ONTVANG 1,25% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Tijd om te shoppen: de Solden is begonnen!
05/01/2016

Na de feestelijke decembermaand valt januari vies tegen. We zijn ons flink aan het inhouden wat betreft lekker eten, onze bankrekeningen moeten weer aangevuld worden en ook onze kledingkasten zijn na al dat glitter en glamour maar saai en leeg. Is er dan helemaal geen lichtpuntje in januari? Jawel. Je kunt er namelijk lekker op los shoppen, want de Solden is weer begonnen!


De Solden in België zijn weer begonnen

Op 2 januari is de Winter Solden traditioneel weer van start gegaan. Zo kun je jezelf in het nieuw steken voor weinig, waardoor je humeur flink wordt opgekrikt, terwijl je bankrekening niet al te hard hoeft te kreunen. Want als er één ding is waar je vrolijk van wordt is het wel een nieuw topje, een mooie spijkerbroek of een andere aanwinst voor je kledingkast.

Maar waar moet je beginnen? Tussen die stapels kleding op zolder en in je garderobe! Spit er eens doorheen en bekijk per stuk of ze op de 'weggooien!' of 'houden!' stapel mogen. Zo heb je een goed beeld van wat er allemaal nog in je kast ligt en wat je nog mist. Misschien gooi je wel drie zwarte spijkerbroeken vol gaten weg en heb je echt een nieuwe nodig. Of kom je erachter dat je toch wel verrassend veel rokjes hebt, maar te weinig goede tops om mee te combineren. Je hoeft echt geen kasboekje aan te leggen of een begroting op te stellen, het is gewoon pure logica!

De Solden in België zijn weer begonnen

En dan gaan we de stad in! Of toch niet... Natuurlijk kun je er koopjes te scoren, maar wel tegen een hoge prijs. Zo loop je achter hordes mensen aan, sta je in elke winkel ongeduldig in de rij voor de kassa en zijn de pashokjes overvol. Tel daar een rommelige winkel en het graaien in stapels met textiel bij op en wij haken af. Gelukkig is daar nog het online shoppingparadijs. Denk aan keurig geordende artikelen (op prijs, korting, kleur, maat, zegt 'u het maar!) die je vanuit je luie stoel bij elkaar klikt. Lekker op je gemakje, want de online winkels sluiten nooit. Je hebt geen last van ellebogenwerk, onoverzichtelijke shops of de vraag of dit item nou wel of niet afgeprijsd is. Heerlijk!

De digitale Meir, dit is waar jouw shoppingrondje begint: Start bij Zalando, waar je uren blijft ronddolen tussen de koopjes. Vervolg je weg langs Bonprix naar La Redoute en 3Suisses. Plak ASOS nog aan je rondje vast en je winkelwagen komt gegarandeerd vol!

> Wat is jouw favoriete winkel om tijdens de Solden te shoppen?

   
Close
Tot 2,00% CashCoins
Ontvang 30% korting bij The Hut
Code:SALE
ONTVANG 1,25% CASHCOINS Booking.com
visit register click click