ONTVANG 0,75% CASHCOINS Lenovo
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Body & Fit Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Body & Fit

Body & Fit verkoopt sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Bestel met korting bij Body & Fit!

Body & Fit heeft een groot assortiment, met alleen topproducten op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Wil jij afvallen, heb je behoefte aan een specifieke vitamine of ben je aan het trainen? Bij Body & Fit vind je de juiste aanvullingen om jouw doel te bereiken.

Body & Fit Beoordelingen

Suzy Van Nauw  | 25/08/19  11:50:03 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van Body & Fitshop. Ik heb reeds meermaals besteld en ik ben altijd zeer tevreden. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment en de prijzen zijn zeer goed. De verzending gebeurt heel snel en verzorgd. Ook leuk dat je altijd een attentie mag uitkiezen
Lindsey Devriendt  | 17/07/19  21:57:31 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering goede klantenservice en zeer goede kwaliteit van producten. Ook in het huismerk assortiment is er voor elk wat wils aan onklopbare prijzen. Elk probleem of vraag ivm voeding en dieet kan je bespreken met de zeer bekwame consulenten die je zeer snel te woord staan. Aanrader!
Paul Franssen  | 09/06/19  20:29:07 | Winkelbeoordeling :
reeds zelf producten van gekocht, goede en snelle service, veel aanbod, goede omschrijving producten, degelijke verpakking van bestelde producten en op de site hebben ze link voor de direkt chat functie,
Natacha Van Hessche  | 31/03/19  09:04:23 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over Body&fit! Wil je op je voeding letten en toch nog een verantwoorde snack eten, dan is deze website een aanrader! Hier vind je echt alles! Snel geleverd en een cadeautje bij iedere aankoop...
Daisy Neef  | 17/01/19  12:13:30 | Winkelbeoordeling :
Een superleuke webshop waar je enorm veel keuze hebt. Je kan de producten gemakkelijk terugvinden dankzij de overzichtelijke menu. Kortom, neem zeker eens een kijkje, je kan er goede producten aan democratische prijzen vinden!
Malika Lauwers  | 08/01/19  12:30:23 | Winkelbeoordeling :
Onlangs mijn eerste bestelling geplaats, dat is altijd spannend natuurlijk. Maar ik beken dat het heel goed mee viel. Ik had me gewaagd om het brood te bestellen, gek idee omdat online te bestellen en te laten leveren... Maar verassend genoeg was dit boven verwachting super lekker! Voor mij alvast voor herhaling vatbaar!
Rani Vergauwen  | 27/09/18  12:41:18 | Winkelbeoordeling :
Dit is werkelijk één van mijn favoriete webwinkels; als je een bestelling plaatst wordt deze de volgende dag al geleverd. Bovendien krijg je nog een extra cadeau als je bestelling boven een bepaald bedrag ligt! Topproducten aan een topprijs, een echte aanrader!
Jurgen  | 07/05/18  09:46:41 | Winkelbeoordeling :
body en fitshop is een supergeweldige workoutketen. Je kan er steeds terecht op gelijk welk uur en tijdstip. je krijgt begeleiding en voorkomt daardoor sportblesures. het personeel is steeds behulpzaam.
Mike sylvain  | 23/04/18  13:30:05 | Winkelbeoordeling :
De producten zijn van hoge kwaliteit al jaren dat ik bij hen bestel en nog nooit teleurgesteld. De website is ook heel gebruiksvriendelijk en je wordt ook zeer snel geleverd !! De prijzen zijn ook niet te hoog vergeleken met andere website die minder goeie producten leveren.
charlotte stynen  | 09/04/18  13:39:38 | Winkelbeoordeling :
altijd super bediening en levering ! altijd optijd geleverd en met zorg ! Ik raad deze producten ook zeker aan als u een voltijdse sporter bent , het vult goed aan! En de producten zijn ook nog eens allemaal goed van smaken dus het is nooit met tegenzin dat je ze moet gebruiken.
Carol Icket  | 03/04/18  16:04:53 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij deze webshop en ze krijgen van mij een dikke 5 sterren. Groot assortiment, redelijke prijzen, supersnelle verzending en makkelijk bereikbare klantendienst. Ook heel regelmatig mooie kortingscodes beschikbaar.
Krista Deberdt  | 01/04/18  09:24:48 | Winkelbeoordeling :
snelle correcte levering , een echte aanrader , ik ben een tevreden klant . klantenservice helpt snel bij vragen of info produkten , retourneren is ook geen probleem , terugbetalingen worden snel en correct afgehandeld .
Jelle Deferme  | 24/03/18  01:52:29 | Winkelbeoordeling :
Top site ! Alle informatie te vinden op deze site. Snel geleverd en zeer vriendelijke mensen en ook veel acties al veel besteld bij jullie en altijd content. Aanraders voor de mensen shakes chocolade ! Doe zo ver body&fit
Liesbeth Sioulants  | 21/03/18  13:42:03 | Winkelbeoordeling :
Een tijd geleden ging ik nog lopen. Ik was trouwe klant bij Body En Fit Shop. Proteinepoeders van goede kwaliteit met lekkere smaken. Ik heb nooit het gevoel gehad dat dit maaltijdvervangers waren. Deze site biedt ook vaak aanbiedingen + extra's bij aankoop voor een bepaald product. TOP!
Vancoillie Kristof  | 18/03/18  10:40:08 | Winkelbeoordeling :
Hallo zeer interessant en leuk, is zeker voor iedereen aan te raden die gezond en fit wil zijn. Ik en mijn vriendin zijn alvast zeer tevreden klanten en zullen het zeker blijven aanraden aan vrienden en familie echt top mvg kristof
Astrid Jongenelen  | 14/03/18  01:28:33 | Winkelbeoordeling :
Mijn to go to site voor mijn fitnesssuplementen. Goede kwaliteit, betaalbaar en vaak ook snelle levering ! Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het soms even wachten is wanneer net een van je producten uit stock is, maar als je hen dan contacteert, bieden ze wel altijd een alternatief aan. Ben zeer tevreden over hen, zal niet snel veranderen naar een andere site.
Tim Jacobs  | 25/02/18  15:53:45 | Winkelbeoordeling :
betrouwbare site leveringen altijd na 2 dagen thuis bezorgt zonder meerprijs echt een aanrader die site als je met fitness of sport bezig bent Ook is er een ruim aanbod kwa voedingssuplementen bijna altijd op voorraad
Kristine Van Den Eeckhout  | 29/01/18  09:42:44 | Winkelbeoordeling :
Bij Body & Fitshop vind je sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Het is uiterst geschikt voor mensen die willen afvallen en ook voor sporters. Grote keuze aan kwaliteitsprodukten. Leuk is ook dat je bij je bestelling telkens een staal krijgt.
Marc Gijsels  | 28/01/18  17:48:17 | Winkelbeoordeling :
Body en Fitshop is een van Nederlands grootste supplementen en vitamine webwinkels . Dagelijks bestellen vele sporters hun voedingssupplementen bij deze aanbieder. Het enorme assortiment wat bestaat uit een huismerk en vele topmerken, de goede prijs kwaliteit verhouding en de goede service
Sarah Schillemans  | 23/01/18  06:41:19 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk overzicht van producten en prijzen op aantrekkelijke website, makkelijk om bestelling te plaatsen en pakket op te volgen, snelle levering, producten van kwaliteit en betrouwbaar, klantenservice via facebook onmiddellijk beschikbaar, pluspunt!
Hilde Boelaert  | 06/01/18  16:10:16 | Winkelbeoordeling :
Kwaliteitsvolle producten (de smart protein shake is een echte aanrader) voor de beste prijs. En leuk dat er bij elke bestelling een gratis proefstaal zit! De verzendingskosten vind ik wel hoog als je een bestelling doet voor minder dan 20€.
Bert Verlinden  | 13/12/17  08:57:19 | Winkelbeoordeling :
Goede webschop,kwalitatief zeer goede producten.De prijzen zijn ook zeer goed ten opzichte van andere shops.De levering is al altijd aangekomen op het voorziene tijdstip.Je hebt ook de mogelijkheid om je pakje te laten leveren in een postpunt.Een aanrader.
Deborah Nyst  | 11/11/17  20:58:08 | Winkelbeoordeling :
fijne webshop met veel mogelijk om uit te kiezen wat het beste bij jou trainingen past, ook een chat erbij moest je vragen hebben over producten of uitleg willen over een training. correcte leveringen en indien verkeerde levering, gewoon foto nemen van levering en mail sturen en zij zetten het recht
Joke Seys  | 12/11/17  12:11:50 | Winkelbeoordeling :
Voor iedereen die sportief is, is dit een uitgelezen webshop bij uitstek! Er is voor elke sporter ieder wat wils van yogamatten tot halters tot kledij om te gaan kickboksen. Ook de verzendingskosten en service verlopen over het algemeen goed.
Ria van Delen  | 08/10/17  10:05:03 | Winkelbeoordeling :
ik heb in het verleden diverse producten bij deze web shop besteld ,goed bevallen op het moment niet de middel,ook is het wel betaalbaar en om veel te bestellen toch bekijk ik vaak de webshop is gewoon goed en uitgebreid
Rita Lesecque  | 02/10/17  10:09:18 | Winkelbeoordeling :
zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding van de producten en zeer lekkere snacks. Ze hebben goeie combi-deals waar je geld mee kan besparen. Super snelle levering ; dag nadien al geleverd ( was een zaterdag !)
Nicky Bosmans  | 10/09/17  08:55:36 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden over deze webshop! Heel goed, kwaliteitsvol aanbod voor heel degelijke prijzen, met regelmatig mooie aanbiedingen! Ik koop er regelmatig iets & ben steeds tevreden. Alleen de cashbacks worden niet altijd juist geregistreerd.
linda peeters  | 10/09/17  23:44:27 | Winkelbeoordeling :
een hele leuke webshop met toffe en gezonde producten. prijs-kwaliteitverhouding zijn perfect in balans. snelle levering.Ook het contact met de klantendienst is zeer aangenaam.zeer hulpvaardig en vriendelijk aanrader+++
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 1,44% CASHCOINS Torfs
visit register click click