ONTVANG 2,00% CASHCOINS De Matrassenkoning
Singles Day – alles wat je moet weten
06/11/2018

Singles Day – of vrijgezellendag- klinkt misschien wel als een grap, maar dat is het zeker niet. Wat is het dan wel? En heb jij (als single of niet) er iets mee aan? Ja, zeker! Hier lees je alles wat je moet weten over dit Chinese fenomeen!
 

 

Singles Day of vrijgezellendag is ontstaan in China bij jongeren die hun status als vrijgezel net wouden vieren, een beetje als tegengewicht voor Valentijn. Het valt op 11 november omdat 1 symbool staat voor het alleen zijn.

 

Klinkt allemaal leuk, maar wat heb je er juist aan? Wel, 11/11/2011 werd Vrijgezellendag van de Eeuw genoemd omdat het de datum is met de meeste enen van die eeuw. In China werden er verschillende winkelacties georganiseerd met grote kortingen en promoties.

De winkelketen AliExpress gaat hier dan ook gretig op in en je kan er op die dag terecht voor de grootste promo acties van het jaar. Met kortingen van soms -90%, je zou gek zijn er niet van te profiteren!

 

Het blijft echter niet bij AliExpress, andere Chinese giganten zijn ook mee op de kar gesprongen en houden eveens grote promo acties, zoals NewFrog en Banggood. Je kan er al jouw favoriete technologische accessoires aan de beste prijzen vinden.

 

Tegenwoordig is het fenomeen zo groot geworden dat ook in Europa webshops meedoen. Denk maar aan de giganten MediaMarkt en Bol.com waar je die dag ook verschillende acties mag verwachten. Maar ook kleinere shops als Holland & Barrett, Hema, Leen Bakker, Nike, Ici Paris XL, Lampen24, Torfs, vanHaren, ASOS, Happy Socks,... doen allemaal mee.

 

Wil je er nog meer uithalen? Shop je kortingen dan met CashCoins! Hoe jezelf beter verwennen dan met nieuwe leuke spullen aan te gekke prijzen?


   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
vanHaren 1,75% CashCoins

vanHaren

Shop met korting mooie dames- heren- en kinderschoenen bij vanHaren! Kies uit verschillende modellen en merken.

Naar de actie
Banggood 1,50% CashCoins

Banggood

Banggood de verkoper van bijna alles.

Naar de actie
Holland & Barrett 6,00% CashCoins

Holland & Barrett

Koop gezonde en natuurlijke voeding en producten goedkoper bij Holland & Barrett

Naar de actie
Close
tot 3,25% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij Groupon Shopping
Code:LOCAL2020
ONTVANG 2,00% CASHCOINS Klingel
visit register click click