ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Blokker Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Blokker

Huishoud, speelgoed, tuinmeubilair en luxe producten koop je met korting bij Blokker

Blokker is de grootste aanbieder op het gebied van huishoudelijk, wonen, keuken & koken, persoonlijke verzorging, speelgoed en tuin. Blokker verkoopt producten van vele bekende merken, onder andere: Babyliss, Philips, Logitech, Princess en Sola. Zo heeft Blokker een goed en betaalbaar assortiment. Deze samenstelling van het assortiment, met de nadruk op het dagelijks gebruik bekent dat Blokker er voor iedereen is.

Blokker Beoordelingen

Sveta  | 17/06/19  02:23:40 | Winkelbeoordeling :
De website is overzichtelijk, en beschrijving van goederen is duidelijk. Makkelijk online bestellen en snelle levering. Uitstekend geholpen ook door personeel van de plaatselijke Blokker. Echt een aanrader!
Geert van de velde  | 06/06/18  19:41:17 | Winkelbeoordeling :
Het is daar plezant om te winkelen en goed gelegen in Zottegem en ga daar dol graag, Er is ook veel plaats om te winkelen,Je kunt daar ook van vanalles vinden wat je in de andere winkels niet vindt .
Kristine Van Den Eeckhout  | 04/09/17  14:55:14 | Winkelbeoordeling :
Blokker bezoek ik graag in de gewone winkel en online. Interessant voor electro en huishoudgerief. Je vindt er ook speelgoed en tuinbenodigdheden. Dikwijls mooie kortingen en acties. Ook leuk voor het vinden van "hebbedingetjes".
Marianne Van Caeneghem  | 25/08/17  13:46:21 | Winkelbeoordeling :
Vind Blokker een zeer leuke winkel. Wordt er altijd zeer vriendelijk ontvangen en met raad en daad bijgestaan. Zelfs mijn hondje wordt er niet scheef bekeken en ook dat maakt voor mij het winkelen aangenamer. Zéér tevreden klant, Marianne
Simons  | 05/02/17  17:48:23 | Winkelbeoordeling :
Blokker, altijd een fijne winkel om binnen te lopen, nu ook een fijne webshop om rond te snuisteren. Qua prijs in de middenmoot. Een ruim assortiment gaande van huishoud tot vrije tijd, verzorging en leuke hebbedingetjes. Prettige shop.
Simons  | 05/02/17  17:47:09 | Winkelbeoordeling :
Blokker, altijd een fijne winkel om binnen te lopen, nu ook een fijne webshop om rond te snuisteren. Qua prijs in de middenmoot. Een ruim assortiment gaande van huishoud tot vrije tijd, verzorging en leuke hebbedingetjes. Prettige shop.
Simons  | 05/02/17  17:44:24 | Winkelbeoordeling :
Blokker, altijd een fijne winkel om binnen te lopen, nu ook een fijne webshop om rond te snuisteren. Qua prijs in de middenmoot. Een ruim assortiment gaande van huishoud tot vrije tijd, verzorging en leuke hebbedingetjes. Prettige shop.
Vital zargaztg  | 20/04/15  16:32:57 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een handige winkel die je zeker eens moet bezoeken in je vrijtijd. Er is van allees te vinden: speelgoed, kookgerij, decoratie ... Als ik een feestje geef dan ga ik naar Blokker omdat ze meestal het gerief hebben dat ik zoek. Vital zargaztg
Fabrizio Ano  | 19/04/15  15:35:38 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een gekende winkelketen met o.a. huishoudelijke artikelen, geschenkartikelen,... Ik zoek altijd via het net de blokker in de buurt ofwel bestel ik online! Dat gaat makkelijk, veilig en snel! Ik vind het goed dat je 30 dagen bedenktijd krijg en ik heb er een goede gevoel over!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click