ONTVANG 1,50% CASHCOINS HEMA
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Groupon Shopping Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Groupon Shopping

Elke dag extra korting shoppen met een unieke aanbieding in jouw stad bij Groupon Shopping!

Groupon Shopping biedt elke dag zowel lokaal in diverse steden als landelijk aanbiedingen met hoge kortingen. Shop met minstens 50 tot 70% korting uiteenlopende producten of reserveer restaurants, wellness- en sportarrangementen met uitzonderlijk hoge kortingen. Ontdek met Groupon Shopping de beste plaatselijke deals bij jou in de buurt en profiteer van scherpe prijzen voor elektronica, mode, woninginrichting en meer.

Groupon Shopping Beoordelingen

Sandra Tomme  | 01/08/19  13:31:07 | Winkelbeoordeling :
ik heb onlangs gekocht bij groupon, zeer tevreden over mijn strijkplank. Ik heb ze kunnen kopen aan een zeer lage prijs en nog eens extra korting erbij. Verzending is ok was iets fout gelopen in hun magazijn maar kreeg direct een mail.
Patrizia Marino  | 08/07/19  20:37:30 | Winkelbeoordeling :
geweldige online winkel, zeer goede prijzen, service en levering. dit wordt mijn favoriete winkel. de beste aankoop ooit! ik bezoek deze website dagelijks om geen enkele aanbieding te missen, wat kan je beter wensen?!
Rayan idriss ali  | 03/07/19  09:15:53 | Winkelbeoordeling :
heel veel goeden tegoed bonnen of beter bekend als kortings codes voor allerlij producten winkels enzovoort. ze zijn heel vriendelijk en zijn heel erg betrouwbaar in het gene wat ze doen top winkel!
Sharon Musch  | 12/06/19  20:54:28 | Winkelbeoordeling :
Meermaals gebruik gemaakt van aanbiedingen. Aankoop inkt, juwelen, overnachtingen, toegangstickets en restaurants. Evenwaardig behandeld/service als gewone klanten
Christine Billiet  | 08/06/19  16:04:56 | Winkelbeoordeling :
Heel verschillend en ruim aanbod bij groupon en lage verzendkosten los van de prijs van je aankoop. Er zijn zowel lokale aanbiedingen als nationale/internationale producten en diensten. Je kan er soms echte koopjes doen.
Eva Van Dyck  | 21/05/19  19:30:25 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben er al leuke ervaringen mee en ik raad het iedereen aan.De vakanties die we daar hebben geboekt kloppen zoals ze op de site staan,de hotels altijd in orde.En zeker voor mensen waar het budget niet zo groot is die kunnen daar altijd terecht voor eens een weekendje er tussen uit.
Schipper VL  | 08/05/19  08:15:20 | Winkelbeoordeling :
Zeer aan te raden! Zeer interessante deals die door Groupon gecontroleerd worden op hun kwaliteit! Met bon of zonder, de service blijft gelijk bij de aangesloten bon aanbieders. Bij het niet naleven van aangeboden service krijg je geld terug.
Tom Perdaens  | 01/05/19  13:55:03 | Winkelbeoordeling :
Wij gebruiken Groupon voornamelijk om uit eten te gaan. Je kan op mooie en chique locaties voor een klein prijsje gaan eten. Het werkt eenvoudig en snel. Je ontdekt hier mooie eetgelegenheden waar je anders van zou blijven dromen.
Nancy Van Puyvelde  | 01/05/19  14:55:48 | Winkelbeoordeling :
Steeds leuke acties te ontdekken. Ik zoek via Groupon voornamelijk naar etentjes en uitstappen. Heb al mooie deals kunnen kopen. We komen dankzij Groupon op veel mooie plaatsen en restaurants.
Sveta  | 14/03/19  01:49:04 | Winkelbeoordeling :
Elke dag super veel super deals... Vlotte betaling, goede en correcte omschrijving van het product op de website, snelle levering... Daarom 5 sterren voor deze winkel! Ik kan het je alleen maar aanraden...
Patricia Vrancken  | 06/03/19  18:00:54 | Winkelbeoordeling :
zeer goed site.alles te vinden en tegen lage prijzen. dadelijk leverbaar en dadelijk thuis.staat altijd iemand klaar om je te helpen met problemen of vragen.voor iedereen de beste site en voor ieder wat Wils.
Saskia Callewier  | 27/02/19  14:05:22 | Winkelbeoordeling :
een partytent besteld vorige zomer en vorige week 2 usb sticks. de prijs verschilde heel veel van prijs mocht ik ze hier in de gewone winkel kopen. Ze werden heel snel geleverd via b post in onze brievenbus.
Wendy hauquier  | 25/02/19  14:24:33 | Winkelbeoordeling :
Leuk... een dagje uit, product kopen of een restaurant op topniveau proeven aan hele mooie prijzen, grote kortingen op verscheidene producten. Ook een hele goede uitleg wat u juist koopt. Kortom ik kijk elke dag of er iets interessants tussen zit dat ik wil kopen.
Pijls Sandra  | 14/02/19  13:34:49 | Winkelbeoordeling :
Heel fijne site Goede ervaring mee Altijd fijn om koopjes te vinden en steeds goedkoop Het is waar voor wat je koopt Altijd vriendelijk en goede service Helpen doen ze waar ze kunnen Ben blij dat ik deze site ken
Naima makhoukhi  | 12/02/19  21:43:00 | Winkelbeoordeling :
ik vindt groupon en betrouwbaar site met hele aantrekkelijke aanbiedingen. Voor elk wat wils. zou zeker vaker hier een koopje komen doen, levering is meestal wel ongeveer de aangegeven tijd...........
Marc Geerits  | 06/02/19  13:00:00 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk bestellen, fijne overzichtelijke aanbiedingen, goede prijzen die concurrentieel zijn ten overstaan van andere aanbieders, goede na-service en online contacten (direct en professioneel). … wat moet je nog meer hebben.
Johnny Pollez  | 03/02/19  17:16:59 | Winkelbeoordeling :
Heel betrouwbare webshop met steeds heel interessante aanbieden aan heel scherpe prijzen. De verwerkings- en verzendingstijd is heel kort, waardoor je niet lang achter je bestelling dient te wachten. Echt een aanrader.
Patricia De Smet  | 30/01/19  12:48:26 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site met leuke aanbiedingen. Duidelijke omschrijving van de goederen en de voorwaarden van de aankoop. Bij problemen kan je contact opnemen met de klantenservice en probeert men de juiste oplossing te zoeken. Goede prijs/kwaliteit.
Amanda Wuyts  | 28/01/19  14:22:29 | Winkelbeoordeling :
Al heel veel nieuwe en goede sevices en retaurants ontdekt via Groupon. Zo kan je op een goedkope manier nieuwe zaken leren ontdekken. Ik ben van plan om in de toekomst vast en zeker nog 'een grouponneke' te kopen.
Jarno Daelemans  | 23/01/19  11:21:38 | Winkelbeoordeling :
Super kwaliteit van producten. Ook de levering & service zijn uitstekend. Verzendkosten zijn relatief laag tegenover sommige andere webshops. En als ik niet tevreden ben dan kan ik mijn geld terug vragen. Supergoeie webshop ;)
Kenny Vandeperre  | 24/12/18  15:29:20 | Winkelbeoordeling :
Één zeer geweldige site waar ik al van alles op gekocht heb waaronder reizen, uitstapjes, gadgets :) het is een zeer betrouwbare site met gegarandeerd de laagste prijs :) ook qua levertijd valt dit nog best mee :)
Willem Hernandez  | 25/12/18  09:26:45 | Winkelbeoordeling :
geweldig. goede prijs/kwaliteit. snelle levering. een aanrader voor iedereen. ik ga dit zeker aan familie en vrienden aanraden. gewoon top. ook de service is super. duodelijke website. ik kom zeker terug.
Rita Van De Casteele  | 12/12/18  09:22:48 | Winkelbeoordeling :
Had per ongeluk een voucher aangevraagd voor een etentje. Heb onmiddellijk een mail gestuurd om te annuleren (herroeping). Diezelfde dag nog werd het betaalde bedrag teruggestort. Zeer veel waardering hiervoor.
Andy Pipelers  | 09/12/18  06:53:26 | Winkelbeoordeling :
elke dag super veel super deals met vaak ook gratis verzending. de keuze is echt imens en vaak echt super veel korting. helaas een paar keer foute bestelling ontvangen maar verder top. klantendienst wel erg behulpzaam
lindsay schapmans  | 25/11/18  23:32:32 | Winkelbeoordeling :
Super. Leuke kortingen te vinden vanalles is er wel wat te vinden. Super blij
Venezua De Naer  | 26/11/18  07:13:22 | Winkelbeoordeling :
veel voordeel maar soms word je aankoop niet zo perfect geleverd !
Ilse Alen  | 18/11/18  13:41:22 | Winkelbeoordeling :
Super toffe site je haald er serieus wat voordelen uit. Ik heb via deze site al vele dingen bezocht en gekocht gehad en het waren super toffe en leuke dingen om te hebben en om te doen.. Ik kan het je alleen maar aanraden
kristof Kempeneers  | 13/11/18  19:54:12 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dir echt geweldig oplossing voor goedkope deels te krijgen echt de max gwn En ook schonen bonus op cashback Snelle betaling en verwerking Kan echt niet beter Echte aanrader Grtzz van Kristof belgium
Kelly Doumen  | 12/11/18  19:44:24 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede en eerlijke prijzen! Wij zijn naar de efteling kunnen gaan, met nog eens een extra kortingscode hebben wij met overnachting een hele leuke trip beleefd. Service in het hotel was heel goed! Wij zullen zeker nog dingen aankopen via groupon.
Allia Elomari  | 11/11/18  23:00:00 | Winkelbeoordeling :
Leuke website met veel keuze en aanbiedingen. met veel variatie. Aanrader voor elk wat wils uit een ruil en gevarieerd aanbod Het zou handig zijn indien er iets meer betaalmogelijkheden zijn, bijv. Paypal/IDEAL... , geen creditcard vereist
Lahecine Aanaji  | 04/11/18  06:05:09 | Winkelbeoordeling :
overzichtelijke website, vlotte betaling, goede en correcte omschrijving van het product op de website, snelle levering
Claudia Goyens  | 24/10/18  14:40:00 | Winkelbeoordeling :
Onlangs een bestelling geplaatst. De bestelling werd snel verwerkt en verzonden. Ondanks dat het bestelde product uit een ander land kwam, had ik het product al na 3 dagen. Zeer snel dus. Weinig geld voor goede producten. Ik beveel het zeker aan!
Saida Bouzidi  | 15/10/18  20:15:28 | Winkelbeoordeling :
Je kunt er speciale dingen vinden. Er is altijd wel iets voor elk. Kijk wel elke dag en snuffel dan rond de voorraad. Ik heb de app gedownload en zo kan ik op elk gewenst moment kijken . Waar en wanneer het me uitkomt.
Miranda Mathijs  | 11/10/18  15:35:22 | Winkelbeoordeling :
Is een site die door vele mensen gewaardeerd en gebruikt door de snelle service en variatie kwa artikelen voor zowel de kleine als grote consumenten / wat ik persoonlijk jammer is da je nu al moet betaald hebben voor da je bestelling wordt verwerkt/verstuurd enz
kevin  | 11/10/18  14:58:55 | Winkelbeoordeling :
Reeds paar bestellingen geplaatst en tot nu toe nog steeds tevreden over groupon in tegenstelling tot wat sommige reviews op internet laten vermoeden. Ik koop hier zeker nog. Het enige minpunt dat ik had is dat ze de bestelling van een koffer gewoon aan de deur hadden geplaatst.
kevin  | 10/10/18  15:48:12 | Winkelbeoordeling :
Reeds paar bestellingen geplaatst en tot nu toe nog steeds tevreden over groupon in tegenstelling tot wat sommige reviews op internet laten vermoeden. Ik koop hier zeker nog. Het enige minpunt dat ik had is dat ze de bestelling van een koffer gewoon aan de deur hadden geplaatst.
Daisy Neef  | 03/10/18  11:49:19 | Winkelbeoordeling :
Superleuke website waar je echt goede deals kan meepakken! Er is voor ieder wat wils, het aanbod is echt enorm uitgebreid. Verder zijn ook de prijzen zeer democratisch, je doet op deze website echt goede deals!
Tim Jacobs  | 25/09/18  19:22:34 | Winkelbeoordeling :
Mooie prijzen op deze site te koop voor sommige artikelen. Echt een aanrader. Er zouden meer sites moeten bestaan als Groupon, dan zou het leven veel goedkoper zijn voor velen. De verzendkosten vallen ook goed mee echt een topsite voor veel surfplezier.
Pasquale Peddoni  | 24/09/18  07:36:40 | Winkelbeoordeling :
Fijne webwinkel Groupon is leuk, gemakkelijk aan uit te komen, gemakkelijke ingericht. Vind het fijn dat je kan betalen na levering, je kan ook betalen in 1 keer en je kan op afbetaling betalen, dus keuze genoeg! Daarom 5 sterren voor deze winkel
sharon bossuyt  | 24/09/18  08:12:47 | Winkelbeoordeling :
Groupon is heel gemakkelijk om nieuwe dingen te ontdekken met mooie kortingen. Echt een aanrader om eens een kijkje te nemen.
Mike Willaert  | 14/09/18  22:50:24 | Winkelbeoordeling :
Zeer goeie site echt een aanrader. Een perfecte site om leuke dingen goedkoop te kopen. Zeer betrouwbaar, veel van mijn vrienden kopen ook vaak en zijn ook tevreden. Snel geleverd, top kwaliteit echt goed.
Evelien Rcp  | 11/09/18  13:58:48 | Winkelbeoordeling :
Alles goed verlopen. Geen problemen. Interessante prijzen. Ik volg Groupon omdat er regelmatig goede koopjes te doen zijn. Nog geen reisjes geboekt maar zal ik binnenkort kort wel eens doen. Een breed aanbod. Leuk shoppen van thuis uit.
Steffi Coninckx  | 06/09/18  02:01:14 | Winkelbeoordeling :
een heel interessante webshop met talloze interessante kortingen en uitstapjes! Zeer belangrijk om de datum goed te controleren, alleen spijtig dat er niet meer keuze is en korter bij mij in de buurt.
charlotte  | 03/09/18  12:45:08 | Winkelbeoordeling :
Er zijn altijd goede deals te vinden op de website. Het verkrijgen van de coupon en het gebruik ervan zijn heel eenvoudig. Er is voor ieder wat wils in allerlei verschillende categorieën en je kan er leuke ideeën opdoen voor cadeautjes.
Kaoutar El Amraoui  | 02/09/18  16:15:41 | Winkelbeoordeling :
Zitten regelmatig leuke deals tussen. Zowel voor uitjes naar bv. pretparken als producten zoals pannensets, batterijen etc. Heb genoten van een goede service toen er wat mis was gegaan bij de betaling. Het enige wat voor mij beter kan, is de levertijd. Tegenwoordig zou dat veel sneller moeten kunnen.
cynthia Van Ongeval  | 23/08/18  21:28:41 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over deze website, aantrekkelijke aanbiedingen, goede service, snelle levering, kwaliteit staat voorop, al verschillende bestellingen gedaan en steeds zeer tevreden, ik zal zeker nog bestellingen plaatsen
Liesbet Roels  | 13/08/18  23:00:36 | Winkelbeoordeling :
I love this...echt altijd goede deals ..echt een aanrader als je van koopjes houdt en je kan speciaal voor jouw eigen regio ook serieuze deals doen bv voor restaurants in jouw buurt...alsook altijd leuke uitjes met korting wie houdt daar niet van
Pascale Willeme  | 11/08/18  14:48:08 | Winkelbeoordeling :
Altijd voordelig kopen met Groupon, superkortingen op tal van producten, reizen, eten, kleding, accessoires en nog veel meer, nog vele kortingsacties boven op de al lage prijzen via de app, goede klantenservice, steeds correct
FRANS MATHIJSSEN  | 11/08/18  14:31:02 | Winkelbeoordeling :
Heb reeds minimaal 50 maal iets besteld via GROU¨PON en op een uitzondering na ben ik daar zeer tevreden over . Steeds levering binnen de opgegeven tijd en producten voldeden bijna altijd aan het geen opgegeven was . Gewoon , erg tevreden dus!
Miep Bug  | 11/08/18  20:34:41 | Winkelbeoordeling :
een vlotte bestelling en afhandeling !! ook de electrische fiets werd vlot afgeleverd en zelfs met een geheel geladen battery , zodat ik er ( na montage die zeer eenvoudig was (geen handleiding hoeven gebruiken) meteen een proefrit mee kon maken .
Charles Polspoel  | 12/08/18  10:05:43 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze en voorstellen aan redelijke prijs. Heel gemakkelijk om te bestellen en betaling in alle veiligheid volgens keuze. Reeds meerdere malen bij deze firma besteld en steeds vlugge levering. Bij problemen word je onmiddellijk geholpen.
Sofie Hugelier  | 11/08/18  20:40:29 | Winkelbeoordeling :
Reeds meerdere malen iets gekocht via de site van Groupon en altijd correct afgehandeld, op tijd geleverd en nog nooit een miskoop gedaan. Heel overzichtelijke site, duidelijke uitleg over het artikel en verzendingsmodaliteiten.
christian van nieuland  | 11/08/18  19:54:15 | Winkelbeoordeling :
op groupon alle dagen de beste deals tegen zeer sterke prijzen zowel eten, drinken , fietsen en nog zoveel meer zeker de moeite om eens te proberen en voor alle artikelen een zeer vlotte en correcte levering.
Emmanuel Sorel  | 11/08/18  17:47:22 | Winkelbeoordeling :
steeds interessante aanbiedingen aan scherpe prijs. Zo leer je iets anders kennen of doen aan een scherpe prijs. Zowel eten als goodies, uitstapjes fun to does. voor je elders, zeker de aanbiedingen eens doorlopen. Echt doen.
Arthur Witsel  | 11/08/18  11:43:12 | Winkelbeoordeling :
hebben steeds goede return gehad, vooral in het begin toen groupon nog specialiseerde in reizen en hotels. Nu is het wat moeilijker zoeken op de website en de keuze is schijnbaar wat minder. We hopen dat dit wat gaat veranderen.
Stef Abts  | 07/08/18  13:33:25 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een Amerikaanse marketingonderneming, die via een internationaal opererende website elke dag een gebruiker in de buurt een aanbod doet. De naam is een portmanteau van de woorden group en coupon.
shelly temmerman  | 14/07/18  21:45:27 | Winkelbeoordeling :
Correcte en betrouwbare afhandeling een van mijn favorite shops, leuke aanbiedingen die zeker en vast de moeite waard zijn om eens naar te kijken ! Super cashback is ook vernieuwend. Voor iedereen een aanbod op maat
Hajar Fakir  | 09/07/18  22:23:00 | Winkelbeoordeling :
zeer handige shop alle dagen nieuw en intressante deals je kan allerlei deals shoppen van toffe kledij, schoenen , accesoires tot handige artikelen die je alledaags kan gebruiken... de levering is ook correct
Sabrina Goos  | 09/07/18  11:44:03 | Winkelbeoordeling :
goede informatie. en juiste afgehandeld . zeer vriendelijk mensen die je een goede duidelijk antwoord voorzien. Zo weet je écht alles voor je een beslissing neemt. zodat je nadien ook geen spijt hebt van je beslissing en gerust kunt zijn.
Harry Vandecasteele  | 09/07/18  08:46:41 | Winkelbeoordeling :
correcte en snelle levering. heel tevreden en blij dat ik Groupon leerde kennen via vrienden. ik kan dit zeker aan iedereen aanbevelen. ik zal in de toekomst zeker en vast blijven gebruik maken van deze site
Tanghe Olivier  | 06/07/18  06:16:13 | Winkelbeoordeling :
Leuke acties altijd eens de moeite waard. Ik zou dit iedereen eens aanraden. Prijs kwaliteit van alle producten zijn top. Af en toe bezoek ik groupon wel eens zelf nog niet veel mee gekocht maar hebben voor ieder wat wils en dat maakt groupon een leuke site.
Tim Somers  | 02/07/18  18:34:53 | Winkelbeoordeling :
Steeds goede deals! Nog nooit een teleurstelling gehad met cadeau’s. Voor groot en klein is wat wils. Regelmatig in het oog houden is de boodschap of zelfs inschrijven. Niet twijfelen gewoon doen.
Kratchana Dekoninck  | 30/06/18  15:46:00 | Winkelbeoordeling :
Mijn beoordelingen over Groupon shopping is dat het snel en gemakkelijk te gebruiken is. Met een vinger op de knop bent u snel op de gewenste pagina. Waar je uiteraard allerlei verschillende producten kunt bekijken en of gebruiken.
Joran De Maesschalck  | 25/06/18  14:04:00 | Winkelbeoordeling :
Een uitschuifbare tafel gekocht en ook 8 stoelen en ze voldoen volledig aan de omschrijving. De stoelen zien er niet alleen goed uit, ze zitten ook heel comfortabel! De levering was ook zeer snel en goed verpakt
Sophie De Cock  | 20/06/18  19:40:57 | Winkelbeoordeling :
Er stonden 2 Armani t shirts in de aanbieding, en bij ieder model werd gesproken over shirts met een s dus meervoud . Krijg ik toch maar 1 shirt geleverd , werd netjes te woord gestaan via de chat en de fout werd ook toegegeven en het was onduidelijk maar nee kreeg geen 2e shirt geleverd. Mag het nu retourneren met alle rompslomp eromheen. Makkelijk voor alle andere die er wel in tuinen......slechte service....
Katleen De Leebeeck  | 19/06/18  12:39:39 | Winkelbeoordeling :
Ik raad iedereen aan om groupon eens te bekijken en zeker niet te aarzelen om te boeken. Daar de verzendkosten soms lastig zijn omdat ze niet samen genomen worden, blijft de service en de prijs nog steeds erg voordelig. Nog nooit last gehad met een aankoop en dus happy
Valerie D.M  | 11/06/18  22:23:37 | Winkelbeoordeling :
Groupon is werkelijk een ontspanning op zich. Met een heerlijk, goede service op vouchers. Zowel voor een avondje uit als voor een daguitstap of iets verrukkelijk nieuw te proeven van gerechtjes of drankjes een echte aanrader! En zelfs nog veel meer dan dat.. Top toch?!
Ann Peeters  | 10/06/18  17:58:19 | Winkelbeoordeling :
Ik neus graag op groupon shopping. Vaak kom je dan leuke en betaalbare aanbiedingen tegen. De wachttijden zijn ook niet super lang. Ik vind het een leuke site, een aanrader. Je vindt er voor ieder wel iets.
Ayten Bostan  | 10/06/18  13:32:28 | Winkelbeoordeling :
Heel leuke aanbiedingen bij Groupon en je krijgt zelfs bij een aankoop geld terug op je account. Een site waar je alles kan vinden. Ben tevreden over Groupon en zou willen aanraden aan iedereen om klant te worden.
Magali D'hont  | 06/06/18  03:04:21 | Winkelbeoordeling :
Super leuke deal kunnen scoren waardoor mijn vriend en ik een absoluut moment van rust en genot hebben kunnen ervaren wat voor beiden de perfecte boost was die we nodig hadden. Vlotte service zonder problemen en te veel gedoe.
sven schelfhout  | 26/05/18  09:28:20 | Winkelbeoordeling :
goede klantendienst, zeer aangenaam van prijs, goede site, gemakkelijk alles te vinden; veel variatie, gemakkelijke site je vind er bijna alles wat je nodig hebt, goede klantendienst, zeer aangenaam van prijs, goede site, gemakkelijk alles te vinden; veel variatie
Tim De Keyzer  | 26/05/18  14:01:01 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een degelijke onlinedienst. Er worden genoeg aanbiedingen geplaatst die voor ieder wat wils zijn. Iedereen kan zijn eigen slag slaan om online iets te voorzien. Groupon levert kwaliteit en dat is duidelijk.
Nelly Demeersman  | 24/05/18  09:37:36 | Winkelbeoordeling :
Op Groupon vind ik geregeld interessante deals, ik koop geregeld restaurant vouchers. Bestelde artikelen worden meestal snel en correct geleverd. De cashbacks daarentegen blijven lang op zich wachten.
Karen De Langhe  | 21/05/18  05:51:43 | Winkelbeoordeling :
op groupon kan je superkoopjes tegen een veel lagere prijs dan dat het product normaal gezien kost in de winkel of elders online. zeer uitgebreid aanbod dus keuze in overvloed het enige nadeel vind ik persoonlijk dat je soms best lang op je gekochte goederen moet wachten
Stephanie Holsteens  | 10/05/18  17:05:33 | Winkelbeoordeling :
Mooie aanbiedingen en alles verloopt zeer goed. nog nooit een negatieve ervaring gehad en de prijzen zijn uitstekend. ik raad iedereen aan om lid te worden van groupon. uitstekend... super....
Mandy Smeets  | 09/05/18  15:48:39 | Winkelbeoordeling :
Heb al vaak via Groupon een bon gekocht, zeer tevreden over. vaak leuke aanbiedingen en mooie kortingen. als je er vaker op koopt sturen ze soms nog een extra kortingscode mee en dat is altijd leuk meegenomen
Bob Soomers  | 03/05/18  11:53:07 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig -20% korting hij groupon, om nog goedkoper van het leven te genieten bij het bestellen van een lekker etentje of een weekendje weg met de familie of naar een pretpark gaan met de kleinkinderen
Katiuska  | 30/04/18  10:09:39 | Winkelbeoordeling :
Het is een heel goede plaats om online te kopen en gemakkelijk. Super goede aanbiedingen, vooral die van restaurantjes. Ik heb al veel keren anbiedingen gekocht en ik en mijn vrienden zijn heel blij mee.
Gunther Borrenberghs  | 24/04/18  03:35:49 | Winkelbeoordeling :
GOED IDEE VOOR GROEPS AANKOOP VOORWARDE EN PRIJS HEEL INTERSANT GEMAKKELIJK INSCHRIJVING VLUGGE BEDIENIG VOORDELIG GEBRUIKS VRIENDELIJK
Yasmine Vandevoort  | 23/04/18  11:58:30 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop kan ik zeker iedereen aanraden. Alles perfect in orde en een schitterende leveringstermijn.. Hier gaan ze me zeker en vast nog vaak terugvinden! zeker de moeite om eens te bezoeken en misschien wel leuke koopjes te doen! Het proberen waard!!
Anne-Hélène Tihon  | 18/04/18  01:28:41 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een zeer aangename website, waarop je zeer verschillende aanbiedingen kunt terugvinden. De deals die ze ook aanbieden zijn zeer voordelig en vind je ook nergens anders terug ! Groupon is zeker een aanrader als je van de beste deals wilt genieten!!
natascha melkert  | 01/04/18  10:41:42 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een tijd geleden, scheermesjes gekocht van gilette fusion. Ze zijn zoals je ze in de winkel kunt kopen, juist hetzelfde, maar bij groupon veel goedkoper. Ook heb ik rond kerstmis een tv-kast gekocht, en deze ziet er werkelijk goed uit. Dus ik koop in de toekomst nog veel bij groupon.
Bert Verlinden  | 02/04/18  11:42:24 | Winkelbeoordeling :
Goede website,veel aanbiedingen aan interessante prijzen,heb in het verleden al verschillende keren gebruikt gemaakt van hun diensten en steeds was het dik in orde.Ik raad deze site zeker aan want het is echt de moeite.
Phamornrat Khanla  | 24/03/18  16:57:49 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke site voor ongelofelijke deals. Hier vindt je een uitgebreide gamma voor hem en haar. Van kleding, make-up, huishoudtoestellen, cosmetica, dineren, luxe goederen tot wellness. De prijs klasse valt heel goed mee. Ze houden je steeds op de hoogte via mail en app. Zijn klantvriendelijk en goede levering aan huis. Een tevreden klant
Taylor Geessels  | 21/03/18  17:34:00 | Winkelbeoordeling :
Je kunt er vanalles kopen vakanties, producten en zelf iphone's echt een super winkel! en de leveringstijd staat er ook altijd bij! echt een winkel naar men hart. En is ook vooral leuk voor als je nog een goed cadeautje zoekt voor iemand, en ook je kan kijken voor dicht of ver van u omgeving en ook keuze uit maten en niet zo TU! En ook keuze uit verschillende welnessen en er zit zeker en vast iets bij voor kinderen ook. En ge kunt u bewijs ook gewoon afprinten, ook de datums wanneer dat je ze kunt gebruiken staan er bij (bv als je gaat gaan eten)!
Anneke Ramaekers  | 20/03/18  11:28:03 | Winkelbeoordeling :
deals gekocht maar ook miskopen. voorbeeld een fotoboek waarvan het software niet ging. klantendienst meermaals gecontacteerd maar nooit antwoord gehad of geld terug gekregen. groupon zou hun verkopers nauwkeuriger moeten controleren
MagalySandy VermeulenVandewalle  | 10/03/18  05:47:55 | Winkelbeoordeling :
zeer goede site top ! snelle levering ,en producten zeer goed beschermd tijdens transport, en aan goede prijs , is zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets leuks en het snel in huis wil hebben ! topper
Wendy Kennes  | 09/03/18  10:05:47 | Winkelbeoordeling :
super leuke aanbiedingen, afgestemd op je eigen voorkeuren. reeds meerdere malen gebruik van gemaakt en altijd super goed meegevallen. ook als je iets besteld bij één van hun leden word dit correct afgehandeld.
Heugebaert Thibaut  | 05/03/18  18:20:54 | Winkelbeoordeling :
super tevreden ! heel goedkope deals via de groupon's ! geen dure verzendkosten. Je krijgt een prima service en het duurt echt niet lang vooraleer je de cashback terug krijgt. echt top! zeker een aanrader !
Kevin Jacobs  | 26/02/18  20:16:04 | Winkelbeoordeling :
-Al een paar aankopen gedaan, deze waren goed aangekomen zoals ze zeiden. zeer content van. - 1 keer sweater besteld, nooit niet aangekomen. had een mail gestuurd daarvoor ze gingen dat direct terugstorten. We zijn ondertussen 1,5 jaar later en nog steeds geen geld op de rekening gekomen.
Krickx Anouschka  | 23/02/18  13:45:15 | Winkelbeoordeling :
heel interessant super promoties vooral voor de restaurants en vakanties indien problemen de klantendienst is zeer hulpvaardig. nog nooit teleurgesteld niet tevreden geld terug ik raad groupon aan iedereen aan
Sam Hannes  | 20/02/18  14:01:55 | Winkelbeoordeling :
Refurbished* Sony Dual Shock 4-controller - zwart gekocht voor een knalprijs!! ongelooflijk maar waar, overal 2-3 keer zo duur gewoon terwijl een kras niets doet aan de werking.
Cindy Covents  | 18/02/18  15:37:25 | Winkelbeoordeling :
Groupon op zich is wel in orde Enkel opletten is niet altijd goedkoper dan de winkel. Cashback krijg je er niet op dus hoef je niet via deze weg te bestellen waarom de er dan tussen staan is mij niet duidelijk
Carolien Valkenburg  | 13/02/18  08:51:46 | Winkelbeoordeling :
Sommige producten zijn niet zoals ze werkelijk zijn afgebeeld en hebben een slechte kwaliteit! ook de prijs kwaliteit ten opzichte van het product klopt niet alijd. De producten met een werkelijk merk zijn wel goed en doen aan de norm en hebben een voordelige prijs.
Patrick Vanacken  | 08/02/18  16:40:28 | Winkelbeoordeling :
Er is veel reclame rondom deze website, dus ik zou zeggen het zal wel goed zitten. Mijn vader heeft hem ingeschreven en ik denk wel dat hij elke dag een e-mail krijgt, hij bezoekt de website regelmatig en voor een bejaarde man is het wel goed mogelijk bij de bediening van de website
Annick Vingerhoets  | 03/02/18  00:53:51 | Winkelbeoordeling :
Fun en interessant, altijd wel een aanbieding te vinden, leuke site, geeft doorgaans snel antwoord op je vragen en snelle levering, ik heb nog geen problemen ondervonden met deze site dus voor mij een top site
Bob peeters  | 02/02/18  02:04:25 | Winkelbeoordeling :
Al enkele fantastische deals gesloten hier bij groupon. We gaan al eens meer en uitgebreider uit eten, sedert ik me hier inschreef, ontdekken nieuwe restaurantjes in de buurt, heel voordelig en is nog geen enkele keer tegengevallen. Je wordt onthaald als een koning.
Jeroen Verheye  | 30/01/18  12:54:57 | Winkelbeoordeling :
Reeds verscheidene heel mooie deals gevonden. Was vooraf wat sceptisch. Leek me iets te mooi om waar te zijn. Maar perfect verloop van iedere transactie. Nog geen enkele keer teleurgesteld geweest. Aanrader.
Pepita Justme  | 27/01/18  18:05:24 | Winkelbeoordeling :
een zeer leuke site met geweldige kortingen maar vond dat er meer moest opstaan dan zou het nog geweldiger zijn. misschien als lzerr mensen mee doen bij het site groupon shopv maat alvast doe ik verder
Nathalie Maes  | 22/01/18  17:40:05 | Winkelbeoordeling :
Ik krijg dagelijks mails van Groupon en af en toe staan er toch wel passende aanbiedingen in voor mij. Ik heb reeds een aantal keer geprofiteerd van aanbiedingen, bestellen en wachten ofwel op de levering ofwel via je mailbox een voucher ontvangen. Ik ben relatief tevreden.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 1,50% CASHCOINS HEMA
visit register click click