Expedia.be
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Nieuw: de NuCash jackpot
14/04/2015

Tijd voor iets nieuws op NuCash.be: de jackpot! Meedoen is gratis en je maakt iedere dag kans op een mooie geldprijs!

Het startsaldo van de jackpot is 5 CashCoins en elke dag wordt er automatisch een mogelijke winnaar geselecteerd. Het is dus de moeite waard om even te checken of het NuCash systeem jou heeft geselecteerd, zodat je de jackpot kunt claimen. Want alleen als de geselecteerde winnaar de jackpot diezelfde dag ook claimt is hij echt de winnaar. Wordt de prijs niet geclaimd? Dan wordt de jackpot per dag met 1 CashCoin verhoogd. De jackpot kan dus aardig oplopen!

Koop een Jackpot ticket en vergroot je kans
Het is natuurlijk zonde als je net op die ene dag dat jij geselecteerd bent als mogelijke winnaar van de jackpot vergeet te kijken op NuCash om je prijs te claimen.. Daarom hebben we daar een mooie oplossing voor bedacht: Een Jackpot ticket. Zo’n Jackpot ticket kost 0,25 CashCoins en zorgt ervoor dat je prijs geclaimd wordt als jij de winnaar bent! Lekker makkelijk toch?

De prijs voor een NuCash Jackpot ticket wordt automatisch in mindering gebracht op jouw account onder ‘Overige Transacties’. De ticket blijft geldig vanaf de dag van aankoop tot de Jackpot prijs door iemand wordt geclaimd. Tot die tijd weet je dus zeker dat de Jackpot aan jou wordt uitgekeerd als jij de gelukkige winnaar bent :-)

Ben jij vandaag de winnaar?
Wil je kijken of jij vandaag als winnaar bent geselecteerd, kijken hoe hoog de Jackpot op dit moment is of een Jackpot ticket kopen? Het kan op de speciale Nucash Jackpot pagina.

   
  Footer-Banner
Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
Side-Banner
visit register click click