ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Dekbed-Discounter Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Dekbed-Discounter

Korting bij Dekbed-discounter op dekbedovertrekken, dekbedden, kussens en hoeslakens

Dekbed-discounter is gespecialiseerd in bedartikelen met een hoge kwaliteit. Denk hierbij aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekens en kussens en nog veel meer.

Dekbed-Discounter Beoordelingen

Maggy Delen  | 31/08/19  23:16:05 | Winkelbeoordeling :
In deze webshop vind ik steeds nieuwe en zeer stijlvolle artikelen,uniek in zijn aanbod.De leveringsservice gaat steeds zeer correct met een nauwkeurige track en trace. Qua prijzen zit Dekbed nl ook zeer interessant.Stevige aanrader!
Conny Meirsman  | 08/07/19  09:24:43 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit! Niet duur. Regelmatig acties’ Had een dekbed ontvangen met een foutje in. Er werden direct maatregelen getroffen en een ander verstuurd zonder problemen. Zeer tevreden!!! Blijf zekers klant.
David Ghys  | 28/05/19  20:52:28 | Winkelbeoordeling :
De grootste webwinkel in beddengoed van de Benelux. Zij bieden de scherpste prijs voor al jouw dekbedovertrekken, dekbedden, kussens, hoeslakens, boxsprings en al jouw andere beddengoed. Zeker een kijkje waard
Vicky Kessels  | 12/04/19  13:23:42 | Winkelbeoordeling :
Ik kocht er al mijn dekbedovertrekken en kussens. Ook hebben ze dikwijls fantastische promoties. En tijd geleden kreeg ik bij een dekbedovertrek twee gratis fleece dekens en onlangs kreeg je een gratis dekbed bij elke bestelling. Alles is van zeer goede kwaliteit en supersnel geleverd.
Kristine Van Den Eeckhout  | 08/04/19  12:34:21 | Winkelbeoordeling :
Bij dekbed-Discounter vind ik altijd toffe dekbedovertrekken. Een enorme keuze, goede kwaliteit en een degelijke prijs. De website is zeer overzichtelijk en de leveringen gebeuren vlug en correct. Een aanrader !
Sara Neven  | 02/04/19  05:09:44 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke webshop met heel veel kruze tegen een zeer goede prijs. Zeer snelle levering altijd met een zeer goede klantenservice. Voor ieder wat wils: dekbedden, onderlakens, extra dekens, kussens, donsdekens ...
Ina Schoepen  | 10/03/19  23:00:34 | Winkelbeoordeling :
Steeds verassend nieuw ,de Dekbed Discounter! Ik vind er steeds geweldige prijs/kwaliteit aanbiedingen en de eigen stijl spreekt me sterk aan Qua levering zijn ze zeer stipt en de ze ding is prima opvolgbaar Een echte aanrader!
Rani Vergauwen  | 10/03/19  09:16:09 | Winkelbeoordeling :
Deze website is enorm makkelijk en handig te gebruiken, je hebt een duidelijk ingedeeld overzicht + bovendien hebben ze veel leuke aanbieding en een enorm aanbod aan beddenlakens, kwaliteit is ook zeer goed.
viviane van oosterwijck  | 29/01/19  18:28:08 | Winkelbeoordeling :
Besteld voor 23u morgen geleverd.super toch. Nu reeds 2x besteld de dag er na kunnen genieten van lekker warm en ligt 4 seizoens dekbed. Dan ook een keer dekbedovertrekken besteld voor de dochter. Zij was er ook al te blij mee. Dank u voor de goede prijs kwaliteit.
Vancoillie KRISTOF  | 26/12/18  17:15:12 | Winkelbeoordeling :
hallo zeer goede shop met tal van keue aan debedden en benodigdheden voor de slaapkamer aan betaalbare prijzen en zeer goede service zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen.gegarandeert vind je je er je goesting groetjes
Annie Van Braeckel  | 19/12/18  11:10:39 | Winkelbeoordeling :
Ik bestelde volgens het aanbod 1 kopen = 2 gratis. De bestelling werd heel correct en snel uitgevoerd ! De actie lokte de aankoop uit maar ikzelf vind de kwaliteit van de dekbedovertrekken niet zo goed. Het materiaal is dunner dan wat ik verwacht heb. Ik zal dus niet meer kopen bij deze webwinkel.
Daisy Neef  | 28/11/18  09:48:58 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden van de service van deze website! Je kan er alles gemakkelijk terugvinden en de structuur is heel duidelijk! De prijzen zijn ook zeer democratisch. Zeker de moeite waard dus om eens een kijkje te nemen!
Leen De Vilder  | 26/11/18  14:31:19 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling is uitgepakt : één groot feest ! De kwaliteit is gewoon luxe en mijn kinderen zullen blij zijn met hun kerstgeschenk ! Dit is voor herhaling vatbaar ! Voor de nieuwjaarsgeschenken zoek ik opnieuw op deze site !
Lien Dhollander  | 24/10/18  15:42:47 | Winkelbeoordeling :
Heel uitgebreid assortiment aan beddengoed en tegen een correcte prijs. Ze hebben alle verschillende maten en de kwaliteit is er goed. Hele handige en toegankelijke website met assistentie indien nodig.
Marc Gijsels  | 29/09/18  10:53:08 | Winkelbeoordeling :
Voor al uw dekbedovertrekken, dekbedden, kussens en hoeslakens moet je bij dekbed-discounter zijn en dit aan de scherpste prijs. deze heeft een uitstekende service en is lekker snel en zeker op tijd geleverd.
Freddy De Vroe  | 17/09/18  15:02:52 | Winkelbeoordeling :
Heb reeds verscheidene keren, iets gekocht op Dekbed-Discounter, en qua prijs/kwaliteit, valt dit mee. Daarom raad ik iedereen aan om het eens te proberen. Een zeer snelle levering. zelf heb ik nog niets gekocht met cashback, maar gewoon besteld op de site!
Amie0069 anthonis  | 08/09/18  09:26:45 | Winkelbeoordeling :
Mooie website met goede acties (3 halen 1 betalen) en goede ideeën om mijn woonkamer in het najaar een nieuwe touch te geven, bijvoorbeeld met een tafellamp of een kubus met kaarsjes. Altijd met 14 dagen bedenktijd en betaling achteraf.
Jurgen  | 23/08/18  15:11:12 | Winkelbeoordeling :
dekbed discounter .com is een leuke web site om bedgerief te vinden, veel keuzemogelijkheden en een vlotte mogelijkeheid tot betalen. prijzen liggen in lijn met andere web winkels en gewone winkels.
Annelies Aurori  | 09/08/18  03:56:28 | Winkelbeoordeling :
Bij mijn eerste bestelling (30€) een gratis zomerdekbed gekregen ter waarde van 140€! Bij mijn tweede bestelling (36€) 2gratis anti stress kussens gekregen ter waarde van 80€. Snelle levering en mooie dekbedden aan lage prijzen! Een aanrader dus.
Patricia De Smet  | 27/02/18  23:43:46 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen en snelle verzend service. Prima kwaliteit van de goederen en grote keuze in stijlen en kleuren. Makkelijke en overzichtelijke site. Regelmatig supervoordelige promoties zoals een gratis donsdeken bij aankoop van een set lakens.
Anita Van osselaer  | 29/04/16  13:01:57 | Winkelbeoordeling :
super kwaliteit bij dekbed discounter zeer snelle levering mogelijk aan huis, bestelling kan je online opvolgen, makkelijke betaling via oa pay pall, veel keuze in overtrekken, klassevolle kussens, dekbedeen, lakens, een aanrader
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click