39 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt is een betrauwbaar bedrijf waar je beste kwaliteit electronic apparaten kun vinden met normale prijzen zoals anderen winkelen maar er krijgt u altijd gerantie voor u aankoop en als er is mis is kun u binnen de period terug brengen en een nieuw krijgen
Elise Saeys  | 16/10/18  12:00:51 | Winkelbeoordeling :
Heel blij met het grote aanbod, er zit veel variatie in zodat ieder zijn ding vindt. De prijzen zijn doorgaanse student niet geweldig maar niets waar je je bank over breekt. De site is makkelijk te gebruiken en duidelijk, overall no complaints!
Jaren mark  | 11/10/18  22:45:00 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft een prima online service en werkt zeer klantgericht. Daarnaast heb je nog steeds een warm gevoel wanneer je de winkel binnengaat en ontvang wordt door tal van professionele werknemers.
Patricia De Smet  | 01/10/18  15:56:35 | Winkelbeoordeling :
Zeer gebruiksvriendelijke site. Duidelijke technische fiches bij de producten en reviews van klanten. Bij aankoop kan je de levering van je pakket goed opvolgen via mail en de levering was stipt op tijd. Prima site dus!
 | 18/09/18  21:10:34 | Winkelbeoordeling :
Hallo, hele leuke artikelen te vinden een uitgebreid gamma aan elektrische apparaten, keukenartikelen en pc en tv - benodigdheden en media. Zeker aan te bevelen. Prijs kwaliteit gegarandeerd. Ik keer zeker terug.
Evelien Dooremont  | 07/09/18  17:56:03 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service Vriendelijkheid en goede zorg als er iets is. Snelle reparaties. Prijs kwaliteit je vind er alles. Van iPhone, alle Apple producten, tot de kleinste huishoud of keuken spullen tegen de scherpste prijs.
Ilona Ruelens  | 04/09/18  06:49:56 | Winkelbeoordeling :
Heel goede winkel met prijs-kwaliteit, zeer klantvriendelijk, netheid in winkel, goede webshop, reuzegroot aanbod. Ik heb er al veel dingen gekocht zoals oortjes, stofzuiger en altijd tevreden. Aanrader!
Franky Du Caju  | 30/08/18  04:37:01 | Winkelbeoordeling :
Voor artikelen met cashback niet op de webshop kopen want dan krijg je geen cashback omdat je geen kassaticket hebt! Ik heb het gehad met de Philips Airfryer. De bon die je krijgt bij afhaling in de winkel wordt niet gezien als aankoopbewijs. Geen 30 €, teruggekregen. De dieven van Philips
Anja De Wilde  | 21/08/18  12:17:51 | Winkelbeoordeling :
goed overzicht lage prijzen snelle levering goed verpakt ruime keuze toffe mensen in de winkel de website durft vastlopen wat niet zo fijn is moet je herbeginnen tijdrovend hopelijk wordt er iets aan gedaan
Christina Lopez  | 18/08/18  19:07:08 | Winkelbeoordeling :
super aanbiedingen en fantastische prijzen. goede en perfecte kwaliteit. beter kan je niet vinden dan bij mediamarkt. echt een aanrader deze winkel. Heb je iets nodig ga dan naar de mediamarkt super
Peter Verscheuren  | 18/08/18  21:49:21 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze, goede prijs- / kwaliteitverhouding. Een groot pluspunt is natuurlijk dat je eventueel uw gewenste aankoop eerst kan gaan bezichtigen en eventueel bestellen / meenemen in één van hun mooi ingerichte winkels. Ook hun service is één van hun sterke troeven.
Martine Van Den Bossche  | 14/08/18  12:33:29 | Winkelbeoordeling :
Een goede dienstverlening met uitstekend vriendelijk personeel, zelfs bereid een goede oplossing te zoeken voor een probleem waar iedereen zich goed kan in vinden. Ook zeer degelijke kennis van het gevraagde product en goede informatie van het gebruik ervan. Snelle levering en alles in orde.
ivon mombeek  | 11/08/18  13:52:27 | Winkelbeoordeling :
zeer goede service en klantvriendelijk, je wordt er snel geholpen, bestellen online gaat gemakkelijk, levering gaat snel, betalen is gemakkelijk, digitale bon is handig; in de winkel zelf is er wel meer keuze dan online.
Katja Gillaer  | 12/08/18  13:39:51 | Winkelbeoordeling :
Laptops en gsms besteld bij mediamarkt. Altijd netjes geleverd en op tijd. Kwaliteit is zeer goed. In de winkel in hasselt is er ook een goede service en vriendelijke bediening. En webshop is zeer overzichtelijk en duidelijk.
Jerry Maes  | 11/08/18  20:36:05 | Winkelbeoordeling :
Alles wat je zoekt onder één dak met TOP service en bovendien beste prijs/kwaliteit. Goede hulp en uitleg van bekwame verkopers die luisteren naar de wensen van de klant en het maximum voordeel trachten te bereiken voor iedere klant.
Moha LsQ  | 01/08/18  02:20:15 | Winkelbeoordeling :
De beste media shop in heel België je vindt alles wat je wilt. Ze bieden veel promoties en het is heel fun. Ik raad jullie aan om bij media markt beginnen te shoppen het is de moeite waard. mvg Moha Lsq
Evy Iliaens  | 01/08/18  20:58:59 | Winkelbeoordeling :
smiddags iets besteld en de volgende dag was het er al :) tijdens de solden gekocht dvdboxen aan een mooie prijs! goede en snelle service. de betaling ging ook vlot. makkelijke site! gratis verzending ook tof natuurlijk
elias Arien  | 21/07/18  14:41:22 | Winkelbeoordeling :
Mega goede ervaringen bij mediamarkt ! Prijs kwaliteit zit zeer goed. Ik koop er jaarlijks veel electronica en ben er nog steeds erg gelukkig mee, ook de klantendienst is super vriendelijk en ze helpen je correct en gratis verder ! Zeker een aanrader.
Braya Lagysse  | 03/07/18  14:50:51 | Winkelbeoordeling :
ik vind Mediamarkt een goede winkel daarbij kan je ook gemakkelijk op de site van Mediamarkt je producten bestellen en genieten van vele promo's en aan huis laten leveren of afhalen in de winkel of postpunt. als je met vragen zit helpen ze je zo goed mogelijk via de klanten dienst. ik zou Mediamarkt zeker aanbevelen aan vrienden
Wouter Havermans  | 23/06/18  10:21:35 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een uitstekende winkel. Het is veruit de goedkoopste op de markt. Eerder dit jaar kocht ik er een laptop en door een productiefout was de batterij reeds kapot. Mediamarkt stuurde de laptop op en gaf meteen een vervanglaptop.
Ilyas  | 22/06/18  03:49:20 | Winkelbeoordeling :
Algemeen geef ik een 4 op 5. Het is een goede service ik geniet ervan. Maar heel af en toe blokkeert de website en dat had ik niet bij andere websites. Voor de rest topservice! Thanks to you guys! Good job
liesbet roels  | 20/06/18  11:55:45 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt ik hou ervan. Een winkel waar je alles van electro, klein of groot, kunt kopen alsook gameconsoles...witgoed ..en vooral er worden veel acties gedaan waardoor aankopen daar nog aantrekkelijker zijn
Kim De Wachter  | 15/06/18  07:14:45 | Winkelbeoordeling :
Zeer klantvriendelijk, per afdeling bieden ze professionele hulp, service na verkoop is ook zeer degelijk. Zeer ruim en overzichtelijk assortiment. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Zowel goedkopere als duurdere aanbiedingen dus voor elk wat wils.
Tom Gryson  | 21/05/18  15:57:14 | Winkelbeoordeling :
Het is altijd leuk winkelen bij media markt. maar nu kun je ook vanuit je luie zetel je aankopen doen met hun nieuwe website. Als je iets niet of nergens meer vind dan ben ik zeker dat je het bij media markt zal vinden.
Dirk Devolder  | 03/05/18  19:19:31 | Winkelbeoordeling :
ik vind het personeel vriendelijk Jammer vroeger was er meer keuze van computer onderdelen moederborden enz.... Ik heb onlangs een nieuwe pc gekocht bij media markt ze hebben mij goed geholpen bij de verkoop
Gerd Winkler  | 14/04/18  04:35:34 | Winkelbeoordeling :
Media markt is echt de place to be waar je moet zijn voor al je electro zaken te kopen want ze hebben daar voor elk wat wils en van goedkoop tot de duurdere topmerken maar deze zijn opmerkelijk goedkoper
Audrey Snoy  | 10/04/18  02:04:59 | Winkelbeoordeling :
Ik bezoek de mediamarkt van Waterloo, die volgens mij, biedt een gevarieerde keuze van verschillende merken per product. Het personeel is behulpzaam en biedt u een vrij volledige informatie. De mediamarkt website is makkelijk te gebruiken en veilig om te winkelen.
Mitch De Pree  | 07/04/18  18:04:12 | Winkelbeoordeling :
Beste webshop ooit, MediaMarkt is de handigste shop die er is in verband met eleketronica. Ook een groot assortiment voor games en dvd's voor uit te kiezen. Ook de leveringsdiesnt is geweldig, ze zijn altijd optijd
Costeur David  | 03/04/18  12:28:56 | Winkelbeoordeling :
goed matriaal voor zijn prijs.kwaliteit zeer goed,klantvriendelijk,voldoende stok en voorraad,ook naar het thuis leveren van de goederen of is het nu groot of klein ,zeer goede servies naar de klanten toe.
Thierry Delgutte  | 27/03/18  21:17:06 | Winkelbeoordeling :
Ik heb MediaMart leren kennen dankzij hun heel concurrerende prijzen voor printers en laptops. Ik ben heel tevreden zowel over prijs als kwaliteit. Ook de after-sales verdient een pluimpje. Sympatiek en helpvol!
Peggy Hermans  | 24/03/18  23:28:56 | Winkelbeoordeling :
Media markt , een mooie en overzichtelijke winkel! Met degelijke elektronische apparatuur voor het huishouden zoals wasmachines,droogkast, koelkast, tv's, cd's, dvd's en het personeel staat met de glimlach altijd voor je klaar!
Mohamed Rifton  | 18/03/18  15:14:46 | Winkelbeoordeling :
Ik koop daar altijd multimedia producten en de service is zeer goed en de producten zijn van de beste kwaliteit. Ik raad jullie aan om daar te kunnen kopen voor allerlei producten omdat ze de beste zijn tegen de concurrenten.
Steve Witczak  | 14/03/18  10:49:21 | Winkelbeoordeling :
Niet een van de goedkoopste, maar wel met zeer goede service. Verzenden en retouren zijn zeer gemakkelijk. Ze hebben een breed gamma aan producten.
Sam Hannes  | 11/03/18  15:47:19 | Winkelbeoordeling :
heb op 04/03/2018 een laptop gekocht via de online aanbieding via hier, btw actie . betekende een besparing van €138,39 wat ik een heel mooi cadeau vind. was een HP Laptop 15-bs107nb Intel Core i5-8250U btw ;-))))))
Viv Lambrechts  | 04/03/18  12:22:42 | Winkelbeoordeling :
Super handig en zeer correcte afhandeling. De site is ook heel toegankelijk en heel duidelijk. Ook de 14 dagen proefperiode is een pluspunt. Betalen gaat ook heel snel en vlot. Spaart me een trip naar de winkel uit.
Ivo De Peuter  | 05/03/18  03:15:08 | Winkelbeoordeling :
klant vriendelijke sevice. snelle levering. beleefde en hulpvaardig personeel. goede dienst naverkoop. prima ligging te antwerpen. altijd lachende mensen in de winkel en de nieuwe winkel in de macro is handig in gericht.
Sigrid Daems  | 26/02/18  20:39:08 | Winkelbeoordeling :
prima service en vlugge verzending. Je vind er keer op keer je goesting terug en kan op vele kortingen rekenen.Gisteren besteld en de volgende dag aan je deur geleverd,dit bespaard me benzine,file een hoop tijd en cashbacks.
Gerrit  | 25/02/18  19:58:18 | Winkelbeoordeling :
Als je iets nodig hebt op het gebied van elektronica dan moet je naar de web winkel van de Mediamarkt gaan. Ze hebben hier alles op dit gebied.. Je eventuele aankopen worden thuis bezorgd. Kwalitei, service en garantie zijn goed.
Kelly Suykerbuyk  | 24/02/18  09:52:28 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over mediamarkt! Klantvriendelijk, goede uitleg over de producten en bij het maken van de keuze van het product. Smeren ook niet het duurste product aan maar geven echt uitleg over prijs kwaliteit! Ook de levering is mooi op tijd en op afgesproken datum wat bij sommige winkels wel anders is, spreek uit ervaring. Mediamarkt heeft aan mij een tevreden nieuwe klant bij en zal in de toekomst zeker terug daar kopen! Bedankt voor de goede service die jullie hebben geleverd, top team!
Kristine Van Den Eeckhout  | 26/02/18  12:27:34 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt heeft een enorme keuze aan electronica, huishoudtoestellen en zo veel meer. Interessant voor zowel de fysieke winkel als de online winkel. Nu tijdelijk nog meer cashbacks te verdienen ! Vind ik leuk !
Natassia Barthel  | 12/02/18  19:22:16 | Winkelbeoordeling :
Heel veel aanbod van verschillende categorieen en merken. Vooral de speciale acties zijn interessant. En er zit altijd wel iets voor iemand tussen. Zoek je een leuk cadeau of ben je naar iets specifiek op zoek, grote kans dat je het daar vindt :)
Khadija Achergui  | 11/02/18  12:51:49 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden en vaste klant bij media markt het is en blijft een van de beste winkel van heel belgie , vriendelijke service , waardeer hun aankoop als hulp bij media markt. Doe zo voor media markt
Kris Kerkhofs  | 09/02/18  21:51:42 | Winkelbeoordeling :
Mooie, verzorgde winkel in Hasselt naast Ikea. Fijn om de nieuwste technologie te bekijken. Alleen jammer dat het artikel dat we op t oog houden niet in de winkel aanwezig was. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Echte aanrader
bert verlinden  | 03/02/18  20:27:30 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop,vermits de winkels niet in mijn buurt zijn is het natuurlijk handig om via de webshop te kunnen bestellen.Prijzen vallen goed mee en de service is ook goed.Altijd al correct en op tijd geleverd.topservice !!!
Jeroen Herteleer  | 03/02/18  22:48:52 | Winkelbeoordeling :
Er is een grote keus aan toestellen en verschillende merken in alle prijscategoroen. Alsook staat er steeds voldoende uitleg bij elk toestel, is er een hulpkeuzeassistent aanwezig. Een grote troef vind ik de functie im verschillende producten met elkaar te kunnen vergelijken, zo zie je meteen wekken het beste aan je vereisten voldoet
Mo Berkani  | 27/01/18  12:24:44 | Winkelbeoordeling :
ben vaste klant bij mediamarkt en ben altijd tevreden. prijs/kwaliteit is zeker goed. verschillende merken en verschillende prijzen. voor ieder wat wils. alleen jammer dat niet zoveel filialen zijn. ik denk dat mediemarkt sowieso alle vertrouwen heeft gewonnen
Mark Schoemaker  | 18/01/18  10:16:38 | Winkelbeoordeling :
Onlangs oortjes voor mijn dochter besteld bij deze winkel. Door google er achter gekomen dat ze de laagste prijs van heel Belgie hadden. Levering ook snel. Dus zeer tevreden van deze winkel. Aan te raden.
Btisam Zak  | 15/01/18  18:09:19 | Winkelbeoordeling :
Media markt is top, goede producten. Ik ben altijd tevreden geweest met hun producten en nooit problemen gehaad echt een aanrader. Prijzen zijn ook heel goed in vergelijking met andere winkels. Je kan hier goede producten vinden maar ook wat duurdere producten, er is eigenlijk een variatie van alles.
Nicolas Bozinofski  | 04/01/18  19:15:27 | Winkelbeoordeling :
Madia markt is wel een winkel waar je alles kunt kopen van elektronica en andere dergelijke dingen...goede kwaliteit en snel,maar soms zie je wel het prijs verschil wel groot tegen over andere winkels waar je dezelfde elektronica wilt kopen. Niet slecht is maar de klant kijkt altijd wel naar de prijzen.
Milana Islamova  | 24/12/17  09:37:30 | Winkelbeoordeling :
hoge kwaliteit met laagste prijzem. Ik hoop alles in media markt. Ik vind het echt een toffe winkel. Bij me thuis is alles van Media markt. Nog nooit spijt gehad dat ik ze daar heb gekocht. En als er iets kapot is met jouw garantie maken ze direct. Ook heel toffe medewerkers daar , Heel vriendelijk,aangenaame en lieve.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 1,50% CASHCOINS HEMA
visit register click click