ONTVANG 0,50% CASHCOINS ONTVANG 0,50% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Haal het voorjaar met korting in huis
22/03/2017

De lente is begonnen! Van het mooie weer hebben we al zo nu en dan al even mogen genieten, maar dit is dan toch wel de aftrap voor mooi weer, veel zon, hogere temperaturen en lekker buiten zijn. Bij de start van de lente komen ook een aantal andere bezigheden om de hoek. Moet jij je tuin nog zomerklaar maken? Of is het tijd voor de grote schoonmaak? Wil je jouw kledinggarderobe weer met frisse lente/zomer kleurtjes aanvullen? Wij hebben een aantal handige shops voor je op een rijtje gezet die je vast en zeker goed kan gebruiken bij activiteiten zoals deze. Doe je voorjaarsaankopen nu en spaar extra Goudklompjes met je aankopen.

Tuin zomerklaar maken
Als het mooi weer begint te worden, wil je hier natuurlijk van genieten in je eigen tuin. Misschien moet je in je tuin nog wat nodig aanpassingen doen om zo optimaal te kunnen genieten van het mooie weer. Er moet wellicht opgeruimd en schoongemaakt worden, maar ook is het tijd voor nieuwe bloemen, planten en misschien zelfs wel een nieuw zitje.

> Lees hier alles over het zomerklaar maken van je tuin

Grote schoonmaak
Het is een soort van ongeschreven regel dat je met de start van de lente, je huis een grote schoonmaakbeurt geeft. Alles wordt uit de kast getrokken om het huis zo schoon als mogelijk te krijgen. Check van te voren goed je voorraad aan schoonmaakmiddelen en attributen, want deze zal je hard nodig hebben!

Heb je geen tijd/geen zin om ellendig veel tijd te spenderen aan de grote schoonmaak?
> Hier lees je alles over hoe je binnen no-time je huis een grote schoonmaakbeurt geeft.

Zomerse garderobe
Het is tijd om de donkere kleuren op te bergen en de frisse zomerse kledingstukken tevoorschijn te halen. Kan je wel wat nieuwe items voor deze zomerse garderobe gebruiken? De webshops staan bomvol met vrolijke pasteltinten, fijne shirtjes en andere zwierige, zomerse items. Je kan niet anders, dan hier ontzettend vrolijk van worden.

> Kom ook in de voorjaarsstemming! Ga direct naar onze voorjaarspagina en bekijk welke shops wij voor jou geselecteerd hebben. 

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Tommy Teleshopping 2,25% CashCoins

Tommy Teleshopping

Shop bij Tommy Teleshopping exclusieve producten met korting!

Naar de actie
Leen Bakker 0,50% CashCoins

Leen Bakker

Meubels, decoratie, woonaccessoires en tuinartikelen koop je met korting bij Leen Bakker.

Naar de actie
HEMA 0,88% CashCoins

HEMA

De beste artikelen met de laagste prijzen vind je bij HEMA! Shop nu extra voordelig met korting bij HEMA!

Naar de actie
Bonprix 1,75% CashCoins

Bonprix

Mode van hoge kwaliteit en lage prijzen shop je met korting bij Bonprix.

Naar de actie
Unigro 1,60% CashCoins

Unigro

Bij Unigro bestel je online met korting alles voor in en om het huis. Meubelen, beeld & geluid, multimedia, elektro, tuinartikelen en meer.

Naar de actie
ONTVANG 0,50% CASHCOINS ONTVANG 0,50% CASHCOINS
visit register click click