ONTVANG 1,25% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
GOAAAAALLLLLLLL voor Bram!
18/06/2014

De eerste wedstrijd van België in het WK 2014 was niet makkelijk, maar ze hebben zich erdoorheen geslagen met een mooie 2-1 als eindstand van de wedstrijd. Zowel België als Algerije begonnen de wedstrijd voorzichtig. Na een penalty in de eerste helft kwam Algerije op voorsprong. In de tweede helft werden we feller en gevaarlijker, vanaf het moment dat de coach Marouane Fellaini in het veld bracht. Hij kopte het eerste doelpunt voor België in en dat smaakte naar meer. Mertens schoot de voorzet van Eden Hazard snoeihard raak en het werd 2-1!

Dat de wedstrijd zo zwaar zou zijn, had niet iedereen verwacht… Dat bleek wel uit de voorspellingen die jullie hebben gedaan. Veel overwinningen voor België met redelijk hoge doelscores waren voorspeld. Maar ook de uiteindelijke 2-1 is door enkelen van jullie voorspeld! De winnaar van 50 CashCoins is: Bram Denhaerinck.

GEFELICITEERD BRAM, namens het complete NuCash Team!

Weet jij wat België zondag gaat doen? Kunnen we de Russen ook aan of wordt deze wedstrijd lastiger? Voorspel jouw uitslag. Ben jij één van de deelnemers met het juiste antwoord, dan maak jij net als Bram kans op 50 CashCoins!

» Voorspel hier de uitslag België – Rusland

   
Door Bram Denhaerinck op 18-06-2014 om 11:12:11
Dank je wel. Het zag er even ook niet goed uit voor de Belgen, maar uiteindelijk toch gewonnen :) .
Close
1,75% CashCoins
10% korting op alles bij Yourdecoration.be
Code:YDTT10
ONTVANG 1,25% CASHCOINS Booking.com
visit register click click