ONTVANG 1,25% CASHCOINS ONTVANG 1,25% CASHCOINS

Corona Direct Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Corona Direct

Sluit met korting online jouw verzekering af bij Corona Direct

Corona Direct is een van de belangrijkste online verzekeraars in Belgie. Je kunt bij Corona Direct verschillende verzekeringen afsluiten voor: auto, woning, uitvaart, familie, hospitalisatie, honden en pechbijstand. Je hoeft niet langer naar een makelaar te stappen, bij Corona Direct kun je rechtstreeks met verzekeringen en eventuele schadedossiers komen. Met de meer dan 80 jaar ervaring van Corona Direct, hebben zij veel ervaring die zij graag met jou delen.

Corona Direct Beoordelingen

Stefano Mougros  | 26/08/19  20:36:52 | Winkelbeoordeling :
Is een heel goede verzekeraar, ik heb alleen goede ervaringen met deze verzekeraar. Is ook de goedkoopste. Snelle service en een goede klantendienst. Als er problemen zijn contacteren ze u direct en zorgen voor een snelle oplossing wat hun uniek maakt.
Alfons A. de Muelenaere  | 13/06/19  17:00:31 | Winkelbeoordeling :
Als nieuwe klant ben ik zeer gelukkig met de nieuwe aansluiting bij Corona Direct. Een maatschappij naar de top en niet meer weg te denken. Mijn bank betaald iedere maand en ik moet aan niets denken. Dankjewel Corona Direct.
Maggy Delen  | 22/03/19  10:00:56 | Winkelbeoordeling :
Corona ,de voordeligste en betrouwbaarste makelaar! Op eigen behoeftes van de klant afgestemd,beter kan het echt niet Ik raad deze aan elkeen aan,ook aan degenen die nog steeds teveel betalen De beste!
gael m  | 01/01/19  06:55:23 | Winkelbeoordeling :
Bij corona is er zeer vriendelijke service zowel telefoinsch als op de chat , goedkoopste van het land, kan betaald worden per km, zeer efficient. Hun site is zeer duidelijk, direct ter plaatse bij ongeval, 24/7 bereikbaar ,
Daisy Neef  | 21/11/18  07:39:57 | Winkelbeoordeling :
Super geode en leuke website, je kan er alles snel en gemakkelijk terugvinden! Als je naar iets op zoek bent binnen deze sector, zal je het op deze website zeker terugvinden. Kortom neem dus zeker eens een kijkje!
Mario Ras  | 02/11/18  18:01:03 | Winkelbeoordeling :
Goedkopere verzekering met redelijk vlot contact om klanten aan te trekken, tot er echt iets gebeurt en een geschil aangevochten dient te worden. Persoonlijk afgewimpeld door meerdere medewerkers. Jammer maar helaas heeft dit mijn winst in de jaren tenietgedaan.
Rita Swijsen  | 30/08/18  17:03:22 | Winkelbeoordeling :
Hier heb je tenminste nog een betaalbare verzekering voor je auto, brand enz... Ook de kilometerverzekering is heel interessant . Je betaalt enkel en alleen voor wat je gebruikt. Ik heb al heel wat bespaard dankzij Corona. Heel vriendelijk ook altijd aan de telefoon en ze zijn van hun woord.
Danny Bellemans  | 11/08/18  15:56:16 | Winkelbeoordeling :
Deze maatschappij heeft er alles aan gedaan omdat ik toch nog zou vergoed worden voor een ongeval in Frankrijk waarbij de tegenpartij niet verzekerd was. Ik heb geen enkele reden om van maatschappij te veranderen
Martin Claessens  | 11/08/18  12:11:07 | Winkelbeoordeling :
Prijs aan de hand van het aantal gereden km/jaar is een stuk eerlijker. Goed dus ! De vereiste documenten zijn duidelijk en worden netjes op tijd toegestuurd. Vragen om informatie per telefoon verliepen ook vlot. Het prijsverschil met mijn vorige verzekeraar is groot.
Marc Gijsels  | 22/05/18  16:33:04 | Winkelbeoordeling :
Corona Direct is de enige maatschappij in België die uw autoverzekering laat betalen in functie van de werkelijk afgelegde kilometers, voor wie minder dan 25.000 km/jaar rijdt rijdt voordelig met Corona Direct.
sabine begine  | 02/02/18  14:23:19 | Winkelbeoordeling :
super snelle service, de documenten lagen de dag erna al in mijn birevenbus.. via email was er vlot verkeer. met persoonlijke opvolging van de gevraagde informatie. angepaste voorbeelden , verschillende offertes werden uitgewerkt. steeds heel vriendelijk onthaald geweest
Jurgen Destryker  | 03/04/17  15:27:50 | Winkelbeoordeling :
op basis van de radio reclame toch eens gaan kijken op de site van corona direct voor een autoverzekering voor de tweede wagen. en inderdaad deze was toch een 60euro goedkoper dan bij de huidige verzekeraar. overstap verliep heel vlot.
peggy  | 12/03/17  08:46:59 | Winkelbeoordeling :
corona heb ik ontdekt via de radio reclame ik heb direct contact opgenomen en ze waren heel vriendelijk en hebben me een correcte uitleg gegeven over de kilometerverzekering. ondertussen heb ik ook al mijn familiale verzekering gezet en ben super tevreden
Ghys David  | 09/03/17  09:20:01 | Winkelbeoordeling :
Als directe verzekeraar werkt Corona Direct vanuit één centraal kantoor. Zo besparen we op onnodige kosten en krijg je een goedkopere verzekeringspremie dan bij andere verzekeraars. zeker een kijkje gaan nemen op de website van deze onderneming.
Dimitri  | 03/03/17  01:12:28 | Winkelbeoordeling :
goed veel keuze en ruim uit elkaar gesorteerd zo zouden er vele meer moeten zijn maakt het shoppen alleen maar leuker en aangenamer
MARIA OOSTVOGELS  | 08/02/17  03:22:59 | Winkelbeoordeling :
goed en duidelijk overzichtelijke website waar je prijzen van autoverzekeringen kan vergelijken; voor mensen die weinig kilometers rijden is dit zeker een van de beste en goedkoopste verzekering; eenvoudig af te sluiten en zeer correct
Johan Vanheukelom  | 02/02/17  08:52:51 | Winkelbeoordeling :
zeer goede service, had niet zo lang geleden een ongeval, na telefonisch contact opname werd mijn gehele dossier vrij snel afgehandeld, zonder bijkomende problemen zodat ik terug zonder problemen de baan op kon
Dennis Van Berghen  | 12/01/17  14:53:06 | Winkelbeoordeling :
Corona Direct is gekend als een goede verzekeraar betref prijs en kwaliteit. Voor mensen die maar korte trajecten maken met hun wagen kunnen goedkoper van af zijn want ze kunnen daar een kilometerverzekering afsluiten
Alinda Thelosen  | 11/12/16  21:28:13 | Winkelbeoordeling :
de site is overzichtelijk en zeer duidelijk.je vindt je weg snel en makkelijk. ook het vergelijken van de verschillende mogelijkheden is geen probleem.je heb snel de voor jou geschikte formule voor een verzekering gevonden. zeker een aanrader.
Ann Degryse  | 02/12/16  07:28:07 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk, uitleg goed terug te vinden over de verschillende verzekeringen, mensen kunnen onmiddellijk een simulatie doen, bieden ook een uitvaartverzekering aan nu en dit is wel interessant. Per tak goeden onderverdeeld.
Marya Astakhova  | 23/11/16  19:08:06 | Winkelbeoordeling :
Corona verzekering is zeer interessant vooral voor mensen die zeer weinig kilometers doen. Aanzienlijk goedkoper en ook voor jongere bestuurders. Komen snel tussen bij grote en ook kleine ongevallen met weinig schade.
nora debre  | 27/10/16  12:33:12 | Winkelbeoordeling :
dit is een leuke webshop , we zijn er al jaren klant en het is nog altijd even fantastisch, men geeft onmiddellijk feedback en er is een heleboel keuze, is het niet goed dan mag het gratis geretourneerd worden
Kristine Van Den Eeckhout  | 24/10/16  09:45:50 | Winkelbeoordeling :
Waarom nog dure verzekeringen betalen via een makelaar of agent als je je verzekeringen kan onderschrijven rechtstreeks bij Corona Direct ? Je kan er terecht voor auto-, brand-, hospitalisatie-, uitvaartverzekeringen evenals voor familiale en pechverhelping.
Filip Anthonis  | 07/09/16  20:03:54 | Winkelbeoordeling :
Al even vlot en zeer toegankelijk net als voorgesteld in alle reclameboodschappen kun je op de site van Corona direct rondkijken en de geknipte verzekering voor jou uitzoeken. Leerrijkend en interessant.
Miep Bug  | 29/08/16  12:51:17 | Winkelbeoordeling :
een vriendelijk bedrijf met een vlotte klantenservice , die met een "normaal" tel bereikbaar is en zich niet " verstopt" achter betaalnummers. Ook emails worden meest dezelfde dag nog beantwoord en dat niet door een antwoord automaat die later antwoord belooft. Miep
Stef Abts  | 19/08/16  11:57:33 | Winkelbeoordeling :
Zich profilerende verzekeringsmaatschappij : ze lopen vooralin de kijker met hun autoverzekering voor minder dan 15000 km per jaar. Transparante website met scherpe prijzen. Vlotte administratieve regeling + geen verrassingen.
Louise Donckers  | 10/07/16  11:09:06 | Winkelbeoordeling :
Momenteel heb ik een andere verzekering, maar zodra het mogelijk is ga ik terug naaar Corona, die ik de beste en de goedkoopste verzering vindt Indien iemand daar een ander oordeel over heeft, mag die dat laten weten !
Gene Clarys  | 10/07/16  14:29:19 | Winkelbeoordeling :
die kilometer verzekering is niet te evenaren ben reeds jaren klant en premie verlaagd jaar na jaar ligt natuurlijk ook deels aan rijgedrag maar kom is toch jaarlijks meegenomen dat je niet meer moet betalen
h. Simons  | 21/06/16  17:41:46 | Winkelbeoordeling :
Een offerte-aanvraag doen voor een autoverzekering via Corona Direct is erg eenvoudig. Na het invullen van een formulier ontvang je via mail onmiddellijk de berekening. De verzekering zelf is voordelig. Toch blijft het goed om al de kleine lettertjes te lezen.
Heidi Simons  | 21/06/16  17:44:06 | Winkelbeoordeling :
Een offerte-aanvraag doen voor een autoverzekering via Corona Direct is erg eenvoudig. Na het invullen van een formulier ontvang je via mail onmiddellijk de berekening. De verzekering zelf is voordelig. Toch blijft het goed om al de kleine lettertjes te lezen.
Ha mj Simons  | 21/06/16  17:46:24 | Winkelbeoordeling :
Een offerte-aanvraag doen voor een autoverzekering via Corona Direct is erg eenvoudig. Na het invullen van een formulier ontvang je via mail onmiddellijk de berekening. De verzekering zelf is voordelig. Toch blijft het goed om al de kleine lettertjes te lezen.
Tomala Stefanie  | 20/06/16  10:13:43 | Winkelbeoordeling :
Zaterdag een wagen in stock gekocht, donderdagavond de papieren tot inschrijving ontvangen van de garage en vrijdag namiddag reeds nummerplaat en voorlopige groene kaart ontvangen. Wij zijn zeer tevreden over de snelle service.
tamara antheunis  | 19/06/16  12:35:47 | Winkelbeoordeling :
wij zijn heel tevreden over de diensten van corona direct, alles is altijd prima in orde en van zeer goede kwaliteit, en men is er altijd vriendelijk en bediening is ook in orde, prima service wij blijven klant
Fabrizio Anto  | 22/05/16  23:48:29 | Winkelbeoordeling :
Soms is het echt de moeite om de verzekeringen met mekaar te vergelijken. En voor mensen zoals ik die weinig kilometers rijden is Corona Direct toch een oplossing! De 2 voordelen die ik eigenlijk goed vind zijn verzekerd zijn per kilometer en 24 op 24 uur bereikbaarheid bij schade!!!
Voornaam Achternaam  | 20/05/16  13:15:02 | Winkelbeoordeling :
De site van Corona Direct is duidelijk opgesteld. Corone Direct heeft aantrekkelijke argumenten. Corone direct heeft een brede gamma aan verzekeringen mogelijkheid. Het inloggen aan de site is snel en gemakkelijk.
Bernard Noppe  | 14/05/16  15:47:34 | Winkelbeoordeling :
Hallo, al veel reclame gekregen van Corona direct maar nog niet op een aanbod in gegaan alhoewel het misschien zou voordelig zijn als men 10000km maar rijdt zou corona wel misschien de goedkoopste zijn.
Pascal Lamot  | 13/05/16  09:38:47 | Winkelbeoordeling :
Top webshop, het uitgebreide assortiment en de uitstekende service maken dit tot een shop waar ik klant bij ben. goede prijzen. als je vragen hebt krijg je al heel snel een antwoord. goede klantendienst
Lien Dhollander  | 12/05/16  08:42:11 | Winkelbeoordeling :
Niemand betaald graag te veel of voor dingen die je niet gebruikt. Een auto kost sowieso al veel dus als je kan besparen op verzekering zonder dat je garantie en service wegvallen moet je dit zeker doen! Corona direct biedt excellente service en verschillende formules.
Cathy Debusscher  | 09/05/16  20:04:12 | Winkelbeoordeling :
De reclamespotjes van corona direct blijven hangen. Het luidt dat wanneer je minder dan 20000 kilometer per jaar rijdt, je beter af bent met een corona direct verzekering. Het is mij niet duidelijk hoe hun tarieven liggen als je (net) boven die aantal kilometers zit
Daan Cleeren  | 30/07/15  07:32:20 | Winkelbeoordeling :
Corona Direct is een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
Vincent Lahousse  | 25/07/15  16:32:28 | Winkelbeoordeling :
Aangename website, zeer duidelijk. Ook de module om zelf te berekenen geeft heel wat duidelijkheid om een beslissing te nemen. Voor mij persoonlijk geen voordeel mee te behalen, maar ik denk dat voor velen dat wel kan zijn. Zeker een aanrader om te bezoeken.
Ernest Khatchatourian  | 17/05/15  13:52:37 | Winkelbeoordeling :
Corona Direct bestaat al meer dan 80 jaar. In 1974 waren zij de allereerste directe verzekeraar in België. Al die ervaring delen zij graag met hun klanten. Corona Direct is een directe verzekeraar. Je kunt dus rustig alles regelen van bij je thuis: via internet of per telefoon
Xavier Ots  | 27/04/15  11:03:16 | Winkelbeoordeling :
Ongetwijfeld de beste verzekeringen voor de laagste prijs!! Vooral als je kijkt naar de verzekering per kilometer heeft Corona Direct de beste aanbiedingen van de markt. Daarom, bezoek de website en schakel over op hun verzekeringen.
Petra Lonneville  | 01/04/15  11:36:08 | Winkelbeoordeling :
al die reclame over geld lenen vind ik heel vervelend,niet voor mezelf maar voor de mensen die het doen en dan met torenhog rente terug moeten betalen,vaak raken ze hierdoor in de problemen,maar voor iemand die het kan terug betalen is het heel gemakkelijk.
Danny Guisson  | 24/12/14  18:03:25 | Winkelbeoordeling :
Direct verzekeren, zonder makelaar die er zijn procentje afsnoept, je moet sowieso zo goed als alles zelf doen. Geen getreuzel, direct contact en snelle hulp, ultra lage prijzen , plus nog extra korting als je weinig kilometers rijdt, een heel sterk aanbod !!
Willy Depauw  | 10/11/14  18:15:01 | Winkelbeoordeling :
een site met knappe offers,waar je veel kunt besparen op uw autoverzekering,zeker de moeite om een gratis offerte in te vullen op de site en je ziet direct hoeveel je bespaart = aanrader is de kilometervergoeding
Eddy Vinck  | 25/05/14  13:28:31 | Winkelbeoordeling :
Een op en top goede keuze wat betreft vezekeringen. Voor mijn wagen betaal ik per kilometer en bespaar zo maar liefst 450€ per jaar. Bij een andere verzekering zou me dat 900€ gekost hebben, nu betaal ik maar 450€ voor dezelfde dekking
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,50% CashCoins
15% kerstkorting op bijna alles bij HEMA
Code:SANTA
ONTVANG 1,25% CASHCOINS ONTVANG 1,25% CASHCOINS
visit register click click