ONTVANG 1,50% CASHCOINS HEMA
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Booking.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Booking.com

Boek meer dan 96.000 hotels wereldwijd met korting bij Booking.com

Bij Booking.com boek je eenvoudig en zeer voordelig online jouw hotel, waar dan ook ter wereld. Kies uit ruim 96.000 hotels in meer dan 15.000 bestemmingen over de hele wereld. Bespaar tot wel 75% op jouw hotelboeking als je boekt bij Booking.com. Lees de hotelbeoordelingen, bekijk de foto's en vind gegarandeerd het beste hotel voor de beste prijs bij Booking.com!

Booking.com Beoordelingen

J Cerpentier  | 17/08/19  12:51:27 | Winkelbeoordeling :
Reeds 18 keer mijn verblijf geboekt met Booking.com en nog nooit slechte ervaringen meegemaakt. Alles is steeds prima geregeld tussen klant en accommodatie, geen addertjes onder het gras, groot pluspunt is dat je alle ervaringen van eerdere reizigers kan overlopen voor de gekozen verblijfplaats
Elke Van Windekens  | 18/08/19  12:47:36 | Winkelbeoordeling :
heel gemakkelijk om slaapgelegenheid naar eigen keuze te vinden volgens prijs, afstand, datum,… Eerlijk en bij annuleren direct geld terug. Goede site met veel keuze en overzichtelijke hotels met recente foto's.
Ria van Delen  | 14/08/19  13:42:32 | Winkelbeoordeling :
bij booking .com al diverse malen al een aanbieding gehad, we zijn heel nederland al door geweest ook in boppard leuk heus bezocht, het is een hele fijne site,zeker voor ons voor herhaling vatbaar alleen jammer dat je soms met credit card moet doen want die hebben we niet.
Kimberly Cornelis  | 02/07/19  14:08:05 | Winkelbeoordeling :
Heb een boeking gedaan via hun website. Alles is vlot en goed gelukt dus kijken enorm uit naar ons weekendje Damme Leuk verlengd weekendje in aantocht!!!! Daarna nog een weekendje of langer boeken mss
Sveta  | 02/07/19  01:56:22 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een zeer duidelijke site. Veel foto's en veel informatie over de mogelijkheden en prijzen. Zeer uitgebreid aanbod aan de scherpste prijzen. Ook de Cashback deals werken goed. Ik ben zeer tevreden.
Hilde Deroo  | 30/09/13  08:21:34 | Winkelbeoordeling :
Het aanbod aan hotels, appartementen e.d. is ontzettend uitgebreid. Door de beoordelingen te bekijken weet je vrij goed wat te verwachten. De website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Reserveren is eenvoudig, onmiddellijke bevestiging via mail, heel scherpe prijzen. Een aanrader!
Peter Bosmans  | 23/03/14  14:23:32 | Winkelbeoordeling :
De hotel booking website met een groot aanbod aan de scherpste prijzen. Voor elke bestemming vind je er een groot aanbod van hotels aan zeer straffe prijzen. Dikwijls kan je je hotelkamer reserveren en moet je pas bij het inchecken van het hotel betalen zonder meerkost!!!
Kris De Wulf  | 27/10/15  19:58:03 | Winkelbeoordeling :
Goed overzicht, maar niet alle hotels of B&B staan er in. Zeker ook rechtstreekse site van het hotel zelf bekijken want soms doen ze ook acties die bij booking niet staan. Vergelijken is dus de boodschap.
Lieve De Mulder  | 29/10/15  19:48:30 | Winkelbeoordeling :
Wij boeken de meeste van onze trips via Booking.com. Gewoon omdat zij meestal de beste prijs/kwaliteit aanbieden. Ook voor langere reizen heeft Booking.com heel veel leuke aanbiedingen. Vooral de last minutes spreken ons ook aan, omdat je dan extra korting krijgt.
Nico Claes  | 02/11/15  10:28:11 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer te spreken over de website van Booking.com. Vooral omwille van de heel vlotte service. Vaak krijg je ook de kans om het hotel te boeken met optie om gratis te annuleren. De prijzen zijn altijd zeer concurentieel, absoluut geen klagen over website van Booking.com
Daan Cleeren  | 05/11/15  15:48:14 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
Bernard Noppe  | 22/11/15  18:56:30 | Winkelbeoordeling :
een reis geboekt met booking.com , het ging snel of vlot zodoende dat we binnen de week op vakantie konden gaan , snelle betaling met de kaart alsook is deze website de goedkoopste om een hotel te boeken
Heidi Wilms  | 24/11/15  17:29:06 | Winkelbeoordeling :
Dit is een heel leuke site om een dagje, weekendje, midweek of een vakantie te boeken. Je vindt hier allerlei kortingen. Voordeel is ook dat je kunt annuleren: 1 dag voor aankomst. Gemakkelijke site om te reserveren.
Steven De Paepe  | 02/12/15  14:38:16 | Winkelbeoordeling :
Heb vorige maand een hoteletje in Duitsland geboekt en zonder problemen alle gegevens gekregen die ik nodig had. Betaling is ter plaatse gebeurd zonder enige voorafbetaling te moeten doen. Hotel was zoals beschreven op de website en met verzorgd ontbijt.
Enzo Ferrari  | 05/12/15  19:16:20 | Winkelbeoordeling :
Reeds enkele malen een overnachting geboekt. Steeds was alles in orde, ook bij een annulatie maken ze waar wat ze zeggen, zonder kosten voor een bepaalde datum. Heb nu terug een boeking voor volgende zomer.
Johan Dirickx  | 12/12/15  17:08:04 | Winkelbeoordeling :
Plan je een citytrip en zoek je een hotel in het centrum van de stad of in de rand, dan ben je op de site van Booking.com aan het juiste adres. Je vindt er zeker een hotel aangepast aan je budget. En je doet er financieel een goede zaak aan! Neem gerust een kijkje...
Ghys David  | 16/12/15  10:01:53 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com boek je eenvoudig en zeer voordelig online jouw hotel, waar dan ook ter wereld. Kies uit ruim 96.000 hotels in meer dan 15.000 bestemmingen over de hele wereld. Bespaar tot wel 75% op jouw hotelboeking als je boekt bij Booking.com
Frank Vanhaeren  | 19/12/15  10:27:10 | Winkelbeoordeling :
Volledig terecht de wereldwijde leider in online hotelboekingen, het ruimste aanbod tegen de scherpste prijzen en dit alles op een zeer overzichtelijke site met authentieke beoordelingen van eerdere klanten, ik boek nergens anders meer
Danny Guisson  | 21/12/15  15:07:58 | Winkelbeoordeling :
Naast het super-ruime aanbod ook nog de beste prijs en elke dag nieuwe aanbiedingen. In alle regio's, citytrips, verblijf in eigen land, van heel goedkoop, naar goed geprijsd. Ng geen enkele keer een miskoop gedaan via Booking !
Alfons A. de Mûelenaere  | 26/12/15  12:44:57 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig gebruik van gemaakt en steeds heel tevreden buiten één maal dat ik in de kou bleef staan maar het weegt niet op tegen de meestal tevredenheid. Blijft toch een aanrader. Ik blijf in ieder geval een klant.
Jerry Maes  | 13/01/16  15:43:23 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk te gebruiken website en zeer gemakkelijk te boeken met enkele kliks. Goed overzicht van alle hotels met uitgebreide uitleg en foto's. Ook zeer gedetailleerde recessies van eerdere klanten. Zeer tevreden.
Chris Vanuxem  | 25/01/16  04:44:35 | Winkelbeoordeling :
Reeds vele malen gebruik gemaakt van booking.com om mijn hotelovernachtingen tijdens mijn europreizen te reserveren. gaat snel en eenvoudig, spaart tijd en geld en heeft nog nooit problemen met zich meegebracht. prima site.
Johny Con  | 02/02/16  07:41:01 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com kan je uit meer dan vijfenzeventig duizend hotels kiezen om een interessante booking te doen , en dit over bijna gans de wereld. Als je uitkijkt kan je ook mooie kortingen tegen komen, en een zeer mooie vakantie tegemoet gaan
Joke Nuyts  | 07/02/16  20:42:41 | Winkelbeoordeling :
niet interessant voor mensen dat minder hebben .. z ouden meer rekening daar moeten met houden. voor derest is de site zeer overzichtelijk en je kan er snel aan uit; acties kunnen er misschien ook nog bij a la minut deals ????
Tamara Anthuenis  | 20/02/16  15:22:24 | Winkelbeoordeling :
dit is een super goede website om vakantievilla's te boeken heel veilig en geen overboekingen, vaak goedkoper dan via andere websites vooral dan de super last minutes kunnen je honderden euro(s besparen
Danny Schepmans  | 25/02/16  15:34:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service. Alle reisformaliteiten ruim op tijd uitgevoerd. Hotel zoals beloofd. Vriendelijk personeel, uitgebreid buffet, mooie kamers. Prijs/kwaliteit zeker een aanrader. In de toekomst maken wij zeker nog gebruik van Booking.com
Lien Dhollander  | 01/03/16  09:00:18 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft het grootste, duidelijkste en volledigste aanbod aan accomodatie. Van heel luxueuze hotels tot gezellige B&B's. Betaling loopt makkelijk en vlot en ik heb nog nooit problemen gehad bij aankomst in een accomodatie.
Petra Lonneville  | 08/03/16  11:13:43 | Winkelbeoordeling :
ik ken zelf booking niet maar heb vrienden die er al gebruik van hebben gemaakt.en ze waren er toch tevreden over alles is goed verlopen zonder problemen,het is voor herhaling vatbaar volgens hun beiden
Marie-anne Leroy  | 10/03/16  14:27:06 | Winkelbeoordeling :
een heel goede site wij boeken daar al een jaar of 3 bij,je hebt een gratis annulatie verzekering tot een goede week voor vertrek.Het is zeker een aan te raden booking site heel makkelijk in gebruik en veel informatie over de accomodatie's
Hubert Coppens  | 13/03/16  15:52:47 | Winkelbeoordeling :
Wij krijgen regelmatig aanbiedingen van Booking.com. Ze hebben mooie betaalbare hotels aan zeer interessante prijzen. De hotelaanbiedingen zijn verspreid over heel Europa en zijn zowel met de auto als met vliegtuig te bereiken. De omschrijvingen kloppen met de realiteit.
Rudi Schellens  | 31/03/16  08:34:50 | Winkelbeoordeling :
Booking is een reissite, waar je heel makkelijk je hotels kan plannen. Heb ooit een dubbele booking gemaakt , de helpdesk heeft dit met een glimlach rechtgezet, waar ik nog heel dankbaar voor ben , anders het me dit enkele honderden euro gekost. Top site , zonder meer
Stef Abts  | 17/04/16  08:33:43 | Winkelbeoordeling :
De referentiewebsite voor het reserveren van je vakantieverblijfplaats. Het aanbod is ernorm en er wordt steeds voor jou gezocht naar de ideale,lees voordeligste, deal. Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. Steeds de moeite om te checken.
Ruben Decrop  | 15/05/16  13:42:05 | Winkelbeoordeling :
De site werkt technisch zeer goed. Het ingeven van de plaats , periode en het aantal mensen is eenvoudig en wordt automatisch bewaard. Enkel punten zijn wel opdringerig en storend: het popup venster met de reeds bezochte hotels en de overvloed aan mails die je krijgt na je bezoek aan de site.
Sonja Karan  | 16/05/16  11:13:14 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een site waar alles verloopt snel en zeer efficiënt. U kunt betalen in het hotel ook, uw credit kaart dient in dat geval alleen om uw boeking te bevestigen. En alle feedback op de site zijn van echt gebruikers, dus what you see is what you get.
Annemie Colla  | 18/05/16  09:57:00 | Winkelbeoordeling :
Twee maal geboekt via Booking.com en twee maal zeer tevreden terug naar huis gekeerd ... over enkele dagen vertrekken we naar Lissabon en kan dit een mooie drie op drie worden ... ik hoop het alvast maar op basis van de vorige ervaringen heb ik er alle vertrouwen in
Shauni Degezelle  | 22/05/16  02:49:45 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop voor als u een goed hotel zoekt ! Een aanrader om eens een kijkje te nemen op deze webshop. Een goede en correcte uitleg staat genoteerd op deze website en je wordt zeker goed geholpen als je iets nodig hebt of niet weet.
olga Van den Broeck  | 30/05/16  17:38:39 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn reeds 8 jaar tevreden klant. Elk jaar worden de hotels van onze tussenbestemmingen geboekt via booking.com. De aangeboden filters werken perfect. Het oproepen van de gereserveerde boekingen verloopt vlot. Mogelijke aanpassingen zijn vlug verwerkt.
Bram Pinxten  | 31/05/16  10:07:21 | Winkelbeoordeling :
Zeer overzichtelijke website met veel keuze en leuke aanbiedingen. Een gemak om via Booking te boeken. De reviews en hotel informatie helpen je met je keuze om het juiste verblijf te kiezen. Aanrader dus!!!
Linda Spiessens  | 29/04/15  10:02:35 | Winkelbeoordeling :
Het eerste adres als je een hotel moet boeken, je ziet direct de beschikbaarheid, je kan makkelijk prijzen vergelijken en boeken gaat supermakkelijk. In veel gevallen kan je je reservatie nog kosteloos annuleren achteraf.
wendy annaert  | 01/02/16  16:20:01 | Winkelbeoordeling :
IK HEB DE WEBSITE BEZOCHT EN HET AANBOD IS RUIM EN INTRESSANT IK WEET NIET OF HET VOLLEDIG VEILIG IS VOOR EEN BOEKING EN BETALING IK BEN NIET GOED OP DE HOOGTE VAN ONLINE BOEKEN IK MOET NOG VEEL LEREN MAAR DAT KOMT WEL
Magali Vandervoort  | 02/02/16  20:43:18 | Winkelbeoordeling :
Al meerdere keren een hotel geboekt bij Booking.com. Zeker aan te raden! Ook zonder credit card kan je gemakkelijk een hotel vinden bij hun wat zeer interessant is voor mensen die geen credit card hebben. Prijzen liggen ook zeer goed als je ze begint te vergelijken!
Shirley D'Hondt  | 29/04/16  05:30:25 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een zeer interessante website. Er is enorm veel varriatie, alles is goed uitgelegd, het is makkelijk om online te bestellen, en het is een goede prijs kwaliteit verhouding. Het is zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Zeer goede site. Met vriendelijke groeten.
Carine Detry  | 09/05/16  16:44:12 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Booking.com de ideale manier om een degelijke, betaalbare hotelkamer te vinden. Je krijgt direct alle mogelijke opties die je invoert te zien en is er ergens geen plaats meer, zoeken ze omiddellijk
Ingrid Ratassepp  | 14/05/16  13:34:56 | Winkelbeoordeling :
Had vorig jaar een verkeerde datum geboekt dat zag ik na een mail die ik kreeg, met prettige vakantie mail over een week lekker op vakantie, moest een maand later zijn. Gebeld en het was binnen een kwartier opgelost met een nieuwe datum zonde kosten . Perfect en een grote bedankt :-).
Patricia Luykx  | 14/05/16  14:31:35 | Winkelbeoordeling :
Ik heb reeds gebruik gemaakt van Booking.com om een reis te boeken. Ik ben er tevreden over. Ik vind het ook fijn dat ik nadien ook de mogelijkheid heb om een recensie te schrijven over het hotel dat ik geboekt heb en dat die recensie gepubliceerd wordt;
christine devriendt  | 30/05/16  10:10:23 | Winkelbeoordeling :
dit is een zeer gemakkelijke site en correct,al meerdere keren gebruik van gemaakt en altijd was alles in orde ,ook de commentaren zijn heel juist van de mensen,ik kan het de mensen echt aanraden om booking te gebruiken
Frank Ternest  | 15/05/16  09:20:03 | Winkelbeoordeling :
Al jaren maak ik gebruik van Booking.com. Jammer genoeg krijg je steeds vaker hogere kortingen bij rechtstreekse boekingen bij het hotel. Toch blijft booking een optimale site om een trip voor te bereiden.
Fabrizio Anto  | 25/10/15  13:40:40 | Winkelbeoordeling :
Bij booking.com boek ik soms via hun website mijn vakantiebestemming. Het punt waarom ik het via hun doe is dat ze voordelen hebben op deze punten: ze bieden meestal de laagste prijzen, er zijn geen reserveringskosten en ze garanderen je privacy zodat je veilig boekt!
David Ghys  | 16/12/15  18:05:28 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com boek je eenvoudig en zeer voordelig online jouw hotel, waar dan ook ter wereld. Kies uit ruim 96.000 hotels in meer dan 15.000 bestemmingen over de hele wereld. Bespaar tot wel 75% op jouw hotelboeking als je boekt bij Booking.com
Luc Renard  | 05/04/16  10:36:55 | Winkelbeoordeling :
Booking.com werkt prima. De website is duidelijk en snel. De boeking word meteen bevestigd. In het hotel zelf heb ik geen enkel probleem ondervonden. Betaling bij uitchecken. Ik stel me wel voor dat wanneer men rechtstreeks bij het hotel zou boeken men een iets lagere prijs kan bekomen.
Louise Donckers  | 11/05/16  14:50:54 | Winkelbeoordeling :
Goede prijs, efficient en eerlijk ! Het boeken van een hotel gaat ook heel snel. Ik vertouw Booking.com en ga op de site indien nodig ! Alles verloopt perfect met Booking.com Hartelijk dank en tot de volgende keer !
Savera Welkenhuyzen  | 17/05/16  04:43:08 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn meer dan tevreden van de website booking.com we hebben geregeld via booking .com geboekt en alles was altijd zeer goed verzorgd . Het is zeker een aanrader om het goedkoopste verblijf te vinden en verzorgt kunnen ontvangen
Joke Seys  | 08/06/16  16:55:36 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is sinds jaren mijn favoriet. Telkens wanneer ik zo voordelig mogelijk op reis wil vertrekken is dit de website waar ik mijn voorkeuren aanduid, vergelijk en gemakkelijk/betrouwbaar kan betalen en vertrekken.
Dirk Huygen  | 10/06/16  00:47:52 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke website in omgang. Veel keuze van hotels. Deze zijn mooi gerangschikt en beschikken over reviews zodat je zeker weet waar je boekt. Snelle en veilige betaling die dan onmiddellijk wordt geregistreerd.
Dries De cuyper  | 10/06/16  11:39:44 | Winkelbeoordeling :
zeer handige site om hotels vast te leggen. al meermaals gebruikt om leuke verblijfplekken te vinden in verschillende landen. betalingen gaan vlot en de helpdesk werkte ook redelijk gemakkelijk (1x nodig gehad)
MARIA OOSTVOGELS  | 17/06/16  01:26:16 | Winkelbeoordeling :
MOOIE WEBSITE? GROTE VOORDELEN MET TE DOEN EN REIZEN NAAR ALLE BESTEMMINGEN. IK WOU DAT IK DEZE WEBSITE VROEGER GEKEND HAD. ECHT EEN AANRADER. LAGE PREIZEN EN ALL IN. ECHT EEN AANRADER VOOR JONG EN OUD
Pascal Lamot  | 17/06/16  01:29:34 | Winkelbeoordeling :
GOEDE WEBSITE. GOEDE PRIJZEN EN VOOR ALLES WAT IN. ALL INCLUSIVE VOOR PRIJS VAN HALF PENSION. GA ZEKER DAAR BOEKEN EN GENIETEN. ZALIG AAN DE BAR MET COCTAIL EN HAPJES GRATIS ZEKER DE MOEITTE WAARD VOOR ZIJN GELD
Marya Astakhova  | 06/07/16  09:11:35 | Winkelbeoordeling :
Opbouw van de website is vervelend. Er poppen constant aanbiddingen en reviews op. De laagste prijsgarantie klopte in vele gevallen niet. Sommige accommodaties zijn niet wat er op de website staat aangegeven. Negatieve recensies worden of niet geplaatst.
Joke Focquet  | 07/07/16  21:49:43 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over Booking.com. Het is een geweldige site voor je reis te boeken. Enkell maar je hotel natuurlijk, vliegtuig enzo moet je ergens anders bekijken. Maar je krijgt ook een duidelijk beeld van het hotel met foto's en dergelijke.
Vicky Verhaeghe  | 11/07/16  09:41:44 | Winkelbeoordeling :
hotel geboekt via booking.com in de ardennen in la roche heel tevreden over de site goedkoop en gemakkelijk te vergelijken met prijzen van verschillende hotels goede service om te boeken overzichtelijke site
Aurore Blondieau  | 12/07/16  15:22:32 | Winkelbeoordeling :
deze sites is super om te bestellen en ook betrouwbaar , het is een goedkoop site , als je voor min 20euro besteld betaal je dan vervoerkost, echt de max :) ik ben er heel tevreden over en raad het aan alle mijn vrienden en familie aan :)
Philippe Maes  | 13/07/16  23:20:56 | Winkelbeoordeling :
Hallo, Uitstekende site waarvan ik jaarlijks paar keer gebruik van maak. Gemakkelijk en goed verstaanbare site, gemakkelijke afhandeling qua reserveren en betalen van de geboekte reizen. Top en aanrader voor weekendtrips!
Heidi Simons  | 14/07/16  12:02:49 | Winkelbeoordeling :
Als je bij Booking.com reserveert is het probleem dat je daarna blijft bestookt worden met mails en zogenaamde geweldige aanbiedingen over de bestemming waar je gereserveerd hebt / reeds geweest bent, of je er nu gunstig of negatief over beoordeeld hebt.
Ha mj Simons  | 14/07/16  12:03:30 | Winkelbeoordeling :
Als je bij Booking.com reserveert is het probleem dat je daarna blijft bestookt worden met mails en zogenaamde geweldige aanbiedingen over de bestemming waar je gereserveerd hebt / reeds geweest bent, of je er nu gunstig of negatief over beoordeeld hebt.
Vera Welkenhuyzen  | 12/06/16  04:27:17 | Winkelbeoordeling :
altijd de laagste prijzen en zeer goed verzorgt bij elke aanbieding staat duidelijke uitleg en prijzen staan duidelijk vermeld. Booking.com is een van mijn favoriete sites. De website is zeer duidelijk en overzichtelijk en is gemakkelijk om iets te vinden
Sinara Borges  | 21/07/16  21:05:16 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is zeker vertrouwbaar webshop, ik ga altijd op deze website om dealtjes te zoeken. Is gemakkelijk om iets te vinden, je tip jouw keuzen en voilá, is rap gedaan. Ik kies altijd voor booking.com.
Glenn  | 13/08/16  12:40:06 | Winkelbeoordeling :
Een handige site om gemakkelijk en goedkoop op reis te gaan. Heb al enkele reizen via booking.com gedaan en het is een echte aanrader. Groot aanbod aan verschillende hotels, appartementen en vele meer.
Charles Polspoel  | 27/08/16  15:13:46 | Winkelbeoordeling :
Telkens wij op reis gaan zoeken wij een hotel in de omgeving van ons verblijf in het buitenland. Steeds vallen wij terug op voorstellen van Booking.com. De voorstellen zijn duidelijk, eerlijke prijs en de hotels zijn van goede kwaliteit. Wij zijn nog nooit ontgoocheld geweest bij onze keuze.
Veronique Belligh  | 27/08/16  16:00:35 | Winkelbeoordeling :
Hallo, deze vakantie geboekt met de website booking.com een heel goede ervaring dat men een reis of een hotel kan boeken uit U luie zetel zonder tussen personen en zo de kosten kan drukken omdat er geen tussen personen zijn
Christel Sergysels  | 27/08/16  19:05:21 | Winkelbeoordeling :
Zeer ruime keuze aan hotels is verschillende steden. De hotels zijn goed gekozen al klopt volgens mij hun afstand naar bv centrum of bezienswaardigheid niet altijd. De hotels voldoen wel aan hun beschrijving al kan je dit niet zeggen over de foto's, vaak optisch misleidend. Zeer degelijke site
Marijke Van huyck  | 27/08/16  20:12:40 | Winkelbeoordeling :
Is een zeer gebruiksvriendelijke site. Het enige dat ik zou doen is hem iets aantrekkelijker maken. Deze site is zeer gemakkelijk in gebruik. Ook zou ik de optie voor kinderen onder de 2 jaar iets gemakkelijker maken.
Galia Dobreva  | 28/08/16  08:18:45 | Winkelbeoordeling :
Als ik een hotelkamer wil boeken doe ik het met Booking.com en moet zeggen dat er ik vrij tevreden ben. Ik kreeg altijd wat ik wilde. Booking.com is een aanrader en ik zal het in de toekomst altijd gebruik
Monique De pauw  | 29/08/16  09:09:17 | Winkelbeoordeling :
hallo, heb al verschillende keren geboekt op deze vakantiewinkel, meestal loopt het goed af, en ge kunt direct boeken op internet de betalingen zijn ook altijd goed verlopen, zodus als ge een last minute zoekt is dat zeker een goede site ook natuurlijk als ge opvoorhand wilt boeken
Thierry Albert  | 29/08/16  09:26:06 | Winkelbeoordeling :
Snel en zonder geen enkel probleem. Zo gaat het met booking.com. De communicatie tussen hen en ons ging zeer vlot . En het aanbod en de verschillende mogelijkheden zijn echt uitstekend. Een echte aanrader
Justine Delaere  | 01/09/16  19:46:10 | Winkelbeoordeling :
Bij booking.com vind ik altijd wat ik wil. Een hotelletje dichtbij of net een mooie kamer in het zuiden met zicht op het zwembad! Voor ieder wat wils. Het is meestal de goedkoopste oplossing. Dé site om bestemmingen te zoeken.
Jessica moreels  | 24/09/16  11:49:03 | Winkelbeoordeling :
heel tevreden van, vriendelijke klantendienst, lage prijs, goede hotels, altijd bereikbaar, mij steeds goed geholpen aan de telefoon ook per mail, zou ik zeker aanbevelen, leuke overzichtelijke site, makkelijk op te zoeken
Nathalie Kain  | 27/09/16  05:00:55 | Winkelbeoordeling :
Booking is een goede plek om een ​​hotel met een goede prijs te vinden. Ik vond dat voor het weekend van het nieuwe jaar in minder dan vijftien minuten.
Elke de Kort  | 29/09/16  18:58:36 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede website, die hotels vergelijkt. Samen met trivago de beste op de markt. Vertoont soms wel wat verschillen met Trivago in beschikbare hotels op een welbepaalde datum. Handige app, handige website.
Karen Van Oostende  | 11/10/16  10:15:47 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een makkelijke site, overzichtelijk opgebouwd en eenvoudig te navigeren volgens verschillende zoekopdrachten. Een overnachting is snel geboekt. De bevestiging is handig, ook de app lijkt handig (maar kan ik niet gebruiken door een windows Phone).
Sofie Vanwymeersch  | 14/10/16  04:58:49 | Winkelbeoordeling :
de site met de beste mogelijkheden voor online boekers. Waar je ook bent en je wil een kamer boeken in de buurt, ze bieden u steeds de voordeligste prijs en het dichtsbijzijnde hotel. Met booking.com ben je nooit alleen onderweg
Krista Belle  | 29/10/16  13:08:18 | Winkelbeoordeling :
Heb al paar keer online verblijf geboekt via deze site, gemakkelijk, goedkoopste deals steeds zichtbaar en betrouwbaar. Indien je niet zeker bent van reisdatum kan je ook boeken met gratis annulatie van je boeking
nora debre  | 06/11/16  20:34:26 | Winkelbeoordeling :
dit is een super website voor reizen wij hebben er al tal van reizen geboekt hotels bungalows huizen of van particulieren erg goede last minute kortingen dus dat is mooi meegenomen wij boeken nog veel via deze site
Maria De Kock  | 15/11/16  18:08:21 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijke manier om snel een hotel of andere overnachtingsplaats te vinden die volledig voldoet aan je verwachtingen van dat moment, heel makkelijk dat je vaak niet op voorhand hoeft te betalen en ook zonder creditcard kan boeken.
Steph Ostermeier  | 16/11/16  21:34:45 | Winkelbeoordeling :
Bij booking.com kun je steeds een groot aanbod aan hotels vinden. Je kan je voorkeuren ook uitgebreid instellen bij de zoekfunctie: plaats, dicht bij bijvoorbeeld het strand, met hoeveel personen op de kamer... Het reserveren gaat wel gemakkelijker als je een creditcard hebt!
Diana Kandrova  | 27/11/16  08:29:11 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en snel online bestellen en betalen. En dit uit een groot assortiment van producten. Deze zijn makkelijk terug te vinden. De site is ook gekend voor zijn goedkope aanbiedingen en talrijke kortingen.
Jessy Van den bergh  | 27/11/16  10:06:57 | Winkelbeoordeling :
Super website . Ruim aanbod . Gemakkelijke site om mee te werken . Correcte afhandeling van uw booking . Ook de service nadien is super goed . Een aanrader voor wie op reis wil en via deze weg wil reserveren . +++++
Willy Vandersmissen  | 27/11/16  18:56:26 | Winkelbeoordeling :
Booking, heel makkelijk om een hotel te vinden, zowel in binnen als in buitenland.... Al verschillende malen gebruikt, en altijd optimaal kunnen genieten. Dus, aarzel niet, en probeer het uit. Je zal het je zeker niet beklagen
Katleen Blomme  | 29/11/16  12:24:30 | Winkelbeoordeling :
Wanneer ik er even tussenuit wil ik Booking.com de eerste en de enige app die ik raadpleeg. Het opzoeken van hotels, bungalows, ... in verschillende delen van de wereld was nog nooit zo gemakkelijk. De filters zorgen dat je nog sneller bij jouw ideale bestemming uitkomt. Kortom, een echte aanrader!
Isabelle Pulinx  | 13/12/16  21:51:09 | Winkelbeoordeling :
Goede site om hotels te reserveren. Mogelijkheid om goede deals te doen. Stemt overeen met beschrijving.Vele keuzes. Voldoende foto's om een gedachte te kunnen krijgen van de hotels. Goede beschrijving van omgeving
Jurgen  | 22/12/16  10:45:09 | Winkelbeoordeling :
net via booking.com een tripje dichtbij naar Duitsland geboekt. Alles vlot verlopen en zelfs een veel interessantere prijs gekregen dan indien rechtstreeks. Enige minpuntje was de communicatie in verband met de betaling, dat kon duidelijker, maar is ondertussen opgelost.
Dimitri Potters  | 26/12/16  17:53:16 | Winkelbeoordeling :
Meermaals deze app gebruikt om hotelkamers te boeken, de prijzen zijn steeds concurrentieel, de service onberispelijk. Wil je waar dan ook ter wereld zien of er nog een hotelkamer vrij is zonder te bellen en sites allerhande uit te pluizen, dan is booking.com de snelle overzichtelijke oplossing.
Carol Icket  | 26/01/17  13:56:19 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een online aanbieder van reizen, gaande van vakantiehuizen over hotelkamers tot vliegtuigreizen. Ze bieden steeds de goedkoopste aanbiedingen van het net en werken snel en correct. Alleen jammer dat je meteen de gehele reissom dient te betalen.
Charlotte Jacobs  | 08/02/17  17:28:54 | Winkelbeoordeling :
Ik heb booking.com al heel vaak gebruikt. Booking.com is zeer handig als je een hotelbeoordeling wilt vinden dan check ik dit altijd via Booking.com. Het werkt heel makkelijk en vlot. Het boeken is vaak met een kosteloze annulatie,wat dus heel interessant is en zeker bij het rondreizen!
Sarah Boyne  | 10/02/17  11:04:17 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede aanbiedingen op Booking.com ! Heb in September mijn reis naar USA op Booking.com geboekt; Last minute door vrienden uitgenodigd, heb hotel met vlucht genomen. Alles was ingebrepen (transfer e.d.). Was er heel tevreden van !
Niels De Bakker  | 17/02/17  23:14:35 | Winkelbeoordeling :
Ik boekte reeds 4 reizen via booking.com. Ik moet zeggen dat het echt een openbaring was. Alles is overzichtelijk (en daardoor beter te vergelijken), aantrekkelijk en eerlijk. Ik ben zeer tevreden over booking.com en ik boek zeker nog reizen in de toekomst!
Heidi De Maeyer  | 27/02/17  11:22:37 | Winkelbeoordeling :
Ik heb in het verleden bij booking.com reizen naar tenerife geboekt. was zeer tevreden en heel overzichtelijk om uit te kiezen. in de toekomst zullen we zeker nog boeken via hen. mijn ouders hebben op aanraden van ons daar ook al geboekt en waren ook tevreden :)
Jeffrey Smet  | 02/03/17  09:50:02 | Winkelbeoordeling :
Heb al meerdere keren via deze site geboekt en op reis geweest, zowel met m'n vrouw als met de kinderen. Alles klopte steeds. Niks meer, maar zeker niet minder. Je kan zeer makkelijk je reis boeken aan de hand van de vele filters die je kan instellen naar je persoonlijke behoeften.
Andrea  | 05/03/17  09:01:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al veel boekingen gedaan via Booking.com en ben altijd zeer tevreden geweest. Enorm veel keuze, betaling ter plaatse en tot de dag van aankomst storneren mogelijk. Ook bij vroegtijdig vertrek ontvang je geld terug. Ik beveel deze webshop van harte aan en ga er zelf nog veel bij boeken.
corry van den brande  | 12/03/17  08:35:10 | Winkelbeoordeling :
booking.com heeft ons vorig jaar een fantastische vakantie bezorg en met kerst een heerlijk hotelletje in aken en keulen dit jaar gaan we weer boeken bij booking.com snel goedkoop en correct heel goedkoop en leuk dank
Viviane Pauwels  | 12/03/17  09:19:47 | Winkelbeoordeling :
Steeds leuke locaties, die prijs kwaliteit aan te bevelen zijn, in elke prijsklasse wel iets te vinden. Ik boek steeds mijn kamers bij Booking.com. Als er zich problemen of geschillen voor doen, zetten zij ook alles zo snel mogelijk recht, fijne service en vriendelijk.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 1,75% CashCoins
20% korting op snacks bij Body & Fit
Code:BARS
ONTVANG 1,50% CASHCOINS HEMA
visit register click click