ONTVANG 2,00% CASHCOINS Klingel

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Isabelle Leleu  | 14/01/20  07:35:13 | Winkelbeoordeling :
Ben heel tevreden met leveringen bij Bol. Bij bestelling krijg ik de melding levering binnen 3 dagen, maar 's anderendaags was het al geleverd. Goede service en kwaliteit. Zal in de toekomst zeker nog bestellen bij Bol.
Matthias Verbert  | 12/01/20  11:06:16 | Winkelbeoordeling :
Ik doe relatief veel aankopen online. Bijna al deze aankopen gebeuren via bol.com omdat il zeer tevreden ben over de service. Je kan hier bijna alles vinden wat je zoekt en de prijs is vaak hetzelfde als in de winkel. Je product wordt snel geleverd en de verzendkosten zijn goed.
Valerie Van Waeyenberge  | 03/01/20  04:54:14 | Winkelbeoordeling :
Er is heel veel keuze. Het enige wat ik spijtig vind is dat er vaak een slechte beschrijving is van sommige artikelen. Ook zoekopdrachten zijn niet altijd correct. Het is vaker duurder op deze site. Er zijn ook niet veel afbeeldingen.Vaak maar 1. Veel verschillende verkopers met hetzelfde artikel ,maar weinig prijsverschil.Contact met de verkoper is vaak moeilijk of niet mogelijk omdat ze een ander taal gebruiken.Niet iedereen kan Engels.
Didier Druart  | 31/12/19  15:17:10 | Winkelbeoordeling :
dit is een hele goede winkel, je kan hier alles vinden wat je nodig hebt. de leveringen lopen altijd heel soepel zoals verwacht en je kan altijd retourneren wanneer je wil. dit is 1 van de beste online winkels dak ken
Tyana cornelis  | 11/01/20  11:09:55 | Winkelbeoordeling :
een perfecte webshop, je kan er heel veel vinden en is super snel geleverd, meestal volgende dag, als je met iets problemen hebt, word het perfect opgelost, zonder al te veel last, ook vriendelijke mensen aan de helpdesk
Maxim  | 09/01/20  21:38:57 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende service bij Bol.com. Een duidelijke website. Ik bestel al jaren bij Bol.com. De winkel van ons allemaal. Ze hebben een groot assortiment en je kan er bijna alles bestellen. Zeker een aanrader.
Quinten De Winne  | 10/01/20  15:14:56 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle levering. Indien vertraging word je goed op de hoogte gebracht. De prijzen zijn vaak heel goed, maar als er kortingen zijn worden de prijzen soms zodanig verhoogd dat je meer betaald dan anders.
anoniem  | 07/01/20  19:29:48 | Winkelbeoordeling :
De pakketjes zijn steeds goed beschermd. Ze komen steeds terecht op het juiste tijdstip dat wordt meegedeeld. Er is een goeie communicatie met de koper. Ik ben heel tevreden van bol.com. De prijzen zijn ook correct. Ik koop zaken nu vaak via bol.com en niet meer in de winkel.
Kris Kerkhofs  | 06/01/20  20:48:27 | Winkelbeoordeling :
Snelle, goede levering precies gelijk word aangegeven op de site. Duidelijk, overzichtelijk, ruim aanbod. Webwinkel voor ieder wat wils. Echte aanrader !! Producten van zeer goede kwaliteit. Gelijk een webwinkel hoort te zijn
Kelly Troch  | 05/01/20  21:17:18 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over Bol.com. Ik koop er echt heel veel. Het word ook super snel thuis geleverd en je kan zelf je dagen of uren regelen wanneer ze moeten langskomen. Blij dat dit is uitgevonden en ik hoef mijn zetel niet uit om iets te kopen
Jana Moonen  | 27/12/19  13:26:14 | Winkelbeoordeling :
Als ik iets nodig heb dan kijk ik steeds eerst even op bol.com. Het aanbod is gigantisch en de service is steeds goed geweest. Met de feestdagen moet je er wel op rekenen dat het langer kan duren.
Phyllis Richoux  | 27/12/19  16:32:55 | Winkelbeoordeling :
niet zo tevreden over. Ik heb een printer gekocht en van de eerste dag werkt hij niet goed. Er stond ook een foutieve beschrijving bij waardoor ik de foutieve inkt gekocht heb. Aangezien ik het pak al opengedaan had, wilden ze het niet terugnemen. Ik kreeg ter compensatie een pas papier...
Roy Bettens  | 25/12/19  11:44:35 | Winkelbeoordeling :
Altijd snel, en correct geleverd, Goede kwaliteitsvolle producten Vriendelijke bezorgers, en altijd op tijd geleverd, alleen maar goede commentaren en zeker om aan te bevelen. Vind je bijna alles wat je zoekt!
Elke Bollen  | 26/12/19  16:44:55 | Winkelbeoordeling :
Heel goede service. Ook als er iets verkeerd is, word direct opgelost. Snelle levering van elke bestelling. Als ik het product vind bij bol.com. Dan koop ik het direct daar. Een aanrader voor je aankopen daar te doen.
Davy Goldschmitz  | 24/12/19  12:13:33 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden over de prijzen en de ook zeer tevreden over de snelheid van de aflevering na het plaatsen van de bestelling. de service na verkoop is ook tip-top . Ik ga in de toekomst vaker bestellen bij bol.com
Elena Redka  | 25/12/19  17:33:39 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een betrouwbare site om je producten te kopen.Ik koop al jaren in volle tevredenheid bij Bol.com. Vriendelijke klantenservice die altijd een passende oplossing zoekt en vind! Zeer content van Bol! Levering ook op en top!
Erik Boever  | 26/12/19  10:11:32 | Winkelbeoordeling :
Zeer blij met mijn aankoop. Ik nam met bol.com contact op om uitleg en zelfde dag nog kreeg ik die via die handelaar in een zeer uitgebreide mail. Dit raadt ik zeker aan aan iedereen. Ze komen hun belofte na.
Cindy Van der Voorde  | 23/12/19  17:36:57 | Winkelbeoordeling :
makkelijk om iets te bestellen en zeer snel thuis geleverd, nog nooit geen problemen mee gehad, overzichtelijke website en je kan door hun linken met andere winkels steeds de goedkoopste selectie maken
Nadia Vanharen  | 18/12/19  04:37:16 | Winkelbeoordeling :
Zeer Snelle levering Geen verzendingskosten , gratis leveren aan huis Correcte prijs Kwaliteit goeie service zeer groot aanbod van artikelen Makkelijke zoekfuncties op de website en handige app op smartphone
 | 16/12/19  17:34:28 | Winkelbeoordeling :
Bol.com super online winkel waar ik vaak dagelijks aankopen doe het mooie is dat het meeste 1 dag later in huis is alles mooi ingepakt en alles zeer snel afgehandeld ook waneer iets retour moet is het snel in orde
Johnny Pollez  | 16/12/19  17:34:57 | Winkelbeoordeling :
Deze webshot biedt heel wat produkten aan concurrentiele prijzen. De levering gebeurt heel vlot. Je vind er een heel assortiment aan verschillende produkten. De verzendingskosten zijn gratis vanaf een bestelbedrag van 20 Euros.
Michael Van Den Broecm  | 17/12/19  09:47:24 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is heel gemakkelijk voor mensen zonder vervoer ze leveren gratis aan huis en best snel en prijselijk
Mieke  | 13/12/19  17:38:20 | Winkelbeoordeling :
Ideaal als je geen tijd hebt om cadeautjes te gaan kopen in de winkel. Ook de promoties zijn zeer leuk. Ideaal als je parfum wil bestellen met hoge kortingen dan moet je zeker de dagdeals int oog houden.
Tina De Pessemier  | 16/12/19  10:31:43 | Winkelbeoordeling :
Altijd goed optijd geleverd en goed. Niks op aan te merken. Goedkope prijzen. Alles is heel duidelijk. Snelle levering bij elke bestelling. Alles is tip top inorde zoals ik al zei en heb niets op aan te merken.
Gina De Ridder  | 13/12/19  23:52:28 | Winkelbeoordeling :
Snelle service, goede kwaliteit, veel keuze. Gemakkelijke site, prijzen vallen over het algemeen mee. Heel snel geleverd en klantvriendelijk. De webpage is heel duidelijk. Veel betaal mogelijkheden
Linda Van Verdegem  | 16/12/19  09:16:23 | Winkelbeoordeling :
Je vindt altijd wat je zoekt. Je kan de prijzen vergelijken en de beste aanbieding kiezen. Garantie is hier een grote troef. Nooit discussie. Of retour of volledige terugbetaling. Bol com is een echte aanrader
Amaury Vandebroek  | 10/12/19  18:47:05 | Winkelbeoordeling :
Alles gaat zeer vlot en er is meer dan keuze genoeg en je kan er prijzen vergelijken in verband met het product aangezien er verschillende aanbieders zijn heb hier al een paar producten gekocht en altijd een zeer snelle levering
Susy Bertels  | 11/12/19  15:57:39 | Winkelbeoordeling :
duidelijke webshop, handige betaalopties,correcte levering, zo heb ik ooit de klantendienst moeten bellen voor een product en die mensen van de klantendienst waren erg behulpzaam en enorm begripvol aan de telefoon
Kim Sels  | 10/12/19  10:40:44 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede webshop, snelle service en snelle levering. Vriendelijke klantendienst en handige chatfunctie op de website. Degelijk retourbeleid. Ik vind de mogelijkheid tot achteraf betalen heel handig.
Evelien desmecht  | 09/12/19  18:28:19 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede app! Service is top! Kwaliteit is picobello! En de prijzen zijn soms wat duur maar het is het waart!
Jos Hansen  | 08/12/19  19:51:41 | Winkelbeoordeling :
zeer goede aanbiedingen, vlotte afhandeling van je bestelling. ook de levering van je bestelling gebeurt voor de meeste produkten binnen de vastgestelde termijn. alleen de afhandeling bij problemen kan beter, garantie voorwaarden
Evelien Desmecht  | 08/12/19  13:22:02 | Winkelbeoordeling :
Heel goede app! Vind daar alles op! Top kwaliteit! Goede service, goede werking! Top prijzen voor de goederen!
Magali De Smet  | 08/12/19  00:06:54 | Winkelbeoordeling :
Tot op heden steeds tevreden over bol.com en haar partners. Levertermijnen werden altijd gerespecteerd.
Sonja Craeyeveld  | 05/12/19  21:06:06 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik ben altijd tevreden over de aangekochte producten van bol.com. Steeds op de afgesproken datum bezorg. En altijd met zorg behandeld. Zeer ruime keuze uit verschillende artikelen. Van speelgoed voor de kleinste tot producten voor de aller oudste.
Mem Mim  | 03/12/19  21:23:19 | Winkelbeoordeling :
De service is tip top. Het pakketje word snel geleverd. Bol.com is een echte aanrader voor voordelige prijzen en goede kwaliteit.
Clara Maria  | 03/12/19  09:54:55 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een prima website waar je vanalles kan kopen. Het biedt vele producten aan, dus keuze genoeg! De leverijd is superkort. Een snelle levering is een groot voordeel als je iets snel wilt bestellen!
Irena Van Den Langenbergh  | 05/12/19  12:59:27 | Winkelbeoordeling :
ben over het algemeen heel tevreden van Bol.com. de afhandeling en verwerking is top. directe opvolging bij een probleem, was ik heel tevreden over. gebruik regelmatig betaling na levering. dit vind ik het beste van Bol.com
Jannika doens  | 01/12/19  03:22:16 | Winkelbeoordeling :
Goede klantenservice. De bestelling word snel geleverd. Er is een uitgebreid aanbod aan artikelen. Pluspunt je kan achteraf betalen
San Go  | 26/11/19  23:45:11 | Winkelbeoordeling :
zeer dienstverlenend webshop. klantenservice staan je altijd netjes en behulpzaam te woord. Als er iets mis is met het product word er altijd goed mee gedenkt naar een passende en tevreden oplossing. alles voor een glimlach.
Kim Streux  | 25/11/19  17:28:14 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft nog nooit teleurgesteld. Kwaliteit van de producten altijd top en heel snelle levering. Soms aan de duurdere kant maar is het zeker waard, betrouwbare website voor van alles en nog wat!!
Kim Vanloon  | 22/11/19  09:57:53 | Winkelbeoordeling :
zeer goede en snelle service. klantvriendelijk zeker wel. s avonds bestellen en meestal de dag nadien tegen de middag geleverd. zeer tevreden van. al reeds veel bij besteld. hier gaan we nog veel bestellen!
Ilse Marien 5  | 21/11/19  14:30:45 | Winkelbeoordeling :
Levering is steeds op tijd en is ook handig dat je jouw bestelling in Delhaize kunt meenemen zodat je niet hoeft thuis te zijn
Shauni De Gucht  | 19/11/19  14:06:26 | Winkelbeoordeling :
Altijd een snelle levering en nog nooit problemen gehad. Ook terugsturen gaat heel vlot en zonder problemen.
Nancy Kindermans  | 19/11/19  17:11:40 | Winkelbeoordeling :
top website al heel wat gekocht,altijd netjes afgehandeld en het pakketje is er zeer snel
Nassira El Mazghari  | 19/11/19  10:44:50 | Winkelbeoordeling :
Betrouwbare webshop waarbij de bestellingen altijd netjes en snel geleverd worden. Wanneer je niet tevreden bent kan je gratis terugsturen en krijg je je geld terug op je bankkaart en niet op een giftcard zoals bij vele webshops.
Ron Weijmer  | 17/11/19  16:29:34 | Winkelbeoordeling :
Ik kom hier elke week wel even kijken op bol.com om te zien of er iets nuttigs voor mij te halen valt. Als dat zo is dan wacht ik ook niet zo lang om het te bestellen. Wat dat betreft, bevalt bol.com me echt goed !
aslihan yener  | 18/11/19  08:50:24 | Winkelbeoordeling :
Heel leuk en goedkoop er is alles wat je er maar wilt vinden ik raad het zeker aan iedereen aan groetjes
Tine C.  | 10/11/19  08:51:11 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is misschien niet de goedkoopste webwinkel, toch zijn er regelmatig aanbiedingen die écht de moeite waard zijn. Bovendien is de keuze bijna onbeperkt. Ik vind er altijd wat. Niet enkel om cadeau te geven, maar ook gewoon voor mezelf. Bol.com heeft een supergoede service.
ying cheung  | 07/11/19  19:15:35 | Winkelbeoordeling :
de beste site die er is in mijn ogen, zelfs is er een probleem met een product na een jaar , geven ze nog een oplossing waar iedereen gelukkig mee is,over het algemeen zijn ze een van de goedkoopste site's
Van egdom Jonas  | 07/11/19  21:17:22 | Winkelbeoordeling :
Een zeer leuke webshop voor jong en oud. Met een ruim assortiment aan tal van producten. Bovendien levert de klantenservice van bol.com dagelijks uitstekend werk, want bij problemen met een bestelling wordt er zeer goed opgetreden.
Daisy Vanvyve  | 07/11/19  16:48:11 | Winkelbeoordeling :
Super snelle service! Doet wat het beloofd. De avond voordien besteld en vandaag al geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur! Zeer veel keuze, een zeer ruim assortiment ! Zeer mooie prijzen. Leuke acties zoals bulk actie!
jordy lemmens  | 05/11/19  13:49:28 | Winkelbeoordeling :
zeer goed overzichtelijke website + app levertermijnen worden nauwkeurig nageleefd. je krijgt meerdere malen een email waar het pakket zich bevind. ik beveel deze zeer zeker website aan ps: sommige prijzen zijn wel wat duurder maar daar staat wel een snelle levering tegenover.
sandra pulinx  | 02/11/19  08:01:03 | Winkelbeoordeling :
super site ! als je een cadeautje zoekt of iets nodig hebt vind je dit op deze site snelle levering klantvriendelijk nog nooit problemen mee gehad en de prijzen zijn zoals ze moeten zijn en soms zelf goedkoper !!! i love bol. com
Esther De haan  | 04/11/19  18:05:21 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne winkel met echt goed klantenservice die snel reageren. Reparaties worden snel uitgevoerd. Overzichtelijke pagina. Alles 30 dagen opzicht. Goede kwaliteit. Je kan zelf ook verkopen op hun side.
Dury Kimberly  | 03/11/19  10:49:36 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden van jullie diensten en jullie rappe en correcte leveringen en prijsgaranties en eventuele bereder info
Kurt Maes  | 05/11/19  07:21:05 | Winkelbeoordeling :
Bol doet wat ze beloven in hun reclame... Handige site om te gebruiken, mega veel keuze in alle producten, keuze van verschillende betalingsopties, geen verzendkosten boven totaalbedrag van €20, zeer snelle levertijden...
Anja De Greve  | 03/11/19  17:33:19 | Winkelbeoordeling :
Heeft ruim aanbod aan voordelige prijzen goed retourbeleid en altijd gratis verzending voor 6 EUR per jaar extra korting bij grote verpakkingen of geregeld herhaalde bestellingen.via bespaar continue
tamara verhaegen  | 03/11/19  12:58:54 | Winkelbeoordeling :
Snel en correct , wel artikel je ook zoekt , bij bol.com ga je het zeker vinden , en zelfs in een uitgebreide gamma . Artikels die je besteld wordt zeer snel aan u huis geleverd meestal binnen de 24h
Heinz  | 01/11/19  10:44:44 | Winkelbeoordeling :
Op bol.com kan je werkelijk quasi alles vinden! De bestellingen worden steeds op tijd geleverd. Bovendien is er een goede en vriendelijke klantenservice voor als je vragen hebt. Uiterst tevreden over deze webshop!!
Frieda Van Droogenbroeck  | 30/10/19  09:57:25 | Winkelbeoordeling :
Op bol.com heb ik tevreden gewinkeld met de aankoop van een haardroger. Ik kon via de positieve reviews de beste koop voor mij realiseren. Ik was ook aangenaam verrast met de snelle levering van het pakketje.
Wilfried van Droogenbroeck  | 30/10/19  10:04:14 | Winkelbeoordeling :
Op bol.com heb ik tevreden gewinkeld met de aankoop van een haardroger. Ik kon via de positieve reviews de beste koop voor mij realiseren. Ik was ook aangenaam verrast met de snelle levering van het pakketje
Nathalie Nathalie Van Poppel  | 27/10/19  06:11:57 | Winkelbeoordeling :
Bij bol kan je zo goed als alles vinden aan goede prijzen. Nog nooit problemen gehad. Ook met omruilingen of geld terug krijgen is er nooit een probleem, dit heb ik al enkele keren moeten doen en ze hebben mij steeds vriendelijk en snel geholpen
Kimberly Rop  | 25/10/19  15:26:01 | Winkelbeoordeling :
Ik heb eigenlijk enkel vrij goede ervaringen bij bol.com. Als ik iets bestel komt het aan op de juiste moment. Als er iets mis is krijg ik direct antwoord en lossen ze dit ook op voor mij. Topservice dus!
Samira Ennaji  | 21/10/19  21:29:50 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaringen heb ik bij bol.com altijd worden mijn bestellingen snel geleverd. Ook de klantenservice is uitstekend. Ik ondervind nooit problemen bij bol. Verder vind ik het heel fijn dat ik ook nog dezelfde dag geleverd kan krijgen. Top.
Juliette Van Tongerloo  | 20/10/19  23:56:56 | Winkelbeoordeling :
prima service, snelle levering, gemakkelijk, goedkoper,de webshop is overzichtelijk en je kan veel artikkelen zeer makkelijk vinden en bestellen, evenzeer snelle retour, goede garantie cashback wanneer ar
cindy van ingelgem  | 20/10/19  16:13:20 | Winkelbeoordeling :
ontzettend tevreden! Woodwick kaars besteld, snelle levering heel goed verpakt, zeer vlotte communicatie. Ik ga zeker en vast nog bestellen bij bol.com, ook in de webshop vind je alles vrij snel. Geen negatie ervaringen of beoordelingen. ik kijk uit naar een volgende bestelling
Sandra Plomp  | 19/10/19  10:07:03 | Winkelbeoordeling :
Voor mij is bol.com de eerste winkel waar ik zal kijken als ik iets nodig heb. Qua prijsvergelijk komt bol ook het beste uit de bus, de levering is altijd heel snel.. Ik heb nog maar 1 x de klantendienst moeten vellen, en die waren heel vriendelijk, en werd het probleem ook meteen opgelost.
Emma van wouwe  | 10/10/19  09:47:45 | Winkelbeoordeling :
Als je iets snel nodig hebt kan je bij bol com terrecht enkel spijtig dat je soms iets extra's moet kopen voor dat de verzending gratis is de medewerkers van daar zijn vriendelijk en behulpzaam wat zeker ook een pluspunt is
Ilse Van De Pontseele  | 10/10/19  09:27:46 | Winkelbeoordeling :
Goede service en snelle service, Verschillende keuzes uit uitgebreid assortiment. Uitstekende werking van winkel naar klant toe. Prijs kwaliteit. Meestal goede uitleg van het product, voordeel is ook wat je kunt zien wat de klant vind van de product.
Pascal Bauwelinckx  | 09/10/19  23:09:15 | Winkelbeoordeling :
Bestel regelmatig bij bol. Goeie prijzen, vlotte levering en interessante promo’s en snel hulp als je vragen hebt
Geert Van Dyck  | 10/10/19  11:08:11 | Winkelbeoordeling :
Super shop steeds correcte afhandeling. De acties zijn er bijna altijd voordelig ik raad iedereen dit aan. Top en goede levering . Als er problemen zijn worden deze super snel opgelost door een top team van de klanten service
Romina Jaskowiak  | 08/10/19  14:34:25 | Winkelbeoordeling :
Altijd alles netjes op de afgesproken datum.1 keer is dat niet gelukt (ALLE BEGRIP) maar kreeg toen wel lekkere chocolade van hun. Toppers dus. En als je hun callcenter belt zijn ze heel erg persoonlijk wat het dus een aangenaam gesprek maakt
 | 07/10/19  14:35:13 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een hele goede site je vind er werkelijk alles op. van honden eten tot zelf gerief voor school. een echte top site met vaak veel goede promoties.wij shoppen er bijna dagelijks. dus een echte vaste klant.
Ratiba Bouzidi  | 07/10/19  22:44:40 | Winkelbeoordeling :
Snel, makkelijk en betrouwbaar! Je kan er bijna alles vinden tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zowel de app als de website zijn overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Nooit teleurgesteld door bol.com
Frederik Mertens  | 06/10/19  19:27:51 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle en goede levering! Ook bij retour zendingen is de cashback zeer vlot, alsook een zeer vriendelijke helpdesk! Altijd tevreden met de aankopen die ik heb gedaan Zou het iedereen kunnen aanbevelen.
Elena De Langhe  | 07/10/19  01:51:01 | Winkelbeoordeling :
Bol, de winkel van ons allemaal. En dat is hij ook! Alles wat je nodig hebt, snel en gemakkelijk aan huis geleverd. Toiletpapier? Gsm? Oorbellen, of nieuwe rugzak nodig? Bol heeft het voor jou klaar staan! De duidelijke website brengt je vlot naar je benodigdheden. Bedankt, Bol!
Niels  | 06/10/19  12:44:31 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over de verschillende aanboden, men kan echt bijna alles vinden. De kwaliteit van de producten en de levering in de discrete verpakkingen van bol.com zorgt ook voor bescherming en privacy van het bestelde product.
Martijn Schroyen  | 05/10/19  11:02:01 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke webshop komt altijd op de voorziene tijd bij je thuis aan goede kwaliteit en veel arsortimenten
Cindy Bammens  | 04/10/19  14:40:22 | Winkelbeoordeling :
Geregeld kijken ik en mijn kinderen hier, want je vind bijna alles wat je zoekt. Het fijne is....voor een bepaald uur besteld en je ontvangt het de volgende dag al in huis. Alles is ook heel duidelijk.
Steven Vanschaemelhout  | 04/10/19  10:13:35 | Winkelbeoordeling :
Bestelde goederen worden vlug geleverd, prijs valt ook nog mee. Website makkelijk te gebruiken en makkelijk te bestellen
Glenn Block  | 04/10/19  07:11:06 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk en goed verstaanbare webshop Ook de levering was correct en op tijd Bol.com heeft tal van mooie en goed producten met de nodig uitleg over het product zo dat u weet wat u koopt Mijn winkelkar zit al goed vol.
Griet Hermans  | 03/10/19  19:43:42 | Winkelbeoordeling :
Super site van bol punt com. Snelle levering vandaag besteld morgen thuis. Goede servies. Bij vragen snel antwoord. Mooie winkel waar iedereen super vriendelijk is en u goede raad en uitleg geeft over het product dat u wil aankopen.
Tatjana Alen  | 03/10/19  13:24:27 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne en betrouwbare website. Zeer veel keuze in verschillende dingen. Zeer vlotte en correcte levering, de mensen van bol.com houden ook goed contact en helpen je waar nodig. Bol.com staat toch in mijn top 10 van favoriete webwinkels waar ik graag bij bestel!
Natalie Sohier  | 03/10/19  12:15:45 | Winkelbeoordeling :
Handige website waar je alles maar dan ook alles snel kan vinden wat je nodig hebt in het dagelijkse leven. De snelheid van de levering is ook tip top. Kortom handige site met een correcte en snelle levering.
Anneleen  | 02/10/19  21:04:12 | Winkelbeoordeling :
Altijd in orde, ruim aanbod en leuke promo’s. Voor sommige artikels wel prijzig, maar meer dan eens geholpen met spullen de volgende dag in huis te hebben. Uitstekende klantenservice zowel telefonisch als via de chat!
Anita Ongena  | 02/10/19  16:27:29 | Winkelbeoordeling :
Snelle service ook al ben je niet thuis. Goede dienst na verkoop. Voor herstellingen ook juiste uitleg ontvangen.
Mevouw X  | 02/10/19  14:22:21 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden van de service van Bol.com. Zeer snelle levering. Ik werd vlot geholpen door de medewerker aan de telefoon, toen ik een probleem ondervond op de webshop, dit werd snel verholpen!!
graziella swerts  | 02/10/19  12:59:27 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden. Handig als je iets dringend nodig hebt en wasmiddel kopen,het gesleur met zware dozen en flessen ook verleden tijd. Ik zou er niet meer zonder kunnen , snelle levering, je wordt snel geholpen bij problemen. En voornaam ook voor mij. Zeer vriendelijk.voir mij toppie bol.com
Renata Kivits  | 02/10/19  00:08:07 | Winkelbeoordeling :
Al meer dan 15 jaar mijn meest favoriete webwinkel. Interessante aanbiedingen, snelle service en een super vriendelijke klantendienst. Levering is ook snel en je kan zelfs een dag kiezen. Werkelijk alles is te vinden Bij Bol.com
Pieter-Jan Lycke  | 01/10/19  19:32:10 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke webshop! Voor ieder wat wils, binnen termijn geleverd en indien niet tevreden geld terug! Ook leveringen gebeuren keurig en klantendienst is beschikbaar. Enkel de prijs is misschien wat te hoog...
tari pattijn  | 30/09/19  19:53:15 | Winkelbeoordeling :
Super goede webschoo.super vriendelijk personeel, zijn altijd oprijd met lever en de prijzen zijn goed.
Ilana  | 28/09/19  14:29:41 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over de service en levering bij bol.com. Het aanbod is zeer uitgebreid en er worden frequent genoeg nieuwe voorwerpen beschikbaar gesteld. Zeker een aanrader voor wie een snelle online koop wil doen.
Louise Erazo  | 29/09/19  11:02:33 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, voor 24 uur besteld, volgende dag geleverd. Ruime keuze. Goede klantenservice. Bij vragen, online vraag stellen en binnen 15 minuten een reactie. Ben altijd goed en vriendelijk geholpen.
Kim Van Walleghem  | 28/09/19  20:01:45 | Winkelbeoordeling :
Beste online shop die ik ken. Gebruiksvriendelijke app, uitgebreid assortiment en een heel snelle levering. Je kan ook altijd gemakkelijk je bestellingen opvolgen via de track and trace code die je via email ontvangt
Nathaly  | 27/09/19  11:05:12 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle levering. Een uitgebreid gamma aan artikelen. Altijd goede prijs voor artikelen. Er wordt ook op de site aangegeven wanneer het druk is op de klantenservice en je mogelijks langer moet wachten op een antwoord. Dit vind ik een vorm van goede communicatie van het bedrijf
Laisa Verkindere  | 22/09/19  19:18:29 | Winkelbeoordeling :
Zoveel keuze van verschillende producten en ik kan altijd de product dat ik wel gemakkelijk kan vinden Heel goed winkel support en ik krijg mijn bestelling altijd op tijd en een zeer goede staat en qualitiet.
John van Luijk  | 21/09/19  05:25:28 | Winkelbeoordeling :
altijd zeer tevreden over bol.com.Ongelooflijk wat ze allemaal in voorraad hebben en vandaag besteld morgen in huis.Ik vind de optie van een afhaalpunt te kiezen ook zeer gemakkelijk,dan hoef je niiet altijd thuis te zijn,maar kan je zelf het pakje gaan halen als het jou past.
Nina Vinck  | 26/09/19  21:52:32 | Winkelbeoordeling :
Goede bestel site maar hun levertijden zijn niet altijd even correct . Verder is service goed en producten ook
Tom Meulemans  | 21/09/19  07:41:53 | Winkelbeoordeling :
een mooie overzichtelijke webshop en goede vergelijking van prijzen die je met andere kan vergelijken en zo uitkomt op de goedkoopste prijs van het land het lijkt of je wel echt in een winkel zit maar virtueeel en je kan rustig kiezen naar eigen tijd
Els Hendrickx  | 18/09/19  08:49:28 | Winkelbeoordeling :
Geweldige webshop! Je kan er heel veel vinden, van boeken tot games, van make-up tot kleding. Regelmatig zijn er goede promoties. Alles wat je bestelt, wordt correct en snel geleverd. Voor slecht 6,99 € per jaar kan je lid worden van Select. Je kan dan zelf je bezorgdag kiezen! Topsite!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,25% CashCoins
10% extra korting in de sale bij Bonprix
Code:SOLDES
ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS ColliShop
visit register click click