ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
Zo shop je met extra veel cashback
04/04/2018

cashback acties

Wist je al dat je cashback én CashCoins kunt ontvangen? Ja, echt! Wij gaan je er alles over vertellen. Dus lees snel verder en profiteer van dubbel zoveel cashback. Ka-ching!

Jij weet natuurlijk al langer dan vandaag dat je CashCoins ontvangt op jouw aankopen. Maar er zijn ook fabrikanten die cashback weggeven op hun producten. Samsung, Philips, HP en Canon zijn bijvoorbeeld van die fabrikanten die ook cashback weggeven op hun producten. De cashback die je bij hen ontvangt kun je direct claimen bij de fabrikant en je ontvangt het geld dan terug op je rekening. Deze acties worden mogelijk gemaakt door de fabrikant.

Zo ontvang je dubbel zoveel cashback
Maar wat nou als je een actieproduct shopt waarbij je cashback ontvangt van de fabrikant via onze website? Dan ontvang je cashback én CashCoins! Stel: je gaat via onze website naar MediaMarkt en koopt daar een Samsung wasmachine, waarbij je cashback ontvangt van Samsung. Dan ontvang je dus niet alleen de cashback van Samsung, maar ook CashCoins van ons, die je ontvangt voor je aankoop bij MediaMarkt.

Maar waar vind je die fabrikanten acties?
Wij hebben een hele overzichtelijke pagina met alle cashback acties. Kijk bijvoorbeeld op deze pagina en ontdek de cashback acties van MediaMarkt, Coolblue en bol.com. Shoppen maar!

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Canon 0,75% CashCoins

Canon

Maak de mooiste foto´s met de camera´s van Canon!

Naar de actie
MediaMarkt 0,38% CashCoins

MediaMarkt

Bestel voordelig bij Media Markt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica. In de webwinkel een zeer ruim assortiment elektronica, cd's, witgoed, telecom, (spel)computers, fotocamera's en nog veel meer.

Naar de actie
bol.com 1,00% CashCoins

bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com!

Naar de actie
Door Mohammed Jablaoui op 05-04-2018 om 12:10:26
das wel perfecte
 
Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click