ONTVANG 5,00% CASHCOINS Laudius

Bobex.be zonnepanelen Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Bobex.be zonnepanelen

Vraag met korting offertes aan bij Bobex.be

Bobex.be is een online marktplaats voor het verkopen en kopen van diensten en producten. Deze website biedt jou de beste mogelijkheid om gratis offertes aan te vragen, daarbij helpen zij de bedrijven en organisaties. Zo kun je offertes aanvragen voor onder andere de volgende categorieën: diensten, kantoor, vending, energie, personeel, bouw, marketing en internet. Premium partners van Bobex.be zijn All-Connects, Partena HR, Coca Cola, 24 Plus, DBM en Teleservice 24H. Wil je Bobex.be gebruiken? Het werkt als volgt: je omschrijft wat je zoekt, zij contacteren de juiste leveranciers en dan ontvang je gratis en geheel vrijblijvend hun offertes.

Bobex.be zonnepanelen Beoordelingen

Daan Cleeren  | 21/09/15  17:48:16 | Winkelbeoordeling :
Bobex is een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
Douglas Bonnewijn  | 18/09/15  19:15:15 | Winkelbeoordeling :
Goede site voor het ontvangen van offerte. Zo ben je altijd zeker van de beste prijs kwaliteit verhouding
Fabrizio Anto  | 16/08/15  15:09:21 | Winkelbeoordeling :
In deze tijden is het uitkijken om uw energiefactuur goed in de gaten te houden. Dit omwille dat stroom enorm duur wordt de komende jaar! Ik heb gezien dat je bij Bobex verschillende aanbieders kunt vergelijken! Ik ontvang verschillende offertes en ik vergelijk de prijzen om meteen te besparen.
Stef Abts  | 15/08/15  15:11:18 | Winkelbeoordeling :
Zeer gebruiksvriendelijke site om allerhande diensten handig met elkaar te vergelijken en zo je voordeel te doen. Groot aanbod. Je krijgt heel veel aanbiedingen en de snelheid waarmee gereageerd wordt is voorbeeldig. Prima !
Danny Guisson  | 11/05/15  18:08:38 | Winkelbeoordeling :
Snel en duidelijk enkele contacten me gebeld voor een offerte, emails niet altijd even compleet, maar dat ligt aan de individuele aanbieders, niet aan Bobex. Ook opvolging van hun aanbieding, vraag of iedereen contact had opgenomen voor offerte, zeer professioneel en correct.
erik Willeborts  | 29/04/15  14:33:44 | Winkelbeoordeling :
Na eens dieper gekeken te hebben op wat bobex te bieden heeft, kan je niks anders zeggen dan dat ze de beste zijn op gebied van zonnepanelen. Heel het proces van aanvraag tot afwerking staat vermeld met de kostprijs inbegrepen.
Matthias Van Hoof  | 08/04/15  18:01:42 | Winkelbeoordeling :
Ik heb op deze site al enkele keren offertes voor zonnepanelen vergeleken, en ik moet zeggen dat ik het een zeer efficiënte webshop vind. Ik vind het alleen spijtig dat ze je bellen, want ik wil niet dat ze me lastigvallen. Voor de rest is het een prima webshop.
David Ghys  | 05/03/15  22:45:43 | Winkelbeoordeling :
Bobex.be is een online marktplaats voor het verkopen en kopen van diensten en producten. Deze website biedt jou de beste mogelijkheid om gratis offertes aan te vragen, daarbij helpen zij de bedrijven en organisaties.
Xavier Ots  | 02/03/15  10:35:54 | Winkelbeoordeling :
Zeer interessante website die toelaat om verschillende producten of leveranciers te vergelijken. Dit gaat van zonnepanelen over schilders en vochtbestrijding, enz. Zeer gebruiksvriendelijk en snelle antwoorden. Graag opnieuw !!
Walid Bansaid  | 12/04/14  15:29:02 | Winkelbeoordeling :
is totaal wat ik heb verwacht. snelle verzending en goede service. ik ben zeer tevreden hierover! Ik zal niet twijfelen om hier nog eens iets te kopen Dit is natuurlijk een van mijn favorieten. I raad het je het aan om eens het eens te bekijken en geloof me ik zal jee niet teleurstellen!
Kelly De Munck  | 14/03/14  08:08:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb me aangemeld om gratis en vrijblijvende offertes te ontvangen. Ik ben hier over zeer tevreden. De firma heeft me binnen de 2 werkdagen gecontacteerd en me in verbinding gesteld me de firma's die langskwamen. Ik kan dit aan iedereen aanraden, het gratis EN vrijblijvend! Mvg
Solange Coppens  | 19/02/14  20:29:18 | Winkelbeoordeling :
Bobex is een knappe site, zonder veel blabla. Snel en makkelijk. Men krijgt wat men vraagt, duidelijk en correct. Een handige manier om kennis te maken met leveranciers die je anders zou overslaan. Een echte aanrader.
Leo Segers  | 13/02/14  12:54:17 | Winkelbeoordeling :
we hebben een aanvraag gestuurd voor dakisolatie. we hebben zeer snel telefoon gekregen om wat meer info te geven over de grote en de huidige toestand (heel vriendelijk aan de telefoon) en ook een snelle bevestiging per E-mail
Luc Vanhavermaet  | 29/01/14  16:04:48 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede site om een goede offerte te krijgen, scherpe prijzen
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,75% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij Groupon Shopping
Code:LOCAL2020
ONTVANG 2,00% CASHCOINS De Matrassenkoning
visit register click click