ONTVANG 1,25% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Check it out: herfstmode 2013
07/10/2013
Het is oktober en langzaamaan wordt het frisser buiten. We klampen ons vast aan iedere zonnestraal die door het wolkendek komt, gaan nog het liefst zonder jas naar buiten en proberen ieder weekend nog even te genieten van iets dat lijkt om buitenleven. Alles om zo lang mogelijk vast te houden aan het zomerse gevoel, waar we maar oh zo moeilijk afstand van kunnen doen. Maar bekijk de nieuwe collecties van een willekeurige kledingwinkels en je beseft dat we er niet langer meer onderuit kunnen: het is herfst.

Maar behalve regen en kou, betekent herfst ook: nieuwe kleding, warme kleuren, kopjes thee bij de open haard en lange boswandelingen in je nieuwe winterjas. Heb jij de nieuwe najaarsmode al ontdekt? Grote jassen, bonte kleuren, krijtstrepen en ruitjes!

Wil je voordelig uit zijn bij het inslaan van de nieuwste herfstmode? Dan shop je natuurlijk met korting via NuCash.be! We hebben een groot aantal kledingwinkels op onze website staan en doen net als altijd ook weer onze uiterste best om de meest actuele aanbiedingen en kortingsacties te vermelden.

Klik hier om alle mode webshops te bekijken >>

Wat wordt deze herfst jouw favoriete kledingstuk? We zijn benieuwd!

   
Close
1,22% CashCoins
Ontvang 25% korting op jouw bestelling bij Wijnvoordeel
Code:25SBWV
ONTVANG 1,25% CASHCOINS Booking.com
visit register click click