ONTVANG 0,50% CASHCOINS ONTVANG 0,50% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
De Jackpot is terug!
15/07/2013

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar hij is er weer….de NuCash Jackpot! Net als de website heeft ‘ie een nieuw design gekregen en net als voorheen maak je gewoon weer iedere dag kans op een mooie geldprijs!

Het startsaldo van de jackpot is 5 euro en elke dag wordt er automatisch een mogelijke winnaar geselecteerd.  Het is dus de moeite waard om even te checken of het NuCash systeem jou heeft geselecteerd, zodat je de jackpot kunt claimen. Wordt de prijs niet geclaimd? Dan wordt deze per dag met 1 euro verhoogd. De jackpot kan dus aardig oplopen!

Nieuw: Koop een Jackpot ticket en win!
Het is natuurlijk zonde als je net op die ene dag dat jij geselecteerd bent als mogelijke winnaar van de jackpot vergeet te kijken op NuCash om je prijs te claimen.. Daarom hebben we daar een mooie oplossing voor bedacht: Een jackpot ticket. Zo’n Jackpot ticket kost € 0,25 en zorgt ervoor dat je prijs geclaimd wordt als jij de winnaar bent! Lekker makkelijk toch?
De prijs voor een NuCash Jackpot ticket wordt automatisch in mindering gebracht op jouw account onder ‘Overige Transacties’. De ticket blijft geldig vanaf de dag van aankoop tot de Jackpot prijs door iemand wordt geclaimd.  Tot die tijd weet je dus zeker dat de Jackpot aan jou wordt uitgekeerd als jij de gelukkige winnaar bent :-)

Surf naar de NuCash Jackpot via het navigatiemenu en kijk gauw of jij vandaag de winnaar bent!

   
Door Luc Devillé op 17-08-2013 om 00:40:53
de teller van de jackpot zou al zeker meer dan op 34 moeten staan of niet soms groeten luc
: NuCash.be Team
   Gracias por escribirnos Sandra, seguro que no te arrepentirás una vez que lo pruebes, están dando muy buenos resultados. Un saludo.
Door Luc Devillé op 13-08-2013 om 22:29:49
de teller van de jackpot blijft op 22 staan ondanks er elke dag een nieuwe mogelijke winnaar wordt geselecteerd groetjes Luc
ONTVANG 0,50% CASHCOINS ONTVANG 0,50% CASHCOINS
visit register click click