ONTVANG tot 1,00% CASHCOINS ONTVANG tot 1,00% CASHCOINS

MediaMarkt Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over MediaMarkt

Bestel voordelig bij Media Markt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

Media Markt is marktleider in Europa op het gebied van consumentenelektronica en heeft naast fysieke winkels ook een webwinkel. Online heb je keuze uit een zeer ruim assortiment elektronica, cd's, witgoed, telecom, (spel)computers, fotocamera's en nog veel meer. Profiteer wekelijks van zeer scherpe aanbiedingen op diverse artikelen of productcategorieën.

MediaMarkt Beoordelingen

Björn Vanwalleghem  | 12/06/20  12:15:26 | Winkelbeoordeling :
Heel goede service. Perfecte levering. Alles zoals afgesproken geleverd en afgehandeld. Geen negatieve opmerkingen.
Rani Vergauwen  | 12/06/20  18:25:14 | Winkelbeoordeling :
De webshop is zeer makkelijk en heeft een duidelijk overzicht. De klantenservice is uitstekend: iets aangekocht online, maar de doos was enorm beschadigd.. Meteen een kortingsbon gekregen voor de volgende aankoop. Zeer goede service!
Elisabeth  | 04/06/20  14:06:36 | Winkelbeoordeling :
ik heb hier nog een smartphone gekocht met een zeer goede kwaliteit ! met beste prijzen nooit problemen gehad top service met vriendelijke werkers hier heb je gratis retourn en op sociale media zijn ze ook actief top
Iris BBBB  | 01/06/20  09:40:30 | Winkelbeoordeling :
Het vinden tot aan betaling ging super. Ik had een positieve en prettige ervaring op de site. De optie om producten te bestellen en deze in de winkel af te halen is zeer handig. Zo kan je een dagje shoppen zonder tijd te verliezen door te zoeken naar je benodigdheden.
rik schoutetens  | 27/05/20  07:30:16 | Winkelbeoordeling :
snel en gemakkelijk om te bestellen via de website en levering of afhaling binnen 1 dag en bij afhaling binnen het uur een bevestigingsmail naar de winkel van keuze waar de klant woonachtig is en mogelijk om op meerdere manieren te betalen op de site
Ine Vandemaele  | 23/05/20  21:10:26 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle service en uitstekende prijs/kwaliteit. De prijs van de producten is steeds laag ten opzichte van andere winkels. Er zijn veel leuke acties bij MediaMarkt! De service na verkoop is uitstekend.
Louisa Ginis  | 21/05/20  21:58:39 | Winkelbeoordeling :
Een leuke winkel om te winkelen ik ga er graag met men hele kroost naar toe en kom ook buiten met telkens iets nieuws, spijtig dat deze niet korter in men buurt gevestigd is want ik zou er dagelijks gaan winkelen.
Jonas Audenaert  | 20/05/20  15:00:19 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt is ideaal voor multimedia. Zelf heb ik al talloze zaken online besteld (televisie, smartphone, wasmachine) en deze zijn altijd in prima staat geleverd op het tijdstip dat op voorhand beloofd wordt.
alex ackx  | 19/05/20  09:35:16 | Winkelbeoordeling :
heel goed bij een bestelling snel geleverd en prijs valt ook mee lijkt me goed voor bestellingen te doen en producten af te halen en te kopen en verleden maand 2 producten besteld en was goed ga deze week nog bestellen
 | 09/05/20  08:22:29 | Winkelbeoordeling :
Prachtig beste website ooit. Koop altijd mijn elektronica hier. Tot nu toe altijd goed geholpen en service is uitstekend!
Veronique Spillier  | 01/05/20  19:21:49 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een klantvriendelijke, nette en overzichtelijke winkel. Steeds goede advies maar vooral ook sterk in dienst naservice. Prijzen zijn gelijk met andere winkels maar wel met gratis vriendelijkheid en ruim aanbod
Hannah De N  | 02/05/20  09:17:05 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een nieuwe smartphone besteld via Mediamarkt. Het toestel werd snel geleverd, was goed verpakt, alles was dus ik orde. Ik kreeg ook enkele mails dus je weet wanneer je pakket wordt verzonden, en wanneer je het zal ontvangen.
Karel Busschop  | 01/05/20  14:51:33 | Winkelbeoordeling :
Media markt is een zeer goede en betrouwbare firma, je vindt er van alles, online bestellingen worden zeer nauwgezet en vlug geleverd .De goedkoopste firma op de Belgische markt. Zie je het ergens anders goedkoper, storten ze het geld terug.
Anita Schreurs  | 02/05/20  05:39:07 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een goede website. Kwaliteit is goed. En de prijs is daar de beste. Kom naar mediamarkt en je zit altijd goed. Ze hebben daar allerlei spullen. Van electronic tot stofzuigen tot dweilen.
djamy  | 02/05/20  10:41:34 | Winkelbeoordeling :
mediamarkt is echt top de service in de winkel ook heb je een probleem moet je niet ver lopen tot er iemand van de winkel komt helpen ook online is het super om te schoppen alles is heel duidelijk en voor levering moet je niet lang wachten
Umut Akin  | 15/04/20  13:53:07 | Winkelbeoordeling :
Media Markt is één van de bekendste bedrijven ter wereld. Al hun producten zijn topmerk, als er een probleem is regelen ze alles. En proberen al hun mogelijkheid om je erbij te helpen. Online bestellingen worden ook verzorgd geleverd binnen 2 dagen.
 | 10/04/20  05:31:56 | Winkelbeoordeling :
Renske Mediamarkt is een goeie winkel. Klantvriendelijk en een goeie service online ook. Wisselen en retouwen gaat ook altijd goed. 1keer een kapotte bestelling gehad maar dat kan bij iedereen gebeuren
Jasper Overmeire  | 07/04/20  16:51:48 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede en duidelijke website. Snelle verzending en lage prijzen. Echt een aanrader op hier te kopen. Ik had eerder al bij andere websites gekocht, maar mediamarkt is toch de beste website waar ik tot hiertoe al heb gekoch!
Saliha Lemkadem  | 20/02/20  11:45:58 | Winkelbeoordeling :
de service was perfect de uitleg over de gsm was heel nuttig.
Ron Weijmer  | 20/02/20  16:52:29 | Winkelbeoordeling :
Ik ben laatst ook naar de Mediamarkt in Maastricht geweest met iemand van de mindermobielen-centrale uit Lanaken waar ik tegenwoordig woon. Zelstandig kan ik al dat soort dingen niet meer doen. Nieuwe mac gekocht !
Sven djoos  | 17/02/20  17:38:05 | Winkelbeoordeling :
zeer vlotte en goede service binnen de 4 dagen thuis geleverd en gratis geïnstalleerd wat een top team en zeer vriendelijke klanten service ik ben zeer tevreden en zal zeer vlug iets nieuws bestellen dank u wel
Dimitri Cauwenberghs  | 17/02/20  15:42:52 | Winkelbeoordeling :
Geachte Heb iets besteld als test bij mediamarkt en dat ging vlot. Ik heb echter niet juiste info gekregen om het te kunnen ophalen, was blijkbaar niet beschikbaar in mijn winkel. Toch heb ik het kunnen aankopen alsook annuleren en is alles naar wens gelukt, uiteindelijk... Mvg Dimitri
Karen Verstraeten  | 23/01/20  19:38:08 | Winkelbeoordeling :
Bij Mediamarkt krijg je jouw bestelling zeer snel, steeds in perfecte staat en het goedkoopste binnen electro. Ook de service nadien is optimaal. Eén echte en zeker de goedkoopste aanrader om bij Mediamarkt online te bestellen!
Linda Boenne  | 18/01/20  13:17:59 | Winkelbeoordeling :
Mijn persoonlijke ervaring bij Mediamarkt zijn in het algemeen heel goed Mediamarkt heeft een heel uitgebreide selectie . De prijzen zijn heel goed en de verzendkosten zijn heel redelijk. Ze hebben heel vriendelijke klantenservice Aanrader
Georg  | 09/01/20  21:47:51 | Winkelbeoordeling :
Ik heb verschillende bestellingen gedaan de voorbije maanden en ben super tevreden over de communicatie, service en levering. Zeer goede en duidelijke website. Veel keuze in electronica en toebehoren, goede prijzen.
Sigrid Baudelet  | 29/12/19  20:18:15 | Winkelbeoordeling :
Steeds vriendelijk! Een ruim assortiment en veel personeel aanwezig in de winkel waar je iets kan aan vragen. Ik ga zeer graag naar de mediamarkt. Vele producten kunnen betaald worden met ecocheques. Ook dat is een voordeel. Steeds ordelijk.
GEERITS Marc  | 05/12/19  11:47:06 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel fysiek, regelmatig goed aanbod van producten via aankodigingingen, regelmatig promoties die de moeite waard zijn, fijne website, gemakkelijk zoeken en zich oriënteren, gemakkelijk betalen
Kim Streux  | 05/12/19  16:47:29 | Winkelbeoordeling :
In het begin was ik altijd wat sceptisch tegenover Mediamarkt, maar dat was voor niets nodig. Heel goede ervaring mee gehad. Altijd heel goede prijzen en snelle en correcte levering. Serivce is ok maar niet geweldig, maar ik ben nog steeds tevreden van mediamarkt.
Annemie Naumann  | 19/11/19  14:51:44 | Winkelbeoordeling :
Heel goede service... zowel telefonisch als zo in de winkel als je de juiste verkoper hebt.! Word snel aan huis geleverd. Ideaal als je geen tijd hebt om naar de winkel te rijden. Ook tijdens sommige solden periodes kan men goede koopjes doen. Uitgebreid gamma
Sammy De weirdt  | 14/11/19  00:13:33 | Winkelbeoordeling :
Zeer gemakkelijke webshop. Alles goed in categorieën ingedeeld. En goede verfijnde zoekers. Al regelmatig bezocht en altijd snel gevonden wat ik zocht. Al 10-tallen keren bij besteld. Altijd goede en snelle service gekregen.
Luc Van den Broeck  | 10/11/19  00:14:29 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuk om in mediamarkt te vertoeven . Veel keuze aan klein en groot electro , televisietoestellen , luidsprekers , home cinema , smartphones enz .. teveel om op te noemen .mijn favoriete winkel om lekker rond te hangen .
Gweny Vander elst  | 07/11/19  10:19:31 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel zowel online als de stenen winkel. Heel behulpzaam personeel maar ook online goede hulp. Overzichtelijke webpagina en heel snelle levering. Ook dienst na verkoop is prima in orde.
Ann Peeters  | 14/09/19  15:59:54 | Winkelbeoordeling :
beoordeling media markt. zowel de webshop als de winkel zijn leuk. veel keus en verschillende producten. snelle en correcte service. nog nooit problemen gehad met media markt. ik ben een zeer tevreden klant.
mason duschek  | 06/09/19  12:35:22 | Winkelbeoordeling :
Goede website. Je kunt er makkelijk en snel je materialen uitzoeken. De service en de levering zijn super. De verkopers bieden met plezier hulp aan. Het aanbod dat de website je aanbiedt is zeer groot en uitgebreid.
Kimberly Stuer  | 22/08/19  10:50:46 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel heel graag bij deze shop. Mediamarkt heeft een heel ruim assortiment, de prijzen zijn heel goed en de verzending is gratis . De verzending gebeurt ook heel snel. Ik ben zeer tevreden en zal mediamarkt zeker aanbevelen
Suzy Van Nauw  | 09/08/19  12:07:28 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag bij Mediamarkt, Mediamarkt heeft een heel ruim assortiment, regelmatig goede aanbiedingen, snelle levering. Ik ben fan. De verzending is ook gratis, wat mooi meegenomen is natuurlijk :)
RONNY HELLINX  | 28/07/19  10:22:24 | Winkelbeoordeling :
Heel goed vind ik, ge vind goedkopere merken, heb afgelopen steelstofzuiger gekocht, en was kapot na 6md heb direct terug betaald gekregen heb dan andere gekocht heel goed en ge kunt er veel elektronica kopen
Miguel Van de ginste  | 22/07/19  08:48:58 | Winkelbeoordeling :
zeer goede service en ideale kwaliteit van de producten ook de klantvriendelijkheid is hier hoog ik kan het zeker aanraden om hier vaker dingen te kopen ik zal dit zeker doen met vriendelijke groeten
Sven Breugelmans  | 21/07/19  22:58:13 | Winkelbeoordeling :
Media markt ik heel goed koop in verhouding met andere en goeie merken en goeie deals je zou zot zijn om bij een ander te gaan te veel deals die je niet wil missen en je vindt er alles wat je wilt zone prijzen vind je nergens anders dan bij mediamarkt top winkel en voor vragen kun je er ook altijd terecht de slogan keer te vreden terug had meer van toepassing geweest van tv tot ijskas tot muziek oortjes tot gsm hoezen te gek om te verwoorden wat voor gamma daar allemaal is top top top winkel
Ellen Beggia  | 15/07/19  16:15:57 | Winkelbeoordeling :
eerlijk advies, behulpzaam, vriendelijk, correcte levering en goeie dienst na verkoop. bijna alle keukenbenodigdheden, haardroger, stofzuiger, televisie, laptop, fitbit… hebben we bij Media Markt gekocht.
Koen Wijshof  | 12/07/19  13:39:33 | Winkelbeoordeling :
Zeer snel geleverd.... het is zeer goedkoop zeker nu in de solden tijd. en de website is zeer gemakkelijk om te gebruiken. Gemakkelijk om te betalen.... het tracking systeem is okk zeer gemakkelijk en correct.
Christine Billiet  | 26/06/19  10:49:07 | Winkelbeoordeling :
Ik ben positief verrast van het originele aanbod, ik zocht namelijk een artikel wat je niet frequent in andere elektrozaken kan vinden. Verder ben ik ook heel tevreden van de snelle levering van mijn aankoop en van de aanvaardbare prijs.
Sveta  | 24/06/19  02:15:03 | Winkelbeoordeling :
Ik koop zeer regelmatig bij Media markt omdat de service hier zeer uitstekend is. Het personeel in de winkel is bijvoorbeeld zeer vriendelijk. Ook is er een snelle leveringstijd online en een grote keuze.
Freija Zelck  | 08/06/19  21:55:07 | Winkelbeoordeling :
Enorm goede service enkele weken geleden een tv gekocht en super goed bediend geweest ook altijd heel leuke acties in de winkel of op de webshop Al mijn elektra komt van bij mediamarkt omdat
Els Debremaeker  | 28/05/19  09:22:56 | Winkelbeoordeling :
Media Markt heeft een mooi en overzichtelijk aanbod. De prijzen zijn marktconform. De website is gebruiksvriendelijk waardoor het bestellen heel vlot verloopt. Ook de opvolging na de aankoop is heel transparant, wat het kopen op deze site heel aangenaam maakt. Ik keer zeker terug.
Pascal Van Bogaert  | 18/05/19  07:30:46 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft alles wat je nodig hebt om zelf een multimediasysteem te bouwen. Bovendien krijg je er gratis uitleg over de verschillende producten die te koop worden aangeboden door professionele verkopers !
Suzy Van Nauw  | 16/05/19  15:37:17 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van MediaMarkt. Het is een heel aangename winkelervaring met gratis levering, heel ruim assortiment, regelmatig kortingen en snelle leveringen. De dienst na verkoop werkt ook heel goed. Ik kan niets negatiefs over MediaMarkt zeggen, enkel positief
Nancy Van Puyvelde  | 01/05/19  15:23:53 | Winkelbeoordeling :
Elektrisch materiaal bekijk ik eerst liever in de winkel zelf. Je kan dan de tentoongestelde goederen nog eens vastpakken. Daarna bestel ik via de webshop om zo no verschillende extra voordelen te hebben.
Taylor Geessels  | 30/04/19  05:07:29 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de mediamarkt een geweldige winkel, meestal haal ik daar mijn gsm hoesjes,ze zijn stevig, en vallen nog best mee van prijs en ze zijn er altijd snel bij om jou te helpen . Mediamarkt een winkel naar men hart.
Chiara Van Dessel  | 28/04/19  18:10:57 | Winkelbeoordeling :
veel keuze, bijna alles van elektro vind je bij mediamarkt, van spelletjes tot keukenrobbots. prijs kwaliteit is ook super, in de winkel zelf krijg je ook altijd veel info en hulp. je koopt wat je echt wil en niet wat de verkoper je opdringt. ook hun website is aan te raden je kan er gemakkelijk bestellen, je hebt de keuze om het te laten leveren of op te halen. Zo ben je altijd zeker dat je product dat je wil kopen niet op is.
Kevin Devos  | 09/04/19  18:37:43 | Winkelbeoordeling :
ik ben zeer tevreden van deze website goede service en niet ingewikkeld zeer goed georderde per categorie. mooi afgewerkt zeer snel goed georderd ik ben ook zeer tevreden van de winkel doe zo verder grtz
Fabienne Snoeck  | 08/04/19  06:58:19 | Winkelbeoordeling :
Valt goed op met hun typerende kleuren. Ook de navigatie naar elke afdeling is vlug en gemakkelijk te vinden. De deals die komen ook goed zichtbaar. Goede site waar je leuke koopjes kunt doen.
Suzanne Pittoors  | 29/03/19  12:13:05 | Winkelbeoordeling :
Ik had eerst online gaan kijken voor een diepvrieskist.Wanneer ik een keuze had gemaakt ben ik naar de winkel gegaan om deze kist te gaan bekijken of hij de gewenste groote had,daarna heb ik deze thuis online besteld.De betaling en levering liepen vlot.
Sara Neven  | 05/03/19  09:07:26 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede website, met gemakkelijke webshop Levertermijn is zeer goed en altijd op datum dat voorspeld wordt Webshop geeft je ook meer keuze dan in de winkel zelf, wat ook heel leuk is. Bij contact zeer snel antwoord
Kevin Sabbe  | 05/03/19  10:43:26 | Winkelbeoordeling :
Heb mijn producten zeer snel ontvangen van Mediamarkt. Daarnaast kwamen mijn cashback ook zeer snel op mijn account. Zeer tevreden over de korting die ik kreeg bij Mediamarkt. Zal hier zeker nog opnieuw kopen.
Moonmoon  | 28/02/19  04:00:03 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is mijn favoriete electrowinkel. De website is gemakkelijk en simpel. Koopjes doen tijdens de 21% btw vrije dagen is een aanrader. Enig minpunt is dat er een beperkte stock op de website is, maar in sommige gevallen kan je het product online bestellen en in een lokale winkel ophalen.
Flash  | 28/02/19  03:44:44 | Winkelbeoordeling :
Op de Mediamarkt website vind je een ruim aanbod aan electro en huishoudtoestellen. Bestellingen worden gratis en snel aan huis geleverd. Ze kunnen ook opgehaald worden in een filiaal naar keuze. Ik heb meerdere bestellingen online geplaatst en was elke keer tevreden.
charlotte  | 15/02/19  07:56:10 | Winkelbeoordeling :
Deze webwinkel heeft een zeer ruim aanbod van elektronica en gsm-toebehoren. Ze bieden alles aan in verschillende prijsklasses, en je kan via de filters makkelijk selecteren op basis van de criteria die voor jou belangrijk zijn!
Liliane Peumans  | 12/02/19  09:58:36 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is de allersnelste in het leveren van welke bestelling dan ook. Het aanbod is zeer groot, en vooral blinken zij uit boven eender welke andere website omdat de artikelen steeds goedkoper geprijsd staan. Bovendien rekenen zij nooit verzendingskosten aan, dat scheelt wel aan de eindmeet!
Els Haest  | 06/02/19  01:09:02 | Winkelbeoordeling :
Ruim assortiment. Ik koop er vooral cd's. Vlotte bediening. Proper Vriendelijk Nauwkeurig Ordelijk De verkopers zijn behulpzaam als je een artikel niet direct vind en ze geven er ook de nodige uitleg bij.
Janina Vancoillie  | 09/02/19  08:19:57 | Winkelbeoordeling :
Het is zeker de moeite waard om deze winkel te overwegen bij een aankoop heel vriendelijke klantenservice ik ga er telkens terug een top winkel zeer uitgebreid assortiment en ook echt heel mooie kortingen
melissa verbilt  | 28/01/19  01:02:09 | Winkelbeoordeling :
Klantvriendelijk altijd betrouwbaar steeds grote kortingen snelle bediening leuke en toffe aanbiedingen snelle levering klantvriendelijk niet tevreden geld terug garantie is een pluspunt ik raad iedereen aan om daar je inkopen te doen
Amanda van Riel  | 24/01/19  17:51:09 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke en handige aanbiedingen. Goede service en klantvriendelijk, prijzen zijn meestal ook het voordeligste op duurdere artikelen
anne klaad  | 21/01/19  22:47:56 | Winkelbeoordeling :
Heb een koelkast van samsung besteld en die werd netjes op tijd geleverd en geplaatst. werd de hele tijd op de hoogte gehouden over de levering ervan. zeer vriendelijke mensen hebben mij geholpen bij het uitzoeken in de winkel. zeer tevreden
bjorn vandamme  | 17/01/19  23:56:27 | Winkelbeoordeling :
e leuke winkel volledig aanbod in gadgets electronica apparatuur goede prijzen en vriendelijke bediening ook na de uren is er een ruim aanbod.....voor nazorg naverkoop leveringen leningen.......................................
Mario Vanderstraeten  | 09/01/19  18:03:10 | Winkelbeoordeling :
Electro en bediening zijn gewoon toppie,waarborg altijd correct als je de juiste procedure start en afwerkt.Best off de rest in verband met kwaliteit en kwantiteit,gewoon kopen beter besta er zeker nie.
Sofie Dossche  | 03/01/19  15:11:21 | Winkelbeoordeling :
Soms super deals te verkrijgen je bent ook rap geholpen in de winkel als je hulp nodig hebt en kies je die prijsklasse dan gaan ze rond die prijsklasse zoeken en je hebt dan wat je wilt met het budget dat je in gedachten had
Saida Bouzidi  | 24/12/18  18:21:24 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt vind ik persoonlijk niet van al te goede kwaliteit. Heb er vaak dingen gekocht maar moet ze binnen een korte tijd weer retourneren.
diether hoekx  | 23/12/18  01:49:13 | Winkelbeoordeling :
heel leuke en makkelijke online winkel en altijd een leuke winkel om eens binnen te wandelen. leuk om eens rond te kijken welke koopjes er zijn op dat moment en makkelijk om aan te kopen. ben zelf een grote media markt fan
Stephan Cockmartin  | 03/01/19  12:48:44 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt. Zeer duidelijke en overzichtelijke website in eenvoudige en aangename kleuren (rood, zwart, wit). Prima aanbod van volledig gamma producten. Op startpagina altijd verwijzing naar promoties. Uitgebreide productinformatie. Duidelijke info bestellingen en klantenservice.
Reinhard Laga  | 11/12/18  18:00:38 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een leuke winkel, ik ken de keten van mijn tijd in Duitsland. Ze zijn steeds zeer goedkoop, net zoals hun zusterketen Saturn. Het verschil zit hem in bepaalde modellen of toestellen die de ene wel, en de andere niet in de aanbieding heeft. Maar soit. Ze leveren zelfs gratis aan huis.
Lieven Versyck  | 10/12/18  21:07:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle en verzorgde verzending, betaling is mogelijk met verschillende betaalmiddelen, zeer overzichtelijke site, voor elk wat wils en voor ieders budget. Altijd leuk om vaniit de zetel te shoppen.
Emma Mumschoot  | 07/12/18  18:33:07 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod en goede klantenservice. Er is veel keuze. Kwaliteit van hoesjes is soms wat minder. Ik kocht er een tablet en ben er zeer tevreden van :). Ik zou iedereen zeker aanraden om een kijkje te nemen.
Saskia Callewier  | 03/12/18  04:54:10 | Winkelbeoordeling :
onlangs een cd spelertje gekocht voor mijn zoontje. grote keuze tussen verschillende cd spelertjes. het pakketje werd afgeleverd zoals vermeld werd. Mijn zoontje was heel tevreden met zijn cadeautje en voldeed aan zijn verwachtingen.
imane Ouali  | 02/12/18  18:11:48 | Winkelbeoordeling :
ik hou van de mediamarkt ik koop vaak spullen daarvan en altijd goeie prijzen !!! ben zeer tevreden met mediamarkt ook zeer goeie producten echt waar !!!!!! zou graag de laatste iphone halen het is een goeie prijs !!!
Amaury Vandebroek  | 23/11/18  19:53:17 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede winkel veel diversiteit en kwaliteit te bespeuren aan hele mooie prijzen . Zeer goede en vriendelijke service altijd klaar om te helpen met alle vragen over de producten en voor advies kan je er ook altijd terecht
nathalie verbist  | 21/11/18  03:02:01 | Winkelbeoordeling :
mijn technologie en films kwamen vroeger altijd van media markt. media markt vind ik een aanrader. groot assortiment en goede prijsklasse ook mijn sony camera kwam daarvan en was een goed toestel. echt de moeite!
Ilke d  | 14/11/18  16:04:04 | Winkelbeoordeling :
Goede service, snelle levering en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wanneer besteld voor 22u al de volgende dag thuis geleverd. Er is een ruim aanbod om uit te kiezen. En de prijs valt ook mee. Er zijn ook altijd wel leuke aanbiedingen te vinden.
Peter Willem  | 13/11/18  14:47:21 | Winkelbeoordeling :
Slechte ervaring met Mediamarkt Roeselare. Samsung tv gekocht met blijkbaar slechte pixels, terug ander gekregen en terug slechte pixels, opgestuurd naar fabriek en terug tv gekregen met hetzelfde probleem. Testaankoop ingeschakeld, enzo mijn geld teruggekregen want ze wilde mijn geld niet teruggeven eerst.
Pasquale Peddoni  | 11/11/18  23:28:29 | Winkelbeoordeling :
mediamarkt is een geweldige online webwinkel.je kan er alles van electronica vinden van een waterkoker tot een flatscreen!de website is gemakkelijk en eenvoudig om te gebruiken.'de website maakt je vanzelf wegwijs!het is de moeite waard.
Lenn De Clercq  | 07/11/18  11:14:37 | Winkelbeoordeling :
Zeer groot aanbod aan zowel groot elektro als klein elektro. Ook laagsteprijsgarantie geldt hier wat voor veel klanten een enorm voordeel is, zo kan men online prijzen vergelijken en past mediamarkt zijn prijs aan
Daisy Neef  | 07/11/18  07:46:25 | Winkelbeoordeling :
Superhandige webshop waar je snel allerlei verschillende electronica in veelvuldige categoriën, je zal hier zeker vinden wat je nodig hebt! Ook vind ik de filters per categorie heel handig, zo kan je al snel zien wat het goedkoopst/populairst is.
Peter Haesendonck  | 04/11/18  04:59:11 | Winkelbeoordeling :
Altijd tevreden geweest over MM,alleen spijtig dat het er niet meer is in Mechelen. De service is altijd snel en beleefd,de reparatiekosten echter zijn wel te duur vind ik,voor bijvoorbeeld een camera.
naert celine  | 01/11/18  12:39:25 | Winkelbeoordeling :
zeer grote keuze aan mega coole artikelen en accsesoire. zeer klantvriendelijk en eerlijke prijzen. zou ik zeker aanbevelen aan vrienden en familie artikelen in alle prijsklasse . doe zo verder mediamarkt groetjes
kristof Kempeneers  | 26/10/18  08:28:25 | Winkelbeoordeling :
Heel goed webshop alles duidelijk en betrouwbaar Goed overzicht op de site zelf Vind het echt een plezier om mee te werken echt een aanrader voor al je online aankopen Ook de cashbackdeal werken goed en worden snel verwerkt
Wahedullah Wahedi  | 19/10/18  01:26:39 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt is een betrauwbaar bedrijf waar je beste kwaliteit electronic apparaten kun vinden met normale prijzen zoals anderen winkelen maar er krijgt u altijd gerantie voor u aankoop en als er is mis is kun u binnen de period terug brengen en een nieuw krijgen
Elise Saeys  | 16/10/18  12:00:51 | Winkelbeoordeling :
Heel blij met het grote aanbod, er zit veel variatie in zodat ieder zijn ding vindt. De prijzen zijn doorgaanse student niet geweldig maar niets waar je je bank over breekt. De site is makkelijk te gebruiken en duidelijk, overall no complaints!
Jaren mark  | 11/10/18  22:45:00 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft een prima online service en werkt zeer klantgericht. Daarnaast heb je nog steeds een warm gevoel wanneer je de winkel binnengaat en ontvang wordt door tal van professionele werknemers.
Patricia De Smet  | 01/10/18  15:56:35 | Winkelbeoordeling :
Zeer gebruiksvriendelijke site. Duidelijke technische fiches bij de producten en reviews van klanten. Bij aankoop kan je de levering van je pakket goed opvolgen via mail en de levering was stipt op tijd. Prima site dus!
 | 18/09/18  21:10:34 | Winkelbeoordeling :
Hallo, hele leuke artikelen te vinden een uitgebreid gamma aan elektrische apparaten, keukenartikelen en pc en tv - benodigdheden en media. Zeker aan te bevelen. Prijs kwaliteit gegarandeerd. Ik keer zeker terug.
Evelien Dooremont  | 07/09/18  17:56:03 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service Vriendelijkheid en goede zorg als er iets is. Snelle reparaties. Prijs kwaliteit je vind er alles. Van iPhone, alle Apple producten, tot de kleinste huishoud of keuken spullen tegen de scherpste prijs.
Ilona Ruelens  | 04/09/18  06:49:56 | Winkelbeoordeling :
Heel goede winkel met prijs-kwaliteit, zeer klantvriendelijk, netheid in winkel, goede webshop, reuzegroot aanbod. Ik heb er al veel dingen gekocht zoals oortjes, stofzuiger en altijd tevreden. Aanrader!
Franky Du Caju  | 30/08/18  04:37:01 | Winkelbeoordeling :
Voor artikelen met cashback niet op de webshop kopen want dan krijg je geen cashback omdat je geen kassaticket hebt! Ik heb het gehad met de Philips Airfryer. De bon die je krijgt bij afhaling in de winkel wordt niet gezien als aankoopbewijs. Geen 30 €, teruggekregen. De dieven van Philips
Anja De Wilde  | 21/08/18  12:17:51 | Winkelbeoordeling :
goed overzicht lage prijzen snelle levering goed verpakt ruime keuze toffe mensen in de winkel de website durft vastlopen wat niet zo fijn is moet je herbeginnen tijdrovend hopelijk wordt er iets aan gedaan
Christina Lopez  | 18/08/18  19:07:08 | Winkelbeoordeling :
super aanbiedingen en fantastische prijzen. goede en perfecte kwaliteit. beter kan je niet vinden dan bij mediamarkt. echt een aanrader deze winkel. Heb je iets nodig ga dan naar de mediamarkt super
Peter Verscheuren  | 18/08/18  21:49:21 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze, goede prijs- / kwaliteitverhouding. Een groot pluspunt is natuurlijk dat je eventueel uw gewenste aankoop eerst kan gaan bezichtigen en eventueel bestellen / meenemen in één van hun mooi ingerichte winkels. Ook hun service is één van hun sterke troeven.
Martine Van Den Bossche  | 14/08/18  12:33:29 | Winkelbeoordeling :
Een goede dienstverlening met uitstekend vriendelijk personeel, zelfs bereid een goede oplossing te zoeken voor een probleem waar iedereen zich goed kan in vinden. Ook zeer degelijke kennis van het gevraagde product en goede informatie van het gebruik ervan. Snelle levering en alles in orde.
ivon mombeek  | 11/08/18  13:52:27 | Winkelbeoordeling :
zeer goede service en klantvriendelijk, je wordt er snel geholpen, bestellen online gaat gemakkelijk, levering gaat snel, betalen is gemakkelijk, digitale bon is handig; in de winkel zelf is er wel meer keuze dan online.
Katja Gillaer  | 12/08/18  13:39:51 | Winkelbeoordeling :
Laptops en gsms besteld bij mediamarkt. Altijd netjes geleverd en op tijd. Kwaliteit is zeer goed. In de winkel in hasselt is er ook een goede service en vriendelijke bediening. En webshop is zeer overzichtelijk en duidelijk.
Jerry Maes  | 11/08/18  20:36:05 | Winkelbeoordeling :
Alles wat je zoekt onder één dak met TOP service en bovendien beste prijs/kwaliteit. Goede hulp en uitleg van bekwame verkopers die luisteren naar de wensen van de klant en het maximum voordeel trachten te bereiken voor iedere klant.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 0,50% CashCoins
Gratis speeltje voor jouw kat bij zooplus
Code:KATTEN-1
ONTVANG tot 1,00% CASHCOINS ONTVANG tot 1,00% CASHCOINS
visit register click click