ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Verdien wanneer je vrienden kerstcadeaus shoppen!
18/12/2015

Wist je dat je zelf geld verdient als je familie, vrienden en bekenden uitnodigt om ook lid te worden van de leukste shopping site van België? Vast wel! Maar wist je ook dat je nu ook CashCoins spaart wanneer je vrienden aankopen doen? Zo wordt het shoppen van kerstcadeaus één grote win-win-situatie!

Hoe werkt het precies?
Via jouw account op NuCash.be kun je onder het kopje 'Cashboost' vrienden en familie uitnodigen. Dit kan door je persoonlijke link te kopiëren en bijvoorbeeld via social media of mail te versturen. Voor elke aangemelde vriend ontvang jij 2 CashCoins zodra ze 2 CashCoins (exclusief welkomstbonus) hebben gespaard.

Cashboost geld verdienen via NuCash.be

Maar vanaf nu ontvang je ook nog eens 10% over de verdiensten van iedere aangemelde vriend. Niet eenmalig maar voor altijd! In bovenstaand voorbeeld hebben jouw vrienden allebei 15 CashCoins verdiend met shoppen en jij ontvangt dan 3 CashCoins (10% van 30 CashCoins) als een extra bonus in jouw account. Hoe meer vrienden je uitnodigt hoe hoger je verdiensten worden.

Waarom je jouw vrienden vandaag nog uit moet nodigen
Met nog één week te gaan tot kerst is iedereen online op zoek naar cadeaus. Als jij je vrienden nu uitnodigt en ze slaan meteen aan het shoppen verdien jij lekker bij. Zie het als een eindejaarsbonus of een dertiende maand, een cadeautje van NuCash!

 

> Nodig hier je vrienden en familie uit om ook lid te worden van NuCash.be!

   
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click