ONTVANG 1,44% CASHCOINS Torfs
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Conrad Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Conrad

Koop met korting je elektronica en gereedschap bij Conrad!

Met een assortiment van ruim 100.000 verschillende artikelen is Conrad één van de grootste aanbieders van elektronische producten in Europa. Ze verkopen accu's & laders, TV en video apparatuur, computers, GSM's & telefoons, maar ook auto-apparatuur en toebehoren, gereedschap en van alles voor in huis en in de tuin. Het assortiment is ruim; van elektronica voor op kantoor, in de huiskamer, in de auto en buiten de deur tot componenten en bouwpakketten.

Conrad Beoordelingen

Sveta  | 13/07/19  02:21:13 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een overzichtelijke en vlot navigeerbare website. Een enorm assortiment aan eigenlijk altijd prima kwaliteit elektronica producten. Tot nu toe is alles altijd goed en naar wens verlopen. Top!
Ivo De Peuter  | 28/11/18  05:32:52 | Winkelbeoordeling :
een goede winkel waar de elektrische ondërdelen duidelijk beschreven staan. prijs qualitijd zijn correct.
Kristine Van Den Eeckhout  | 15/01/18  09:38:24 | Winkelbeoordeling :
Bij Conrad vind je een enorm aanbod van apparatuur (computer, TV, auto, tuin, huishoud enz.). De bestellingen zijn altijd al correct geleverd. Via track & trace zie je wanneer je bestelling zal geleverd worden. Ben altijd al tevreden geweest.
Simons  | 29/01/17  17:46:02 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een overzichtelijke en vlot navigeerbare website met een meer dan ruim aanbod. De prijzen zijn goed, het blijft gewoon uitkijken, nu eens vind je hier de scherpste prijs, dan weer elders. Bestelling is vlot te plaatsen, een track & trace link wordt voorzien, levering gaat vlot.
Simons  | 29/01/17  17:48:15 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een overzichtelijke en vlot navigeerbare website met een meer dan ruim aanbod. De prijzen zijn goed, het blijft gewoon uitkijken, nu eens vind je hier de scherpste prijs, dan weer elders. Bestelling is vlot te plaatsen, een track & trace link wordt voorzien, levering gaat vlot.
Simons  | 29/01/17  17:51:10 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een overzichtelijke en vlot navigeerbare website met een meer dan ruim aanbod. De prijzen zijn goed, het blijft gewoon uitkijken, nu eens vind je hier de scherpste prijs, dan weer elders. Bestelling is vlot te plaatsen, een track & trace link wordt voorzien, levering gaat vlot.
Enzo Ferrari  | 31/01/16  18:41:17 | Winkelbeoordeling :
Reeds enkele malen besteld bij Conrad. Steeds is er geleverd wat er besteld was, en dit met een korte leveringstermijn. Altijd is alles correct verlopen. Betaling kan snel en gemakkelijk via bancontact, wat een zeer groot pluspunt is.
Solange Coppens  | 14/07/14  17:17:54 | Winkelbeoordeling :
Super goede site, heel overzichtelijk. Zeer betrouwbaar en nooit problemen mee gehad. Vind ik een echte aanrader. Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Alles verloopt naar wens, Conrad is echt top!
Bernard Noppe  | 12/04/14  18:12:42 | Winkelbeoordeling :
Reeds meermaals iets besteld bij Conrad en altijd een snelle levering , in de toekomst zal ik zeker terug iets bestellen groot of klein het wordt aan huis geleverd, men kan met visa overschrijven en onmiddellijk krijg men een mail dat het verstuurt wordt
Salifu Paul-marc  | 02/01/14  13:23:13 | Winkelbeoordeling :
ga nog maar een keer een aankoop doen bij conrad, superwinkel met een 100% technische dienst. GELUKKIG NIEUWJAAR
Chris Liesenborghs  | 02/01/14  03:20:13 | Winkelbeoordeling :
uitstekende service en snelle levering
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 1,44% CASHCOINS Torfs
visit register click click