ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,00

ICI PARIS XL Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ICI PARIS XL

Heerlijke dames- en herengeuren met korting bij ICI PARIS XL online

Met een assortiment van ruim 13.000 geuren, cosmetica en huidverzorgingsproducten is ICI PARIS XL de beautyspecialist van België! Naast de fysieke winkels heeft ICI PARIS XL ook een online shop, waar je altijd profiteert van vaste kortingen tot wel 40% op alle producten. Verwen jezelf met parfums, cosmetica en huidverzorging van alle bekende merken. Check ook de beautytips en topgeuren in de online shop van ICI PARIS XL!

ICI PARIS XL Beoordelingen

Sveta  | 25/07/19  03:51:36 | Winkelbeoordeling :
Ik beveel ICI PARIS XL zeker aan. Zowel de fysieke winkel als de webshop vind ik goed. Ook hebben ze vaak kortingen die je dan via mail krijgt. Groot aanbod van verschillende kwaliteitsmerken. Levering en service in orde!
Christine Paree  | 23/03/14  09:45:04 | Winkelbeoordeling :
Ruim aanbod in de online shop. Alles overzichtelijk, makkelijk te vinden, goede en voldoende productinformatie. Supersnelle levering, levering is bovendien gratis, ongeacht het bedrag van de aankoop.
Shana Goossens  | 26/10/15  09:17:25 | Winkelbeoordeling :
Ik kocht een Clarisonic aan. Op zich een dure aankoop maar met een kortingscode heb ik 21% uitgespaard. Verder een zeer goede service. Product in perfecte staat geleverd. Dit alles in een kort tijdstip (2 werkdagen).
Els Van Vaerenbergh  | 18/04/16  15:30:40 | Winkelbeoordeling :
Eén van de betere webshops: - zeer ruime keuze; - alle producten zijn makkelijk terug te vinden; - snelle levering; - verschillende betalingsmogelijkheden; - bestellingen zijn altijd heel goed verpakt en bij elke bestelling krijg je gratis staaltjes!
Sandra Geys  | 02/05/16  06:58:12 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de webshop van ICI Paris XL. Correcte opvolging status per mail of op de site, snelle levering, alles zeer verzorgd ingepakt. En de punten worden hier op cashbackdeals snel bijgeschreven. Top!
antoinette de waele  | 02/05/16  12:20:19 | Winkelbeoordeling :
heel tevreden , ik ben al heel lang lid van jullie , en ik koop altijd men parfums bi jullie , ook haal ik geldbons af om cadeau te geven aan vrienden of familie . ook al veel reclame gemaakt voor jullie , grtjes antoinette
Pascal Lamot  | 02/05/16  13:44:31 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden van, goede prijzen en topkwaliteit. + getrouwheidspunten. zelfs bij bestellingen online. alles wordt tijdig en in goede staat bezorgd. voor mij is er maar 1 parfumerie. ICI PARIS XL. Bedankt
Lien Dhollander  | 02/05/16  18:49:07 | Winkelbeoordeling :
Ici paris is mijn favoriete winkel voor parfums en verzorgingsproducten. Hun aanbod aan producten en merken is zo groot dat je er altijd wel iets vindt dat bij je past. Ook hun cadeauverpakkingen zijn geweldig!
Jan Claerhout  | 02/05/16  19:54:41 | Winkelbeoordeling :
Na een bestelling , die heel vlot is verlopen, kon ik de bestelling volgen via Internet. De betaling via de kaart is veilig, aangezien we een code krijgen van onze bankinstelling. De levering gaat zee vlug.
Ines El Mejri  | 08/05/16  18:25:48 | Winkelbeoordeling :
ICI PARIS XL is een goede winkel. Als ik parfum nodig heb dan koop ik doe sowieso daar. Ook koop ik mijn fond de teint van Yves Saint Lorent daar. Je hebt zoveel keuzes en dat is soms moeilijk om te kiezen. Ook krijg ik graag hun staaltjes! :D
Didier Thys  | 16/05/16  19:06:57 | Winkelbeoordeling :
Goede Site,véél info alvorens naar de winkel te gaan, minder tijdverlies ter plaatse,keuze staat dan al vast en je weet de kostprijs op de cent na !Vlotte bediening is tevens een garantie met gekwalificererd personeel dit is een luxe
Shana Vandorpe  | 17/05/16  12:03:08 | Winkelbeoordeling :
goede service van steeds goede producten heel tevreden over de online webshop net als de winkel opzich zeker geen negatief commentaar op deze winkel een aanrader voor iedereen correcte service aan correcte prijzen
Vanessa Depré  | 26/05/16  22:15:32 | Winkelbeoordeling :
Net een parfumpje van marco polo gekocht. is zalig van geur en de prijs viel nog goed mee ook. Zal zeker nog teruggaan naar paris xl. de bediening is ook heel vriendelijk en aangenaam, ze komen niet meteen aangestormd als je de winkel binnenkomt.
Annemie Colla  | 27/05/16  11:35:57 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling ... zelfs mijn vraag om er een mooi cadeautje van te maken bleef niet onbeantwoord ... ideaal alternatief voor als je geen tijd hebt om nog snel naar de stad te gaan ...
Patrizia Ventriglia  | 29/05/16  15:29:54 | Winkelbeoordeling :
Ici paris XL heeft een enorm leuk aanbod in de parfumerie. Verschillende geurgamma's wat mij als consument enorm aanspreekt. Ik vind wel dat er meer acties of voordelen georganiseerd kunnen worden voor de klant om deze winkel nóg aantrekkelijker te maken.
Fabrizio Ano  | 05/06/16  01:14:08 | Winkelbeoordeling :
Bij Ici Paris XL koop ik vaak parfums. Ik vind dat ze een grote aanbod aan parfums hebben en vaak ga ik ook naar de fysieke winkel in de stad. Bij de fysieke winkel kan je de parfums ter plekke testen zodat dit de doorslag geeft in het kiezen en het kopen van de beste parfum!
Marianne Molnar  | 29/08/13  14:23:02 | Winkelbeoordeling :
Een ruime keuze aan parfums,eau de colognes,...Bij ici paris vind je zeker en vast wel iets naar jouw smaak.
Mireille Rogge  | 15/01/14  13:44:27 | Winkelbeoordeling :
Keigoede zaak, jammer dat er maar weinig staaltjes worden gegeven.
Nele Vandromme  | 07/01/15  12:44:17 | Winkelbeoordeling :
Ici Paris XL is mijn favoriet wat betreft parfumzaken ! De prijzen zijn ook altijd de laagste in vergelijking met andere winkels. Ook op de webshop. Zonet een bestelling geplaatst, morgen levering... Ben benieuwd !
tamara anthuenis  | 04/05/16  21:24:29 | Winkelbeoordeling :
dit is een hele goede winkel we zijn al jaren klant en ze zijn er superrrrrr vriendelijk wij zullen nog lang en jaren klant blijven want het is echt fantastisch er kunnen van alle parfums getest worden
Katty Degroote  | 14/05/16  16:30:31 | Winkelbeoordeling :
zeer goede en snelle levering van de gevraagde producten! Goede oplossing online winkelen om files en parkeerproblemen te vermijden en soms heb je nog een extra korting:) Pakket goed verpakt en duidelijke afrekening, enige nadeel directe betaling voor levering.
david ghys  | 02/04/15  19:56:29 | Winkelbeoordeling :
Met een ruim assortiment van parfums, make-up en huidverzorging, is ICI PARIS XL met 118 parfumerieën en een e-shop dé beautyspecialist van België. Breng zeker eens een bezoekje aan de website, want het is de moeite waard.
Pieterjan Uytterhoeven  | 28/06/16  14:42:28 | Winkelbeoordeling :
De service bij ICI PARIS XL is zeer goed. Ze staan altijd klaar om je te helpen bij een moeilijke keuze. De producten zelf zijn van hoge kwaliteit en dat maakt ze zo aantrekkelijk. Verder is hun aanbod ongelooflijk groot, waardoor er voor iedereen wel iets is.
Pieter-Jan Lycke  | 29/06/16  14:41:43 | Winkelbeoordeling :
Hou zowel van de online shop als fysieke winkel van ICI PARIS XL. Het personeel is behulpzaam, de keuze uit het aantal producten is uiterst uitgebreid en de prijs-kwaliteit verhouding is perfect! Ik ben alvast grote fan!
Heidi Simons  | 06/07/16  08:57:26 | Winkelbeoordeling :
ici paris xl is een fijne webshop met een zeer gevarieerd aanbod, voor elk wat wils, zowel modieus als eerder traditionele spullen. De cataloog is interessant omdat je er suggesties krijgt waardoor je je een voorstelling kan vormen van een toekomstige aankoop.
Jenny Herreman  | 10/07/16  10:44:01 | Winkelbeoordeling :
Bestelling geplaatst bij ICI PARIS XL. Heel verzorgd, snelle levering. Vandaag besteld, de andere dag al kunnen genieten van de heerlijke producten. Zelfs kadobonnen zonder enkel probleem aanvaard en geregeld. Dikke Pluim;
Kristine Van den eeckhout  | 11/07/16  14:19:59 | Winkelbeoordeling :
Webshop Ici Paris XL heeft een uitgebreid aanbod make-up artikelen en parfumerie van gekende, degelijke merken. Er zijn interessante promoties en de afhandeling van de bestelling verloopt correct. Een aanrader !
Kim Verbeke  | 10/07/16  23:34:41 | Winkelbeoordeling :
Uit persoonlijke ervaring, bestel ik liever niet meer via de webshop van XL Paris Ici. Er werd beloofd bij aankoop van 2 producten, waarvan 1 verzorgingsprodukt van Estee Lauder, een gratis pochette met miniatuur verzorging en make-up erbij.
Filip Anthonis  | 08/06/16  15:40:33 | Winkelbeoordeling :
Bij Ici Paris XL spring je binnen - in de webversie en in de fysieke winkels - om te snuisteren, naar nieuwigheden te zoeken of de collectie opnieuw aan te vullen. Dit gebeurt telkens snel en tot ieders tevredenheid!
David Ghys  | 12/07/16  21:57:22 | Winkelbeoordeling :
Al ruim 45 jaar lang rollen we bij ICI PARIS XL de rode loper uit voor miljoenen klanten.Wij wilen luxeproducten toegankelijk maken voor het grote publiekgenoeg in voorraad. Onze professioneel getrainde raadgevers en Beauty Coaches geven advies op maat van de klant.
Sigrid Palmers  | 02/08/16  06:53:21 | Winkelbeoordeling :
Jammer genoeg vind ik de service in de winkel veel aangenamer dan het Online shop gebeuren. Bij mijn laatste bestelling had ik dit speciaal Online gedaan om een promoproduct gratis erbij te ontvangen. Helaas toe mijn pakket aankwam zat dit product er niet bij wegens einde voorraad. Zeer jammer!
Kimberly Vandamme  | 07/08/16  12:50:03 | Winkelbeoordeling :
een aangename website kleurige, aantrekkelijke website zou het mijn vrienden aanraden producten kan je gemakelijk terug vinden, betaalbare prijs, goede service, beleefde hulp indien nodig0 ik zou hier zeker opnieuw winkelen
Joke Seys  | 14/08/16  22:43:57 | Winkelbeoordeling :
Persoonlijk niet mijn favoriet, de webshop werkt zeker naar behoren en er zijn af en toe leuke kortingen, maar uiteindelijk vind ik het vaak te veel geld voor de luxeproducten... Helaas wordt dit niet opgelost met een goed beloningssysteem of veel gratis samples.
Marc Gijsels  | 27/08/16  16:10:49 | Winkelbeoordeling :
Ici paris xl is een interessante winkel zeker bij de feestdagen je kan je partner-vriend-vriendin een flesje parfum of eau de collogne of aftershave kopen aan een voordelige prijs maar vooral van uitstekende kwaliteit en zeker geen namaakprodukten kopen je kunt ze ook plezieren met een cadeaubon
Michel Thoelen  | 27/08/16  18:41:06 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben parfum die goed ruik.en is niet duur en dat is voor vrouw en mannen en krijgt ook staaltjes om uit te gebruiken en kan daarna kopen en kan ook lege flessen in leveren en krijgt ook nog kortingen en krijgt nog dubbel punten bij twee producten die men koop.
Veronique Belligh  | 28/08/16  09:01:25 | Winkelbeoordeling :
Hallo, Als men een account aanmaakt krijgt men geen klantnummer en zo kan men niet mee doen aan wedstrijden waar ze parfum verloten, anders zijn ze wel goed in prijs en een gemakkelijke site om iets te kopen
marie  | 28/08/16  10:43:23 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke webshop met regelmatig speciale aanbiedingen. Alle mogelijke formaten beschikbaar Zeer snelle levering. Vlotte en veilige betaling. Alles gebeurt correct. Je kan er alles terugvinden per merk. Ik raad deze aan.
Natasha Souren  | 06/09/16  07:55:10 | Winkelbeoordeling :
Bij ICI Paris XL koop ik regelmatig mijn parfum. Deze winkel verkoopt zeer degelijke merken en zijn heel klantvriendelijk. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen en zijn vaak net iets goedkoper dan de tegenhanger Douglas.
Nancy De Mol  | 12/09/16  04:31:05 | Winkelbeoordeling :
Zeer duidelijke site waar je al je lievelingsgeuren kan vinden, met alle geuren die er te verkrijgen zijn. Heel snelle en ook gratis levering. Men kan ook de aankopen laten inpakken in geschenkpapier, die is altijd heel prachtig. Ook bij de levering ontvang je staaltjes van nieuwe geuren.
Steph Ostermeier  | 28/09/16  13:25:01 | Winkelbeoordeling :
De parfums, eaux de toilettes en andere cosmeticaproducten zijn veel duurder dan op andere websites, daarom zou ik er nooit een parfum of eau de toilette of andere bestellen. Dit vind ik echt een gemiste kans voor de webshop van Ici Paris XL!
Marya Astakhova  | 11/10/16  11:10:36 | Winkelbeoordeling :
Ici Paris XL biedt een uitgebreid aanbod aan parfumerie, cosmetica producten en verzorgingsproducten. Bovendien is het mogelijk om een staaltje aan te vragen bij een online bestelling. Beetje aan de dure kant.
Panis Tamara  | 19/10/16  12:25:48 | Winkelbeoordeling :
Zeer vriendelijke verkoopsters, ook de sfeer daar.. zeer behulpzaam, en ze laten je niet voelen dat je dat product MOET kopen.. ik koop bijna al mijn verzorgingsproducten bij ixi paris Maasmechelen LOVEE IT !!
Sofie Vanwymeersch  | 02/11/16  13:00:39 | Winkelbeoordeling :
Bij ici paris xl is het altijd leuk om te shoppen. Je vind er niet alleen de parfum die bij je past maar ook make-up, verzorgingsprodukten, badartikelen, en zo veel meer. Onlangs waren het skindays en je kreeg een flinke korting. Heel uitgebreid assortiment aan mannenverzorging ook verkrijgbaar.
Marc Groosman  | 10/11/16  09:56:16 | Winkelbeoordeling :
ici paris xl is zeker de allerbeste parfumeriewinkel, je vindt deze parfumeriezaak overal in grote steden zoals hier in oostende. ook de klantvriendelijkheid waarmee men ontvangen wordt is van groot belang.
Natalia Kaczynska  | 11/11/16  12:40:50 | Winkelbeoordeling :
In ici paris xl zijn producen in super goede staat, de prijs afhankelijk aan de product is ook zeer goed. De klanten voelen daar zich goed door heel lieve klantendienst. De uiterlijk van de winkel is ook heel schic
Carine Detry  | 21/11/16  15:12:42 | Winkelbeoordeling :
Vroeger kocht ik mijn schoonheidsproducten vaak bij Ici Paris XL maar nu niet meer. Ik had er laatst een oog make-up verwijderaar gekocht en ik was er allergisch voor. M'n ogen werden helemaal rood en
Melien Boenk  | 26/11/16  15:45:45 | Winkelbeoordeling :
Ici Paris heeft een heel breed gamma aan producten. Met regelmaat zijn er heel mooie aanbiedingen. Cadeautjes worden prachtig ingepakt. Doorgaans zeer vriendelijke en kundige winkelbediendes. Al jaren koop ik hier al mijn verzorgingsproducten.
Filip VanThuyne  | 27/11/16  17:56:55 | Winkelbeoordeling :
Paris XL biedt een ruim assortiment met duidelijke uitleg over geuren. Altijd mooie online kortingen. Steeds tijdige en correcte levering. Indien nodig is het retourneren zeer eenvoudig. Mijn favorite online parfumerie shop!
Eveline De Smaele  | 28/11/16  09:17:35 | Winkelbeoordeling :
Mooi aanbod op de website. Correcte info op de website alsook correcte leveringstijden gehanteerd zoals werd meegedeeld bij de afronding van de bestelling. Goed verpakt zodat er niks beschadigd wordt. Een aanrader!
Ikkez  | 01/12/16  21:33:19 | Winkelbeoordeling :
Online bestellen, lekker makkelijk na een drukke dag waardoor je niet optijd in de winkel was. Dat de bestelling aan huis geleverd wordt is een bijkomend voordeel :-) Altijd gratis staaltjes bij een bestelling
Elke Heirbaut  | 07/12/16  11:01:10 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede site met snelle levering en ruim aanbod. Enkel jammer dat je niet kan opzoeken via huidtype. Voor de rest veel keuze en geregeld speciale aanbiedingen. Maandelijks een wedstrijd waar je leuke prijzen mee kan winnen.
Bianca van Garsse  | 22/12/16  16:35:09 | Winkelbeoordeling :
lang op zoek geweest naar mijn ultieme TOP geurtje dat nergens te vinden meer is....met de vriendelijke hulp hier bij ici paris te lier....heb ik eindelijk steeds MIJN geurtje in huis :) Bij deze wil ik dan ook duidelijk men waardering uiten aan een TOPTEAM hier ;)
Yentl  | 13/01/17  12:12:07 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden van de service! Ik had een cadeau besteld voor iemand en zonder dat ik een meerprijs moest betalen (alsook geen verzendkosten), werd dit ook mooi verpakt! De levering verliep ook zeer vlot.
Eddy Marinus  | 31/01/17  16:05:07 | Winkelbeoordeling :
In het aanbod van Ici Paris vind je zowat alle merken : zowel de goedkopere als die iets duurdere . De kwaliteit is identiek met de producten uit de offline shop . De service van een zeer snelle aan huis levering , waarderen wij zeer .
Vancoillie Kristof  | 02/02/17  13:58:47 | Winkelbeoordeling :
zeer goede kwaliteit, groot assortiment parfums. moeilijk te kiezen welke parfum je echt wilt!!! zou ici paris xl bij iedereen aan bevelen aan vrienden en familie om er eens langs te gaan zeer goede bediening en uitleg!!!! mvg kristof
Daniel Depinoy  | 07/02/17  18:15:46 | Winkelbeoordeling :
Goede en vriendelijke service. Hier vindt men alles wat men nodig heeft en wordt vlot 't huis of in een winkel in de buurt afgeleverd. Dit laatste is zelfs kosteloos en men wordt op de hhogte gesteld als je pakket is toegekomen
Isabelle Biesemans  | 11/02/17  12:13:25 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop, maar ook winkel. Ik koop hier bijna altijd mijn parfum. Ze doen veel acties en promoties. De gratis verzending is zeker een pluspunt bij de webshop! Ook de klantenservice is top! Zeker een aanrader!
Ghazal Zaghian  | 01/03/17  06:31:46 | Winkelbeoordeling :
Ik heb reeds een paar aankopen gedaan en alles is supervlot en super aangenaam verlopen. Vanaf nu hoef ik niet meer altijd naar de winkel te gaan, ik kan super gemakkelijk van thuis bestellingen plaatsen en ze vlot en kosteloos thuis ontvangen.
Els Vanassche  | 02/03/17  12:13:18 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke geurtjes zowel voor vrouwen als heren,lage prijzen en af en toe nog eens%er boven op,zeker dan mooi meegenomen ,ik kijk al uit voor een fris geurtje voor deze zomer,dus ga ik al heerlijke geurtjes proberen
Shauni Degezelle  | 06/03/17  16:46:56 | Winkelbeoordeling :
De Ici Paris XL webshop is zeker en vast een aanrader om je leuke make-up spullen aan te kopen. Je krijgt gegarandeerd een goede service aangeboden met een eerlijke prijskwaliteit. Je hebt een zeer groot aanbod van make-up. Zeker de moeite waard
Maria Schepers  | 12/03/17  09:03:15 | Winkelbeoordeling :
Bij ICI PARIS XL Hebben ze zeer goede parfums... De prijs is ook zeer goed... er is een zeer goede service en heel vriendelijk personeel in de winkel. Mijn man gaat er ook geregeld eens langs omdat ze er zo vriendelijk en behulpzaam zijn.
Evelyne Houben  | 12/03/17  11:34:14 | Winkelbeoordeling :
Als je weinig tijd hebt zoals ik en de favoriete geuren van je familie en vrienden kent, is dit echt een aanrader, super snelle levering, mooi verpakt en alles in het pakket. Je krijgt er bovenop ook nog staaltjes bij.
Gwendolina Maes  | 12/03/17  16:47:29 | Winkelbeoordeling :
Zoek je een bepaald geurtje, vind je altijd de beste keuze en nog eens goedkoper dan in de winkels ook. Ik ven zeer tevreden over de producten die ik reeds besteld hebt en ik weet zeker dat er nig bestellingen zullen volgen! Gewoon super!!
Diana Kandrova  | 13/03/17  08:13:02 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en snel online bestellen en betalen. En dit uit een groot assortiment van producten. Deze zijn makkelijk terug te vinden. De site is ook gekend voor zijn goedkope aanbiedingen en talrijke kortingen.
Kathleen Huysman  | 13/03/17  17:32:38 | Winkelbeoordeling :
Het is een hele duidelijke site waar je alles heel goed op terug vind. Alles staat per genre zodat je niet lang moet zoeken voor je je gewenst product dadelijk vind. Het is een echte aanrader. Er zijn ook regelmatig acties
leon vrindts  | 15/03/17  19:28:04 | Winkelbeoordeling :
Voor een verjaardag moederdag of gewoon zo maar,bij ici paris Xl vind je alles om je vrouwtje gelukkig te maken. De heerlijkste geurtjes of de ideale make up. Aarzel dus niet en bestel zeker eens bij Paris XL
Francine Storms  | 18/03/17  19:01:10 | Winkelbeoordeling :
zeer goede service en ook je krijgt een staaltje gemakkelijk voor op reis dus alle staaltjes worden bijgehouden voor de reis ook als je vragen of inlichtingen van product wilt krijg je altijd een goede raad van winkelbediende
Sabrina DEROOST  | 22/03/17  15:38:38 | Winkelbeoordeling :
Super tof dat je niet altijd naar de winkel hoeft om een nieuw geurtje. De inpakservice is ook mooi meegenomen.
Anoniem  | 23/03/17  16:00:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer aangename website en het is makkelijk om jezelf door de website te navigeren. Ruime keuze aan betaalopties, PayPal inclusief wat altijd handig is bij online aankopen. Ook kun je je voordeel vergroten door het aanvragen van een Privilege Pas en zo punten sparen bij je aankopen.
Maaike Sels  | 30/10/17  15:05:57 | Winkelbeoordeling :
Leuke acties en aanbiedingen op deze webshop! Onlangs verschillende parfums aangekocht en tevreden over hoe alles verlopen is, ook een mooie korting gekregen. Het zijn bijna feestdagen, tijd om leuke cadeautjes aan te kopen
Jurgen  | 05/03/18  16:45:37 | Winkelbeoordeling :
een kwaliteitsvolle internetpagina met een oerdegelijke zoekmotor zodat je snel en correct het juiste product kan terugvinden. Enige minpunt aan de site is de prijs, welke steeds in de hogere regionen is in vergelijking met de concurrentie
Benthe Senders  | 09/03/18  07:20:03 | Winkelbeoordeling :
Op ici paris XL vind je merken die zelf niet zijn aangesloten bij Ladycashback maar zo kun je toch Cashback verdienen. Dus het is zeker de moeite waard als je producten van bijvoorbeeld Clinique gebruikt deze aan te kopen bij Ici Paris XL!
Jennifer Schurmann  | 14/03/18  11:32:27 | Winkelbeoordeling :
In het verleden kocht ik enkel mijn make-up bij Ici Paris. Maar tot een jaar geleden ben ik ook mijn gezichtsverzorging gaan kopen bij deze winkel. Vanaf dat Urban Decay te kopen is bij hun, ben ik meer gaan kopen bij hun.
Jill Aerts  | 15/03/18  11:24:42 | Winkelbeoordeling :
Heb nog nooit laten leveren maar wel al genoeg tijd op de webshop gespendeerd. Heel overzichtelijk en indien je iets niet vind kan je gewoon zoeken. Alle make up en parfum die je hartje beheert dus een paradijsje voor vrouwen!
Kelly Vanhaeren  | 26/03/18  19:16:46 | Winkelbeoordeling :
mijn favoriete parfum vind ik steeds bij ici paris xl en steeds op voorraad want je vindt deze niet altijd overal. ook voor men man vinden we daar steeds zijn favoriete parfum en eigenlijk valt de prijs ook altijd mee.
NATASHA BOSSUYT  | 29/03/18  23:30:09 | Winkelbeoordeling :
Everything a women needs❤ topwinkel met professionele bediening. Leuke promoties en kortingen die echt de moeite kunnen zijn! ❤ i love ici paris ❤ zowel verzorging van de huid, haar, gezicht, body, alsook heerlijke geuren van alle grote merken!❤
Kiliana Debauche  | 11/04/18  08:57:57 | Winkelbeoordeling :
Ici paris xl is een leuke winkel. Dit heeft alle producten die ik nodig heb. Redelijk duur, maar goede kwaliteit. Groot aanbod aan producten. Bekende winkel met goede naam. Ik voel me vertrouwd bij ici paris xl.
Phyllis Richoux  | 30/04/18  08:49:06 | Winkelbeoordeling :
Ik ga eigenlijk heel graag de parfumwinkel binnen om heerlijke nieuwe geurtjes te testen. Dit is dus nog steeds een winkel die ik liever in het echt doe dan online. Alleen als ik op voorhand zeker weet welke geur ik wil, koop ik het online. Leuke, mooie webshop.
Anja Goor  | 07/05/18  10:06:55 | Winkelbeoordeling :
Ik vraag me soms af waaom dezelfde parfum duuder is bij ici paris xl dan bij vb etos of andere warenhuis jullie zijn een grote keten en vind het jammer want ik kijk eerst eond waar de parfum die ik wil kopen ht goeskoopste isen soms zit er tot 20-30 euro verschil op e parum
Martine Vandorpe  | 08/05/18  10:23:57 | Winkelbeoordeling :
Een heel overzichtelijke site en een mooi aanbod van alle producten .Heel gemakelijk om op deze manier je verzorgingsproducten en parfums thuis te ontvangen.Ik heb mijn producten aan huis laten leveren en dat was vlot verlopen op de vermelde leveringsdatum
Stefaan Devloo  | 19/06/18  14:19:52 | Winkelbeoordeling :
Super gemakkelijk geen gedoe meer om plaats te vinden in de stad te parkeren. Zeer vlugge levering. Altijd piekfijn in orde verpakt en geleverd. Een echte aanrader en je krijgt ook staaltjes erbij. Een van mijn favorite websites.
Aicha Demeester  | 25/06/18  20:28:48 | Winkelbeoordeling :
Leuke onlineshop. De site is wat te moeilijk en reageert niet altijd goed Jammer dat je niet alles kan verkrijgen, wat omslachtig om te bestellen, zeer goeie thuis bezorging en leuk dat je coins kan verzamelen door te shoppen.
Astrid Jongenelen  | 29/07/18  00:27:10 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke online winkel. Nog geen problemen gehad met leveringen. Ik vind het soms wel duur, maar is eigen aan parfum en cosmetica producten. Deze site is altijd mijn eerste keuze als het op parfum en dergelijke aankomt !
Stef Abts  | 30/07/18  15:02:33 | Winkelbeoordeling :
De parfumspecialist sinds vele decennia. Alle mogelijke geurtjes zijn beschikbaar, zowel voor mannen als voor vrouwen. Toegankelijke parfums voor weinig geld tot exclusievere parfums voor meer geld. Vlotte service, bestelling en verzending.
Anita Van Osselaer  | 11/08/18  12:41:56 | Winkelbeoordeling :
ICI paris xl is een winkel met gevarieerd aanbod online en offline veel keuze en goed advies bij bestelling via cashback kan je extra verdienen wat goed meegenomen is online bestelling wordt goed verpakt geleverd
Myriam Croquette  | 11/08/18  14:43:39 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden over de aankopen parfums, aftershave en eau de toilette van GIORGIO ARMANI. Kwaliteitspoducten aangekocht met 21 procent korting! Voor iedereen aan te raden! Levering en service dik in orde!
christian van nieuland  | 18/08/18  19:16:36 | Winkelbeoordeling :
bij ici paris xl altijd alle parfums en regelmatig promoties dus alle parfums voor haar en hem tegen de allerbeste prijzen en kortingen met tevens een voortreffelijke klantenservice en dienst na verkoop
Ludo De Laet  | 23/08/18  08:12:09 | Winkelbeoordeling :
Vele heerlijke geuren, groot attorsiment van bekende merken, vele winkels over het ganse land opdat je niet teveel moet zoeken, met ICI Paris XL de ganse dag heerlijk ruiken naar uw eigen gekochte parfum
ideml  | 25/08/18  21:20:31 | Winkelbeoordeling :
Webshop met een heel uitgebreid assortiment en duidelijke indeling. Een aangename shop ervaring bij ici Paris xl. Voor elk budget is er wel wat te vinden. Zeker en vast een aanrader, ik shop hier opnieuw.
Brigitte Mammerickx  | 20/10/18  11:58:22 | Winkelbeoordeling :
Heel gemakkelijke overzichtelijke site. De producten worden heel snel geleverd en men kan gratis een mooie geschenkverpakking krijgen aangepast aan de bijhorend feestperiode Zeer concurrerende prijzen
Daisy Neef  | 24/10/18  13:34:58 | Winkelbeoordeling :
Super leuke webshop waar je een heel breed gamma parfums en producten ter beschikking hebt. Ook hebben ze vaak kortingen die je dan via mail toekrijgt. Super service en ook gratis verzending! Kortom je kan hier alles vinden wat je nodig hebt!
Saskia Callewier  | 03/11/18  11:12:26 | Winkelbeoordeling :
een parfum besteld via de webshop van ici paris XL. Ik gebruik meestal dezelfde parfum waardoor het gemakkelijk was om het ook online te bestellen. De parfum werd heel snel en correct bezorgd. vlotte service
Gino Van Daele  | 27/11/18  10:16:19 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen weekend gaan schoppen in deze winkel in het schopping center van het waasland zeer vriendelijke verkopers en zeer behulpzaam ,zeer goede prijs en zeer goede parfum top plus een kleine korting gekregen
Melissa Devos  | 28/11/18  16:04:27 | Winkelbeoordeling :
altijd zalig om een ici paris xl binnen te lopen het reukt er steeds geweldig, je hebt er veel keuze aan lekkere geurtjes. je krijgt er genoeg aan uitleg of hup voor het uitzoeken van de juiste parfum die bij je past
Griet Van overstraeten  | 30/11/18  20:26:18 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop en winkel met zeer goede prijzen !! Ben fan van deze parfumerie. Snelle levering!!! Goede service.
JO Lindsay Hooylaerts Schapmans  | 04/01/19  19:03:15 | Winkelbeoordeling :
Dankzij de cashbackDeals heb ik al veel voordeel gehaald ! Kopen met korting en bovendien cashpointz erbovenop ! Super ! Ik beleef een 'vernieuwde' manier van online - aankopen. Een echte aanrader voor iedereen die wil verdienen door aankopen op internet !
Jessica Merckx  | 24/02/19  17:05:50 | Winkelbeoordeling :
Één droom voor iedere vrouw om er te gaan winkelen alles kanje er vinden om u te verwennen ook mannen kunne er. Gaan . De prijs is voor iedereen perfect. Wens je goedkoop of heb je liever iets duurder echt ik ben a'tijd in de wolken als ik er geen kan.
Suzy Van Nauw  | 26/02/19  18:14:30 | Winkelbeoordeling :
Ik beveel ICI PARIS XL zeker aan. De winkel (webshop) heeft een heel ruim assortiment, regelmatig zijn er speciale kortingen. De levering gebeurt heel snel en verzorgd. Heel leuk dat er ook staaltjes bij je pakje zitten
Christel Sergysels  | 01/03/19  20:09:47 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod, degelijke prijzen die meestal lager liggen dan andere parfumerieën.. regelmatig toffe acties en aanbiedingen, pakketaanbiedingen,... Levert zeer snel en ze geven ook staaltjes van andere produkten
Christine Billiet  | 03/03/19  11:08:24 | Winkelbeoordeling :
Voorraad is niet up to date op hun website. Ik had 2 dezelfde produkten aangekocht. Een dag later kreeg ik bericht dat die produkten niet langer in voorraad zijn en dat ze mijn bankrekeningnummer nodig hebben om me terug te betalen. Jammer. Vertrouwen is goed, controle is beter.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click