ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Hotels.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Hotels.com

Hotels.com biedt hotelovernachtingen aan tegen lage prijzen in meer dan 60 landen!

Hotels.com biedt een ruim aanbod van meer dan 220.000 hotels, waardoor het één van de grootste accommodatiekeuzes op het internet is. Of je nu zin hebt in een strandvakantie met het gezin of op zoek bent naar een zakenhotel, Hotels.com heeft de geschikte hotelaanbieding voor jou. Tevens is Hotels.com gespecialiseerd in het aanbieden van accommodaties tijdens periodes waarin alles is uitverkocht. De voordeeltarieven zijn goedkoper dan normale hoteltarieven, zelfs in sommige van de populairste en duurste steden ter wereld. Ontdek ook de vele voordelen van de website: zoals meer dan 6,5 miljoen echte klantveoordelingen, prijsmatchgarantie en geen reserverings-, annulerings- of wijzigingskosten. Boek je hotelkamer vandaag en profiteer van de last-minute hotelaanbiedingen van Hotels.com.

Hotels.com Beoordelingen

Miguel Van de ginste  | 04/08/19  14:33:14 | Winkelbeoordeling :
zeer goede service en zeer vriendelijk personeel ik zou hier zeker nog terugkomen en ik zal dit ook zeker aanbevelen aan familie en vrienden het enig nadeel is de prijs maar dat lijkt mij wel normaal .
Guy..  | 25/07/19  03:56:37 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de website van Hotels.com goed. Het zoeken naar het hotel is zeer eenvoudig en gemakkelijk daar je over elk hotel de meningen van andere gasten kan nalezen en ook foto's kan bekijken. Aanrader!
Chris DHondt  | 19/07/19  22:46:10 | Winkelbeoordeling :
Deze webwinkel is zeer handig om online aankopen te kunnen doen, is zeer klantvriendelijke en vooral klantgericht aangeboden , het is gemakkelijk om er te bestellen en ook het ontvangen, qua prijzen
Christel Sergysels  | 15/07/19  14:08:08 | Winkelbeoordeling :
Heel uitgebreid aanbod van hotels meer een nauwkeurige omschrijving. Boek meestal WE met hen en krijg steeds een korting t.o.v. de ganbare prijs al zijn de voirwaarden en services dezelfde. Wanneer een keuze niet meer mogelijk is wordt een relevante optie azngebodrn
Liliane Peumans  | 07/06/19  21:14:43 | Winkelbeoordeling :
Ik kom telkens opnieuw erop uit dat Hotels.com de betere aanbieder is, zowel na opzoeken via trivago als bij tripadvisor. Hotels.com zit nl. steeds beneden de gemiddelde vraagprijs voor net hetzelfde hotel op eenzelfde tijdstip, een volstrekte aanrader voor ieders portemonee zou ik zeggen !.
Filip Anthonis  | 05/06/19  20:52:51 | Winkelbeoordeling :
Ik heb afgelopen maand via hotels.com een verblijf geboekt van 4 overnachtingen in het Gelert Hotel in Boedapest. Heerlijk hotel met thermen in een prachtige stad, feilloos geboekt via hotels.com aan een scherpe prijs.
Annie Van Braeckel  | 13/05/19  12:19:45 | Winkelbeoordeling :
Ik zie dat deze website een heel groot aanbod heeft. Ze zijn heel soepel te bekijken en gaan vlug naar de bolgende pagina wanneer je gegevens wijzigt. De aanbiedingen zijn super en als je registreert kijg je 'geheime' kortingen! Een aanrader!
Karel Busschop  | 10/04/19  19:09:16 | Winkelbeoordeling :
Hotels.com is een heel goede organisatie, je kan je er op vertrouwen dat alles vlekkeloos verloopt, een organisatie tip top in orde, de bijgevoegde uitstappen ok heel goed voorbereid en helemaal ok, dus niet twijfelen, hotels .com is een must.
Daisy Neef  | 14/11/18  07:46:30 | Winkelbeoordeling :
Super goede en duidelijke website! Je kan er alles gemakkelijk terugvinden en je kan snel hotels gaan vergelijken. De website is ook heel overzichtelijk en je vind er alles terug aan zeer democratische prijzen.
Nicky Van Den Kieboom  | 18/10/18  21:32:00 | Winkelbeoordeling :
Goed . Prijskwaliteit heel oke. Verzendkosten vallen goed mee en de service is super !! Nergens beter dan bij hotels.com Ik kan jullie deze site alleen maar aanbevelen en dat zal ik ook doen bij iedereen
Marc Gijsels  | 18/10/18  11:46:20 | Winkelbeoordeling :
wil jij er eens even tussen uit dan boek je bij hotels.com,je vindt er de meest voordelige reizen aan een scherpe prijs de keuze is enorm en nu met ons loyaliteitsprogramma verdient u gratis nachten terwijl u slaapt.
Melissa Devos  | 10/10/18  22:37:28 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuk concept. Bij elke kamer/hotel je boekt krijg je zoveel procent gratis bij u volgende booking. Love it. Veel keus. Zeker zoveel als booking.com ben er onlangs mee naar Calais gegaan heb maar ter plaatse betaald
Erik Willeborts  | 08/10/18  11:19:10 | Winkelbeoordeling :
deze zomer gebruikt en niks dan lovende woorden voor deze website. handig in gebruik met een zeer duidelijk weergegeven stappenplan. snel reserveren en zeer snelle feedback na je reservering is een top.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click