ONTVANG 1,50% CASHCOINS HEMA
Meld je aan en ontvang direct 1,00

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

riet joly  | 18/08/19  16:39:25 | Winkelbeoordeling :
winkel : top aanrader voor iedereen! alle bestellingen worden bijzonder snel verwerkt! correcte communicatie zowel telefonisch als per email...de dienst na verkoop en de eventuele terugzending van de producten verlopen vlekkeloos, waarvoor een dikke pluim!
Jill Larbrisseau  | 18/08/19  05:21:10 | Winkelbeoordeling :
Altijd mooie kortingen , snel geleverd ! BOL is TOP
Jenny Verheyen  | 17/08/19  11:06:29 | Winkelbeoordeling :
heel fijne webshop. snelle levering en goede kwaliteit. je kan betalen op verschillende manieren. ook achteraf betalen is een mogelijkheid waardoor het wel fijn is iets snel in huis te hebben. De levering kan gedurende de hele dag. ook vaak s avonds
Ineke Corneillie  | 16/08/19  20:40:06 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over bol.com, omwille van hun snelle levering, en is dan ook goed verpakt. Heb al verschillende dingen besteld en ze werde altijd geleverd op tijd en zonder schade aan één van mijn spulletjes.
Jean Vyane  | 16/08/19  06:34:08 | Winkelbeoordeling :
altijd prima en snelle service, en gegarandeerde terugbetaling bij miskopen!ik kocht er reeds tal van producten en ben altijd correct behandeld geweest door de klantenservice.de beschrijving van de artikelen stemmen ook steeds overeen met het product die je ontvangt.
Verbruggen Sophie  | 14/08/19  22:45:55 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com zo leuk en wat ik nog leuker vind is dat je nu ook gratis kan leveren bij je thuis ik vind het ook zeer handige website het verkoopt zo veel dingen dat je Zoizo je goesting vind de levering is ook super snel ik raad het iedereen aan bol.com top website
Magalie Ruymbeek  | 14/08/19  13:38:00 | Winkelbeoordeling :
Als ik snel iets nodig heb, vind ik hier meestal alles wat ik nodig heb en wordt het de volgende dag geleverd. Ik bestel hier al een hele lange tijd en altijd tevreden van. Ook worden er regelmatig goede aanbiedingen gegeven
Anita schraenen  | 15/08/19  05:57:21 | Winkelbeoordeling :
altijd goede produkten van goede kwaliteit,snel geleverd en zijn er problemen ben je ook direkt geholpen, ook zijn het betaalbare produkten en je komt zelden bedrogen uit.is zeer zeker een aanrader voor alles wat je nodig hebt
Tre Lemar  | 12/08/19  11:47:25 | Winkelbeoordeling :
Made my second purchase via bol.com and love the quality of products I received. The availability of products is another benefit. The only negative I would say is that their delivery has never happened as they notify it will. I now have it delivered to a local pick up point to ensure I get it fast.
Kim Vervaet  | 12/08/19  18:01:33 | Winkelbeoordeling :
Zeer te vreden. Steeds snelle levering. Prijs zit meestal ook wel oké denk ik. Wat ik wel al meegemaakt heb als ik niet thuis ben is dat ze het pakje ergens wegstoppen en geen briefje achterlaten waar.
Sveta  | 07/08/19  14:37:19 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een goede webshop door hun groot aanbod en zeer goede service! Altijd veel keuze en interessante prijzen op Bol.com. Je kunt altijd terug sturen. Je kunt alles vragen,snel antwoord. Top winkel.
Emmanuella Ababio  | 06/08/19  13:49:40 | Winkelbeoordeling :
Hun service is goed ... Sommige Producten zijn niet zo originelle...maar Ik heb daar mini fan gekocht en het was op de dezelfde dag gebroken, maar ik heb ook twee bijbels gekocht en het was super goed Het was prima.
Emilie Nollet  | 06/08/19  09:02:57 | Winkelbeoordeling :
Zeer mooie kwaliteit van meubels en andere hebbedingen!Tevreden met service! Overzichtelijke website waar je steeds alles vindt en een goede prijs - kwaliteitsverhouding. Ik raad dan ook bol.com graag aan anderen aan.
Catharina H.  | 05/08/19  13:04:24 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een heel ruim aanbod, vraagt geen verzendkosten vanaf een bestelling van 20 euro en biedt een uitstekende service. Bij vragen kun je chatten en krijg je héél snel een antwoord. Ik raad deze webshop aan iedereen aan.
philo Gijbels  | 04/08/19  20:12:46 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com en zeer interessante site. Je vindt er bijna alles.De prijzen zijn meestal ok. De levering gebeurt zeer snel. En als er ergens een probleem is wordt dat ook correct opgelost. Ik durf Bol.com aan iedereen aan te bevelen.
Robin Verdonck  | 02/08/19  20:44:14 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede webshop. Snelle leveringen . Grote keuze aan producten. Je kan er goed spullen vinden die je nodig hebt. Content van alle aankopen die ik al gedaan heb op bol.com goede service. Altijd en goed geholpen.
Christel Sergysels  | 04/08/19  21:10:06 | Winkelbeoordeling :
Groot assortiment en vaak veel goedkoper dan andere webshops. Vlottte levering, steeds binnen de beloofde periode. Kwalitatief zeer goed. Ook zeer klantvriendelijken behulpzaam advies als je een bepaald artikel niet kan vinden
Yves Hofman  | 31/07/19  22:31:51 | Winkelbeoordeling :
IK BEN EEN REGELMATIGE KOPER BIJ BOL.COM EN KOOP OOK VIA BESPAAR CONTINU. HEB OOK EEN SELECT ABBO WAARDOOR IK GEEN VERZENDINGSKOSTEN TE BETALEN. IK VIND DIT EEN VAN DE BETERE WEBSHOPS. ZEER GOEDE HELPDESK EN STEEDS GOEDE INFO. TOP SITE!!!!
An Janssens  | 31/07/19  19:13:02 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al vele goede ervaringen gehad bij bol.com! Het is zeker een aaanrader! He pakketje dat je bestelt is er stipt om het uur dat ze zeggen, echt geweldig! En ik ben natuurlijk ook zeer tevreden met mijn product!
Laura De Laender  | 01/08/19  11:07:55 | Winkelbeoordeling :
De service is zeer goed. Je krijgt veel uitleg over het product dat je zoekt. Prijs-kwaliteit is ook goed, je hebt echt waar voor je geld. Bol.com zegt je een leveringsdatum, maar bij ons was die er eerder, wat echt positief was aangezien we het dringend nodig hadden.
Deschacht Anja  | 30/07/19  11:29:52 | Winkelbeoordeling :
Super rappe verzending veel keuze enen hele goede website en veel leuke promo s enjevenud er alles van kleren tot huishouden juwelen boekentassen eigenlijk van alles
Carl Brusselmans  | 27/07/19  11:25:04 | Winkelbeoordeling :
Goede app perfecte afhandeling. Goedkoop en snel. Mooie afbeelding en voorstelling. Overzichtelijk en duidelijk. Zeer correct. Ook retour zendingen duidelijk en gemakkelijk te verzenden. Een site om door te vertellen aan vrienden.
Mieke Vertriest  | 25/07/19  09:31:44 | Winkelbeoordeling :
Een heel toegankelijke web-site, alle produkten zijn gemakkelijk terug te vinden , ze blijken goedkoper dan in de winkel , hebben een duidelijke omschrijving en na aankoop snelle en feilloze levering
Tessa Leeman  | 23/07/19  18:26:45 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden over de service en de levering ook steeds binnen de termijn dat vermeld staat. Bijna alles in de aanbieding ik bestel vaak op bol. Com en ik vind het heel makkelijk zeker met de app die dan ook alles bijhoud
Magalie Van Eynde  | 22/07/19  16:43:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al heel veel op www.bol.com besteld, het word steeds opnieuw snel verstuurd en snel geleverd, ze houden hun aan de leveringstijd, heel veel aanbiedingen, gratis verzending vanaf 20euro, communicatie top
Sarah Stevenin  | 21/07/19  19:40:21 | Winkelbeoordeling :
steevast op tijd en stevig ingepakt en nooit beschadigd. Ik ben al van mijn eerste bestelling tevreden en raad deze online webshop aan iedereen aan. wanneer je voor 11u 's avonds besteld heb je je bestelling de volgende dag. enkel wanneer Bol zelf nog moet bij bestellen kan het enkele dagen duren maar dat wordt bij het product gemeld alvorens je besteld. Een echte aanrader voor iedereen.
Ginalyn Erkens  | 21/07/19  13:28:48 | Winkelbeoordeling :
Fijne online shop. Klantenservice probeert of doet er tenminste iets aan als een pakket niet of verkeerd geleverd is. En storten het geld ook terug als je het pakket niet hebt ontvangen die je besteld had. Wat ook fijn is, is dat je achteraf kan betalen.
Cindy Thijs  | 19/07/19  21:31:19 | Winkelbeoordeling :
Super goede service klantvriendelijk op tijd geleverd prijs kwaliteit is ook enorm goed zou zeggen doe zo verder.alles werd op tijd geleverd zelf een uurtje vroeger al er op de planning stond dus zeker tevreden erover
Vicky  | 19/07/19  17:17:56 | Winkelbeoordeling :
altijd een zeer snelle en zeer goede levering eenders wat je bij Bol.com besteld tot hier toe heb ik nog nooit iets terug moeten sturen. je kan hier zeer veel op terug vinden prijs en kwaliteit altijd zeer goed.
Kim Van Walleghem  | 18/07/19  18:07:32 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat Bol.com één van de beste webshops is. Correcte prijs-kwaliteit verhouding en altijd up-to-date ivm de levering van een bestelling. Een heel uitgebreid aanbod en dagelijks nieuwe aanbiedingen.
Flossy Günther  | 19/07/19  09:41:36 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden, iedere keer opnieuw ben ik verbaasd hoe snel alles word behandeld. betalen gaat super vlot meteen erna een mail voor bevestiging van bestelling en betaling en de dag erna reeds thuis.
Mattias roofthooft  | 18/07/19  16:58:27 | Winkelbeoordeling :
van deze winkel ben ik zeer tevreden. Heb er al veel bestellingen gedaan. en ik ga er zeker nog meer doen. snelle levering en altijd op tijd een heel bezorgd. ik zou deze zeker aanraden aan familie en vrienden.
Peter Claus  | 09/07/19  09:34:35 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een regelmatige klant en eerlijk gezegd ben ik tot op heden steeds zeer tevreden en dit zowel omtrent hun productengamma, u helpen het juiste product voor u aan te duiden (zonder aankoop verplichting). Ook de klantendienst en die naverkoop zijn optimaal. Een echte aanrader.
Linda Boenne  | 04/07/19  01:16:51 | Winkelbeoordeling :
Mijn persoonlijke beoordeling over bol.com is zeer goed. De kwaliteit van het bestelde product was zeer goed. De levering was vlot en snel. We moesten geen verzendkosten betalen. De prijs van mijn bestelling was zeer goed. Ik waardeer bol.com
jimmy jammart  | 03/07/19  12:48:45 | Winkelbeoordeling :
Bol.com de goedkoopste en snel website die er bestaat en natuurlijk hun super snelle levering dienst voor 23 uur bestel komt altijd de dag na dien gelevert heb al geregeld bij bol.com bestel en steeds wordt op via mail op hoogte gehouden waar pakket is en om laat zou geleverd word
Andy Geys  | 28/06/19  12:42:59 | Winkelbeoordeling :
Na verschillende keren besteld en geleverd te hebben gekregen bij en door bol Kan ik alleen maar positief zijn over deze webshop. Alles verloopt steeds vlot. Ook heel tevreden van de klantendienst die altijd bereikbaar is.
Philippe Maes  | 01/07/19  12:13:49 | Winkelbeoordeling :
Reeds meerdere keren besteld en altyd gekregen wat er beloofd werd. Vlotte afhandeling van de aankoop en vlugge levering. Artikelen zijn zoals het omschreven is op de website, dus kwaliteit staat voorop
Leen sterkens  | 23/06/19  08:20:51 | Winkelbeoordeling :
toffe website duidelijk koop er regelmatig iets . je kan gemakkelijk zoeken wat je nodig hebt of wil kopen. filters op de site zijn handig. van levering is het ook goed. onlangs retour moeten doen.hier bij goede hulp gehad
Rayan idriss ali  | 21/06/19  13:17:15 | Winkelbeoordeling :
heel goede winkel echt perfect ik heb al veel bestellingen gedaan en het is altijd optijd en in zn geheel aangekomen bij het adres dat ik ingegeven heb op de website. julie hebben er een vaste klant bij
Stephanie Desmet  | 19/06/19  23:49:29 | Winkelbeoordeling :
zeer interessant site, heel veel keuze in alles vb kledij, huishoud, audio, gerief voor camping, en nog veel meer. De verpakkingen zijn altijd zeer goed en beschermd, levertijd is zoals gezegd. De prijzen vind ik van gemiddelde prijs klasse. Dus een aanrader.
Bernard Noppe  | 16/06/19  06:38:10 | Winkelbeoordeling :
Hallo, deze week had ik baterijen besteld en deze waren binnen de 48 uur geleverd aan huis , wat een service ik ben eindelijk nog nooit teleurgesteld geweest van de service van deze firma bol.com , zeker een aaanrader
Dennis Carette  | 16/06/19  13:24:09 | Winkelbeoordeling :
altijd zeer snelle levering en als er iets mis is met een product is een retour snel en makelijk aan te vragen via de website van bol.com groot aanbod voor elk wat wils ook 2de hands of 2de kans producten.
Christo Dht  | 16/06/19  22:34:53 | Winkelbeoordeling :
Snelle hulpverlening, klantgerichte keuze en informatie naar de zin van de klant , qua betaling , is er zeker niks te zeggen , de producten zijn meer dan betaalbaar, ook kwaliteitsgericht , de verzen
Suzanne Pittoors  | 14/06/19  10:55:42 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede website,alles heel gemakkelijk terug te vinden,Snelle levering voor 23.00 uur besteld dan ontvang je je levering al de volgende dag.Wanneer je deze toch niet ontvangt of je producten zijn beschadigd krijg je zelfs je geld terug of ontvang je deze opnieuw.
conny seys  | 11/06/19  09:45:28 | Winkelbeoordeling :
goede webwinkel zeer goede servide indien verkeerd product of niet tevreden mag je het altijd gratis retourneren het bedrag staat binnen de 5 werkdagen terug op je rekening zeer tevreden klant ik koop er heel vaak
Sandra Tomme  | 11/06/19  05:24:20 | Winkelbeoordeling :
bol de grootste webwinkel dat je hebt in Belgie en Nederland. Dit is een winkel waar ik veel online koop van kleins tot meubelen. Ook suppersnelle verzending vandaag besteld morgen kan je u pakje al in ontvangst nemen.
jessica mampaey  | 09/06/19  15:26:32 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com een goede webwinkel die alles zo goed mogelijk laat verlopen. Nog geen problemen mee gehad tijdens mijn bestellingen in de afgelopen tijd. Dus heel erg tevreden hierover. Doe zo verder.
 | 09/06/19  17:56:51 | Winkelbeoordeling :
goed werkende site en fijn uiterlijk. De reclames op de site kunnen soms wel irritant zijn. Wat ik leuk vind is dat de site zo nu en dan goede boeken aanbeveeld binnen een bepaald onderwerp. Daarnaast worden veel bestellingen al binnen een dag aangeleverd.
Jonathan  | 06/06/19  08:53:58 | Winkelbeoordeling :
zeer snelle levering. zeer snelle klantendienst bij problemen ik bestel altijd alles op BOL.COM en altijd mooi op tijd geleverd zelden tot niet iets kapot of verkeerd geleverd! deze is echt een aanrader
Rita Maes  | 05/06/19  17:26:19 | Winkelbeoordeling :
Steeds correct en erg snel ! Bij verkeerd product of verkeerde levering altijd correcte behandeling gekregen en zelfs een nieuw product in de plaats. Bol heeft ongeveer alles en vooral als je het dringend nodig hebt, is Bol de snelste !
joni van rossem  | 05/06/19  14:29:51 | Winkelbeoordeling :
De kwaliteit van het product is zeer goed, je hebt ook zeer veel aanbod aan producten in verschillende categorieën en de service is er ook zeer goed. Ik raad deze webshop dus heel hard aan want je vind er alles wat je zoekt.
Lynn Van Der Steen  | 03/06/19  17:13:05 | Winkelbeoordeling :
Nog nooit problemen gehad bij een bestelling op bol.com, ik raad de webshop zeker aan bij anderen als ze mij iets zouden vragen. Heb al enkele malen bij bol.com besteld en zou het zo terug doen moest ik iets nodig hebben. Ook nooit last gehad van de levertijd. De app werkt ook wel goed.
Sharon Musch  | 03/06/19  17:50:11 | Winkelbeoordeling :
Vlotte levering, mooie acties. Chat werkt goed om info te vragen. Reageren vlug en correct. Prijs/kwaliteit zit goed
MARNIK DECEUNINCK  | 02/06/19  10:03:44 | Winkelbeoordeling :
toffe aankoopwinkel op het internet en een groot aantal verschillende aankoop mogelijkheden en een ruim assortiment ook vlugge levering aan huis ik ben een tevreden klant zal nog aankopen doen je moet zelf eens gaan kijken tof
Hilde De Groote  | 01/06/19  11:37:42 | Winkelbeoordeling :
steeds heel correcte service, ook bij retour ! vlugge verzending en je ontvangt een mail als je pakje op weg is, artikels steeds in goede staat en zoveel keuze, heel gemakkelijk online winkelen vanuit je luie zetel ! aanrader !
carole laebens  | 30/05/19  11:16:36 | Winkelbeoordeling :
overzichtelijke site en mits wat opzoekwerk goede koopjes te verwezenlijken. indien je gebruik maakt van de retour aankopen kan je extra kortingen scoren Ik kan deze aanraden voor de aankoop van de producten voor je huisdieren
Roxane van Renynghe  | 27/05/19  02:01:54 | Winkelbeoordeling :
Top website! Snelle levering en goede klantenservice. Bestel hier regelmatig en ben nog nooit teleurgesteld geweest. Verkeerd bestelde producten terugzenden was geen probleem en geld stond na enkele dagen alweer op de rekening :)
Timo Warrinnier  | 25/05/19  20:25:02 | Winkelbeoordeling :
Fantastische site en zeer goede service! Top! Ik kocht onlangs een nieuwe computer en had hem 3 dagen later al bij mij thuis, ik was niet thuis maar ze hebben laten weten dat ze het bij de buren hebben achtergelaten. Ze houden je ook steeds op de hoogte.
Mike Van Melle  | 26/05/19  18:18:26 | Winkelbeoordeling :
stipt en in steeds orde.. bij foutieve levering word deze snel vervangen..tevens bij niet levering snelle oplossing.. dienst na verkoop en aankopen verlopen vlot... goede vriendelijke helpdesk steeds bereikbaar
corry van brande  | 26/05/19  06:02:18 | Winkelbeoordeling :
super shop, drie dagen geleden een easy up tent gekocht en vandaag al geleverd en in perecte staat super. en niet duur wij bestellen wel eens meer bij bol.com en hebben tot u toe altijd alles op tijd en aan een redelijke prijs ontvangen top
JENNIFER Van den broek  | 24/05/19  07:51:54 | Winkelbeoordeling :
Altijd een goede service, alles wordt snel geleverd. Verzendkosten zijn gratis en ook met retour heb ik nooit problemen gehad. Wat ik ook fijn vind, is dat ze ook cadeautjes inpakken tegen een kleine vergoeding.
Marie-claire Pieters  | 21/05/19  10:47:16 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, vriendelijke mensen en goede prijselijke producten. Goede servies. Op de revieuws kon ik ook de tevredenheid en of mankementen van het product lezen, wat mij goed geholpen heeft om te bestellen
Wahid Eltaf  | 20/05/19  20:09:19 | Winkelbeoordeling :
Top altijd tevreden ik bestel altijd van bol.com als er probleem zijn wordt ik direct geholpen alles top, je hebt natuurlijk goedkope material dat je nodig heb en dure maar kwaliteit niet te klagen alles is prima .
Nadia Landuyt  | 20/05/19  17:59:37 | Winkelbeoordeling :
Top winkel, zo wat alles wat je nodig hebt. Super service. Bijna altijd de dag erop geleverd. Werkt ook met veel andere winkels samen.
Sofie Van de Mert  | 19/05/19  12:13:26 | Winkelbeoordeling :
goede service prijs goed levering goed artikelen heel goed altijd op tijd zeer vriendelijk altijd correct prima spullen alles kan je er vinden geweldige site heel gemakkelijk om te bestellenxxxx
Ilona Schievers  | 20/05/19  11:07:23 | Winkelbeoordeling :
bestellen is volgende dag al in huis ! gratis terug zenden ... en ze hebben echt alles
Dewit Leen  | 18/05/19  11:02:02 | Winkelbeoordeling :
Goede service vooraf aan de aankoop, het beantwoorden van allerlei vragen gebeurt snel en ook zeer correct, het is steeds een zeer vlotte levering en nadien is er een goede service, bij eventueel een retour.
Vicky Scheunders  | 15/05/19  14:25:19 | Winkelbeoordeling :
Deze Webshop geniet mijn voorkeur. Vooral met de bulkdagen zijn er toppers te scoren. Goede producten en snelle levering en via mail is je bestelling goed op te volgen. Bestel er regelmatig huishoudmiddelen, verzorgingsproducten, speelgoed...
Kimberley Kenny Deschacht Hendryckx  | 14/05/19  23:08:22 | Winkelbeoordeling :
Leuke website je vindt er werkelijk alles je kunt er zelfs spullen verkopen en dat natuurlijk aa' de beste prijs goede sercice goede prijskwaliteit mijn waardering voor de wandmeubel b winkel is toch zeker een 8
Wijnand V Doorn  | 10/05/19  18:34:45 | Winkelbeoordeling :
geweldige winkel. van alles te koop en snel in huis. hulp vooraf is uitstekend, je kunt ze alles vragen. snel antwoord. Als het toch moet kun je altijd terug sturen. daarnaast ook goede hulp bij garantie zaken
Natascha Wouters  | 11/05/19  08:30:27 | Winkelbeoordeling :
fijne online winkel.vind er voor iedereen iets en betaalbaar. snelle service en levering.vriendelijk en behulpzaam .al redelijk beel gekocht en altijd heel content. fijne acties ook.echt een fijne online winkel.
Chiara Van Dessel  | 12/05/19  21:04:46 | Winkelbeoordeling :
vele interne leveranciers. bijna alles vind je bij Bol.com van kleding naar electro, of tuinmeubels, ... echt alles vind je via Bol. ook laat bol je de verschillende prijzen van verschillende leveranciers zien zodat je Zelf kan kijken dat je de beste deal hebt voor het product dat je wil aankopen. snelle levertijden zijn ook super meestal kan je Zelf de leverdatum kiezen wat ik persoonlijk heel gemakkelijk vind.
Suzy Van Nauw  | 09/05/19  14:55:12 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is zowat mij favoriete webwinkel, ik ben dan ook een vaste klant. Ze verkopen zowat alles wat je je maar kunt indenken. De prijzen zijn heel goed en de verzending gebeurt heel snel. Retourneren gaat ook zonder probleem
Heidi Berloo  | 10/05/19  06:38:41 | Winkelbeoordeling :
Altijd tevreden van. Deze winkel. Al heel veel besteld. Zowel huishoudelijke producten tot boeken. Leveren meestal op tijd. Iets niet in orde is dit gemakkelijk terug te zenden. Wat zelden het geval is.
Kjell Van der Plas  | 09/05/19  13:29:06 | Winkelbeoordeling :
Hele goede onlinewinkelWebshop heb er al heel erg veel op besteld en het komt altijd zeer snel toe en dat vindt ik echt heel erg leuk je hebt dat niet veel dat jouw pakketjes zo rap toe komen dit vinden volgens mij veel mensen heel leuk :)
Marina Willems  | 06/05/19  19:00:05 | Winkelbeoordeling :
geweldige service vlotte levering de beste online winkel ; ik ben super tevreden vlotte mails in verband met levering vriendelijke koerier ik heb niks negatiefs te vermelden betreffende deze winkel ook bij problemen kan je bij hun terecht
Ingrid Vergauwen  | 04/05/19  13:10:09 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een enorm groot aanbod een heel scherpe prijzen. Het is super handig en je kan wanneer een artikel je niet bevalt het ook heel makkelijk terug sturen. Het is 7 dagen op 7 en 24 u op 24 bereikbaar.
Lynn De Vos  | 04/05/19  23:47:19 | Winkelbeoordeling :
De service van bol.com is altijd vlot en de leveringen zijn steeds correct. Als er per ongeluk een probleem voorvalt, wordt je zonder enige problemen verder geholpen. De leveringen worden met zorg geleverd.
Virgie  | 03/05/19  23:03:01 | Winkelbeoordeling :
Zeer overzichtelijk, producten die U wenst te bestellen zijn zeer gemakkelijk terug te vinden. Zeer scherpe prijzen, ook op merk producten. Zeer snelle en vlotte thuislevering (of op ander gekozen adres of afhaalpunt in U regio)
Fraid Ariya  | 02/05/19  01:29:30 | Winkelbeoordeling :
Best en snel services met snelle levering in een heel goede verpakking tegen de schade. Juist op tijd geleverd zo als ze hadden gesproken ik ben hier mee te vrede van Bol.Com Ik bleef nog continiu shoppen bij bol. Com.
Mirjan Loriers  | 29/04/19  15:32:54 | Winkelbeoordeling :
Bol.com biedt een bijzonder ruim aanbod. Met zaken die je moeilijk kan vinden in de winkel boek je bij bol.com toch vaak succes. Dus geen geloop of meervoudig gerij naar verschillende winkels om een product te vinden. Bol.com levert snel waar je wil en meestal op het beloofde tijdstip.
Lou Ginis  | 26/04/19  15:34:35 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij dat ik kan bestellen op bol.com.al heel veel besteld makkelijk en de dag nadien meestal gelevert. Goed verpakt en vriendelijke chauffeur. Ik kijk al uit voor men volgende bestelling te ontvangen.gewoon top
Chris W  | 26/04/19  09:45:01 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen vaak bij bol.com. Niet alleen omdat het zo makkelijk is maar ook omdat ze zoveel verschillende zaken verkopen. Je kan er echt alles vinden! De prijzen zijn steeds schappelijk en de verzending uiterst gemakkelijk en vooral snel.
Diandra Abbruzzese  | 26/04/19  08:21:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb namelijk al zeer veel besteld en altijd super tevreden van geweest , nooit geen stukken. alles altijd optijd geleverd gekregen en daarmee zal ik ook blijven bestellen zeer veel keuze voor mijn dochtertje x
Wendy Verhaegen  | 25/04/19  23:31:12 | Winkelbeoordeling :
hier vind je zoveel spullen tegen een super goeie prijs en alles is snel en zonder fouten geleverd , ik heb nog geen enkele problemen ondervonden bij bol.com . ik ben een vaste tevreden klant .hier kijk ik altijd eerst
 | 24/04/19  23:13:25 | Winkelbeoordeling :
Goede en correcte levering van de gekochte goederen. Hebben een groot gamma en uitgebreide uitleg per product waardoor je een goede prijs-/kwaliteitvergelijking kan maken alvorens je een product koopt.
Miguel Van de ginste  | 23/04/19  20:03:16 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede kwaliteit redelijke prijzen en snelle levering het enige probleem dat ik met hun heb is dat ze achteraf betalen aanbieden op hun site wat soms handig kan zijn maar je kunt het bij niets gebruiken
Kombova Bedrie  | 23/04/19  21:34:37 | Winkelbeoordeling :
Best leuk je kunt daar alles van vinden en ge moet niet naarbde winkel of bus tram wachten direct van huisss en levering tot uw voeten voor mensen die graag thuis ziteen is dat heel fgoed en ze verkopen van ales daar
Ruben Meirlaen  | 21/04/19  10:45:44 | Winkelbeoordeling :
goeie service in het algemeen.... beste ok.... goede producten en productenkennis.. goede management en uitstekend team voorbeeld voor anderen doe zo verder bol.com mag en heeft potentieel om te groeien
Suzy Van Nauw  | 23/04/19  10:03:53 | Winkelbeoordeling :
Wat een geweldige site! Ik bestel heel regelmatig bij bol.com, ze hebben een heel ruim assortiment en heel goede prijzen. De levering is heel snel en terugsturen is geen probleem. Vanaf 20 euro is de verzending gratis
Sara Neven  | 22/04/19  13:35:33 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke webshop met een groot assortiment in echt alle categorieën die er bestaan, heeft altijd een zeer grote keuze met correcte leveringstermijn vermeld, zeer goede communicatie en vlotte levering
Britt  | 21/04/19  11:09:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden van bol.com. doe er meerder malen per maand een bestelling en deze komen telkens netjes binnen vermelde tijd aan.zoniet is er een geweldige klantenservixe beschikbaar die je met de gepaste vergoeding en of aanbieding tegemoet komen
Briggitte Happe  | 20/04/19  15:21:38 | Winkelbeoordeling :
ik ben blij dat ik jullie gevonden heb de kwaliteit en service en prijzen zijn heel goed de bestellingen die je doet zijn heel snel bij mij thuis ik kon het niet laten aan iedereen die ik ken te vertellen
hannah  | 21/04/19  11:38:39 | Winkelbeoordeling :
Ik kocht onlangs een puzzel op bol.com. Het aanbod aan puzzels is tegenwoordig zeer sterk gedaald, maar op deze site was er toch nog een zeer groot aanbod. Er waren puzzels die tamelijk duur waren maar verschillende die echt een goede prijs kwaliteit hadden. Zeer snelle levering
Paul Smets  | 20/04/19  00:18:28 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en overzichtelijk bestellen en betalen. Snelle levering en goede verpakking. bij uitputting voorraad kreeg ik gewoon mijn centen teruggestuurd zonder veel discussies. Wat ons betreft is Bol . com een Top Winkel.
Rudy Van Eembeeck  | 17/04/19  15:21:52 | Winkelbeoordeling :
vind het een degelijke webwinkel en vriendelijke leveranciers en een snelle levering en duidelijke uitleg over het product dat geleverd word zal er zeker nog bij bestellen en het aan vrienden aanraden het ook eens te proberen
Bryan Bijnens  | 17/04/19  16:27:07 | Winkelbeoordeling :
Topwebsite. Reeds verschillende producten gekocht op Bol.com. Je hebt een makkelijke filter- en zoekfunctie op de website. Daarnaast werden alle producten veilig thuis aangeleverd. De bestelde producten waren steeds van een goed kwaliteit en zijn nog intact.
Zeynep  | 15/04/19  23:10:46 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al heel veel dingens gekocht op bol.com Levering snel aan huis en de producten dat ik gekocht heb gaan heel goed mee en soms vind je daar goedkoper dan in de winkel zelf.bv pampers speelgoed enz.......
Laura Van Papegem  | 15/04/19  17:55:09 | Winkelbeoordeling :
Heel groot aanbod, je vindt alles wat je er nodig hebt. Hele goede kwaliteit Ook een uitstekende klantenservice, van af er een probleem is stellen ze alles in het werk om het op te lossen Leveringstermijn kloppen bijna ook altijd
Marc Verbelen  | 13/04/19  06:16:34 | Winkelbeoordeling :
Altijd veel keuze en interessante prijzen op Bol.com. Snelle levering, meestal de dag erna aan huis. Er zijn ook tweedehands zaken die je kan bestellen, is echt een aanrader. Gratis levering is ook handig meegenomen
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 1,50% CASHCOINS HEMA
visit register click click