ONTVANG TOT 0,25% CASHCOINS ColliShop

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

katie Dupont  | 31/07/20  06:33:57 | Winkelbeoordeling :
Erg handig, bij bol. Com vind je zo goed als alles. Vaak grote kortingen, geen uren aanschuiven. Bestellen wat je nodig hebt, en het word vrij snel aan huis geleverd. Wat je ook kan doen is met vrienden samen bestellen in 't groot aankopen is voordelig en dan verdeel je het achteraf.
Sarah Vissenaekens  | 29/07/20  21:38:28 | Winkelbeoordeling :
Altijd zeer tevreden over hun service en als het artikel toch niet naar wens is kan het steeds makkelijk retour gestuurd worden en meestal zelfs kosteloos. De webshop zelf is ordelijk en overzichtelijk, je vindt er alles heel makkelijk terug.
wesley martens  | 28/07/20  12:30:25 | Winkelbeoordeling :
zeer betrouwbare webshop en juiste levertijden , meestal gratis verzending ofwel via een welbepaald bedrag . komt ook meestal op tijd toe en heel goede track en trace informatie . ook handig met de verdiende cadeaukaarten te bestellen
SCHOETERS SCHOETERS  | 28/07/20  10:11:26 | Winkelbeoordeling :
Reeds jaren klant voor uiteenlopende zaken. Steeds goede prijskwaliteit en steeds snel gelverd zelfs in tijden van Corona. TOP instelling. Raad het ook aan iedereen aan (kinderen,kleinkinderen,vrienden.....)
Marie-jeanne Kozielski  | 27/07/20  14:31:07 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is de beste en grootste online shop. Hebben heel veel keuze in kleding,schoenen, juwelen, huishoudartikelen,e.d. De klantendienst is ook uitstekend dwz heb je vragen over een artikel leggen ze het u correct uit.
michel verheyen  | 25/07/20  10:40:31 | Winkelbeoordeling :
nooit problemen,is altijd op tijd die ze aangeven en steeds verzorgd ingepakt.ik zal daar zeker nog bestellingen doen zolang alles in orde blijft en hoop op nog veel artikkelen die ik nodig heb doe zo verder proficiat aan al het personeel dat daar werkt en nog veel klanten
wanda hostyn  | 22/07/20  18:18:28 | Winkelbeoordeling :
Bol is 1 van de winkels die echt zijn best doet om alles te leveren zoals het geschreven staat op hun website. Sommige producten ietsje duurder maar ze doen wel acties zoals een periode van prijsreductie voor merkproducten. Ik vind dit een goede tot zeer goede webshop
Lisa d.  | 16/07/20  14:50:21 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel al jaren bij bol.com. Meestal ben ik hier zeer tevreden over. De snelle verzending en de manier waarop je je pakje kan volgen zijn super! De reden om bij bol.com te kopen is dat je er het grootste assortiment kan vinden.
Nele Callaert  | 16/07/20  18:09:11 | Winkelbeoordeling :
zeer snelle en correcte levering. klantenservice is erg behulpzaam en zoekt samen oplossing al kan het wel even duren eer we er samen uit waren. Erg veel keuze en zeer uitgebreid aanbod. Voor iedereen wat wils in elke prijsklasse
Björn Vanwalleghem  | 15/07/20  11:09:33 | Winkelbeoordeling :
Ik ben tot op heden heel tevreden over de service en leveringen. Ook het omruilen van een verkeerd aangekochte diepvriezer verliep perfect en vlug. Enkel de prijs kan soms wat duur zijn.
Koen Wijshof  | 15/07/20  12:02:27 | Winkelbeoordeling :
een mooi overzicht van winkels met prijs kwaliteit in een goed evenwicht. de leveringen gebeuren snel en de service is zeer goed. zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. een veelzijdige webshop waar je echt alles kan vinden. zeer goed
Liesp  | 14/07/20  13:52:36 | Winkelbeoordeling :
Handige site! Je vindt bijna altijd wat je naar opzoek bent. Eender wat je wilt, je vindt het wel online op deze site. Er is zelfs een optie om tweedehands te kopen. Ik heb zelf nog nooit verzendkosten moeten betalen.
david arts  | 13/07/20  13:01:46 | Winkelbeoordeling :
Super leuke website heb al leuke dingen besteld en zo ook de klantenservice is erg vriendelijk gewoon dit is voor mij de beste site waar ik veel van koop ook de deals is supper waar ik aan lage prijs kan kopen
Ine V.  | 10/07/20  17:23:52 | Winkelbeoordeling :
Bij bol.com kan je alles vinden wat je maar kan bedenken. Wel moet je oppassen welke de leverancier is, want voor hetzelfde product kan je soms heel grote verschillen in prijs hebben afhankelijk van de leverancier. Snelle bezoring is top!
Linda busschots  | 13/07/20  00:10:12 | Winkelbeoordeling :
heb daar al veel besteld en altijd tevreden over ,snelle service, prijs kwaliteit en , geen lange wachttijden ,altijd alles in stock,retourneren altijd gratis ,en gratis leveren waar vind je dat nog ?bol.com zeker een aanrader
Mindy Hebbelinck  | 10/07/20  10:11:40 | Winkelbeoordeling :
Super snelle levering! Super webshop! Juist misschien soms een beetje duurder maar natuurlijk heel snel thuis geleverd! Ik vind het fantastisch om alles wat je zoekt te kunnen vinden aan verschillende prijzen bij bol.com
Pieternella  | 10/07/20  14:58:25 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is geweldig alles altijd op tijd en gratis thuis bezorgd als je niet tevreden ben kun je het direct zonder gedoe terug sturen ook zonder extra kosten, beter kan niet.en ze hebben zo goed als alles.
Woodstock  | 09/07/20  11:55:25 | Winkelbeoordeling :
Prima online shop, ruim aanbod, fijne kortingen, alles tijdig thuis geleverd, klantvriendelijk. Een aanrader voor wie niet altijd naar de winkel wil rennen. Zeker positief in deze corona tijden. Prijs/kwaliteit is zeer goed.
Andre Meersman  | 08/07/20  11:25:22 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een hele goede webshop, als jij iets heel snel nodig hebt. Bepaalde artikelen worden de dag nadien al geleverd. Dat heb jij nergens anders! Als jij problemen hebt met de bestelling, de costumers service beantwoord onmiddellijk je vragen en probeert je verder te helpen.
Joke Seys  | 07/07/20  23:59:26 | Winkelbeoordeling :
Altijd handig, voor iedereen, zeer snel leverbaar en met goede klantendienst bij problemen. Enige nadeel misschien dat de prijzen af en toe schommelen en daardoor duurder uitvallen dan andere winkels (is echter niet altijd zo!)
layla Ela  | 07/07/20  12:39:46 | Winkelbeoordeling :
Bestel heel vaak bij bol.com en ben nooit teleurgesteld geweest. de verzending is snel. De klantenservice is steeds bereikbaar en hebben heel vaak promoties op allerlei producten. Ben zeker en vast fan!
Dorine Snoeck  | 04/07/20  21:53:10 | Winkelbeoordeling :
Heel veel keuze, aan mooie prijzen !! altijd vlugge levering en top service ! enorm aanbod van gelijk welke categorie en ook mooie outlet prijzen ! geleverd tot aan je deur ! zelfs de keuze en tijdstip van levering kan je kiezen, de beste shop om te online bestellen,
Marieke Gysemans  | 03/07/20  07:28:28 | Winkelbeoordeling :
Goede klantenservice. Helpen je zowel per e-mail als via de facebookchat. Ook veel aanbod en keuze van producten. Wat het wel fijn maakt om te kiezen in wat je wil. Als je een probleem hebt, wordt je ook direct verder geholpen en doen ze al het mogelijke voor het juiste product te versturen.
Heidi Wilms  | 31/03/20  20:03:46 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering! Achteraf betalen! Nog nooit iets fouts tegen gekomen. Vriendelijk en gemakkelijk klantendienst.
Paul Noots  | 31/03/20  09:59:45 | Winkelbeoordeling :
alles is duidelijk en verzorgd ,prijzen zijn redelijk en je vind er alles naar wens de website is verzorgd en mooi ,goed gebouwd je vind er alles gemakkelijk terug en je kan alles vergelijken en filteren
Sofie Van hoof  | 25/03/20  06:18:13 | Winkelbeoordeling :
top webshop,zo goed als alles te vinden....ook 2dehands!goed overzicht van alle producten!!mijn kleinste dochter van 2 jaar zou zelfs deze applicatie kunnen bedienen!ik beveel de applicatie zeker aan!
 | 21/03/20  09:46:06 | Winkelbeoordeling :
Gewoon Top! ben héél tevreden van bo.com! meestal geen extra verzendkosten wat de prijs goed onderdrukt. super vlotte service die er altijd staan om hun klanten te helpen en een correcte oplossing te zoeken waar nodig.
CLoudya Caeiro  | 22/03/20  15:12:14 | Winkelbeoordeling :
Heel toegankelijk en gemakkelijk in gebruik.je vindt er zowat alles, voor jong en oud. Ook voor koopjes ben je bij bol.com aan het juiste adres.sommige van hun topdeals zijn zeker de moeite waard. Snelle levering, wij zijn zeker en vast fan!
Yannick Thyberghien  | 22/03/20  18:16:33 | Winkelbeoordeling :
Hebben zeer goede producten, ze hebben snelle en correcte levering, de tracking is ook super, ik heb nog nooit iets gekocht van bol.com dat niet goede kwaliteit is, bol.com kan soms wel duur zijn maar is het echt wel waard
Elise D  | 19/03/20  09:24:17 | Winkelbeoordeling :
Een enorm ruim aanbod, je vindt er altijd wat je zoekt. De site is ook enorm overzichtelijk. Bovendien is het meestal super snel geleverd. Het heeft me ook al veel tijd bespaart omdat ik niet meer naar de winkel zelf moet. Echt top site!
Brenda Vanhoutte  | 11/03/20  06:12:16 | Winkelbeoordeling :
Super webshop. Al veel leuke dingen gekocht. Snelle levering en bij een geschil over een product vriendelijke en correcte klantenservice. Zeer gevarieerde productaanbod. Een echte aanrader. A
jan delcor  | 07/03/20  10:44:02 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop is zeker een aanrader voor wie alles online wilt bestelen en gemakkelijk thuis geleverd, prijs/kwaliteit is zeer goed, je kan er alles vinden van toestellen, boeken, cd's, films, series, ...
Karen Nolf  | 05/03/20  06:40:24 | Winkelbeoordeling :
Mega goed!!! Ik koop hier enorm veel op! Simpel om dingen die niet je ding zijn gratis te retoutneren! Hier koop ik zeer graag!
Ingrid Peters  | 04/03/20  21:33:48 | Winkelbeoordeling :
altijd al zeer tevreden geweest van Bol.com en hun leveringen. ruime keuze in produkten, goede klantenservice bij contact klantendienst , vlotte leveringen en goede prijzen. Ik ben in de toekomst zeker nog van plan dikwijls bij hun te bestellen
Herman Van De Putte  | 04/03/20  15:56:11 | Winkelbeoordeling :
Steeds correcte levering en stipt op tijd. Ook het aanbod is ruim en voldoende. Ik shop graag bij BOL.com en onze club vaart er dank zij Trooper ook wel bij. Ik ben tevreden en ga, als ik iets nodig heb, steeds op bezoek bij bol.com
Jade Cobbaut  | 01/03/20  12:35:43 | Winkelbeoordeling :
Geweldige service ! Snelle levering , als er bevoordeeld een artikel verloren geraakt is bij b-post zorgen ze direct voor een terugbetaling en bieden ze een ander (soort gelijke) artikel aan .
Jeannine Abdulla-blum  | 29/02/20  17:36:39 | Winkelbeoordeling :
wij zijn tot nu toe altijd tevreeden met ons bestellingen bij bol.com. pakkjes komen op tijd en zijn in goede staat. gemakkelijk om te betaalen. en ze hebben een ruim sortiment. wij bestellen regelmatig bij hun.
Angelo ‘T Jampens  | 27/02/20  14:57:09 | Winkelbeoordeling :
Is een zeer goede webshop met verschillende profucten en aanbiedingen, ook af en toe kortingen. Ik gebruik deze zeer veel ook omwille de goede en rappe service
Iris Bylemans  | 26/02/20  12:34:57 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de service van bol.com echt om over te spreken! Je kunt nog annuleren, terugsturen, ze helpen je vriendelijk als er iets mis is gegaan en ga zo maar door. De prijs kwaliteit is ook oke. Echt prima.
Jordy Nijs  | 25/02/20  13:00:41 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is altijd een goede online winkel geweest buite bij de drukke dagen kan het wat lang duren bij de prijzen moeten ze ook meegaab met andere winkels zoals promos en kortingen want lego is namelijk niet goedkoop en als er bij andere winkels ze dan goedkoper staan gaat het oog meer naar daar
Vicky Kessels  | 22/02/20  19:46:19 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren bij bol.com. Ze leveren heel snel. Zeker nu ik ook lid ben van select. Voor slechts 7 euro per jaar kun je je artikelen laten leveren wanneer het jou uitkomt. Vermits erbij staat Select natuurlijk. Omdat ik daar constant koop vond ik het wel handig.
Linda Boënne  | 23/02/20  00:28:10 | Winkelbeoordeling :
Mijn persoonlijke ervaringen met bol.com zijn altijd zeer positief geweest. Er is een zeer grote keuze van allerlei artikelen. De prijzen zijn zeer goed, er zijn verschillende manieren om veilig te betalen, verzending zeer goed en vlug verlopen. Aanrader
Wouter Raymaekers  | 22/02/20  08:06:22 | Winkelbeoordeling :
Toffe goeduitziende site. Ik zie alleen maar verbetering elke keer als ik hem opnieuw bezoek. Heb er al een aantal dingen gekocht, soms een probleem, maar dit is goed opgelost door de live chat. Dus zeker de moeite.
Annelies eraly  | 24/02/20  10:53:24 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een top en betrouwbare website al heel veel op gekocht . steeds tiptop in orde , winkel is een echte aanrader voor mensen die bol.com nog niet kennen of er nog niets hebben gekocht. prijzen zijn zoals het hoort
Didier Druart  | 20/02/20  17:13:51 | Winkelbeoordeling :
hele toffe winkel, hier kan je bijna alles vinden aan goede prijzen en het word thuis bezorgt.. ik raad dit aan aan iedereen dat graag online besteld dit is uiterst veiig en ik heb zelf nog nooit problemen gehad
Sarah De soete  | 18/02/20  15:52:44 | Winkelbeoordeling :
altijd iets leuk te vinden, tis altijd handig hier eens te kijken, je weet nooit wat je allemaal kan vinden op bol.com. zeer snelle levering nog nooit een slechte service gehad degelijk gerief, een zeer grote keus
Maud Timmers  | 18/02/20  17:28:05 | Winkelbeoordeling :
Ruim aanbod aan producten, snelle en correcte levering. Betaling verloopt ook vlot en veilig. Ook is het handig dat er tweedehands producten verkocht worden. Zo kan je heel wat geld uitsparen als je niet de nieuwprijs moet betalen.
Venezua De Naer  | 15/02/20  23:13:49 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk spullen te vinden. Is ook heel klant vriendelijk. Goede beschrijving van producten. Gemakkelijke app. Bij terugsturen van producten moet je wel beschikken over een printer om een terug stuur bon af te printen.
Steve Koninckx  | 15/02/20  13:59:03 | Winkelbeoordeling :
Gezellige shop met veel nieuwigheden. Gemakkelijke zoekfunctie en een heeeeel ruim aanbod van goederen. Snelle service aan huis. Easy om te betalen via verschillende kanalen. Heb er pas een account,en ben super tevreden.
Amber Cologne  | 14/02/20  09:12:24 | Winkelbeoordeling :
Veelvoudige website, alles op te vinden! Zeer goed dat je een prijsvergelijking kan maken welke verkoper het goedkoopste product aanbied
lisa wauters  | 13/02/20  19:52:43 | Winkelbeoordeling :
Bol is een geweldige site. Als je op tijd bestelt, wordt het de volgende dag al geleverd. Ook goede kwaliteit!
Sven djoos  | 07/02/20  11:01:44 | Winkelbeoordeling :
zeer goede service snel geleverd en zeer goedkoop heb echt niet lang moeten wachten voor ik mijn bestelling thuis geleverd kreeg en niet zo maar geleverd mijn pakketje werd bij de buren geleverd dank u wel bol .com
Kelly Baeken  | 06/02/20  02:30:09 | Winkelbeoordeling :
Nooit problemen mee gehad ze zijn altijd op tijd met de levering Met levering zijn ze ook altijd vriendelijk. En met de chat ook altijd goed geholpen geweest als er vragen waren. Mij horen ze terug zonder twijfels
Aaron Beirlaen  | 31/01/20  15:54:46 | Winkelbeoordeling :
Grotendeels positieve ervaringen mee , pakketjes vaak op tijd ( afhankelijk van leverancier) maar als je voor bol zelf kiest zit je meestal goed. Heb wel al een paar lichte deuken in verpakkingen gehad maar geen schade aan producten.
Liana Eelen  | 01/02/20  13:41:47 | Winkelbeoordeling :
Betrouwbare site met goedkope (gratis) verzending. De klantenservice is ook erg goed en snel. Jammere is wel dat er vaak beschadigingen zijn, maar je kan het gelukkig gratis retourneren als dat het geval is.
Shauni Colman  | 30/01/20  23:13:14 | Winkelbeoordeling :
Fantastische webshop! Nog nooit problemen gehad met een aankoop en als je vragen hebt dan beantwoorden ze deze snel en soms op een grappige manier!
Kevin Van Hoylandt  | 29/01/20  18:56:12 | Winkelbeoordeling :
Toffe online winkel met super veel keuze En enorm aanbod aan prachtige en leuke spullen aan interessante prijzen Van da allernieuwste smartphone s tot de beste sport schoenen en kledij noem maar op het is er te koop
els Dekinder  | 26/01/20  11:37:47 | Winkelbeoordeling :
heb onlangs cadeaus besteld voor de kinderen voor sinterklaas, ondanks de drukke periode werd alles toch meteen de dag erna geleverd. De prijzen van de producten waren zeer goed prijs - kwaliteit. top
Melissa Aubroeck  | 25/01/20  16:45:37 | Winkelbeoordeling :
Steeds goede service, wordt verzorgd afgeleverd. Help service heeft ons ook al zeer goed geholpen bij een pakje dat al dagen achterbleef. Pluspunt bij de mails dat ze verzenden wanneer het wordt geleverd. Wij zijn een tevreden klant!
Patricia Frederickx  | 28/01/20  12:59:40 | Winkelbeoordeling :
Snelle goede levering betrouwbaar vriendelijk veel aanbiedingen goedkoop heb al meerdere dingen gekocht en altijd tevreden over aankoop je mag je aankoop ook gratis terug sturen als ik iets koop kijk ik eerst op hun site de beste aanbiedingen en goedkoopste
Michael Perez Herrera  | 27/01/20  12:52:03 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop en met ruime keuze leveringen pakjes worden op tijd geleverd met zorg en zeer vriendelijke leveraars.
Francisco Carrascosa  | 26/01/20  09:58:27 | Winkelbeoordeling :
Bol com verbaasde me echt toen mijn bestelling nog de dag zelf aankwam! Stond er echt verstrld van. Supper en wat een keuze, echt verbazend en zo een spectaculaire prijzen zeg, echt supper voor de portefeuille en je moet zelfs de wagen niet nemen! Hihihi
 | 24/01/20  19:19:16 | Winkelbeoordeling :
Heel goed al heel veel besteld altijd het juiste en rap binnen gekregen ben heel erg content van jullie doe zo verder
Chelsy Stockx  | 28/01/20  11:38:14 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden van bol.com altijd goedkoper en zeer rap bij jouw thuis geleverd ook nog nooit problemen gehad kwam er iets niet toe kan je ze altijd bereike zeer vriendelijk personeel daar. En niet te vergeten je vind er bijna alles op
andres leyva  | 24/01/20  16:58:44 | Winkelbeoordeling :
gekocht voor vele jaren in bol.com en alles perfect. service, efficiëntie en betrouwbaar,Wanneer u online koopt, ontvangt u het product vóór 24 uur.De producten hebben lage prijzen en perfecte kwaliteit.Het retourproces is perfect, het is de favoriete online winkel van Belgen en Nederlanders.
Mohammed Allachi  | 20/01/20  05:22:22 | Winkelbeoordeling :
Betrouwbare webshop van goede kwaliteit,uitstekende service en 1 van de snelste leveringen in the game tegenwoordig, top klantenservice je wordt ook meteen geholpen! en last but not least een heel arsenaal aan producten...
Ilse Devos  | 22/01/20  19:08:39 | Winkelbeoordeling :
hier hebben ze bijna alles wat je wensen kan directe leveringen en achteraf betalen . en via ladycashback nog eens extra kortingp of bijna gratis ... bol.com de winkel voor iedereen en voor ieder wat wils
Rudy Callebaut  | 18/01/20  09:26:39 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com een aangename en eenvoudige site een aanrander voor iedereen. de prijzen en kortingen zijn heel duidelijk. Je krijgt genoeg info over de producten. De service is gewoon heel goed. de zoekmachine is ook heel eenvoudig en zeer snel. de site is snel.
Daisy Kusseneers  | 17/01/20  20:11:56 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig koop ik hier zaken. Over het algemeen komen deze aan zoals beloofd bij de bestelling. Indien er tijdens de zending iets fout gaat, lossen ze dit heel snel en correct op. Ook after-service word telkens gezocht naar de beste oplossing voor de klant.
Isabelle Leleu  | 14/01/20  07:35:13 | Winkelbeoordeling :
Ben heel tevreden met leveringen bij Bol. Bij bestelling krijg ik de melding levering binnen 3 dagen, maar 's anderendaags was het al geleverd. Goede service en kwaliteit. Zal in de toekomst zeker nog bestellen bij Bol.
Matthias Verbert  | 12/01/20  11:06:16 | Winkelbeoordeling :
Ik doe relatief veel aankopen online. Bijna al deze aankopen gebeuren via bol.com omdat il zeer tevreden ben over de service. Je kan hier bijna alles vinden wat je zoekt en de prijs is vaak hetzelfde als in de winkel. Je product wordt snel geleverd en de verzendkosten zijn goed.
Valerie Van Waeyenberge  | 03/01/20  04:54:14 | Winkelbeoordeling :
Er is heel veel keuze. Het enige wat ik spijtig vind is dat er vaak een slechte beschrijving is van sommige artikelen. Ook zoekopdrachten zijn niet altijd correct. Het is vaker duurder op deze site. Er zijn ook niet veel afbeeldingen.Vaak maar 1. Veel verschillende verkopers met hetzelfde artikel ,maar weinig prijsverschil.Contact met de verkoper is vaak moeilijk of niet mogelijk omdat ze een ander taal gebruiken.Niet iedereen kan Engels.
Tyana cornelis  | 11/01/20  11:09:55 | Winkelbeoordeling :
een perfecte webshop, je kan er heel veel vinden en is super snel geleverd, meestal volgende dag, als je met iets problemen hebt, word het perfect opgelost, zonder al te veel last, ook vriendelijke mensen aan de helpdesk
Maxim  | 09/01/20  21:38:57 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende service bij Bol.com. Een duidelijke website. Ik bestel al jaren bij Bol.com. De winkel van ons allemaal. Ze hebben een groot assortiment en je kan er bijna alles bestellen. Zeker een aanrader.
Quinten De Winne  | 10/01/20  15:14:56 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle levering. Indien vertraging word je goed op de hoogte gebracht. De prijzen zijn vaak heel goed, maar als er kortingen zijn worden de prijzen soms zodanig verhoogd dat je meer betaald dan anders.
anoniem  | 07/01/20  19:29:48 | Winkelbeoordeling :
De pakketjes zijn steeds goed beschermd. Ze komen steeds terecht op het juiste tijdstip dat wordt meegedeeld. Er is een goeie communicatie met de koper. Ik ben heel tevreden van bol.com. De prijzen zijn ook correct. Ik koop zaken nu vaak via bol.com en niet meer in de winkel.
Kris Kerkhofs  | 06/01/20  20:48:27 | Winkelbeoordeling :
Snelle, goede levering precies gelijk word aangegeven op de site. Duidelijk, overzichtelijk, ruim aanbod. Webwinkel voor ieder wat wils. Echte aanrader !! Producten van zeer goede kwaliteit. Gelijk een webwinkel hoort te zijn
Kelly Troch  | 05/01/20  21:17:18 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over Bol.com. Ik koop er echt heel veel. Het word ook super snel thuis geleverd en je kan zelf je dagen of uren regelen wanneer ze moeten langskomen. Blij dat dit is uitgevonden en ik hoef mijn zetel niet uit om iets te kopen
Jana Moonen  | 27/12/19  13:26:14 | Winkelbeoordeling :
Als ik iets nodig heb dan kijk ik steeds eerst even op bol.com. Het aanbod is gigantisch en de service is steeds goed geweest. Met de feestdagen moet je er wel op rekenen dat het langer kan duren.
Phyllis Richoux  | 27/12/19  16:32:55 | Winkelbeoordeling :
niet zo tevreden over. Ik heb een printer gekocht en van de eerste dag werkt hij niet goed. Er stond ook een foutieve beschrijving bij waardoor ik de foutieve inkt gekocht heb. Aangezien ik het pak al opengedaan had, wilden ze het niet terugnemen. Ik kreeg ter compensatie een pas papier...
Roy Bettens  | 25/12/19  11:44:35 | Winkelbeoordeling :
Altijd snel, en correct geleverd, Goede kwaliteitsvolle producten Vriendelijke bezorgers, en altijd op tijd geleverd, alleen maar goede commentaren en zeker om aan te bevelen. Vind je bijna alles wat je zoekt!
Elke Bollen  | 26/12/19  16:44:55 | Winkelbeoordeling :
Heel goede service. Ook als er iets verkeerd is, word direct opgelost. Snelle levering van elke bestelling. Als ik het product vind bij bol.com. Dan koop ik het direct daar. Een aanrader voor je aankopen daar te doen.
Davy Goldschmitz  | 24/12/19  12:13:33 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden over de prijzen en de ook zeer tevreden over de snelheid van de aflevering na het plaatsen van de bestelling. de service na verkoop is ook tip-top . Ik ga in de toekomst vaker bestellen bij bol.com
Elena Redka  | 25/12/19  17:33:39 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een betrouwbare site om je producten te kopen.Ik koop al jaren in volle tevredenheid bij Bol.com. Vriendelijke klantenservice die altijd een passende oplossing zoekt en vind! Zeer content van Bol! Levering ook op en top!
Erik Boever  | 26/12/19  10:11:32 | Winkelbeoordeling :
Zeer blij met mijn aankoop. Ik nam met bol.com contact op om uitleg en zelfde dag nog kreeg ik die via die handelaar in een zeer uitgebreide mail. Dit raadt ik zeker aan aan iedereen. Ze komen hun belofte na.
Cindy Van der Voorde  | 23/12/19  17:36:57 | Winkelbeoordeling :
makkelijk om iets te bestellen en zeer snel thuis geleverd, nog nooit geen problemen mee gehad, overzichtelijke website en je kan door hun linken met andere winkels steeds de goedkoopste selectie maken
Nadia Vanharen  | 18/12/19  04:37:16 | Winkelbeoordeling :
Zeer Snelle levering Geen verzendingskosten , gratis leveren aan huis Correcte prijs Kwaliteit goeie service zeer groot aanbod van artikelen Makkelijke zoekfuncties op de website en handige app op smartphone
 | 16/12/19  17:34:28 | Winkelbeoordeling :
Bol.com super online winkel waar ik vaak dagelijks aankopen doe het mooie is dat het meeste 1 dag later in huis is alles mooi ingepakt en alles zeer snel afgehandeld ook waneer iets retour moet is het snel in orde
Johnny Pollez  | 16/12/19  17:34:57 | Winkelbeoordeling :
Deze webshot biedt heel wat produkten aan concurrentiele prijzen. De levering gebeurt heel vlot. Je vind er een heel assortiment aan verschillende produkten. De verzendingskosten zijn gratis vanaf een bestelbedrag van 20 Euros.
Michael Van Den Broecm  | 17/12/19  09:47:24 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is heel gemakkelijk voor mensen zonder vervoer ze leveren gratis aan huis en best snel en prijselijk
Mieke  | 13/12/19  17:38:20 | Winkelbeoordeling :
Ideaal als je geen tijd hebt om cadeautjes te gaan kopen in de winkel. Ook de promoties zijn zeer leuk. Ideaal als je parfum wil bestellen met hoge kortingen dan moet je zeker de dagdeals int oog houden.
Tina De Pessemier  | 16/12/19  10:31:43 | Winkelbeoordeling :
Altijd goed optijd geleverd en goed. Niks op aan te merken. Goedkope prijzen. Alles is heel duidelijk. Snelle levering bij elke bestelling. Alles is tip top inorde zoals ik al zei en heb niets op aan te merken.
Gina De Ridder  | 13/12/19  23:52:28 | Winkelbeoordeling :
Snelle service, goede kwaliteit, veel keuze. Gemakkelijke site, prijzen vallen over het algemeen mee. Heel snel geleverd en klantvriendelijk. De webpage is heel duidelijk. Veel betaal mogelijkheden
Linda Van Verdegem  | 16/12/19  09:16:23 | Winkelbeoordeling :
Je vindt altijd wat je zoekt. Je kan de prijzen vergelijken en de beste aanbieding kiezen. Garantie is hier een grote troef. Nooit discussie. Of retour of volledige terugbetaling. Bol com is een echte aanrader
Amaury Vandebroek  | 10/12/19  18:47:05 | Winkelbeoordeling :
Alles gaat zeer vlot en er is meer dan keuze genoeg en je kan er prijzen vergelijken in verband met het product aangezien er verschillende aanbieders zijn heb hier al een paar producten gekocht en altijd een zeer snelle levering
Susy Bertels  | 11/12/19  15:57:39 | Winkelbeoordeling :
duidelijke webshop, handige betaalopties,correcte levering, zo heb ik ooit de klantendienst moeten bellen voor een product en die mensen van de klantendienst waren erg behulpzaam en enorm begripvol aan de telefoon
Kim Sels  | 10/12/19  10:40:44 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede webshop, snelle service en snelle levering. Vriendelijke klantendienst en handige chatfunctie op de website. Degelijk retourbeleid. Ik vind de mogelijkheid tot achteraf betalen heel handig.
Evelien desmecht  | 09/12/19  18:28:19 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede app! Service is top! Kwaliteit is picobello! En de prijzen zijn soms wat duur maar het is het waart!
Jos Hansen  | 08/12/19  19:51:41 | Winkelbeoordeling :
zeer goede aanbiedingen, vlotte afhandeling van je bestelling. ook de levering van je bestelling gebeurt voor de meeste produkten binnen de vastgestelde termijn. alleen de afhandeling bij problemen kan beter, garantie voorwaarden
Evelien Desmecht  | 08/12/19  13:22:02 | Winkelbeoordeling :
Heel goede app! Vind daar alles op! Top kwaliteit! Goede service, goede werking! Top prijzen voor de goederen!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 0,25% CASHCOINS ColliShop
visit register click click