ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,00

HLN.BE Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over HLN.BE

Met HLN.BE ben je met korting op de hoogte van het laatste nieuws

Met een abonnement op HLN.BE word je dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Het Laatste Nieuws is de grootste krant van Vlaanderen en biedt een breed scala aan artikelen over het nieuws in het binnenland en buitenland, regionaal, sport, weer en showbizz nieuws. Word abonnee en krijg het dagblad HLN dagelijks op de mat.

HLN.BE Beoordelingen

francine storms  | 03/08/19  20:28:48 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al zeker 20 jaar klant ( abonnement Bulens Albert) bij HLN en zijn heel tevreden. Hebben nog niets om echt te reclameren gehad. Eens op een zaterdag geen krant gehad en een dag langer abonnement gekregen. Dat is alles in 20 Jaar. Lees dagelijks nog eens HLN.be
Ellen Wittemans  | 15/03/18  14:53:53 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over HLN. Je kan kiezen welke berichten je ontvangt. De papieren versie mag alleen wat vroeger in de brievenbus daar ik vroeg vertrek en de krant er pas om iets voor 7 is. Zeer snelle en duidelijke klantendienst en het ontvangen van iPad was ruim binnen de verwachtte ontvangst
-  | 18/02/18  20:45:51 | Winkelbeoordeling :
Enorm goed overzichtelijk en de artikels zijn zeer duidelijk zoals je gewoon de krant zou kopen op papier.Ook alles a la minute gepubliceerd.Zelfs regio nieuws is altijd ter beschikking.Sinds app er is koop ik geen krant meer op papier.
Shauny Cuypers  | 04/10/17  11:14:22 | Winkelbeoordeling :
Ik heb persoonlijk steeds meer de indruk dat Het Laatste Nieuws meer uit is op sensatie en gebruikt maakt van riooljournalistiek. Toen ik nog maar net interesse begon te tonen in kranten enkele jaren geleden is HLN altijd mijn favoriete krant geweest en vond ik de artikels steeds waarheidsgetrouw. Spijtig genoeg kan ik dit niet meer zeggen over deze kranten, maar ook andere kranten zijn er enorm op verslechterd.
Elke Dequinnemaere  | 02/09/17  10:55:58 | Winkelbeoordeling :
Als je geen krant hebt dan kom je bij de site van het Laatste nieuws zeker aan je trekken. De laatste nieuwtjes worden snel en zorgvuldig bijgewerkt en je bent steeds van alles op de hoogte. Een echt aanrader.
Nymfa Demaegt  | 14/03/17  21:55:55 | Winkelbeoordeling :
Goede actie van het laatste nieuws.top.het is een echte aanrader.het laatste nieuws is een top krant , het laatste nieuws is er als de eerste bij.ook het regionale nieuws van het laatste nieuws is altij leuk ,kijken als er iemand instaat dat je kent .i like it.thanks
Aapje Aapjes  | 06/06/15  17:28:52 | Winkelbeoordeling :
Het is een overzichtelijke, duidelijk gestructureerde site, en komt overeen met wat de krant wil uitdragen. Soms is er iets te veel informatie op het scherm, en te veel verschillen in lay-out, maar globaal genomen is het een mooie bron van informatie.
Fabrizio Anto  | 05/04/15  12:09:37 | Winkelbeoordeling :
HLN.be mijn favoriete website om het nieuws te volgen. HLN.be brengt het allerlaatste nieuws 24/24 en 7/7. Je kan het nieuws goed mee volgen wat er op elk moment gebeurd zowel in uw regio, binnenland of buitenland! Ook het weer en de sport is er bij!
Bernard Noppe  | 17/01/15  10:44:34 | Winkelbeoordeling :
Hallo, Een online krant waar U alle weetjes kan tegenkomen alsook als U van sport of van mode kan U je gading vinden door een paar muisklikken en het is gratis soms eens sensatie maar dat hoort erbij denk ik .
sanela bilic  | 30/08/14  16:02:20 | Winkelbeoordeling :
Als ik het nieuws wilt zien dan ga ik eerst naar deze website en ben altijd op de hoogte met alles wat hier in Begië of in buitenland gebeurt. Het weer klopt altijd niet maar daarvoor heb ik andere websites
tom de vriese  | 24/08/14  20:13:10 | Winkelbeoordeling :
HLN.be is de welbekende site van de populairste krant in vlaanderen nl het laatste nieuws. Op de website vind men alle nieuwsfeiten op een duidelijke en overzichtige manier. Verder vind men er ook filmpjes en zoveel meer
Stef Abts  | 20/05/14  16:54:41 | Winkelbeoordeling :
Populaire krant met liberale strekking. Zeer veel regionaal nieuws om op de hoogte te blijven van wat er leeft in jouw regio. Grote troef van deze krant is de uitgebreide sportkatern voor de sportliefhebber.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click