ONTVANG 1,43% CASHCOINS ONTVANG 1,43% CASHCOINS
Wist je al dat je elke dag kans maakt op de Jackpot?
20/03/2019

jackpot

Dat lees je goed: als lid maak je elke dag automatisch kans om de Jackpot te winnen. Maar hoe werkt het en wanneer weet je of je gewonnen hebt? Dat leggen wij je allemaal uit. Lees mee!

Elke dag maak je kans om de jackpot te winnen. En ook jij maakt hier elke dag automatisch (en gratis) kans op! Maar hoe weet je nou of je gewonnen hebt? Dat kun je zien op deze pagina. Elke dag wordt er automatisch een mogelijke winnaar gekozen door ons systeem. Zie jij je naam groot in beeld op de Jackpot pagina? Klik dan direct op de knop ‘Claim Prijs’ en je hebt de jackpot gewonnen!

Wat kun je eigenlijk winnen met de Jackpot?
De Jackpot start met 1 CashCoin en er komt elke dag 1 CashCoin bij (met een maximum van 50,00 CashCoins), als er nog geen winnaar is. Elke dag wordt er ook weer opnieuw een mogelijke winnaar gekozen door het systeem. Je kunt dus - met een beetje mazzel - maar liefst 50,00 CashCoins winnen!

Extra: koop een Jackpot ticket
Heb je geen tijd om elke dag te checken of je de Jackpot hebt gewonnen? Dan kun je ook een Jackpot ticket kopen. Met dit ticket wordt jouw prijs automatisch geclaimd als jij de mogelijke winnaar bent. Een Jackpot ticket kost 0,25 CashCoins, dit bedrag wordt in mindering gebracht op het saldo in jouw account. Let op: een Jackpot ticket is niet altijd geldig. Zodra de Jackpot wordt geclaimd door een mogelijke winnaar, vervalt het ticket en kun je weer een nieuw Jackpot ticket kopen.

>> Ga direct naar de Jackpot en zie of jij de mogelijke winnaar van vandaag bent!

   
ONTVANG 1,43% CASHCOINS ONTVANG 1,43% CASHCOINS
visit register click click