Leen Bakker
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Kortingcodes & Acties bij ECI.be

Nu bij ECI: Martin Michael Driessen - Rivieren!

Nu bij ECI het boek Rivieren van Martin Michael Driessen! De winnaar van de literatuurprijs 2016! Voor ECI vaste klant nu voor maar €14,39 elders €17,99! Korte inhoud van het boek: Zoals rivieren door een landschap slingeren, zo meanderen rivieren door de levens van de hoofdpersonen van de drie beeldschone novellen die in dit boek verzameld zijn. De Main en de Rijn vormen de levens van twee vlottervrienden in de late negentiende en begin twintigste eeuw, waarin klassenverschillen en broodroof leidend zijn. Een Bretonse beek vormt de grens van het land van twee Franse families, hugenoot en katholiek, die al eeuwen in heftige rivaliteit leven. Het is een huiveringwekkende twistgeschiedenis van grote treurigheid en schoonheid. De hedendaags acteur die op een kanotocht in de Ardennen een catharsis zoekt voor zijn gefnuikte kunstenaarsleven en zijn niet te stuiten alcoholisme, ervaart een hellevaart zonder weerga. Men stapt nooit twee keer in dezelfde rivier: men leest nooit tweemaal een gelijke Driessen.
Geldig t/m: 31-01-2017 Naar de actie
Deel en verdien Deel op Twitter Deel op Facebook Share on Google+

Profiteer nu van 10% korting bij ECI!

Bij Eci kan je terecht voor boeken, ebooks, films, muziek, games en nog veel meer. Voor jong en oud met diverse genres! Profiteer nu van 10% korting bij ECI! Gebruik de kortingscode TrTnov2016 op de website!
Geldig t/m: 01-01-2017 Toon kortingscode
Deel en verdien Deel op Twitter Deel op Facebook Share on Google+

Shop gereedschap box

Top Acties

Vraag een lening of krediet gemakkelijk en snel online aan bij Creditvite. Bijvoorbeeld voor de aankoop van een auto of voor een nieuw huis.
Elke dag extra korting shoppen met een unieke aanbieding in jouw stad bij Groupon Shopping! Shop met minstens 50 tot 70% korting uiteenlopende producten of reserveer restaurants, wellness en sportarrangementen met uitzonderlijk hoge kortingen.
Boek de goedkoopste vliegtickets en vakanties met korting razendsnel op CheapTickets.be! Ook de beste deals voor vakanties, hotels en autohuur.
Internet, bellen en digitale televisie bestel je met korting bij Scarlet.
 

Footer-Banner
Close
3,05% CashCoins
Kerst bij Greetz! 20% korting op kerstkaarten vanaf 20 stuks!
Code:KERSTPROMO
Actie van de Dag
visit register