ONTVANG 1,75% CASHCOINS Fletcher Hotels
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Lidl-shop.be Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Lidl-shop.be

Non-food artikelen shop je voordelig bij Lidl-shop.be

Bij Lidl-shop.be, de webshop van supermarktketen Lidl, kun je terecht voor een ruim assortiment aan non-food artikelen. Van damesmode tot boormachines en van wijnen tot herenmode; elke week zijn er nieuwe producten te ontdekken in Lidl-shop.be. Daarnaast zijn de producten van hoge kwaliteit én profiteer je van exclusieve aanbiedingen en scherpe prijzen!

Lidl-shop.be Beoordelingen

Natacha Aquino  | 02/04/19  14:24:00 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel voor je inkopen zowel merk als huis producten goedkopere prijs maar zeer goede kwaliteit ik ga er zeer vaak en ben zeer tevreden ook vriendelijk personeel waar je altijd wat kan vragen
Bianca Van der taelen  | 10/03/19  19:35:44 | Winkelbeoordeling :
ruime keuze van verse producten. vaak interessante promoties,zekers de xxl promoties zijn een aanrader. de keuze van de yogurtjes is wat beperkt. de prijzen zijn betaalbaar kortom een betaalbare winkel.
Patrizia Marino  | 12/02/19  10:20:48 | Winkelbeoordeling :
De website is makkelijk in gebruik, betalen is eenvoudig en email-opvolging heel sbel en duidelijk . Ik kan eindelijk leuke koopjes lekker online bestellen. Dit wordt mijn favoriete online winkel vanaf nu.
Daisy Neef  | 05/12/18  12:54:03 | Winkelbeoordeling :
Superhandige en overzichtelijke webshop! Je hebt er veel verschillende categorieën en je kan er snel alles in terugvinden, alles wat je nodig hebt. Neem dus zeker eens een kijkje als je interesse hebt in de producten.
Yolanda van Looveren  | 01/12/18  15:28:10 | Winkelbeoordeling :
Deze Webshop is superhandig. Ook het telefonisch contact via een 0800 nr. Levering en terug sturen van niet geschikte producten ook prima in orde. Goede ervaringen met de Lidl-Webshop. Wij zullen deze Webshop zeker nog in contacteren voor onze bestellingen.
Liliane Peumans  | 30/11/18  17:02:01 | Winkelbeoordeling :
Het is onvoorstelbaar hoeveel verschillende EN kwaliteitsvolle artikelen je bij Lidl wel kan vinden, Je staat telkens opnieuw versteld van hun gehanteerde bodemprijzen, Men vraagt zich meermaals af welke winsten zijzelf nog zouden kunnen boeken éh ...
Conny Meirsman  | 30/11/18  16:13:35 | Winkelbeoordeling :
Onlangs een matras besteld online! Een uitgebreide keuze! Was goed verpakt geleverd bij de buurvrouw was best grappig!!! Snelle levering en slaapt lekker! Gaan we zekers nog eens doen. Zeer tevreden! Top
Jan Van Hoogten  | 02/12/18  14:29:03 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreide webshop, veel verschillende categorieën, met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een snelle en correcte levering maken het plaatje meer dan compleet, lidl webshop is bijgevolg een aanrader,
Stef Abts  | 28/11/18  10:46:46 | Winkelbeoordeling :
Winkelketen die erin slaagt om zich sterker en sterker te profileren zowel door het inplanten van nieuwe en toegankeijke winkels als door hun productaanbieding. Er wordt werk gemaakt van een bod van kwaiteitsvolle producten tegen aanvaardbare en competitieve prijzen.
Erika Vanderstockt  | 24/11/18  09:52:34 | Winkelbeoordeling :
Prijs kwaliteit is heel goed. Je kan er in het assortiment genoeg vinden aan lagere prijzen dan in andere winkels. De kwaliteit is perfect. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De speciale thema acties laten je kennis maken met nieuwe producten.
Saskia Callewier  | 24/10/18  20:04:13 | Winkelbeoordeling :
op lidl.be is het handig dat je ziet hoeveel voorraad ze nog hebben. soms hebben ze het niet meer voorradig in de webshop maar hebben ze het wel nog in voorraad in de webshop. alles wordt snel geleverd.
Kim St  | 22/10/18  16:12:19 | Winkelbeoordeling :
Super leuke winkel met heel goede prijzen! Ook vaak goede deals, veel 1+1 gratis acties. Mijn favoriete actie is de American actie waarbij allemaal Amerikaanse producten worden aangeboden. ik ben heel tevreden van alle producten die ik koop bij Lidl.
miranda uyttersprot  | 10/10/18  21:13:06 | Winkelbeoordeling :
Altijd al tevreden geweest . Lidl is een leuke overzichtelijke winkel. Wel altijd iets nieuw te vinden ! De wekelijkse aanbiedingen zijn ook steeds leuk. Nog nooit geen klachten gehad.
Bert verlinden  | 10/10/18  11:05:28 | Winkelbeoordeling :
Toffe website,heb er al enkele malen besteld en vind het wel heel gebruiksvriendelijk.De prijzen zijn goed maar zeker niet de goedkoopste.De naservice voor als er iets moest beschadigd zijn bij levering is ook goed.
Lien Dhollander  | 03/10/18  15:56:35 | Winkelbeoordeling :
Bij lidl kan je terecht voor een uitgebreid gamma aan producten (A - en B-merken) aan de zachtste prijs. De winkel is overzichtelijk en geeft in een oogopslag de aanbiedingen en seizoensproducten aan.
Werner Verschueren  | 26/09/18  09:55:53 | Winkelbeoordeling :
Zowel de webshop als de fysieke winkel is makkelijk. De online aanbiedingen zijn heel interessant en de service van Lidl is heel goed, alles verloopt heel vlot van de bestelling tot de betaling. De kwaliteit is ook in orde
Jurgen  | 21/09/18  12:23:53 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een prima winkel en heeft het gat in de markt gevonden om sneller hogerop te geraken dan zijn directe concurrenten. Lidl speelt op prijs en kwaliteit en beleving en ontdoet zich zo van het lage kosten imago.
Philippe Maes  | 20/09/18  19:26:08 | Winkelbeoordeling :
De afgelopen jaren heb ik al verschillende aankopen online gedaan op de Lidl shop en dit ging meestal over grotere dingen zoals werkgerief en werkbenodigdheden. Elke bestelling is correct en vlug verlopen en de betaling ging ook vlot. De levering was correct volgens de termijn. Top!
Janke Scheeringa  | 14/09/18  14:08:08 | Winkelbeoordeling :
Een duidelijke website alles is goed te vinden. Vele mooie aanbiedingen tegen scherpe prijzen. Koop er graag. Bezorging is prima. Klantenservice duidelijk vindbaar en geven duidelijk antwoord. Een echte top site.
Natacha Aquino  | 10/09/18  13:03:16 | Winkelbeoordeling :
Super geweldige goedkope producten en ook echte merk producten geweldig ben zeer zeer tevreden veel keuze en leuke acties van verschillende landen zeer aangenaam zo leer je veel bij en nieuwe smaken vind het leuk
Kristine Van Den Eeckhout  | 10/09/18  09:36:58 | Winkelbeoordeling :
Lidl-shop.be is een interessante webshop voor non-food artikelen. Verrassend wat je er allemaal vindt en aan goede prijzen. De webshop is overzichtelijk en aangenaam in gebruik. Correcte verzending. Goede service.
Filip Anthonis  | 06/09/18  21:32:31 | Winkelbeoordeling :
Ik was gecharmeerd en uitermate verrast toen ik onlangs op aandringen van een vriend rondkeek op de webshop van Lidl. Een mooie, professionele look van de site en bijzonder interessante aanbiedingen met bijvoorbeeld een elektrische fiets aan 1099 euro.
Bart Siccard  | 07/09/18  08:01:46 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod van producten. Wel uitkijken naar de prijs, is niet de goedkoopste. Zeer tevreden over de kwaliteit en service en dit in regio Scherpenheuvel. Indeling van de winkel is overzichtelijk.
Vicky Pozdal  | 04/09/18  11:39:27 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over de service en de snelle levering. Ik heb nog iets na besteld en het zat in het zelfde pakket als de eerste levering en heb niet langer moeten wachten. Ook is de site heel duidelijk en vind je alles zeer snel terug
David Timmers  | 20/08/18  20:55:11 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop. Is overzichtelijk en duidelijk. Vind het leuk dat er een zoekbalk is om je produkt zo snel mogelijk te vinden. Is gemakkelijk in gebruik en heeft toffe spullen voor iedereen wel iets. Prijzen zitten ook goed.
Kim De Wachter  | 24/07/18  21:52:32 | Winkelbeoordeling :
Ik heb 1x een aankoop gedaan bij Lidlshop.be, en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden was over de hele lijn. Mooi uitgewerkte, en duidelijke webshop, snelle en makkelijke afhandeling van je aankoop en betaling. Ook wat betreft de levering geen klachten.
Liesbet Roels  | 11/06/18  22:44:45 | Winkelbeoordeling :
Lidl is super voor groenten en fruit, heel vers en altijd de beste prijs. Ook de non food artikelen zijn altijd heel interessant, er is altijd wel iets dat je kan gebruiken. En telkens volgens seizoen. Ook leuke kleding
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
12% korting op alles bij Groupon Shopping
Code:HELLO12
ONTVANG 1,50% CASHCOINS ZEB
visit register click click