ONTVANG 1,50% CASHCOINS ZEB
Meld je aan en ontvang direct 1,00

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Samira Ennaji  | 21/10/19  21:29:50 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaringen heb ik bij bol.com altijd worden mijn bestellingen snel geleverd. Ook de klantenservice is uitstekend. Ik ondervind nooit problemen bij bol. Verder vind ik het heel fijn dat ik ook nog dezelfde dag geleverd kan krijgen. Top.
Juliette Van Tongerloo  | 20/10/19  23:56:56 | Winkelbeoordeling :
prima service, snelle levering, gemakkelijk, goedkoper,de webshop is overzichtelijk en je kan veel artikkelen zeer makkelijk vinden en bestellen, evenzeer snelle retour, goede garantie cashback wanneer ar
cindy van ingelgem  | 20/10/19  16:13:20 | Winkelbeoordeling :
ontzettend tevreden! Woodwick kaars besteld, snelle levering heel goed verpakt, zeer vlotte communicatie. Ik ga zeker en vast nog bestellen bij bol.com, ook in de webshop vind je alles vrij snel. Geen negatie ervaringen of beoordelingen. ik kijk uit naar een volgende bestelling
Sandra Plomp  | 19/10/19  10:07:03 | Winkelbeoordeling :
Voor mij is bol.com de eerste winkel waar ik zal kijken als ik iets nodig heb. Qua prijsvergelijk komt bol ook het beste uit de bus, de levering is altijd heel snel.. Ik heb nog maar 1 x de klantendienst moeten vellen, en die waren heel vriendelijk, en werd het probleem ook meteen opgelost.
Annemie Naumann  | 14/10/19  14:39:08 | Winkelbeoordeling :
Leuk als er aanbiedingen zijn. Vlugge levering aan huis. Ideaal voor heel de familie. En als er ergens iets miss is gegaan en je hebt de levering niet ontvangen dan kan je een mail sturen
Emma van wouwe  | 10/10/19  09:47:45 | Winkelbeoordeling :
Als je iets snel nodig hebt kan je bij bol com terrecht enkel spijtig dat je soms iets extra's moet kopen voor dat de verzending gratis is de medewerkers van daar zijn vriendelijk en behulpzaam wat zeker ook een pluspunt is
Ilse Van De Pontseele  | 10/10/19  09:27:46 | Winkelbeoordeling :
Goede service en snelle service, Verschillende keuzes uit uitgebreid assortiment. Uitstekende werking van winkel naar klant toe. Prijs kwaliteit. Meestal goede uitleg van het product, voordeel is ook wat je kunt zien wat de klant vind van de product.
Pascal Bauwelinckx  | 09/10/19  23:09:15 | Winkelbeoordeling :
Bestel regelmatig bij bol. Goeie prijzen, vlotte levering en interessante promo’s en snel hulp als je vragen hebt
Geert Van Dyck  | 10/10/19  11:08:11 | Winkelbeoordeling :
Super shop steeds correcte afhandeling. De acties zijn er bijna altijd voordelig ik raad iedereen dit aan. Top en goede levering . Als er problemen zijn worden deze super snel opgelost door een top team van de klanten service
Romina Jaskowiak  | 08/10/19  14:34:25 | Winkelbeoordeling :
Altijd alles netjes op de afgesproken datum.1 keer is dat niet gelukt (ALLE BEGRIP) maar kreeg toen wel lekkere chocolade van hun. Toppers dus. En als je hun callcenter belt zijn ze heel erg persoonlijk wat het dus een aangenaam gesprek maakt
 | 07/10/19  14:35:13 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een hele goede site je vind er werkelijk alles op. van honden eten tot zelf gerief voor school. een echte top site met vaak veel goede promoties.wij shoppen er bijna dagelijks. dus een echte vaste klant.
Ratiba Bouzidi  | 07/10/19  22:44:40 | Winkelbeoordeling :
Snel, makkelijk en betrouwbaar! Je kan er bijna alles vinden tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zowel de app als de website zijn overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Nooit teleurgesteld door bol.com
Frederik Mertens  | 06/10/19  19:27:51 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle en goede levering! Ook bij retour zendingen is de cashback zeer vlot, alsook een zeer vriendelijke helpdesk! Altijd tevreden met de aankopen die ik heb gedaan Zou het iedereen kunnen aanbevelen.
Elena De Langhe  | 07/10/19  01:51:01 | Winkelbeoordeling :
Bol, de winkel van ons allemaal. En dat is hij ook! Alles wat je nodig hebt, snel en gemakkelijk aan huis geleverd. Toiletpapier? Gsm? Oorbellen, of nieuwe rugzak nodig? Bol heeft het voor jou klaar staan! De duidelijke website brengt je vlot naar je benodigdheden. Bedankt, Bol!
Niels  | 06/10/19  12:44:31 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over de verschillende aanboden, men kan echt bijna alles vinden. De kwaliteit van de producten en de levering in de discrete verpakkingen van bol.com zorgt ook voor bescherming en privacy van het bestelde product.
Martijn Schroyen  | 05/10/19  11:02:01 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke webshop komt altijd op de voorziene tijd bij je thuis aan goede kwaliteit en veel arsortimenten
Cindy Bammens  | 04/10/19  14:40:22 | Winkelbeoordeling :
Geregeld kijken ik en mijn kinderen hier, want je vind bijna alles wat je zoekt. Het fijne is....voor een bepaald uur besteld en je ontvangt het de volgende dag al in huis. Alles is ook heel duidelijk.
Steven Vanschaemelhout  | 04/10/19  10:13:35 | Winkelbeoordeling :
Bestelde goederen worden vlug geleverd, prijs valt ook nog mee. Website makkelijk te gebruiken en makkelijk te bestellen
Glenn Block  | 04/10/19  07:11:06 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk en goed verstaanbare webshop Ook de levering was correct en op tijd Bol.com heeft tal van mooie en goed producten met de nodig uitleg over het product zo dat u weet wat u koopt Mijn winkelkar zit al goed vol.
Griet Hermans  | 03/10/19  19:43:42 | Winkelbeoordeling :
Super site van bol punt com. Snelle levering vandaag besteld morgen thuis. Goede servies. Bij vragen snel antwoord. Mooie winkel waar iedereen super vriendelijk is en u goede raad en uitleg geeft over het product dat u wil aankopen.
Tatjana Alen  | 03/10/19  13:24:27 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne en betrouwbare website. Zeer veel keuze in verschillende dingen. Zeer vlotte en correcte levering, de mensen van bol.com houden ook goed contact en helpen je waar nodig. Bol.com staat toch in mijn top 10 van favoriete webwinkels waar ik graag bij bestel!
Natalie Sohier  | 03/10/19  12:15:45 | Winkelbeoordeling :
Handige website waar je alles maar dan ook alles snel kan vinden wat je nodig hebt in het dagelijkse leven. De snelheid van de levering is ook tip top. Kortom handige site met een correcte en snelle levering.
Anneleen  | 02/10/19  21:04:12 | Winkelbeoordeling :
Altijd in orde, ruim aanbod en leuke promo’s. Voor sommige artikels wel prijzig, maar meer dan eens geholpen met spullen de volgende dag in huis te hebben. Uitstekende klantenservice zowel telefonisch als via de chat!
Anita Ongena  | 02/10/19  16:27:29 | Winkelbeoordeling :
Snelle service ook al ben je niet thuis. Goede dienst na verkoop. Voor herstellingen ook juiste uitleg ontvangen.
Mevouw X  | 02/10/19  14:22:21 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden van de service van Bol.com. Zeer snelle levering. Ik werd vlot geholpen door de medewerker aan de telefoon, toen ik een probleem ondervond op de webshop, dit werd snel verholpen!!
graziella swerts  | 02/10/19  12:59:27 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden. Handig als je iets dringend nodig hebt en wasmiddel kopen,het gesleur met zware dozen en flessen ook verleden tijd. Ik zou er niet meer zonder kunnen , snelle levering, je wordt snel geholpen bij problemen. En voornaam ook voor mij. Zeer vriendelijk.voir mij toppie bol.com
Renata Kivits  | 02/10/19  00:08:07 | Winkelbeoordeling :
Al meer dan 15 jaar mijn meest favoriete webwinkel. Interessante aanbiedingen, snelle service en een super vriendelijke klantendienst. Levering is ook snel en je kan zelfs een dag kiezen. Werkelijk alles is te vinden Bij Bol.com
Pieter-Jan Lycke  | 01/10/19  19:32:10 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke webshop! Voor ieder wat wils, binnen termijn geleverd en indien niet tevreden geld terug! Ook leveringen gebeuren keurig en klantendienst is beschikbaar. Enkel de prijs is misschien wat te hoog...
tari pattijn  | 30/09/19  19:53:15 | Winkelbeoordeling :
Super goede webschoo.super vriendelijk personeel, zijn altijd oprijd met lever en de prijzen zijn goed.
Ilana  | 28/09/19  14:29:41 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over de service en levering bij bol.com. Het aanbod is zeer uitgebreid en er worden frequent genoeg nieuwe voorwerpen beschikbaar gesteld. Zeker een aanrader voor wie een snelle online koop wil doen.
Louise Erazo  | 29/09/19  11:02:33 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, voor 24 uur besteld, volgende dag geleverd. Ruime keuze. Goede klantenservice. Bij vragen, online vraag stellen en binnen 15 minuten een reactie. Ben altijd goed en vriendelijk geholpen.
Kim Van Walleghem  | 28/09/19  20:01:45 | Winkelbeoordeling :
Beste online shop die ik ken. Gebruiksvriendelijke app, uitgebreid assortiment en een heel snelle levering. Je kan ook altijd gemakkelijk je bestellingen opvolgen via de track and trace code die je via email ontvangt
Nathaly  | 27/09/19  11:05:12 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle levering. Een uitgebreid gamma aan artikelen. Altijd goede prijs voor artikelen. Er wordt ook op de site aangegeven wanneer het druk is op de klantenservice en je mogelijks langer moet wachten op een antwoord. Dit vind ik een vorm van goede communicatie van het bedrijf
Laisa Verkindere  | 22/09/19  19:18:29 | Winkelbeoordeling :
Zoveel keuze van verschillende producten en ik kan altijd de product dat ik wel gemakkelijk kan vinden Heel goed winkel support en ik krijg mijn bestelling altijd op tijd en een zeer goede staat en qualitiet.
John van Luijk  | 21/09/19  05:25:28 | Winkelbeoordeling :
altijd zeer tevreden over bol.com.Ongelooflijk wat ze allemaal in voorraad hebben en vandaag besteld morgen in huis.Ik vind de optie van een afhaalpunt te kiezen ook zeer gemakkelijk,dan hoef je niiet altijd thuis te zijn,maar kan je zelf het pakje gaan halen als het jou past.
Nina Vinck  | 26/09/19  21:52:32 | Winkelbeoordeling :
Goede bestel site maar hun levertijden zijn niet altijd even correct . Verder is service goed en producten ook
Tom Meulemans  | 21/09/19  07:41:53 | Winkelbeoordeling :
een mooie overzichtelijke webshop en goede vergelijking van prijzen die je met andere kan vergelijken en zo uitkomt op de goedkoopste prijs van het land het lijkt of je wel echt in een winkel zit maar virtueeel en je kan rustig kiezen naar eigen tijd
Els Hendrickx  | 18/09/19  08:49:28 | Winkelbeoordeling :
Geweldige webshop! Je kan er heel veel vinden, van boeken tot games, van make-up tot kleding. Regelmatig zijn er goede promoties. Alles wat je bestelt, wordt correct en snel geleverd. Voor slecht 6,99 € per jaar kan je lid worden van Select. Je kan dan zelf je bezorgdag kiezen! Topsite!
Angélique Materne  | 14/09/19  05:19:15 | Winkelbeoordeling :
Goede service, klantvriendelijk, betrouwbaar, correct. Mooie ruime assortimenten aan mooie prijzen. Je hoeft niet lang te wachten voor je een bestelling in ontvangst mag nemen en indien er een vergissing gebeuren zijn ze ook snel om deze weer recht te zetten
Ann Peeters  | 14/09/19  16:03:06 | Winkelbeoordeling :
bol.com vind ik een heerlijke webshop. Je vind er alles wat je zoekt. Ook heel handig dat je verschillende producten kan vergelijken en zo de beste keus kan maken. Een goede en snelle service. Nog nooit problemen gehad.
Sabrina Saelens  | 12/09/19  17:49:26 | Winkelbeoordeling :
Ik vind altijd iets om te kopen mooie prijzen mooie aanbiedingen vlot geleverd en netjes ingepakt vlotte bediening ik kan mee genieten op de eerste rij van de nieuwe aanbiedingen dat ik via email krijg
Paul Franssen  | 11/09/19  11:24:54 | Winkelbeoordeling :
VOOR MIJ DE SITE VOOR ALS IK IETS NODIG HEB? ZE HEBBEN EEN GROOT AANBOD VAN A TOT Z IN STOCK? GOEDE SERVICE? ALLES WORDT DEGELIJK EN CORRECT VERPAKT. SNELLE LEVERING EN DE HELPDESK MENSEN ZIJN VRIENDELIJK EN CORRECT
Kim Geuens  | 10/09/19  09:54:04 | Winkelbeoordeling :
Heel leuke webshop. Vele promotie's Je kan er eigenlijk zo goed als alles terug op vinden. De levering is ook altijd inorde en zeer snel. Overzichtelijke website, alles goed terug te vinden. Wie zoek die vind!
Marie-jeanne Kozielski  | 08/09/19  21:19:18 | Winkelbeoordeling :
Is een zeer goede winkel met een heel uitgebreid assortiment. Heb je vragen dan word je zowel telefonisch als per email goed en snel geholpen. En wat ze in advertenties en op reclamespot zeggen ( zoals bv voor 23:59 besteld volgende dag in huis ) klopt volledig. Dus bol.com een dikke aanrader kwa aankopen en vragen over het artikel. Topwinkel!
Heidi Roerbert  | 08/09/19  19:29:46 | Winkelbeoordeling :
Stipte levering zeer tevreden over het bestelde product . Voldoende uitleg over het product Hen hiervan verschilende dingen besteld en steeds tevreden bij een vraag krijg je snel een antwoordje
Ronny Dekimpe  | 06/09/19  18:20:10 | Winkelbeoordeling :
Bij bol.com kan je eigenlijk van alles en nog wat krijgen. Ik ben er klant. Sommige artikelen zijn er wel wat prijzig. Men rekent geen verzendingskosten of werken ook met derden. Wel een hele vlugge levering.
Thierry Van de Weyer  | 10/09/19  12:32:58 | Winkelbeoordeling :
zeer goede winkel met veel keuze in allerlei zaken , van electronica tot hygiene producten en schappelijke prijzen (ook in bulk) ook vlugge levering en vlugge service als er problemen zijn is zeker aan te raden
Bart Cleeren  | 09/09/19  13:56:34 | Winkelbeoordeling :
In het algemeen zeer tevreden over Bol.com. Gaande van het aantal aangeboden producten tot de levering van de producten en uiteindelijk de service na verkoop. Er zijn ook heel vaak leuke aanbiedingen. Persoonlijk nog geen slechte ervaringen gehad bij Bol.com
Chahid Naamane  | 05/09/19  19:26:51 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com een super leuke goede website handig. Voor te zoeken wat je wil en zeker handig voor te betalen super leuk dat je nu niet direct moet betalen en zeker plus punt is het gratis terug opsturen gemakelijk met de post super
Petra Lohner  | 03/09/19  13:21:43 | Winkelbeoordeling :
Steeds correcte afhandeling. Nog nooit problemen gehad met de site. Veilig betalen en snel geleverd. Ook als je iets terug stuurt snel terug betaald.
tara de kimpe  | 02/09/19  14:24:14 | Winkelbeoordeling :
heel tevreden over de site. levering is zeer vlug en alles word mooi bezorgd. ook vallen de prijzen heel goed mee en vlug contact bij problemen. heb al regelmatig hier besteld en dit is al telkens zonder problemen verlopen
Tamara Vanloo  | 02/09/19  16:51:44 | Winkelbeoordeling :
bol.com heeft een uitstekende klantendienst verkoop service, mijn bestelde artikle niet ontvangen via de post en dit werd super goed geregeld nadat ik dit doorgegeven had, er werd onmiddellijk een niuew artikel opgestuurd
alexander vandenberghe  | 01/09/19  16:29:46 | Winkelbeoordeling :
Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag op zondag namiddag geleverd. Nog nooit geen problemen gehad. ook heel tevreden over de select service. Wij kopen hier zeker nog in de toekomst. Super service.
Bart Van de Wal  | 28/08/19  13:21:17 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk spulletjes kopen en zoeken en snel in huis ook ! Veel variatie en gemakkelijker dan amazon persoonlijk
Nathalie Luyten  | 26/08/19  22:51:20 | Winkelbeoordeling :
altijd perfecte levering. de winkel van ons allemaal, heeft ook altijd in huis wat ik zoek. vriendelijke klantenservice en goede service bij retour zenden . doe zo verder. ik beveel jullie met een grote glimlach aan bij vrkendêen familie
Seppe Gryp  | 26/08/19  15:33:51 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is de beste site voor vanalles te bestellen. Ze werken heel goed qua terugzending moest er iets fout of defect zijn. Ik heb zelf al zeer veel besteld bij bol.com en heb nooit echt problemen gehad. Ook zeer vriendelijke klantendienst.
Sabrina De rijck  | 25/08/19  21:20:46 | Winkelbeoordeling :
geweldig snelle levering en goede service veel keuze van producten niet duur leuke aanbiedingen en promoties goede garantie veel betaalmogelijkheden overzichtelijke website goede productinformatie en productkwaliteit
riet joly  | 18/08/19  16:39:25 | Winkelbeoordeling :
winkel : top aanrader voor iedereen! alle bestellingen worden bijzonder snel verwerkt! correcte communicatie zowel telefonisch als per email...de dienst na verkoop en de eventuele terugzending van de producten verlopen vlekkeloos, waarvoor een dikke pluim!
Jill Larbrisseau  | 18/08/19  05:21:10 | Winkelbeoordeling :
Altijd mooie kortingen , snel geleverd ! BOL is TOP
Jenny Verheyen  | 17/08/19  11:06:29 | Winkelbeoordeling :
heel fijne webshop. snelle levering en goede kwaliteit. je kan betalen op verschillende manieren. ook achteraf betalen is een mogelijkheid waardoor het wel fijn is iets snel in huis te hebben. De levering kan gedurende de hele dag. ook vaak s avonds
Ineke Corneillie  | 16/08/19  20:40:06 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over bol.com, omwille van hun snelle levering, en is dan ook goed verpakt. Heb al verschillende dingen besteld en ze werde altijd geleverd op tijd en zonder schade aan één van mijn spulletjes.
Jean Vyane  | 16/08/19  06:34:08 | Winkelbeoordeling :
altijd prima en snelle service, en gegarandeerde terugbetaling bij miskopen!ik kocht er reeds tal van producten en ben altijd correct behandeld geweest door de klantenservice.de beschrijving van de artikelen stemmen ook steeds overeen met het product die je ontvangt.
Verbruggen Sophie  | 14/08/19  22:45:55 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com zo leuk en wat ik nog leuker vind is dat je nu ook gratis kan leveren bij je thuis ik vind het ook zeer handige website het verkoopt zo veel dingen dat je Zoizo je goesting vind de levering is ook super snel ik raad het iedereen aan bol.com top website
Magalie Ruymbeek  | 14/08/19  13:38:00 | Winkelbeoordeling :
Als ik snel iets nodig heb, vind ik hier meestal alles wat ik nodig heb en wordt het de volgende dag geleverd. Ik bestel hier al een hele lange tijd en altijd tevreden van. Ook worden er regelmatig goede aanbiedingen gegeven
Anita schraenen  | 15/08/19  05:57:21 | Winkelbeoordeling :
altijd goede produkten van goede kwaliteit,snel geleverd en zijn er problemen ben je ook direkt geholpen, ook zijn het betaalbare produkten en je komt zelden bedrogen uit.is zeer zeker een aanrader voor alles wat je nodig hebt
Tre Lemar  | 12/08/19  11:47:25 | Winkelbeoordeling :
Made my second purchase via bol.com and love the quality of products I received. The availability of products is another benefit. The only negative I would say is that their delivery has never happened as they notify it will. I now have it delivered to a local pick up point to ensure I get it fast.
Kim Vervaet  | 12/08/19  18:01:33 | Winkelbeoordeling :
Zeer te vreden. Steeds snelle levering. Prijs zit meestal ook wel oké denk ik. Wat ik wel al meegemaakt heb als ik niet thuis ben is dat ze het pakje ergens wegstoppen en geen briefje achterlaten waar.
Sveta  | 07/08/19  14:37:19 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een goede webshop door hun groot aanbod en zeer goede service! Altijd veel keuze en interessante prijzen op Bol.com. Je kunt altijd terug sturen. Je kunt alles vragen,snel antwoord. Top winkel.
Emmanuella Ababio  | 06/08/19  13:49:40 | Winkelbeoordeling :
Hun service is goed ... Sommige Producten zijn niet zo originelle...maar Ik heb daar mini fan gekocht en het was op de dezelfde dag gebroken, maar ik heb ook twee bijbels gekocht en het was super goed Het was prima.
Emilie Nollet  | 06/08/19  09:02:57 | Winkelbeoordeling :
Zeer mooie kwaliteit van meubels en andere hebbedingen!Tevreden met service! Overzichtelijke website waar je steeds alles vindt en een goede prijs - kwaliteitsverhouding. Ik raad dan ook bol.com graag aan anderen aan.
Catharina H.  | 05/08/19  13:04:24 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een heel ruim aanbod, vraagt geen verzendkosten vanaf een bestelling van 20 euro en biedt een uitstekende service. Bij vragen kun je chatten en krijg je héél snel een antwoord. Ik raad deze webshop aan iedereen aan.
philo Gijbels  | 04/08/19  20:12:46 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com en zeer interessante site. Je vindt er bijna alles.De prijzen zijn meestal ok. De levering gebeurt zeer snel. En als er ergens een probleem is wordt dat ook correct opgelost. Ik durf Bol.com aan iedereen aan te bevelen.
Robin Verdonck  | 02/08/19  20:44:14 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede webshop. Snelle leveringen . Grote keuze aan producten. Je kan er goed spullen vinden die je nodig hebt. Content van alle aankopen die ik al gedaan heb op bol.com goede service. Altijd en goed geholpen.
Christel Sergysels  | 04/08/19  21:10:06 | Winkelbeoordeling :
Groot assortiment en vaak veel goedkoper dan andere webshops. Vlottte levering, steeds binnen de beloofde periode. Kwalitatief zeer goed. Ook zeer klantvriendelijken behulpzaam advies als je een bepaald artikel niet kan vinden
Yves Hofman  | 31/07/19  22:31:51 | Winkelbeoordeling :
IK BEN EEN REGELMATIGE KOPER BIJ BOL.COM EN KOOP OOK VIA BESPAAR CONTINU. HEB OOK EEN SELECT ABBO WAARDOOR IK GEEN VERZENDINGSKOSTEN TE BETALEN. IK VIND DIT EEN VAN DE BETERE WEBSHOPS. ZEER GOEDE HELPDESK EN STEEDS GOEDE INFO. TOP SITE!!!!
An Janssens  | 31/07/19  19:13:02 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al vele goede ervaringen gehad bij bol.com! Het is zeker een aaanrader! He pakketje dat je bestelt is er stipt om het uur dat ze zeggen, echt geweldig! En ik ben natuurlijk ook zeer tevreden met mijn product!
Laura De Laender  | 01/08/19  11:07:55 | Winkelbeoordeling :
De service is zeer goed. Je krijgt veel uitleg over het product dat je zoekt. Prijs-kwaliteit is ook goed, je hebt echt waar voor je geld. Bol.com zegt je een leveringsdatum, maar bij ons was die er eerder, wat echt positief was aangezien we het dringend nodig hadden.
Deschacht Anja  | 30/07/19  11:29:52 | Winkelbeoordeling :
Super rappe verzending veel keuze enen hele goede website en veel leuke promo s enjevenud er alles van kleren tot huishouden juwelen boekentassen eigenlijk van alles
Carl Brusselmans  | 27/07/19  11:25:04 | Winkelbeoordeling :
Goede app perfecte afhandeling. Goedkoop en snel. Mooie afbeelding en voorstelling. Overzichtelijk en duidelijk. Zeer correct. Ook retour zendingen duidelijk en gemakkelijk te verzenden. Een site om door te vertellen aan vrienden.
Mieke Vertriest  | 25/07/19  09:31:44 | Winkelbeoordeling :
Een heel toegankelijke web-site, alle produkten zijn gemakkelijk terug te vinden , ze blijken goedkoper dan in de winkel , hebben een duidelijke omschrijving en na aankoop snelle en feilloze levering
Tessa Leeman  | 23/07/19  18:26:45 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden over de service en de levering ook steeds binnen de termijn dat vermeld staat. Bijna alles in de aanbieding ik bestel vaak op bol. Com en ik vind het heel makkelijk zeker met de app die dan ook alles bijhoud
Magalie Van Eynde  | 22/07/19  16:43:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al heel veel op www.bol.com besteld, het word steeds opnieuw snel verstuurd en snel geleverd, ze houden hun aan de leveringstijd, heel veel aanbiedingen, gratis verzending vanaf 20euro, communicatie top
Sarah Stevenin  | 21/07/19  19:40:21 | Winkelbeoordeling :
steevast op tijd en stevig ingepakt en nooit beschadigd. Ik ben al van mijn eerste bestelling tevreden en raad deze online webshop aan iedereen aan. wanneer je voor 11u 's avonds besteld heb je je bestelling de volgende dag. enkel wanneer Bol zelf nog moet bij bestellen kan het enkele dagen duren maar dat wordt bij het product gemeld alvorens je besteld. Een echte aanrader voor iedereen.
Ginalyn Erkens  | 21/07/19  13:28:48 | Winkelbeoordeling :
Fijne online shop. Klantenservice probeert of doet er tenminste iets aan als een pakket niet of verkeerd geleverd is. En storten het geld ook terug als je het pakket niet hebt ontvangen die je besteld had. Wat ook fijn is, is dat je achteraf kan betalen.
Cindy Thijs  | 19/07/19  21:31:19 | Winkelbeoordeling :
Super goede service klantvriendelijk op tijd geleverd prijs kwaliteit is ook enorm goed zou zeggen doe zo verder.alles werd op tijd geleverd zelf een uurtje vroeger al er op de planning stond dus zeker tevreden erover
Vicky  | 19/07/19  17:17:56 | Winkelbeoordeling :
altijd een zeer snelle en zeer goede levering eenders wat je bij Bol.com besteld tot hier toe heb ik nog nooit iets terug moeten sturen. je kan hier zeer veel op terug vinden prijs en kwaliteit altijd zeer goed.
Kim Van Walleghem  | 18/07/19  18:07:32 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat Bol.com één van de beste webshops is. Correcte prijs-kwaliteit verhouding en altijd up-to-date ivm de levering van een bestelling. Een heel uitgebreid aanbod en dagelijks nieuwe aanbiedingen.
Flossy Günther  | 19/07/19  09:41:36 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden, iedere keer opnieuw ben ik verbaasd hoe snel alles word behandeld. betalen gaat super vlot meteen erna een mail voor bevestiging van bestelling en betaling en de dag erna reeds thuis.
Mattias roofthooft  | 18/07/19  16:58:27 | Winkelbeoordeling :
van deze winkel ben ik zeer tevreden. Heb er al veel bestellingen gedaan. en ik ga er zeker nog meer doen. snelle levering en altijd op tijd een heel bezorgd. ik zou deze zeker aanraden aan familie en vrienden.
Peter Claus  | 09/07/19  09:34:35 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een regelmatige klant en eerlijk gezegd ben ik tot op heden steeds zeer tevreden en dit zowel omtrent hun productengamma, u helpen het juiste product voor u aan te duiden (zonder aankoop verplichting). Ook de klantendienst en die naverkoop zijn optimaal. Een echte aanrader.
Linda Boenne  | 04/07/19  01:16:51 | Winkelbeoordeling :
Mijn persoonlijke beoordeling over bol.com is zeer goed. De kwaliteit van het bestelde product was zeer goed. De levering was vlot en snel. We moesten geen verzendkosten betalen. De prijs van mijn bestelling was zeer goed. Ik waardeer bol.com
jimmy jammart  | 03/07/19  12:48:45 | Winkelbeoordeling :
Bol.com de goedkoopste en snel website die er bestaat en natuurlijk hun super snelle levering dienst voor 23 uur bestel komt altijd de dag na dien gelevert heb al geregeld bij bol.com bestel en steeds wordt op via mail op hoogte gehouden waar pakket is en om laat zou geleverd word
Andy Geys  | 28/06/19  12:42:59 | Winkelbeoordeling :
Na verschillende keren besteld en geleverd te hebben gekregen bij en door bol Kan ik alleen maar positief zijn over deze webshop. Alles verloopt steeds vlot. Ook heel tevreden van de klantendienst die altijd bereikbaar is.
Philippe Maes  | 01/07/19  12:13:49 | Winkelbeoordeling :
Reeds meerdere keren besteld en altyd gekregen wat er beloofd werd. Vlotte afhandeling van de aankoop en vlugge levering. Artikelen zijn zoals het omschreven is op de website, dus kwaliteit staat voorop
Leen sterkens  | 23/06/19  08:20:51 | Winkelbeoordeling :
toffe website duidelijk koop er regelmatig iets . je kan gemakkelijk zoeken wat je nodig hebt of wil kopen. filters op de site zijn handig. van levering is het ook goed. onlangs retour moeten doen.hier bij goede hulp gehad
Rayan idriss ali  | 21/06/19  13:17:15 | Winkelbeoordeling :
heel goede winkel echt perfect ik heb al veel bestellingen gedaan en het is altijd optijd en in zn geheel aangekomen bij het adres dat ik ingegeven heb op de website. julie hebben er een vaste klant bij
Stephanie Desmet  | 19/06/19  23:49:29 | Winkelbeoordeling :
zeer interessant site, heel veel keuze in alles vb kledij, huishoud, audio, gerief voor camping, en nog veel meer. De verpakkingen zijn altijd zeer goed en beschermd, levertijd is zoals gezegd. De prijzen vind ik van gemiddelde prijs klasse. Dus een aanrader.
Bernard Noppe  | 16/06/19  06:38:10 | Winkelbeoordeling :
Hallo, deze week had ik baterijen besteld en deze waren binnen de 48 uur geleverd aan huis , wat een service ik ben eindelijk nog nooit teleurgesteld geweest van de service van deze firma bol.com , zeker een aaanrader
Dennis Carette  | 16/06/19  13:24:09 | Winkelbeoordeling :
altijd zeer snelle levering en als er iets mis is met een product is een retour snel en makelijk aan te vragen via de website van bol.com groot aanbod voor elk wat wils ook 2de hands of 2de kans producten.
Christo Dht  | 16/06/19  22:34:53 | Winkelbeoordeling :
Snelle hulpverlening, klantgerichte keuze en informatie naar de zin van de klant , qua betaling , is er zeker niks te zeggen , de producten zijn meer dan betaalbaar, ook kwaliteitsgericht , de verzen
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 1,75% CashCoins
Ontvang 10% korting bij Body & Fit
Code:SAVE10
ONTVANG 1,50% CASHCOINS ZEB
visit register click click